miercuri, 6 octombrie 2010

Ghinionul nu se antrenează. Dar norocul?!

Asta nu e cronică, e anacronică. Ca nu cumva să vă închipuiţi cumva că Personajul Colectiv a devenit personaj fictiv! ;)
Motivul pentru care am ieşit din umbră e unul foarte serios: am descoperit de ce n-am jucat nimic data trecută. Ziceam atunci că aşa s-au aliniat astrele, dar astrele astea aveau un plan pentru mine, aveam să aflu în ziua imediat următoare. Aşa... Am jucat la pariuri 9 meciuri, toate handicap X (adică favoriţii câştigă la diferenţă de un gol). Evident, am pus şi condiţie: să bunghesc cel puţin 6 din 9 (ce vă inspiră alăturarea acestor cifre?). Buun... Clar până aici, da? Din cele 9 iniţiale, 5 se jucau sâmbătă, 4 duminică. Ei bine, mă trezesc că alea de sâmbătă îmi ies TOATE!!!
Deci nu degeaba vineri fusesem pilaf, sâmbătă ghinionului meu începea să-i surâdă norocul! :) Practic, dacă mă ţinea bafta asta şi duminică şi le nimeream şi pe-alea 4, sau chiar doar 3 dintre ele, discutam deja despre cel mai MARE câştig din ISTORIA PARIURILOR în România!!!
Bineînţeles că n-a fost aşa, am început să le ratez pe bandă, 3 din primele 3 (dintre care două erau meciuri din BaLiga lu' Mitică... alt Mitică, mai anitpatic decât al nostru, da' tot unul care strânge bani!), aşa că rămăsesem la ultimul cu perspectiva să nu câştig nimic! M-a salvat Benfica şi aşa am putut să salt o sumă modică, vreo 20 si ceva de milioane, rămase 17 după 25% impozit la stat.
Deci ne vedem vineri la cârciumă, că la fotbal nu cred să vă încurc prea tare, am meci în competiţia paralelă joi, de la ora 22. Asta n-ar fi nimic, dar după aia trebuie să le fac şi ălora cinste şi ştiţi cum e...
Hai, v-am pupat pe omoplat!

16 comentarii:

  1. Ce chestie, i-am luat faţa lui Tavi cu vreo două ceasuri, o să am mai multe comentarii decât el!
    Tavi, mişto aia cu "răzbulare"! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. @gabitza:ai pus-o binisor,mestere!Daca citeste mitica(al nostru!),e in stare sa mareasca,(virgula)cotizatia...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Găbitză - Sincere felicitări.Grupul pelicanilor m-a împuternicit să îți spun ca iți vom acorda în fiecare vineri tot sprijinul sa cumulezi pe teren toate ghinionele(fara cotonogeli si vorbe ”frumoase”)iar pentru sambete si duminici vom transpira cu pumnii stransi(fara prea mult misto).Hai pa, sa fie cu noroc! în fiecare week-end.

    RăspundețiȘtergere
  4. ete, nene, de aia ma punea animalu' asta mic sa tin cu steaua sa bata la un gol, sa bea si gura mea ceva pe moka tot anu'. acu' m-am trezit dator si la gigel si la paulica, si toate din cauza lui dinamo. HUO!!!
    @gabita: cred ca ar fi cazul sa intri in clubul select "Mitica50". daca te stradui mai tare, te putem trece chiar la membri fondatori.
    vineri la pranz dam un tur de orizont, sa-i convingem pe lenesi sa se prezinte la meci.poti veni si tu, o sa vorbesc cu Traian sa te mai lase din cand in cand sa-l depasesti. sa traiesti, nea Vijelie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred că de data asta o să fie Nea Nicu 50... Dau primul rând tuturor celor care NU ajung la cârciumă înaintea mea. Chiar şi lui Popicu, dar numai după ce-şi plăteşte datoria la table! :)
    Şi se pare că până la urmă încasez vreo 19 milioane fiindcă uitasem de plafonul de 6 milioane, la care nu se ia impozit...

    RăspundețiȘtergere
  6. " Bursa este un mod de a lua banii oamenilor care se cred destepti.
    Pentru prosti se foloseste Loto"

    RăspundețiȘtergere
  7. Iar pariurile sunt pentru ăia bulănoşi! N-are importanţă cum se cred... :)

    RăspundețiȘtergere
  8. asta mic e ticalos. cum adica, "celor care Nu ajung inaintea mea"? il iau pe mitica si il asteptam la usa. da' daca nu mai vine???

    RăspundețiȘtergere
  9. Pt.Razvan:raspunsul meu la curiozitatea ta este:{fu}tu-ti mistocareala ta ieftina,dar totusi simpatica,ca o sa-ti dau atata P.P.si K.K.de o sa te saturi.Pt.Tavi:merci pt.suportul moral;MilitoVasea,atat si nimc mai mult;ai fost si ai ramas un domn.Pt.Gabita:ai si de la mine,sincere felicitari{fara invidia unora dintre "colegi"} pt.castigul de la pariuri si la "mai multi bani"in viitor;nu fi nemultumit,caci"pic cu strop se umple paharul"

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine Vasea, pe tine te cinstesc şi dacă ajungi înaintea mea. Ăilalţi doi şi dacă mă aşteaptă la uşă, intru prin spate! ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. astia se cinsteste intre ei si vorbesc de fondul neanicu50. sa stiti si voi nea nicu nu bea decat vin si nu din ala de colectie a lui motanu

    RăspundețiȘtergere
  12. nea vasile: adica eu nu sunt domn, bre?
    nea nicu: lasa ca te cinstesc eu pe matale, cand o bate dinamo. mai stau si altii la coada pana atunci.

    RăspundețiȘtergere
  13. Băi nene, ăştia din generaţia tânără sunt chitiţi pe muncă! Nu mai ai cu cine să bei o bere după meci, că cică trebuie să se trezească devreme... Iar Cătălin Spania, îl ştiţi, nu se bagă la cârciumă. Aşa am ajuns să-mi iau bere pentru acasă şi s-o beau, chiar acum, cu Mircea Badea, care se ştie că e antialcool!
    Rămân cu regretul că n-am sărbătorit cum se cuvine o victorie cu 16-0!!! Poate mâine... :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Mircea Badea s-a transformat din gurnalist în gurist?!?! Nu credeam să mă fac de la două beri...

    RăspundețiȘtergere
  15. Domnule Razvan,iata ca poti fi domn prin modul elegant de adresare al interlocutorului si,chiar,un adevarat Domn{in sens de D-zeu},daca reusesti sa opresti ploaia pentru a nu sta miscarea de...ziuacincea.

    RăspundețiȘtergere
  16. @gabita: mai bine nu vii, ca se anunta inghesuiala mare la carciuma. m-au sunat gigel, mitica, luci, bebe si virgil, l-am pus pe tavi la munca sa-i convinga pe stelica, milito si, cel mai greu, paulica, si se pare ca a reusit.

    RăspundețiȘtergere