joi, 16 septembrie 2010

Scurte - Diverse

1. Rezultatul meciului de vinerea trecuta-10.Sept.10 (6-2 pentru pinguini)-a fost influentat in buna parte de vant. Pinguinul vitezist a pofitat de directia favorizanta a acestuia si, lipsit parca in totalitate de frecarea cu mediul, a mai bifat cateva goluri si bare. Parca totusi cam multe, le uiti si le amesteci intre ele, trebuie sa faci efort sa narezi cursul lor la momentul consemnarilor. Mai lasa-i si pe ceilalti sa joace in fata portii noastre (apel catre impricinat). Cred ca totusi incepe sa-l dezavantajeze postura de vesnic marcator, devine banal, iar pe noi a cam inceput sa ne plictiseasca chestia asta.
2. De exemplu Gigi redivivus - a dat un gol de prima pagina in orice jurnal sportiv . Cum poti sa-l uiti. Un lob dintr-un unghi imposibil pe o poarta mica cu un portar mare in apropiere. Portarul n-are nici o vina, balistica a fost perfecta.
3. Ion este un castig pentru pelicani. Talentat, dispus la efort, sa "puna osul" pentru echipa si, ceea ce este mai important, sa marcheze. Il mai asteptam printre noi.
4. MS-ul, briliantul echipei , a luptat, s-a zbatut, dar cred ca vineri a venit la teren cu ceva oboseala sau probleme. In fine asteptam reincarcarea lui si sa bifeze goluri de liga campionilor asa cum de altfel a mai facut-o de curand.
5. Silviu este inca in perioada de acomodare dar este de remarcat faptul ca trage puternic sa revina la forma care l-a consacrat. Suntem langa el in acest demers.
6.Milito si Mihai au avut si ei o etapa de acomodare, primul dupa concediu, celalalt dupa Sfanta Maria (sa-i traiasca).
7. Serghen -nu pot sa-l fac Baba- s-a zbatut si chiar daca a facut-o mai mult pe loc si-a folosit glezna fermecata si a dat un gol ... in poarta lor de data asta, iar in aparare s-a opus totusi "vantului" cu oarece succes (fara misto). ...... Il rog sa dea dovada ca a inteles ceva din cronica precedenta (vezi si comentariul-3 de acolo ).
8. Mai tinerii Liviu si Razvan Jr. trebuie sa adune meciuri motiv pentru care-i asteptam si pe ei in ziua 5-a a saptamanii la locul si ora stiute.
HAI STEAUA!

6 comentarii:

  1. Gata, m-ai convins. Mă retrag în plină glorie, nu înainte de a-i preda ştacheta tinere speranţe Mitică.

    RăspundețiȘtergere
  2. tavi e domnu ala cu par alb care bea vin cu motanu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarut mana. Nu, el bea NESTEA de piersici la 1,5litri si foarte rar langa motanu. Tavi

    RăspundețiȘtergere
  4. motanu si cu mitica nici nu face consumatie

    RăspundețiȘtergere
  5. ... deşi ceva alură de dame de consumaţie ar avea!

    RăspundețiȘtergere
  6. @gabita: eu macar sunt membru cotizant in clubul "Mitica 50", altii "uita" sa ma cinsteasca de un an de zile...

    RăspundețiȘtergere