luni, 20 septembrie 2010

Am cu ce, am si unde, nu prea mai am cu cine

N-am fost, nu sunt si probabil nu voi fi genul de domnisoara clorotica posesoare de maniere elevate si, taman de aceea, in decursul "carierei" mele fotbalistice mi-am incrucisat cuvintele (si nu numai...) cu diversi parteneri de joc.
Constat insa, in ultima vreme, ca numarul celor cu care pot practica "sportul" respectiv scade vertiginos: Vasea si cu Tavi sunt fratii mei mai slabi, cu Virgil nu prea am din ce ma certa, nea Paulica e protejatul meu, Luci mic e prea mic, Luci mare e prea mare si in plus a facut si rugby, la fel ca si Sorin, cu Nicu rapidistu nu-mi stric stilul, cele cincizeci de cuvinte pe care le stiu nu prea se intersecteaza cu cele cincizeci stiute de Eugen, Traian e ca bunicu', Bebe ca bunica si gandeste jocul cam ca mine, Stelica a inteles ca sunt prost si nu mai putem avea si alte revelatii la comun, cu Gabi am relatii mult mai bune decat as fi crezut la un moment dat, Popicu mi-a facut un cadou si m-a induiosat, Cocoru' a iesit la pensie, Chiftelaru si-a luat valea, Tudor e prea fotogenic, Gigel e baiatu' voinic de la tara, cu Mese ma "respect" ca intre profesionisti, asa ca au mai ramas vreo cativa la care sa am si eu o bucurie sa-i intep: sudoru', dar asta nu prea ne mai onoreaza, MitiCA CAre oricum se retrage la iarna si Gabita. Acum insa, ca omul s-a milostivit si m-a "debutat", tare mi-e ca obligat, fortat, o sa devin baiat cuminte....

Telegrafic, despre numaratul de cornere:
Pinguini: Liviu, Bebe, Stelica, Razvan, Razvan V, Gabi, Mitica, Gigi, Gabita
Pelicani: Paul, Tavi, Vasea, Mese, Ion, Eugen, Tudor, Virgil, Popicu
Primii au castigat setul cu 6-3, dupa ce au condus cu 3-1 si au fost egalati la 3, aproape din meritele exclusive ale celor doi atacanti, patru goluri Gigel si doua (plus pase fara numar) Gabita. Daca in ceea ce-l priveste pe primul sunt din ce in ce mai sigur ca A VRUT sa rateze penaltiul din meciul cu cantec de acum cateva saptamani, pentru "domnul vitezist" (apud clasici in viata) cred ca va trebui sa-l conving pe Tavi sa-i mai dedice o apologie. Nu de alta, dar un satiro-pamfletist se descurca mai greu atunci cand e sa zica de bine...

PS: Acum, daca tot m-am umflat in pene, nici nu stiu cum se procedeaza: fac cinste ca m-am vazut la ziar, sau "poporul onorat" da si el cate un rand...

5 comentarii:

  1. Motane, e simplu... Mai fă o dată "fenta" aia de ţi-a învăţat-o toată lumea (poate pentru că numai pe-asta o ştii!), dar să o faci în aşa fel încât să primim gol, şi ai să auzi cam tot ce doreşti de la toţi coechipierii. Supces! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Motane, n-ar fi mai intelept asa?Am cu ce,am cu cine,am unde,dar pentru ce s-o fac d-le? Cui prodest?

    RăspundețiȘtergere
  3. @gabita: chiar nu cred ca ai sufletul intr-atat de negru precum umorul pe care-l practici cateodata. oricum, mi-am propus sa ma port cat mai delicat cu tine, poate, la un moment dat, chiar ma cinstesti.
    @arv: in primul rand, pentru tine (de fapt, si pentru altii...) sunt domnul motan. in al doilea rand, iti inteleg punctul de vedere, denota eleganta manierelor de pe vremea lu' bunica.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu inteleg nimic din ce scrie motanu. tavi ala parca se mai pricepe

    RăspundețiȘtergere
  5. Prieteni,va exprimati (si in scris) ca niste TOCILARI de liceu! Sau,poate ati stat mai mult in biblioteci decat pe maidane?Dati-o mai mult pe caterinca,asa cum va stiu si va sta bine...D'aia ati bagat-o si pe Tanti Geta in ceata.Fiti mai umani,ce Doamne iarta-ma...Cu simpatie,DAN. @brazvan:D'le motanule,te anunt ca nu m-am pensionat;astea sant vremuri sa te pensionezi?

    RăspundețiȘtergere