joi, 1 iulie 2010

un meci frumos

Cu toata lipsa de modestie, atata cata este, nu ma refer la Brazilia-Portugalia, (ne)vizionat "la saraci", ci la meciul de deschidere al zilei, apreciat chiar de unii dintre cei ce l-au pierdut, post-romanticul Virgil si prea(putin)cuviosul Mihai. Echipele:
-Nelu, Bebe, Razvan, Stelica, Gabi, Mitica, Gigi, Gabita, Vasea (renegat la pauza)
-Nicu rapidistu', Paul, Mihai, Popicu, Nicu, Eugen, Lucica, Virgil, Tudor (plecat spre TVR)
Pe scurt, doi portari foarte buni, ocazii mai multe si mai clare pentru invinsi, scandal mai putin ca de obicei. La primul gol, Gabita s-a intrecut cu bafta, al doilea a fost dat de Mitica de pe linia portii. Slava Domnului ca "a uitat" sa ne spuna cat de mare jucator este.
Marele absent, Tavi a ratat ocazia sa-si mai adauge un firicel la buchetul cu infrangeri. A promis insa ca nu va rata ocazia vineri, cand vom juca in deschidere si oarecum pe fuga inaintea "pomului laudat" Brazilia-Olanda.

ps: A reusit sa ma enerveze la culme Chiftelaru'. Il sun sa-i spun ca incepem mai devreme, nu raspunde, apare dupa vreo ora (e drept, alergand) si hai sa intre, bineinteles, unde vrea el. Incercam sa gasim o solutie (chiar ma duceam spre Paul, sa dam, eventual, cu banul), Tudor spune ca nu mai sta mult, asta al meu o arunCA CA nu vrea sa joace la ei, si o intinde trantind ca el are servici. Sa-i traiasca!
Partea neplacuta e ca am incercat sa-l imbunez de doua ori, imediat dupa meci, apoi, la cateva zile, sa-l invit la un tenis cu piciorul si inca nu realizeaza ca sunt printre putinii lui prieteni din zona. O sa vorbesc cu Gabita, poate-l aduce, macar temporar, pe linia de plutire.

4 comentarii:

  1. cu echipele astea 2 nu o sa ajungem nicaieri.in primul rand lipsa de profesionalism( ambele echipe nu au o strategie de joc),al diolea rand lipsa unor profesionisti(daca v+ar vedea piti cum alergati s+ar tine cu mana de burta la cum jucati)si nu in ultimul rand miya jocului (macar pe capace de bere).norocul vostru ca imi sunteti simpatici:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Alo, prietenii anonimi!
    Va mai zic o data: alegeti optiunea Nume/Adresa si completati-va numele inainte sa comentati. Va mai arat o data maine, la carciuma... Ce nu fac eu pt 10 beri!

    In alta ordine de idei, aviz cronicarului... Pt identificarea corecta a jucatorilor, Mihai = Mihai Sudoru (ca nu cumva sa i se maculeze palmaresul lui Mihai Tenismenu), iar Lucica = Lucica jr. sau Lucica Messi, ca sa-l confunde lumea cu Luci al batran.

    RăspundețiȘtergere
  3. daca nu jucati cum trebuie nu va mai dau bere rece.

    RăspundețiȘtergere
  4. daca v-ar vedea fetele de la golden brau cum dati cu piciorul in minge cred ca v-ar lua cate o bere nu v-ar da cate una in plus.mare grija totusi ca ce e mult strica aviz motanul :)

    RăspundețiȘtergere