vineri, 9 iulie 2010

Misiune indeplinita: "suspectul" a fost identificat!

Cu ocazia vizionarii semifinalei germania-spania (putine de comentat, victorie meritata, gol superb, spaniolii favoriti pentru finala), a degustarii de produse marca Tohani si a unei barfe ca intre baieti, i-am prezentat d-lui Dan Cocoru poza de grup cu acel personaj misterios. raspunsul a venit prin sms, la ora 5:39 dimineata, iar verdictul este Vicentiu. Un tip absolut admirabil, caruia ii urez toate cele bune, oriunde s-ar afla. Iata insa argumentele d-lui Dan:
- perioada datarii pozei, '92-'93 se suprapune cu perioada cand Vicentiu si Sandu tribunal ne onorau cu prezenta. Perfect de acord.
- Dan a recunoscut sortul verde-albastru al lui Vicentiu (chiar si tara de origine, germania...). De acord, tin minte si eu ca ii venea pana inspre genunchi si de multe ori si-l ridica un pic.
- personajul are espadrile pe piciorul gol, cum mi-l aminteam si eu.
- ca pentru doi baieti fini, care serveau patria la magazinul Cocoru, lantul de la gat era obligatoriu. la fel si verigheta lata.
- personajul seamana la corpolenta cu Vicentiu, tenul este la fel, usor masliniu, la fel si barba, foarte neagra.

Multumim mult d-lui Dan, il asteptam cat mai des printre noi si ii suntem recunoscatori ca a renuntat la onorariu pentru un scop nobil: auzind ca Mitica nu l-a putut recunoste nici pe Sandu tribunal, a donat suma cuvenita pentru o punga de lecitina, o pereche de ochelari de vedere marca Obor si 50ml coniac pentru "fostul capitan".

ps: Cand i-am spus lui Virgil pe cine a recunoscut Dan, argumentul sau instantaneu a fost ca nu se poate, din cauza de diferenta de forma a craniului si de estetica, personajul din poza fiind mai putin aratos (ceva in genul Gabita...) decat ni-l aminteam noi pe Vicentiu. Mergem insa pe mana expertului...

5 comentarii:

  1. MOTANE,spune-i lui Virgil ca Vicentiu era proaspat tuns si frezat(el se tundea numai "artistic",la frizerii de LUX,gen CIUFULICI,HILTON,ex ATHENE PALACE,RADISSON,ex BUCURESTI HOTEL)de asta forma capului,plus ca foto l-a prins din profil,putin intors.Eu mai am poze impreuna cu el(bineinteles servind Patria si mag.Cocoru la...ISTANBUL),garantez 100% ca el este.PS1.De altfel si aerul,atitudinea degajate sant ale lui.PS2.MOTANE, stiu ca trebuie sa te porti respectuos cu mine(te-am invatat atatea!pacat ca FOTBALU`nu "prea" s-a lipit de matale),dar nu ma mai DOMNI...Ori ai oarecce interes? Lasa prietene,ca alea cu "caietele STUDENTESTI" ti le dau gratis,din partea casei,poate Duminica,la FINALA,cu un sprit rece de TOHANI! PS3.SALUTARI TUTUROR BAIETILOR DIN AGRONOMIE !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. si ala micu cu plete e cam obraznic. s-ai recomand un frizer bun sau il tunde geta.

    RăspundețiȘtergere
  3. "formă a craniului"... ce antropologi avem printre noi!
    @Dan Cocoru - asta cu domnu' Dan i-a intrat in reflex de la OTV. Adevărul e că s-ar potrivi la fix ca ideolog (clarvăzător n-are cum!) la partidul poporenilor al lui ddd.
    @nea Nicu - pe-ăla mic cu plete, din poză, cică îl cheamă Stoenescu!

    RăspundețiȘtergere
  4. PT.GABITZA:ref.la spusele tale despre MOTANU,citandu-l pe "Nenea Iancu"(nu ala de la TIMISOARA!,cel de la HAIMANALE...nume predestinat parca pt.Baietii din Agronomie!),REZON.De altfel si eu il suspectez ca se uita pe "sest"la O(zero)TV si se documenteaza citind pe SCRUMIERE si pe ETICHETELE de pe STICLE!?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nicule, m-ai lasa vrajeala cu astia si vin-o de serveste clienti!

    RăspundețiȘtergere