sâmbătă, 17 iulie 2010

De jale si de dor

Motto: A fost la mare ala mic, in suflet sper sa-l fi plouat...

RUSINE!!! DEZASTRU!!! Am reusit sa infrangem cu 0-3 (goluri Tudor, Nicu si Vasea), dupa un meci in care portarul advers a fost sanctionat cu cartonas galben pentru sforait pe teren. Evident, echipa milogilor a jucat, conform prostului obicei, cu un om in plus, dar sunt putine de comentat cand invingatorii se numesc Tavi, campion balcanic la shortulete-viteza, Paul si Nicu-rapidistu', halBerofili la categoria +110kg., Popicu, care alearga mai repede cu spatele decat cu fata, sau Vasea, coleg cu bunicu' la scoala generala. Mai lipseau soacra-mea si cu Traian, pentru ca umilinta sa fie completa.
Contextul acesta nefericit a facut ca un eveniment important sa treaca pe planul doi. La cererea federatiei, ISPDF (Institutul pentru Studiul Persoanelor cu Dizabilitati Fotbalistice), analizand talentul, pregatirea si valentele tehnico-tactice ale jucatorilor, a venit cu un set de propuneri pentru denumirea celor doua formatii. In urma unui sondaj la fata locului (singurul care a refuzat sa ne raspunda a fost Paul, probabil pentru ca vietatile respective sunt cu mult sub talia domniei sale...), echipa noastra se va numi Pinguinii, iar ceilalti netalentati Pelicanii. La sugestia d-lui Mihai sudoru', se pare ca Pelicanii si-au ales deja culoarea sortului, dupa nuantele consacrate: galben in fata si maro in spate.
Iata cele doua garnituri:
Pinguinii: Luci, Bebe, Stelica, Cocoru, Razvan, Eugen, Mitica, Gabi, Gigi
Pelicanii: Nicu-rapidistu', Paul, Mihai sudoru', Tavi, Vasea, Tudor, Nicu, Virgil, Popicu, Catalin II.
Scorul vi l-am spus, in rest putine de mentionat. Probabil vom remania lotul, Mitica se va retrage in toamna, Gabita este exclus momentan pentru conduita nesportiva, se pare ca ii vom reactiva pe Madjer Stoenescu si pe Dan Badescu.

12 comentarii:

  1. @brazvan:de ce sa asteptam pana la toamna pensionarea "capitanului PINOCCHIO"?Pt.ca e veteran si baiat valabil,dar paralel cu fotbalul,zic sa-l facem CASIER,cu stricta supraveghere,sa nu bage mana in "Caraiman".Despre meci,PINGUINII pe hartie aveau 2-0 din start,dar cu mijloc si atac inexistente si aparare bramburita{auzi atac la ailalti:Popicu,Vasea,Mihai-sudoru,uneori Virgil}pot zice DOAR ca a fost o iesire placuta la iarba verde!PS.Daca nici auto-mutarea Motanului in atac (cam 75% din meci)n-a imbunatatit jocul PINGUINILOR,cum era previzibil dealtfel,Prieteni,e JALE mare...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ciudat motto, "ăla mic la mare"! Ce să zic, hai la mai mare! De plouat, n-a plouat, dimpotrivă, am jucat fotbal pe un nisip aşa fiebinte că şi când stăteai erai obligatoriu în joc de glezne. Constatând că nu staţi prea bine la practică, profit de ocazie ca să vă testez la teorie fotbalistico-lingvistică. Un pui de ţigănuş de aici, din Vamă, zice după o ratare: "am dat cu ţuşu!"... Ce-o fi vrut el să spună?

    PS1 Băh, numele de Pelicanii li se potriveşte adversarilor, că s-au obişnuit să-şi umple guşa cu provizii săptămânale, da' pe mine să nu mă puneţi să celebrez golurile cu prostia aia de dansul pinguinului!

    PS2 Motane, ţi-am mai zis, nu prea faci risipă de imaginaţie la numele de pe tricouri. Cine e Cătălin II, că n-am putut să-mi fac o idee clară asupra echipei adverse?! Cătălin Spania sau Cătălin Menisc? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. care mi-a sparlit doua furculite vineri? daca nu va dezbrac io la plecare

    RăspundețiȘtergere
  4. daca se poate, am si eu o rugaminte. unde as putea gasi o poza cu domnul Mitica? am un caine care nu mai latra.

    RăspundețiȘtergere
  5. @gabita:
    -figura de stil din motto se numeste cvasioximoron, si nu s-a predat la ora de educatie fizica. in plus, citeste cu atentie!
    - pentru cei nascuti mai tarziu, numerotarea Catalinilor s-a facut dupa varsta, greutate si anul in care au inceput sa ne onoreze cu prezenta
    - lasa vrajeala cu tiganushi, texte si teste, vezi ca ai de luptat pentru locul in echipa, se intoarce Madjer

    @tanti Geta: stimata doamna, eu as chema politia

    @Dan C: unchiule, n-am uitat promisiunea, te am in vedere cu integramele. uite aici o definitie usoara, din 9 litere, 2 cuvinte: "talentat dar puturos, capricios, deloc frumos, vine vineri sa ne vada, da in minge, sta sa cada!"

    @everybody: ii rog frumos pe cei ce considera ca au umor sa nu si-l mai exerseze pe Mitica. daca poseda sange in instalatie, e de incercat cu cineva care sa le si poata raspunde.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Răzvan
    Lăsaţi domnu' literat, că ştim şi noi cum stă treaba cu umoru' involuntar. Tot aşa o alăturare simpatică devine semi-cvasi-oximoron!
    Iar eu zic că numele de pe tricou sunt mai suculente decât numerele de pe tricou. Sper că tu nu-ţi propui să scrii doar cu circuit închis. În curând te va citi toată blogosfera, iar Mitică va avea mii de fani. Eu mă mulţumesc cu 2-3 fane, iar tu cu Fane. Deal?

    RăspundețiȘtergere
  7. @gabita: ti-am zis sa citesti mai atent motto-ul. de unde stii de Fane?!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ba,mai lasati-l pe Mitica.mai uitati-va si la Razvan,fratele lui!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am citit, poetule, sensibilule! Mi-a plouat în suflet când au cântat Celelalte Cuvinte şi Chilian, e bine?
    Tavi ce-a zis, nu iese la interval cu ceva scriitură? Plânge masa!

    RăspundețiȘtergere
  10. @un pensionar: ba nene, ceea ce spuneti matale poate fi adevarat, da' am eu ceva cu pensia dumnevoastra?

    RăspundețiȘtergere
  11. propun sa nu va mai deranjati sa veniti la stadion fara ala mic
    putem incepe cu repriza a treia
    tot 3-0 se pune

    RăspundețiȘtergere
  12. io-te, ba, vorbeste animalu'!!! si tot la fixatia cu 3-0 a ramas...

    RăspundețiȘtergere