joi, 1 iulie 2010

Foto Document!

(clic pentru mărire)
Data stelară: puţin după Revoluţie.
Locul: Tineretului, stadionul de rugby.
Cade în sarcina veteranilor să identifice toate personajele. Eu i-am recunoscut pe Dan Cocoru (cred că făcea Turcia pe vremea aia, dacă e să ne luăm după lanţ şi brăţară!), pe Răzvan şi Virgil (foarte supli, nu se inventase încă şaorma!) şi pe Dan Bădescu (între timp pensionat, dar încă sexy pe vremea aia!).
În rest, parcă l-aş bănui pe Mitică sub podoaba aia capilară bogată! :))

5 comentarii:

  1. Oamenii necunoscuti din poza sunt: domnu Stoenescu (haiducu cu pleata) si Titel, ala din dreapta

    RăspundețiȘtergere
  2. Ala din dreapta e Sandu Tribunal!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cei din fotografie sunt din alta gasca de asa zisi fotbalisti, dintre care unii au fost promovati pe pile in actuala garnitura.

    RăspundețiȘtergere
  4. Confirm, eram de fata, ala din dreapta e Sandu Tribunal!

    RăspundețiȘtergere
  5. PT."VETERANI",OMU`CARE STA PE "COTOFANA" ESTE VICENTIU,PRIETEN CU DAN SI PAULICA(DE LA COCOR),SI NU NUMAI...BAIETI,CE TIMPURI!!!PS1.CEL DIN DREAPTA ESTE SANDU TRIBUNAL!(CA DE OBICEI MITICA ESTE DIN ALT FILM,DECI "JOS DICTATORUL MITICA!")PS2.PT.VASEA:LA VREMEA CAND A FOST FACUTA POZA (DOCUMENT VALOROS PESTE TIMP,CUM A INCEPUT SA SE OBS.DEJA!)CATIVA DIN CEI "TRASI"IN POZA,(MA REFER DESIGUR LA TRIPLETA:MOTANU,VIRGIL,MADJER...)ERAU FACHIRII DE PE TINERETULUI,BRAZILIENII,ARGENTINIENII,BATAVII,SPANIOLII(MAI ZICETI SI VOI CATEVA...)IAR TU MAESTRE VASEA,STIAI MACAR UNDE ESTE INTRAREA IN STADION?CUM DE-I "JICNESTI" PE CIUMETII ASTIA? E CLAR,ESTI OMU`DICTATORULUI...PINOCHIO!

    RăspundețiȘtergere