marți, 29 martie 2011

Iar învingătorul este...

Comunicat Oficial:
Comitetul executiv al Federatiei de Fotbal de Ziua a Cincea, intrunit in sesiune de urgenta si avand ca unic punct pe ordinea de zi instituirea unei distinctii onorifice pentru acei practicanti care se afirma, la modul pozitiv sau negativ, pe parcursul unei luni, hotareste urmatoarele:
  1. Se acorda premiul "Muratura lunii martie", constand intr-un borcan cu gogonele de colectie, editia 1979, numitului Popicu. Nu a fost cazul sa se faca o expunere in detaliu a meritelor sus-numitului, mai ales dupa ce presedintele executiv a tinut sa impartaseasca observatia sa cum ca pseudo-fotbalistul Popicu este nascut pentru o asemena recompensa, cum si speranta ca respectivul domn (nu pare, dar sa-i spunem asa...) nu va fi abonatul acestei distinctii luna de luna. Chiar daca un confrate poet s-a abtinut de la vot, se pare ca restul celor prezenti in sala a votat la doua maini, deoarece din partea celor 5 membri cu drept de vot laureatul a obtinut 7 (sapte!!!) sufragii. Au mai fost nominalizati pentru aceasta distinctie dl. Vasea, pentru intreaga sa activitate, si Motanu, la capitolul Fotbal Abramburit. Ii amintim pe aceasta cale ca, daca doreste sa se joace de-a Mirel Radoi, locul sau este numai si numai in jumatatea de teren a propriei sale echipe.
  2. Se acorda premiul "Jucatorul lunii martie", constand intr-un sortulet roz de bucatarie cu autograf numitului Tavi. Desi in aceasta luna si-a condus echipa la trei infrangeri consecutive, Tavi este fotbalistul cu cea mai impresionanta progresie. Pe langa faptul ca a fost admis (pe baza probei video cu cele patru goluri marcate intr-un meci) in selectul Club al Golgeterilor Innascuti, cele doua executii din voleu in plasa pinguina si disciplina tactica de care da dovada in ultima vreme fac din Tavi un invingator merituos. Au mai fost nominalizati la aceasta sectiune Mitica, in special pentru talentele sale deosebite la pronosport, juriul dezicandu-se de comentariile ironice si rautacioase cum ca la concurs, ca si pe teren, marele merit este de fapt al lui Gabita, si Sudoru, iesit castigator chiar daca nu a participat in luna martie decat la sedintele tehnice.
  3.  Laureatii sunt asteptati sa-si ridice diplomele si premiile in ziua de 1 aprilie, orele 18:15, la Nea Nicu. Prezenta si tinuta sunt obligatorii.

38 de comentarii:

  1. nicu se uita la meci si iti trasmite ca nu mai primeste pisici la masa

    RăspundețiȘtergere
  2. Iar Comisia de Lab-Tenis anunţă mâine marea confruntare dintre Mitică şi Chiftelaru, aşteptată de peste un an. Cine pierde e condamnat pe viaţă la o viaţă de caterincă.

    RăspundețiȘtergere
  3. unde are loc cofruntarea,la ce ora si de unde ne cumparam bilete?

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe bitum, de la 4 jumate. Bilete, de la Mitică, normal!

    RăspundețiȘtergere
  5. panaramele isi dau premii intre ele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din păcate plouă şi, deşi i se spune lab-tenis, la sportul ăsta se foloseşte mult capul, la propriu. Deci nu prea merge jucat pe teren ud sau cu bălţi. Poate ar fi bine s-o amânăm pe săptămâna viitoare, când cică vine primăvara ca lumea, vom putea să jucăm şi cu Ozon, chiar dacă mai puţin... Dar dacă lumea e hotărâtă, mă bag şi azi. Eu mă gândeam la Mitică, să nu-şi murdărească baticul ăla din Anglia!

    RăspundețiȘtergere
  7. razbunarea va veni si va fi cumplita

    RăspundețiȘtergere
  8. Tavi, momiie, ala face misto de tine si tu taci. premiul gogoneaua il merita cel mai tare Lucian, i se potriveste

    RăspundețiȘtergere
  9. P., ai mare dreptate! Tu nu poti candida la un regn ( sa-mi aduci aminte vineri sa-ti fac o schita) superior, tu tot la taratoare ramai. Daca vrei, cere-i Motanului putin pamant ecologic ( sa-ti revii), sau iti aduc eu.
    Succes!
    L.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bun, deci până la urmă se ţine lab-tenisu. Vreţi cronică? :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Pana la urma se tine sau nu? Se admit si profesionisti? M-as baga si eu. Astept raspuns urgent, eventual sa pot ajumge.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pe langa cei citati mai e loc pt. un profesionist,
    adica eu. Lab tenisul e un tenis lunar sau de lab-
    ....orator. Astept raspuns urgent, eventual sa pot
    ajunge la timp.

    RăspundețiȘtergere
  13. Bebe, pe la 4 jumate-5

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi-am impus sa tac din gura,
    Sa vad cum va comportati.
    Va credeam civilizati...

    Voi dati cu laturi in mine,
    As putea sa-ncep si eu,
    Dar eu nu sut derbedeu.

    Puteti sa continuati,
    Faceti ce stiti voi mai bine,
    Balaciti-va-n latrine.

    RăspundețiȘtergere
  15. face Mitica cinste diseara. nici nu stiti ce pierdeti...

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi cer scuze pentru reactia tarzie la surpriza pe care mi-a facut-o FFZC. Interesanta initiativa de a premia lunar doi protagonisti plasati diametral opus dpv al evolutiei lor. Convingerea mea este ca premiul putea apartine foarte bine lui Cata, Gigi, Gabita, Mitica... Probabil comisia stie ca nu va mai avea prilejul sa imi mai ofere vreun premiu de top. Din cealalta extrema vor fii probabil ocazii cu carul. Deci merci Comisie, merci cronicarule.
    Cred ca e bine sa functioneze aceasta idee.
    Popi nu fii suparat, in curand prevad ca o sa facem rocada. Ca intre amici, pomenesti de laturi dar ma-ai facut momaie, pezevenchiule .

    RăspundețiȘtergere
  17. Prietenului eu Motanu, cu multumiri pentru premiu:
    Pe cel francez il cheama Alain
    Pe-al nostru simplu,Motanel.
    Ala vestit, asta trasnit.
    Sa mai continui n-are rost
    Sunt cunoscuti ambii ca Prost.

    RăspundețiȘtergere
  18. Deşi eram chitit să fac cronică de lab(ă)-tenis, mă voi limita la un simplu comment... a fost războiul între un "uist" (suporter al lui U Cluj) şi un "abagiu" (vânzător de aba - ţesătură grosieră de lână). Unul a câştigat în sistemul stabilit de 2 din 3 seturi, dar, simţindu-se pe val, a acceptat provocarea celuilalt la 3 din 5. Numai că, în loc de 3-1, s-a făcut 2-2 şi marii rivali nu mai ştiau cum să se eschiveze de la setul decisiv. Aşa că în loc să se termine la egalitate, au pierdut amândoi...

    RăspundețiȘtergere
  19. R U S I N E sa le fie(lab...ii)

    RăspundețiȘtergere
  20. intr-adevar,sante-ti niste Muraturi

    RăspundețiȘtergere
  21. Baieti, nu uitati! Maine, fiind 1 aprilie, este ziua lui Popi- CEL MAI MARE pacalici IN VIATA! Trebuie sa-i facem cinste( eu ma inscriu).
    La multi ani P!
    L.

    RăspundețiȘtergere
  22. motane ziceai ca face mitica cinste. nu am vazut nimic

    RăspundețiȘtergere
  23. ce dragut din partea lui Popi. i-a placut ca a luat si el primul premiu din viata si mi-a scris, asa, ca intre confrati, o poezie frumoasa. prin urmare, de acum inainte va fi protejatul meu, asa ca, Luci, dai in el, dai in mine, dai in mine, dai in tine. astept si poezia lui Tavi, celalalt merituos laureat.

    ps: nea Nicu, Mitica zice ca face cinste odata cu matale, cand ia dinamo campionatul. o sa fie inghesuiala, ca atunci ne cinsteste si Paul...

    RăspundețiȘtergere
  24. Din ce scrie Gabita inteleg ca meciul de "lab-tenis" s-a disputat intre un altr-uist si un t-abagiu...

    RăspundețiȘtergere
  25. Revin cu o corectura:meciul a fost intre un altr-uist si un tar-abagiu...

    RăspundețiȘtergere
  26. un rapidist convins31 mar. 2011, 14:41:00

    d-l L,la citi pacalici sint pe agronomie tocmai pe Popicul la-ti nimerit,am impresia din cit am citit ca el este oaia neagra(!?!)

    RăspundețiȘtergere
  27. Vasea, sa nu ai niciun cuvant de lauda la adresa laureatilor lunii martie? Colegii tai de suferinta au cules toate premiile si tu ramai inflexibil.
    Motanului cu recunostinta, pot confirma ca vin vineri. Am tras tare pentru realizarea asta.
    Popi, maine numai impreuna cu Milito vom reusii sa fim iarasi ce am fost si chiar mai mult de atat, vorba ilustrului stramos. Nu este pacaleala.

    RăspundețiȘtergere
  28. TAVI,scuze pt.intarzierea transmiterii felicitarilor pt.premiul acordat de catre Motanel,premiu, de altfel,meritat ca umare a prestatiei tale din luna martie,dar eu nu pun mare pret pe astfel de "premieri",mai ales cand le face prietenul meu R.Ce ma fac cu Popica,ca daca-i transmit si lui felicitari o incurc...Oricum,pt.amuzamentul nostru e binevenita initiativa lui Razvan.

    RăspundețiȘtergere
  29. @tavi: vezi ce "prieteni" ai? invidia lui Vasea face sa "nu puna pret pe asemenea premieri". sau poate simte ca va fi el laureatul lunii aprilie...
    @gabita: te rog frumos sa-mi spui si mie care este "abagiul" si care "uistul". amandoi indeplinesc cele doua calitati.
    @un rapidist: nu stiu daca am avut placerea, dar te pot lamuri. Popi este oaia maro, nicidecum neagra.

    RăspundețiȘtergere
  30. Tavi, ce să zic, la cât mai multe astfel de prestaţii, că văd că ne merge şi nouă bine!

    RăspundețiȘtergere
  31. Acordarea premiilor sa faca parte din planul conspiratiei? Sa semene zazanie intre pelicani? E posibil, dar nu tine figura.
    Ce e sigur, e ca cele trei cedate la rand in martie fac parte din planul de revigorare a intrecerii noastre.
    Pentru Gabita, bilantul pe primul trimestru: 7V-Pelicanii, 5V-Pinguinii,1=.
    Au avut voinicii pelicani de unde sa faca cadouri. In martie au jucat doar Cata si Sortulet, ceilalti s-au menajat, in frunte cu Popi. Dar va revenii el si compania si crunta le va fi razbunarea (citat dupa P).

    RăspundețiȘtergere
  32. tavi, ce sa zic, tu esti antitalent convins si mai sint vreo citiva ca tine, se stiu ei. vino miine mai devreme ca sa dai mustele afara de pe teren.

    RăspundețiȘtergere
  33. Sortulet Roz catre Muratura lunii martie31 mar. 2011, 20:58:00

    Bine, o sa vin, o sa dau si mustele, asta ca sa-ti arat ca fac ce vrei tu numai sa-ti revii odata. Hai, la culcare, ca maine ai p..to daca esti iar lemn Tanase.

    RăspundețiȘtergere
  34. Motane ,, dai in el, dai in mine,, , dai in mine si uzine, dar in agricultura nu?
    L.

    RăspundețiȘtergere
  35. un anonim serios1 apr. 2011, 10:18:00

    Circula un zvon ca Pinguinii nu se prezinta azi la meci;oare asa o fi?!?

    RăspundețiȘtergere
  36. @luci: cum spuneai tu nu demult, baietii buni ca Popicu trebuie ocrotiti si incurajati. ce ne-am face fara ei? am juca numai cu magnificu'?

    RăspundețiȘtergere
  37. de ce motane,Popicu este pe cale de disparitie?

    RăspundețiȘtergere