miercuri, 9 martie 2011

Pelicani şi pinguini

Incerc sa fiu mai telegrafic cu textul şi poate ceva mai cuprinzător la capitolul informaţii şi idei.
- Bilanţul pe luna februarie : 2V-Pelicanii, 1V-Pinguinii, 1= ;
- Bilanţul pe primele două luni : 6V-Pelicanii, 2V-Pinguinii, 1= ;
- Primul meci pe luna martie jucat pe 04.03.11 : 5-4 pentru pelicani ,
Echipele aliniate,
- Pinguinii, Bebe, Cocorul, Lucian, Stelică, Motanu, Găbiţă, Gigel
- Pelicanii, Şorţuleţ, Balaurul, Virgil, Popi, CătăF16, MessiLuci şi Milito
- Autorii golurilor pentru învingători , SuperCătăF16-2buc, Popi-2buc+TVA şi Milito-1buc fenomenală
- Autorii golurilor pentru învinşi, Găbiţă-1(2)buc, Gigel-2(1) şi pelicanul filantrop MessiLuci-1buc. autogol, călăul pinguinilor din etapa precedentă ;
- Varianta jucată de pinguini : cea făra Mitică, rezultat negativ,
- Varianta jucată de pinguini acum 2 etape: cea fără Gigel, rezultat negativ,
- Varianta jucată de pinguini acum 3 etape : echipă completă, rezultat egal (discutabil),
- Varianta, cel din poartă apără cu mâna : kaput pinguini ,
- Varianta jucată acum 4 etape : cea fără Găbiţă, rezultat fără comentarii,
- Varianta de vinerea viitoare : Mitică la pelicani, Balaur+MessiLuci lipsă din prietenie pentru încurajarea celor slabi şi suferinzi, rezultat 1,x,2 .
- Pentru aducere aminte : Balaurul pleacă când vrea, d-aia e balaur, a ridicat el ancora şi la 5-0 pentru pinguini şi la 5-4 pentru pelicani, care e problema domnilor pinguini? Că de fiecare dată nu v-a ieşit aşa cum aţi fi vrut este pentru că el are 7 capete, e mai deştept decât noi toţi. Uite că acum a plecat şi a plecat departe să nu mai fie nici o şansă să se lase înduplecat de ai lui şi să vină în ultima clipă la teren. V-a lăsat doar cu noi aştia de aici, profitaţi că nu se ştie când se mai iveşte o aşa ocazie.
- Nu contează vârsta celor care joacă, ci respectul între noi, indiferent de vârstă. Principiu aplicabil şi pe blog .
- Ambiţie trebuie să existe în fiecare meci, fără aşa ceva ar lipsii gustul fructului pe care-l consumăm cu atâta poftă în fiecare vineri. Doar că ei , ca de altfel oricărui lucru, trebuie să-i aflii măsura.
PS- Mitică să ştii că nu este o glumă, vino şi joacă măcar o etapă la noi, e o experienţă şi o variantă în viziunea celor de mai sus, după cum ai văzut. Invitaţia o fac în cronică, la vedere, ca între bărbaţi puternici .

17 comentarii:

  1. Fac un apel solemn catre tara : in aceste clipe de grave crize : economice,gastronomice,sociale, morale, virale,astrale, sublimale, culturale ( sunt mari intarzieri la cultura spanacului, barabulelor, bamelor si mai ales a hameiului - sa va vad eu ce ma glojditi la nea Nicu, la vara cand va vor arde calcaiele, poate apa da pa teava, in schimb s-a batut recordul la varza - e varza peste tot!!), pe fondul grelelor pierderi suferite sa nu mai adaugam inca o pierdere catastrofica, macroscopica, cu grave implicatii asupra vietii ( in niciun caz sexuale) sportive din Agronomie si ( nebanuit) asupra vietii fiecaruia dintre noi - nu-l lasati pe Mitica sa se piarda in fustele conjugale, sa prinda burtica in asternuturile matrimoniale parfumate si sa-si piarda parul pe pernele moi. Nu!!! Locul lui este langa noi, pe Agronomie, cu plete ( bine stranse in bandana) fluturand indraznet si provocator in vantul/furtuna declansata de adversari prin falfairi de aripi pelicane perverse, scrutand zarile in cautarea portii adverse, si operand cu precizie de chirurg-ceasornicar o executie fulminanta-brilianta pe langa urechi de Balaur, printre craci de popici raspopiti, direct in atele mandriei pelicane. Deci depuneti toti demersuri( osanale) si clintiti-l pe Mitica din letargie,din apriga depresie de primavara.
    Bai Mitica zis Mitouche, vine Cartu acus,acus si-l bate pe Lacatus. Nu mai sta cu ochii-n sticla si vino la una mica. N-ai de ce sa-ti fie frica.
    Bai Mitica zis Mitouche, fii tu caine nu Labus.
    Si ai grija la manevrele D-lui Tavi, acest Berlusconi autohton ( a fost zarit cu niste minore intr-un separeu la nea Nicu), nu pune botu' ca pierzi totul.
    De altfel cu cine sa se mai certe Balaurul? Pe cine sa mai motiveze Gigi cu candide si calduroase sudalmi. Auzi, sa joace Mitica cu Balaurul in aceeasi echipa - ma stric de ras cand ii si vad - Paul scontandu-i bandana si pupandul protector pe fruntea asudata de emotie, iar Mitica netezind , umil si recunoscator, pletele ravasite ale Balaurului.
    S-ar duce tot sarmul, va zic eu. S-ar sista vanzarea de bilete, am falimenta total.
    Deci Mitica, te asteptam! Fii barbat!!( doar ai citit chemarea la arme a lui Tavi).
    S.L.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca nu e Mitica, nimic nu e, vorba motanului despre Sile. Lucian aprecierile mele din toate punctele de vedere. Asa este,cel mai important lucru este ca Mitica sa vina. El e unul din (sex)simbolurile fenomenului. Restul sunt relative. Colegii tai s-au speriat inutil asa de tare.S-ar putea sa vina Mitica si sa lipseasca ei? Ar fi o chestie. Hai pa.

    RăspundețiȘtergere
  3. sper sa nu vorbesc iar cu pacat, dar Sile nu mai pupa poarta luna asta...

    RăspundețiȘtergere
  4. motane, daca a ajuns sa-ti fie frica si de vasea, mai bine te retragi ca mitica

    RăspundețiȘtergere
  5. Sper că mâine jucăm pe iarbă. Ca să mă faultaţi trebuie mai întâi să mă prindeţi! ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Popi ia cu tine pionezele , perforează-i anvelopele şi al tău e Vitezistu. Ce dacă lipseşte Balaurul, crede că nu mai avem metode, aş. I-a şi nişte plasturi cu rivanol, i le dai sportiv după ce spui că-ţi pare rău. La final nu uita să-i întinzi mâna pentru a se ridica din iarbă, aşa e sportiv.

    RăspundețiȘtergere
  7. sper ca maine se va juca fotbal cu adevarat,in liniste,pt ca nu vine Paul,care strica in fiecare vineri fotbalul,care pe teren nu mai are nici o limita,este mai rau ca Mese,de fapt cred ca de aia facea si Mese asa pt ca avea cine sa-i tina ;COMPANIE:la scandal,mai este Popicul dar el e nevinovat,latra degeaba,iar dupa cearta cu Gica s-a mai potolit.Sa speram ca atunci cand se va intoarce Paul sa vina cu altfel de comportament,sa vie cu atitudine nemteasca,occidentala,sa putem juca si noi fotbal si sa ne bucuram de ziua de vineri pt ca in felul lui este un om deosebit

    RăspundețiȘtergere
  8. Dacă îl transformaţi pe Popicu în jandarm, pierdeţi pe ambele părţi: "de strajă patriei" nu face faţă şi nici nu mai contaţi pe principala gură... de tun! :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu zic ca, pana sa ne uitam la ceilalti, mai bine ne autoanalizam si ne controlom noi, fiecare in parte. Un venerabil Tomescu, din lumea buna a fostului fotbal ( ce vremuri, ce oameni!), spunea ca noi romanii ( cu a din a) suntem campioni mondiali la mistocareala si la pase cu calcaiul ( poate la adversar).
    Hai, mai intai, sa ne uitam in sanul nostru sa vedem stam si ce facem si pe urma sa ne raportam la altii.
    S.L.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pt.musiu RAZVAN:eu nu pup porti,poate pupi tu altceva!?! S-ar putea ca azi sa nu vin si astfel scapi o vineri fara gol.

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonimule (nu S.L.)exagerezi cu Paul.Comparatia cu MeSe e cel putin aiurea. Se pare ca esti pinguin afectat unidirectionat, din moment ce toti raii sunt la pelicani. Eu zic sa meditezi la ce a scris dl. S.L. care este pinguin autentic .
    S-ar putea sa pierdem tunul lui Popi, dar cu gura ...

    RăspundețiȘtergere
  12. @sile: dupa stiinta mea, "musiu" e o forma de respect. mai bine mai tarziu decat niciodata! daca n-ai bilet de voie de la d-na soacra, vion si-ti semnez eu unul.

    nu stiu cine o fi anonimu' care face referire la Animal Paul. sa fie Mitica sub acoperire?...

    RăspundețiȘtergere
  13. Aveţi grijă, chiar dacă e plecat, Paul citeşte! A pariat el la concurs, credeţi că nu deschide blogul?!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Motanu: cred că Vasea a vrut să spună musu' Răzvan, adică mai ai de tras până ajungi lup de mare, ca el...

    RăspundețiȘtergere
  15. am pregatite trei bucati pentru pinguini si cate o batista de fiecare.

    RăspundețiȘtergere
  16. Bine Popi, te vom ajuda sa le livrezi usor si repede, apoi o-ntindem.

    RăspundețiȘtergere