sâmbătă, 7 august 2010

Vineri 06.08.10-37grade-Cronica unui pelican vesel

A fost o etapa in care pelicanii au platit pentru ca au fost prea siguri de victorie. Veneau dupa un succes splendid cu o etapa in urma in care MilitoVasea, MS, Messi si TVRTudor facusera ravagii printre pinguini. Inainte de inceperea meciului Capitanul face prima miscare reusind sa-l transfere pentru o etapa pe TVRTudor aflat intr-o forma de zile mari. Daca va insista sa-i prelungeasca contractul se aude ca ar trebuii sa-si fereasca picioarele, adica sa stea in poarta.
Miscarea s-a dovedit inspirata pentru ca dupa vreo doua atacuri scorul era deja 4-0. Sortulet, Balaurul, Virgil, MS si juniorul Sorin nu prea intelegeau ce se intampla. Singurul care intelegea era Baba Popicul care ne "incuraja" de la distanta el fiind in vacanta, la odihna, adica in atac, de unde avea orizontul larg din apararea noastra. E posibil ca niciunul din fundasi sa nu-si amiteasca autorii golurilor. Sa fi fost toti de la ei ? In fine. In aceste momente dificile revirimentul vine de la cine altcineva decat Serghen-Popicu(s-a transformat din baba in jucator) si a facut rocada cu Sortulet, adica a trecut in aparare si Sortulet in atac, alaturi de Milito. In aceasta formula lucrurile s-au mai pus la punct. MS lanseaza vreo doua-trei trasoare care spre ghinionul lui si al nostru ocolesc tinta de putin. Totusi se inscriu doua goluri si scorul final ramane fixat la 2-4. Trebuie sa spunem ca si pinguinii tropicali (astia se comporta bine la soare) au mai avut si ei cateva bare , nu multe, vreo 3 sau 4, una mai frumoasa decat alta si toate la un loc decat golurile lor. Autor pinguinul vitezist Gabitza. Imi amintesc ca dupa meci s-au interesat cativa impresari de la Dinamo de portarul pinguinilor, debutant in echipa. Greu am aflat ca se numeste Liviu. Valoros baiat. Il concureaza pe Sorin. In buna parte si datorita lui scorul a ramas cel consemnat mai sus. RazvanMilito care a facut si el un joc bun in aparare, alaturi de mai experimentatii Razvan si Stelica, sa-l mai aduca si, impreuna sa imbunatateasca media de varsta indiferent in ce echipe vor juca. L-am lasat inadins la final pe Gigi. El nu s-a prea vazut in timpul meciului. Rar se intampla asa. A vazut ca echipa merge si fara el si s-a gandit sa-si conserve energia pentru meciul urmator. A... nu de fotbal, nu are el rabdare sa astepte atata ci pentru cel cu pulurile si cubuletele cu puncte negre. Victima parea sa-i fie Popicu. La inchiderea editiei meciul continua. Cam asta a fost . Abia astept vinerea viitoare.

5 comentarii:

  1. Hopa, și-a luat Tavi avânt la scris! Două completări... Gigi a jucat într-un picior după ce l-ați rupt în primele 10 minute, iar Popicu a devenit și victima mea la table. A rămas dator, deci data viitoare s-ar putea să aibă treabă! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. daca tot a pus Tavi masa, sa nu viu si eu cu mana goala... iata echipele:
    Pinguinii: Liviu, Stelica, Razvan, Razvan V, Tudor, Mitica, Gabila, Gigi
    Pelicanii: Sorin, Paul, Tavi, Vasea, Mese, Popicu, Lucica, Virgil.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari d-l TAVI si la mai "mare",adica la mai multe si mai inspirate "cronici" ale disputelor noastre de vinerea.Recunosc ca la ultimul meci le-am intarit echipa cu doi tineri,Liviu si Razvan jr.

    RăspundețiȘtergere
  4. Laudati-va cat mai aveti timp.9 - 0 a fost plictisitor.Cred ca facem Liga Tablagiilor.Cum sunteti niste BABE la fotbal,la table o sa fiti niste FEMEI!Gica vezi sa nu mai pierzi alti 5oo(am auzit ca Gabitza face matanii pentru vineri).BABELOR!....TOT BABE ATI RAMAS!

    RăspundețiȘtergere
  5. @tavi: nepoate, cica ai fi dat chiar doua goluri. de aia te perie vasea, poate prinde si el echipa

    RăspundețiȘtergere