luni, 16 august 2010

"Pelicanii sunt mai inteligenti ca pinguinii"

Din cate stiu, pe vremea cand soacra lui nevasta-mea umbla cu ghiozdanelul dupa ea, la scoala se studia mai degraba geografia Uniunii Sovietice (Vasea poate confirma...) decat fauna si flora spontana. Si totusi, vazand manopera fotografica a maestrului Tavi, prima ei reactie este descrisa in cuvintele din titlu.
Culmea, s-ar putea sa nu greseasca prea mult, de vreme ce un grup de baieti total netalentati (sa zicem, poate cu o exceptie si jumatate), obisnuiti mai mult cu prefixul 03, ura si la carciuma, a ajuns sa se distreze cu echipa-fanion de oldbois/and cows a nord-vestului din sud-estul Europei Centrale. Mai mult, golul de 1-0 al lui Virgil, total irepetabil, deloc imparabil, lui Luci si Razvan imputabil si cel de 2-0 al lui Mese candideaza de pe acum la "reusita anului", pe cand gasca pinguinilor gelati, certareti si aroganti nu s-a facut remarcata decat printr-o pseudo-filantropie de doi lei cu rest, executata in doi si data pe fata de un al treilea: la scorul de 1-2, Gica, la sugestia lui Mihai tenismanu', bate afara un penalti, dar nu intr-atat de afara incat sa dea impresia ca a ratat intentionat, "secretul" nu este dezvaluit adversilor, care, obtin la randul lor un penalti, il transforma si fac 4-1. Or, logica spune ca actele de caritate nu-si asteapta neaparat o rasplata si nu pot fi negociate in contrapartida, iar daca ai vrut sa fii domn nu te poti transforma in precupeata. Iata echipele:
Pinguinii: Luci, Razvan, Mihai tenismanu, Nicu III, Mitica, Gabi, Gabita, Gica
Pelicanii: Liviu, Tavi, Razvan V, Eugen, Virgil, Mese, Vasea, Popicu
De remarcat (si-ar dori ei...) revenirea lui Luci si a lui Mihai tenismanu'. Primul avea programare la coafor si s-a gandit ca are doua ore de pierdut, al doilea ne-a aratat din plin ca mosteneste talentul idolului sau, Hanescu. Si poate singura veste buna: Pinguinii sunt in tratative cu Paul, sanctionat de Pelicani pentru absente repetate si comportament extrasportiv inadecvat. Daca tot nu avem atacul lui Dinamo, macar apararea lui Dinamo s-o avem...

6 comentarii:

  1. pai bine mitica, ai luat bataie si vrei sa sa iti mai dau si un coniac

    RăspundețiȘtergere
  2. nicule, auzi sa faci cinste la parlitii astia ca a batut dinamo.

    RăspundețiȘtergere
  3. @vasea: tati, intoarce televizoru' cu susu'-n jos, voi ati avut 2-0, nu mitica a deschis scorul. trebuie sa te trec pe lecitina, dar nu stiu efectele in combinatie cu ceaiul de papadie. in rest, accept sa ma cinstesti.
    @cocoru: unchiule, ai putintica rabdare. in curand deschidem "coltul pensionarului" si ne poti povesti de aventurile matale din tinerete. oricum, din pacate pentru matale, locurile 1-3 din "Top mincinosi" sunt deja ocupate...

    RăspundețiȘtergere
  4. Atentie Pinguini!!! Maine,vineri,vor veni Fratii Petreus,adica,Nicu si Gelu.

    RăspundețiȘtergere
  5. nene vasea, nu te bucura asa, ca poate treci la ei si mai bagi de o infrangere.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bai,Motanul e tot motan;a marcat un gol senzational;din pacate,nu e vorba de Motanul nostru,ci de alt motan,cel de la Steaua.Altfel,s-ar putea sa nu vin astazi.

    RăspundețiȘtergere