sâmbătă, 14 august 2010

Cronica etapei in imagini - 13.Aug.2010. . +39gradeC







IMAGINILE SPUN TOTUL .. .. .. ..



Scor : 4-1 pentru FC PELICANII srl



Unul luase bataie celalalt pierduse .




7 comentarii:

  1. Cu toate ca imaginile sunt graitoare,cateva fraze bine editate{cum numai BOC poate sa "emita", asa cum graia nevinovata EBA}sunt bine venite.Vineri la ora 15 ne deplasam spre Stadio Comunale "Agronomia"cu Fordul lui Sortulet{eu,el si fiul meu},cand o pisica{a,nu e vorba de Razvan-cronicarul sef}ne-a trecut calea;atunci i-am zis lui Tavi:aceasta dubla intamplare cu pisica si faptul ca azi este in 13 s-ar putea sa ne poarte noroc.Ceea ce s-a si petrecut in disputa de pe teren pe o caldura naucitoare:4-1 pentru Pelicani cu deschiderea scorului de catre Maestrul Mitica cu o executie frumoasa,urmata de o ploaie de goluri{era sa zic "de vara"in poarta"pinguinilor"marcate de Virgil,Titel-alias Mese{2}si Vasea,evident,cu o miscare de piciorus surprinzatoare pentru adversar.Si, uite asa s-a scris istoria acestui meci...

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari pelicanilor, dar istoria acestui meci s-a scis la 2-1, cand Gica "nu a vrut sa inscrie din penalty" si in loc de 2-2, s-a ajuns la 4-1. Asa e fotbalul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Apreciez sportivitatea lui Gabitza, pentru felicitari, in conditiile in care un gram de adevar este si cu raterea lui Gigi. Gigi este de regula un tip fair-play. Oricum golul lui Milito(numai el stie cum poate sa aplice asmenea lovituri magnifice in momente delicate ale meciului), care a facut diferenta nu poate fi contestat.La penaltyul nostru MS a fost acuzat ca nu a dat si el afara.Asa este, dar intreb - de unde stim ca nu a vrut si s-a intamplat ca mingea sa prinda cadrul portii?
    Sortulet

    RăspundețiȘtergere
  4. Brazvan{oare,de unde vine "B"?!? de la bloger sau de la bo-}ma suna duminica seara pe la ora 21,50 si ma intreaba scorul de la meciul Dinamo-Rapid[el cu Paulica erau izolati,undeva,la"teara"{cum zicea marele nostru istoric N.Iorga}];afland ca a batut Dinamo dupa ce a fost condusa cu 2-0 ,sigur ca s-a bucurat Patronul{Paul},dar si nea Nicu{fara discutie},insa lui Paul trebuie sa-i dea de gandit faptul ca am obtinut o victorie clara fara aportul lui...

    RăspundețiȘtergere
  5. Brazvane,sper sa nu te superi de gluma nesarata si nevinovata facuta in comentariul anterior;oricum e cu prietenie si deja imi iau libertatea ca vinerea viitoare sa te cinstesc.Sunt curios ce s-a intamplat la jocul de TABLE.

    RăspundețiȘtergere
  6. @tavi: un montaj adorabil compenseaza din plin talentul fotbalistic. simt ca vei fi, dupa popicu si vasea, al treilea personaj care "prinde" coperta si deja m-am apucat de cautat epitete.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum,ba PAPAGALILOR(pardon,PINGUINILOR???!),v-au caftit Cimetii aia si fara mine la voi in echipa? Eu ma autosuspendasem (in bratele unei Dne.capabile pe Valea Prahovei)de jena pt.golul incasat la ultima mea prezenta (cand cu freza cum zice Motanu)si ca sa nu-l mai vad pe mitica(cu M mic),cand colo...RASILOR! Sau ca sa citez un clasic in viata:BABELOR!

    RăspundețiȘtergere