sâmbătă, 27 ianuarie 2024

Un portar consacrat versus unuia de conjunctura...

             Iata ca s-a jucat si ultima etapa din ianuarie care a picat pe 26,chiar de ziua Tov.(fost) N.C...Ne-am strans destul de greu 12 corifei si cum ceasurile erau inaintate si nu mai puteam juca in balon,am fost indrumati spre terenul din dr. spate...La alegeri se cam codeau,Tolea a refuzat,Gabitrei si Sica au aruncat zarurile...O sa folosesc aceleasi denumiri de echipe pentru ca a mai aparut un pingiun din vechea garda dupa o luna de absenta.

            E1.Pinguinii: Vasea,Razvan-M,Tudor-Tv,Tolea,Mitica,Sica.

            E2.Pelicanii: Nelu-Bronson,Ciprian,Popica,Gabitrei,Hercule,Razvan-Dr.

            Inca de la inceput s-a ridicat problema portarilor,cine ar fi putut sa-l contracareze pe reputatul Nelu-Bronson?Poate Popica,dar a refuzat sa stea in poarta sau sa joace in echipa cu...Asa ca neavenitul Vasea a intrat in poarta cu promisiunea ca toti se vor roti in dansa,ceea ce nu s-a mai intamplat,dar si in aceste conditii meciul a fost foarte disputat,E1 conducand in majoritatea timpului,deznodamantul producandu-se in ultimele minute.E1 a condus cu 2-0,la pauza a fost,parca 5-4.Trebuie spus ca afara a fost o temperatura acceptabila de circa 7 grade cu soare,care ne-a creat probleme de vizibilitate,cel putin eu in repriza a doua cand aveam soarele in fata aproape ca nu vedeam mai nimic mai ales ca soarele tot cobora...Daca E1 gestiona mai bine momentele favorabile,nearuncandu-se in atac,poate rezultatul ar fi fost altul.Pana la urma diferenta a fost facuta de cei doi portari,Nelu-Bronson rezolvand cateva situatii de unu la unu cu atacantul in fata.

            Marcatorii pentru invingatori au fost:Gabitrei cu 6 goluri,goleadorul absolut,Hercule 2g(primul si ultimul gol) si Ciprian 2g,iar pentru invinsi,Sica 2g,Mitica 2g,Tudor 2g si Tolea 1g.Asadar,scor final 10-7 pentru G3,felicitari.

            Cateva minute am avut un spectator de onoare pe langa gard,marele Mihai'T.Dupa meci,9 dintre cei 12 participanti(lipsa Tudor,Tolea si Doctoru) ne-am adunat pe pajiste care cam mustea de apa pe anumite locuri,am tras concluziile cu ceva bere...ne-au acompaniat Adi'Col si Giggs.Tota lumea a fost de parere ca a fost o miscare reusita,placuta,relaxanta!

Motanu, pinguinul încălţat


         Lotul de vineri 26 ian.2024,poza facuta de Capitanul MITICA

18 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.facebook.com/photo/?fbid=7183839738372479&set=a.381453828611138

    RăspundețiȘtergere
  3. Bancul Zilei: Doi îndrăgostiți stau de vorbă

    Un cuplu de îndrăgostiți stau de vorbă:- Aș face orice pentru tine!- Chiar și sarmale?- Sarmale, nu, că după ce le fac, zici că maică-ta le face mai bune!

    RăspundețiȘtergere
  4. vasea a avut mult bun-simț c-a stat în poartă, iar șanse n-am avut deloc. doar jocul mult peste medie al lui tudor ne-a ținut în meci. chiar și fără diferența dată de portari g3 a avut echipa mai bună. păcat că n-am fost inspirat la început să-i propun rocada de portari la pauză, pe care sigur o accepta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate,mai toate comentariile la meciurile noastre de vinerea se fac pe WhatsApp,nu pe blog...

      Ștergere
    2. Eu intrasem să comentez că, strict în câmp, echipele mi se păreau echilibrate. Dar din start Pinguinii erau condamnați cu Vasea portar, ce putea să facă la ștachiile lui Gabi3, de exemplu?

      Ștergere
  5. Bancul Zilei: Discuție la maternitate

    - Ce nume îi punem băiatului?- Tudor, ca pe tatăl lui.- Iubito, pe mine mă cheamă Andrei.- Sau Andrei, ca pe soțul meu.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://twitter.com/i/status/1752383432963821636

    RăspundețiȘtergere
  7. Bancul Zilei: Gheorghe își așteaptă nevasta pe patul de spital

    Gheorghe, pe patul de spital, o aștepta pe nevastă-sa. Într-un târziu apare și ea.– Gheo, să îți povestesc ce mi s-a întâmplat. Am urcat în taxi și pe drum mi-am adus aminte că am uitat portofelul.– Și te-ai întors?– Nu, ar fi durat prea mult, dar taximetristul a spus că nu e problemă, că o să ne descurcăm. La un moment dat, a tras pe dreapta și mi-a spus: „Ce alegi, îmi cânți un cântec sau…?”– Ce obraznic, iubito… Și ce cântec i-ai cântat?– Păi, mă, Gheo, tu pe patul de spital și eu să am chef de cântat?

    RăspundețiȘtergere
  8. Gabita,felicitari pentru articolul dedicat tenisului de la AO!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, Vasea! Dacă l-ai citit pe tot, chiar meriți o bere. :)

      Ștergere
    2. Normal ca l-am citit pe tot,se vede ca stii si intelegi tenisul,inca o data,bravo!

      Ștergere
  9. Ghinionistul perfect! Cine e fotbalistul care a șutat de patru ori în bară în timpul unui meci

    Uruguayanul Darwin Nunez a stabilit un record, despre care se crede că greu va putea fi egalat.El este primul jucător care trimite în bară de patru ori într-un singur meci de Premier League, de când statisticienii de la Opta au început să înregistreze această statistică (2002). S-a întâmplat în partida Liverpool - Chelsea 4-1, disputată aseară în Premier League.Atacantul "Cormoranilor" a nimerit bara de 13 ori în acest sezon. 7 goluri și 7 asissturi sunt cifrele lui Nunez în cele 21 de meciuri disputate în Premier League.Liverpool este lider în Anglia, în vreme ce pe locul doi se află Arsenal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îl înțeleg perfect! La un moment dat, eram abonat la bare, țin minte că Tavi era cronicarul care consemna... O, tempora! :)

      Ștergere
  10. Bancul Zilei: Ion e oprit în trafic de poliție

    Polițistul în oprește pe Ion, îi dă amendă, Ion plătește și-i zice polițistului:-Căldură mare, domn polițist!A doua zi la fel, amendă, Ion plătește după care zice:-Căldură mare, domn polițist!A treia zi polițistul îl oprește pe Ion și-i zice:-Azi nu-ți mai dau amendă dar spune-mi și mie de ce tot spui căldură mare?La care Ion răspunde:-Păi cum altfel să-ți spun arde-te-ar focul?

    RăspundețiȘtergere
  11. Bancul Zilei: Cerința unui copil

    - Tata, cumpără-mi și mie o tobă!- Ei, dacă-ți cumpăr, n-o să mă lași să lucrez în liniște.- Ba da, tată. O să bat toba numai când dormi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bancul Zilei: Ce este iubirea

    Iubirea este atunci când îți vezi iubitul obosit și spui:-Lasă vasele, iubire, că te trezești mâine mai devreme și le speli.

    RăspundețiȘtergere
  13. https://ziare.com/cupa-africii/cupa-africii-portar-africa-de-sud-calificare-1851040#:~:text=El%20e%20%E2%80%9DDuckadam,din%20anul%202000.

    RăspundețiȘtergere