luni, 31 iulie 2023

O etapa cu de toate...

             Vineri,28 iulie 2023,Vasea isi face aparitia in Agro dupa 2 luni,3saptamani si 2 zile,cu emotie si mari asteptari de la intalnirea cu partenerii sai de intrecere "sportiva".Temperatura de 28-29 grade dupa zile de canicula excesiva a contribuit la o prezenta masiva,19 participanti la Fenomen,in frunte cu cei 3 veterani,Gaby si Vasea veniti neanuntati si vetaranul veteranilor,Nelu-Bronson sosit dupa un anunt cam confuz...

            Toate bune si frumoase;initial ne-am strans pe terenul mic din dr.spate,dar vazand ca afluenta de oameni creste,ne-am mutat pe terenul mare de langa vestiare.Fratii Ely si cu Andrei purced la alegeri rezultand echipele:

            EE: Gabita,Gabi4,Gaby,Cristi,Mihai-T,Mario-pustiul,Hercule,Ely,Vasea(9 jucatori)

            EA: Nelu-Bronson,Razvan-M,Tavi,Popica,Mitica,Mese, Andrei,Sica,Gabitrei,Razvan-dr(10 juc.).

            In asteptarea lui Tavi si a lui Mihai-T am inceput joaca care promitea o disputa interesnta.Tavi sosind mai repede a intrat la EA,conform alegerii,aceasta echipa jucand cu 2 oameni in plus cateva minute pana la venirea lui Mihai-T la EE.Echipa lui Andrei a inceput in forta cu un Mese impetuos care s-a lasat de bautura,probabil temporar si a condus cu 2-0 prin golurile lui Mese la o combinatie cu Sica si Mitica aproape de linia portii,moment in care Razvan-M zicea ca la 4-0 va da si Vasea un gol,vezi-doamne cu "ajutorul" sau...Revine in joc si EE si egaleaza prin golurile lui Ely si Hercule.La o faza pe stanga langa poarta lui Gabita,Razvan-dr il pacaleste cu un gol langa bara(rog intreveniti cu lamurirea anumitor faze...)facand 3-2;Portarul Gabita intercepteaza o minge si se duce cu ea la picior in dribling pana aproape de poarta adversa,actiune din care rezulta golul egalarii la trei.Intre timp,Mese-fortosul a cam terminat benzina si statea mai mult langa poarta lui Gabita spre nemultumirea lui Mitica si a altora...Ely a excelat cu dribligurile si tinutul mingii si l-a facut mare pe Bronson cu suturi din lateral,toate respinse de acesta,pe cand Vasea era mai mereu demarcat langa bara portii,neprimind nicio pasa,asa ca n-a avut ce sa rateze...Cand meciul era in toi,Gabi4 s-a accidentat la o faza la care a urcat in atac,facand probabil o intindere la pulpa,fiind scos pe brate de pe teren.In acest moment,cand parca Hercule a zis sa ne dea un om ca eram cu doi mai putin,Razvan-M a sarit ca ars cu gura si as usual,a parasit terenul,Mese-obositul a iesit si el,asa ca "marele meci"preconizat s-a terminat lamentabil.Cum mai era mult timp de jucat,ne-am regrupat si ne-am intors pe terenul din dr.spate...

            Ramanand 16 oameni,s-au refacut alegerile,urmand partea a doua a disputei de vineri.

            E1. Gabita,Mihai-T,Andrei, Mario,Sica,Mitica,Razvan-dr.,Vasea

            E2. Nelu-Bronson,Tavi,Gaby,Cristi,Gabitrei,Ely,Popica,Hercule

            Acest nou meci n-a prea avut istoric,E1 a condus cu 3-0,moment in care Gabita se hotareste sa joace in camp,dar trecand la E2 la schimb cu Gaby care trece la E1 in ideea de a mai echilibra balanta...Pe teren,scorul a luat amploare,5-0,6-1,terminandu-se 6-3 pentru E1.Marcatori:Mitica 2g,Vasea,Sica,Mihai-T,Andrei,fiecare cu cate un gol,respectiv,Hercule,Gabitrei,Ely.In acest nou meci au fost nemultumiri dupa alegeri,se pare ca cel care a ales pentru E2 s-a pacalit...Gabitrei a fost cel mai suparat, mai ales pe Mitica,care de data aceasta,parca n-a facut ceva rau...Eu ce sa mai zic ca bunul meu veteran-Nelu m-a busculat rau,m-a spulberat cum zic promteristele la Tv si n-am zis nimic nici eu,nici el...oricum m-am ales cu doua julituri, una la genunchiul drept si alta la glezna stanga...

            In concluzie a fost o vinere cu de toate,cu multe nemultumiri,multe din cele petrecute lasandu-ne un gust amar...Pacat ca pentru unii,naravul din fire n-are lecuire...




15 comentarii:

  1. Dupa disputele de vineri,nemultumirile unora au curs pe WhatsApp; din pacate,doi dintre cei mai suparati pe cele petrecute,Gabitrei si cu Razva-dr. au scris-zis ca o luna de zile fac pauza si nu mai participa ,speram sa le mai treaca supararea si dupa vacanta sa vina cu forte noi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Don'colonel ADI,cam multe mesaje nefinalizate,ce naiba,finalizeaza odata,ce dureaza asa de mult?!?:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În urma nemulțumirilor de pe grupul de WhatsApp, intentionasem sa creionez o discuție despre acest subiect pasionant și captivant, dar m-am răzgândit.
      Așa că, finalizarea (cronicii bineînțeles), nu a mai avut loc.

      Ștergere
  3. Sper ca autorul articolului mocca,"N-am stiut",in care face elogiul berii care conteaza mai mult decat fotbalul,nu s-a suparat ca n-am scris cronica in continuarea prologului sau...
    Astept comentarii de la cei interesati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Berea nu contează nici măcar cât cronica, deci prea bine ai procedat, Vasea! Mare noroc am avut cu tine, că altfel trebuia să mă bag eu și nu-mi făcea bine ce aș fi scris.

      Ștergere
  4. Bancul Zilei: Bărbatul găsește un bilețel de la soție pe frigider
    Aseară, nevastă-mea a lăsat un bileţel pe frigider: ”Nu mai merge, nu mai suport! Plec la mama!”Am deschis frigiderul.Lumina dinăuntru s-a aprins, iar berea era rece ca gheaţa.Nu pricep ce naiba voia nevastă-mea să spună, frigiderul funcţiona excelent!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bancul Zilei: Bărbatul angajează un detectiv să-i urmărească soția
    Soţul gelos angajează un detectiv să-i urmărească soţia pe care o bănuia de infidelitate. După o săptămână de filaj detectivul îi dă raportul.– Trei zile la rând soţia dumitale a plecat de la serviciu, împreună cu şeful ei şi, după ce au luat prânzul în separeul unui restaurant cochet, într-o atmosferă romantică, cu flori şi şampanie, au râs şi s-au ţinut de mână, s-au dus la hotel şi s-au închis în cameră.– Şi mai departe ce s-a întâmplat?– Păi mai departe i-am văzut pe gaura cheii cum se sărutau.– Extraordinar! Simt cum mă sufoc de mânie. Şi mai departe ce s-a mai întâmplat? întrebă soţul gelos.– Păi bărbatul a trântit-o pe pat şi s-a aruncat peste soţia dumitale.– Da, şi apoi? Ce s-a întâmplat mai departe, că o omor!– Păi el şi-a scos cămaşa şi ea bluza…– Ah, divorţez! Spune mai de-parte!– Păi şi-a scos el pantalonii şi doamnei i-a dat fusta jos.– Nu-mi vine să cred! Aşa nu se mai poate! Şi, şi mai departe?– Păi şi-au dat şi chiloţii jos.– Şi?…– Păi nu mai ştiu, că au aruncat chiloţii tocmai pe clanţa uşii şi n-am mai văzut, zice detectivul.– Uite vezi, oftează soţul, incertitudinea asta mă omoară!

    RăspundețiȘtergere
  6. Fiindcă nu mai e cazul de comentariu la cald, și desigur că e mai bine așa, azi e cu laude: Sică și Mitică - doi oameni care trag mereu de cei ieșiți pe margine, ca să nu se strice meciul, bravo lor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bancul Zilei: Un zidar cere oferta pentru Bentley

    Un bărbat îmbrăcat în salopetă de zidar întră într-un salon auto prestigios, se apropie de consultant și îl întreabă:– Cât costă un Веntlеу GТ Соuре?– 250 000 euro.– Dar în credit pentru un an?– 25 000 lunar.– Cam mult, dar pentru doi ani?– 12 500.– Tot e mult, dar pentru 3 ani?– Nu e mai bine să va luați o masină mai ieftină?– Desigur că e mai bine, însă placă de beton a căzut peste un Bentley.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. -stai liniștit, nici o problemă. nici nu m-aș fi apucat de scris, dacă atunci când te-am sunat vineri n-ai fi zis că NU scrii cronica.
      - rugați-vă să nu se plictisească colonelu (așa cum au făcut tavi, gaby, bogdan) că o se ajungă iar la una pe lună
      - vineri nu am crezut că în urma alegerilor poate rezulta o echipă cu om în minus și vasea+cristi în efectiv!!! așa am zis c-am fost egali și prin ieșirea mea după G4 se mai echilibrează jocul. deci, nici vorbă de stricat jocul, dimpotrivă.
      - sică da, de nenumărate ori a dorit să echilibreze echipa mai slabă, la fel ca și tudor. mitică are și multe șmecherii, vezi vinerea trecută, când l-a vrut pe mihai direct la el, deși se vorbise de noi alegeri.

      Ștergere
  8. https://www.youtube.com/watch?v=lI6QXscD9VQ
    bine că n-are marinuș tembelizor, că se zgâria pe ocheane.

    ps: vinerea trecută s-a spart gașca mai devreme, colonelu supărat, dan pizaru coada pe spinare, foarte convenabil pentru cei ce aveau 1-0. cronica a fost la mișto, după cum am accentuat nu meritam ceva, deși mai era binișor de jucat și nu ne presa cineva. dacă se dorește (presupun că nu, majoritatea nu dau doi bani pe blog, cronică sau comentarii), discuția poate continua.

    RăspundețiȘtergere
  9. Canicula si postura de insotitor al nevestei la control la Spit.Foisor ma impiedica sa va onorez cu augusta-mi prezenta...

    RăspundețiȘtergere
  10. https://ziare.com/callejo/bolivia-arbitru-meciuri-fotbal-callejas-zece-ani-1818814#:~:text=La%20zece%20ani,a%20declarat%20Callejas.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bancul Zilei: O boabă de cafea merge la psiholog O boabă de cafea merge la psiholog.Acesta o întreabă:- Ce te macină?

    RăspundețiȘtergere
  12. Bancul Zilei: Bulă s-a îndrăgostit
    Bulă ajunge acasă cu un zâmbet uriaș pe buze:– Mamă, m-am îndrăgostit!– Bravo, Bulă! Cum o cheamă? Câți ani are? Unde ai cunoscut-o? Ce sunt părinții ei? Unde locuiește? Gătește? Are bani? Are mașină?! Ce lucrează?Speriat de aceste întrebări, Bulă se duce în sufragerie, unde îl vede pe tatăl său:– Tată, m-am îndrăgostit!– Am o singură întrebare, fiule: Arată bine?– Da, tată!– Bravo, Bulă!

    RăspundețiȘtergere