duminică, 16 iulie 2023

Mult mai bine la 6-6 decât la 8-6!


  

Între două furtuni, pe caniculă, cum se cuvine, etapa de vineri 14 iulie s-a ținut sub formă de miuță, 3 la 3 (ne-au amăgit polițiștii că vin și ei, dar tenisul le-a fost prea destul pe căldura aia). Pe sfertul de teren aflat jumătate la umbră, s-au desfășurat Salam, Gabi3 și Mitică, pe de o parte, și Popică, Țolea și Găbiță pe de alta. Au bătut primii cu 8-6, după multe goluri din poartă în poartă ale lui Gabi3, unul din ele de antologie: șut leșinat Popică, respinge portarul Gabi3... direct în poarta cealaltă!

 

Dar adevăratul eveniment s-a petrecut după etapă, dimpreună și cu căpitanii-nejucători, adică polițiștii, Motanu și Cristi: Stelică și-a onorat în mod caracteristic cei 66 de anișori, cu niște mici luați din Băneasa de la tata lor, asezonați cu niște cartofi de te lingeai pe degete. Bere? Se înțelege de la sine, ba chiar Stelică s-a lăcomit să plătească și la terasă, acolo unde câțiva combatanți de ziua5 au savurat victoria lui Alcaraz cu Medvedev. Să trăiești, Stelică, la mulți ani!

10 comentarii:

  1. La multi,multi ani cu sanatate amice STELICA!

    RăspundețiȘtergere
  2. Alcaraz a confirmat si in finala unde l-a invins pe vulpoiul Djokovic,castigand primul sau Wimbledon la 20 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa mai si radem...
    -De ce o soacra seamana cu un condiment?
    -Pentru ca se amesteca in toate.

    RăspundețiȘtergere
  4. tot respectul pentru cei ce pun întotdeauna fotbalul înaintea băuturii! dintre cei șase de vineri, trei au participat acu câțiva ani și la un meci 3 contra doi: găbiță, mitică și marinuș.
    restul, în frunte cu poliția română, preferă consumul de lichide la umbră...

    ce mână are fata:

    https://www.gsp.ro/sporturi/baschet/sabrina-ionescu-wnba-all-star-game-record-las-vegas-704418.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După două ore de tenis de câmp, era indicat consumul "forte" și a unui alt tip de lichid.

      Ștergere
  5. Bancul Zilei: Bubulina e văzută în oraș cu bărbați diferiți

    Bubulina este văzută mereu, prin oraş, în compania unui soldat.Partea ciudată este că de fiecare data e cu altul.– De ce nu încerci să te hotărăşti asupra unuia singur?, întreabă taică-său.– Aş vrea eu, tată, dar niciunul nu poate ieşi în învoire în fiecare zi…

    RăspundețiȘtergere
  6. Bancul Zilei: Un ardelean și o domnișoară în autobuz

    În autobuz un ardelean și o domnișoară. Ardeleanul stătea pe scaun și domnișoară lângă el. Și dintr-o data ardeleanul începe să rada.Domnișoara se simțea oarecum stânjenita și îl întreabă:– Dar ce-i domnule ce s-a întâmplat? De ce radeți?– NU, NU, NU, domnișoară, am avut un necaz și că să mă înveselesc îmi spun bancuri în gând…După câteva secunde bufnește asta într-un ras de se prăpădea, de data asta domnișoară nu mai rezista și spune:– Domnule, spuneți, radeți de mine?– NU, NU, NU, știți, eu îmi spun bancuri în gând și știți tocmai mi-am spus unul pe care nu-l știam

    RăspundețiȘtergere
  7. A se lacomi se folosește când iei, nu când oferi ceva.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bancul Zilei: Prioritățile bărbatului

    - Scumpule, zici că fotbalul e viaţa ta, şi abia după aceea eu?- Nu, iubito, mai sunt tenisul, boxul, handbalul...

    RăspundețiȘtergere