vineri, 21 iulie 2023

Neinteresant, neimportant, da' trei la zero !

 articol sponsorizat


Golul victoriei, la debut, lovitură liberă la vinclu, în prelungiri😍. Pupătoru de cămile cică și-a spart tembelizoru😡


N-ar fi pentru prima oară când populația fotbalistică stă în cumpănă și îi ține pumnii lui Mihăiță: cu cât favoritul nostru marchează mai repede (evident, cu poarta goală și dus de mână) cu atât îl avem printre noi, gata să facă diferența, chit că, la fizicul și prestanța lui, nu m-aș complica să joc cu rezervele. 

Și totuși, după îndelungi parlamentări și supuneri la vot, ( 0-0 este un scor onorabil pentru cei ce jucaseră cu om  în minus), combatanții sunt gata să-și încrucișeze spadele, evident, tocite...

Bandiții: Găbiță, Mihăiță, Tăviță, Dan, Colonelu, Mitică

Pinguinii: Neluțu, Motanu, Mese, Gabi3, Gabi4, Marinuș

Pentru orice băiat de bun-simț, rezultatul nu putea fi decât unul singur, era suficient să te uiți cam cât poate alerga (și combina) prima echipă față de adversari și nimeni nu se putea supăra. Zis și făcut, Colonelu dă un gol spectaculos (bietul Neluțu, omul meciului, nu a avut ce să facă, vinclul e al atacantului), Bandiții domină ostilitățile, săracii pinguni încearcă ceva, timid, pe cotraatac, până când soarta le surâde: Colonelu, până atunci vioara întâi,  are o dispută existențială cu G4, alege să părăsească incinta, Dan, ca un supus credincios, își amintește că avea programare la medicul de familie (platfus sau otită, nici el nu știe prea bine), iar coechipierii lui Marinuș (nevinovat, as usual)  câștigă un meci în care meritele lor se rezumă la un simplu act de prezență.


PS: as usual, tot ceea  ce se întâmplă după meci aproape că nu are importanță (pentru unii), dar practic este partea cea mai importantă  a fotbalului de vineri: socializarea. Pierzi, câștigi, te-ai eliberat de stresul acumulat timp de-o săptămână, iar vinerea viitoare nici nu știi ce te așteaptă. Evident,  ceva plăcut...


PS2: Mesișor al nostru, iute de mână, dar bolovanul era prea mare ca să-l luăm cu noi acasă. Apreciem, oricum, gestul,  rar pentru un băiat mai mult obișnuit să ia decât să dea... 

17 comentarii:

  1. Sponsorizat,sponsorizat,da cu cat?:))
    Sa fiti iubiti dragi participanti la Fenomen!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa mai si radem...
    Bulisor discuta cu un prieten:
    -Stii,tatalui meu ii este frica sa doarma singur!
    -De ce spui asta?
    -Pai,cand mama lucreaza noaptea,el se culca intotdeauna la vecina!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sponsorizarea, as usual, în licori. Onorarea se face după predarea lucrării, unii contributori mai uită. Ofertă nelimitată, tarife preferențiale pentru pensionari, văduve de război și minori. Te-ar interesa?

    ps: Mitică și Marinuș au dreptul la gratuități.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bancul Zilei: El și ea în pat

    El și ea în pat, unul lângă altul.El:– La ce te gândești iubirea mea?Ea, dându-se mai aproape, șoptește:– La același lucru ca tine!El– Minunat! Atunci fă-mi și un ou, dar cu șuncă!

    RăspundețiȘtergere
  5. Trailer-ul filmului de care vă povesteam. Căutați-l pe net, merită.

    Bătălia Sexelor

    RăspundețiȘtergere
  6. Bancul Zilei: Un bărbat vine băut acasă

    Un tip vine beat acasă la trei dimineaţa, ia un scaun şi îl trage lângă pat.- Ce înseamnă asta? Întreabă nevasta trează, nervoasă la culme.- Vreau să stau în primul rând când începi circul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sex și bancuri de la naftalină, rău ați ajuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper că e senin și la tine, că la noi e! :)

      Ștergere
    2. Dragul nostru Esenin alias Popica,de ce nu vii tu cu noutati?!?
      Ai grija cum vorbesti despre Esenin care a fost rus,s-ar putea chiar sa fie scos din din liteatura...

      Ștergere
  8. Si totusi,scorul oficial cat a fost,1-0,cel de pe tabela,cu golul spectaculos dat de Don'Colonel sau 0-3... ?!?:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Stați cuminți, că va face tata din versuri mai frumoși decât sunteți. Nici nu e prea greu cu mulți dintre voi.

    RăspundețiȘtergere
  10. frumoasă țară, da plină de jegoși! ultimul luat în colimator, David Popovici. că e îngâmfat, slab, nu se antrenează, n-are talent, stă tot timpu pe la tembelizor. de parcă locul 4 sau 6 la un CM îl poți lua proaspăt trezit din beție.
    aștept să scoată capul viperele neamului: ctp, geambașu, tizu. presimt ceva vomă cu venin. fi-mi-ar scârbă...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CTP nu e pe hate cu Popovici, e mai priceput la sport decât pare. Geambașu, da, a ieșit și și-a luat-o deja de la internauți. Cât despre tiz, e interesat numai despre echipa lui de era să zic suflet, pe subiect a băgat doar gluma ieftină cu sucul de portocale.

      Ștergere
    2. geambașu dovedește că e chiar cel mai dobitoc dintre ei. btw, îl luase la un mișto crunt pe Popovici chiar după olimpiadă (când băiatu spunea, cu subiect și predicat, dar și cu umilință, c-o să rupă munții, ceea ce a și făcut). culmea e că mulți uitaseră, da l-a dat de gol tolontan.
      evident, geambașu e prea jegos ca să aibă cont de fb. și ăi de la ziar nu i-au postat articolul, așa că a scăpat cu relativ puțină ue. bine, au fost și destui de l-au aprobat, gunoaiele cu ifose.

      mai e un dobitoc de le știe el pe toate și-și dă cu părerea, unu decebal, da ăla e chiar mai prost și nu se bagă decât la fotbal.

      Ștergere
    3. Eu nu uitasem, că o mai comisese o dată, cu Simona, când devenise #1 fără să câștige Slam, și atunci se apucase să spună că e fake, că n-o facă, că n-o să dreagă, de-astea.

      Ștergere
    4. prostu e și ranchiunos. și mai e și laș.

      btw, G4 e tatăl lui Vlăduț, ăl mic de promitea acu câțiva ani. de unde și proverbul cu așchia.

      Ștergere
  11. marinuș, ți s-a întors textieru din postnatal? sau ești deja la a treia citire a abecedarului și n-ai ce face cu limba?

    RăspundețiȘtergere