sâmbătă, 1 iulie 2023

BĂTĂLIA DE PE CÂMPIA AGRONOMICĂ!

BĂTĂLIA DE PE CÂMPIA AGRONOMICĂ!

  

Preludiu

        În această zi de vineri, am vibrat cu emoție înaintea unui eveniment ce-și lasa amprenta în istoria fotbalului și a fenomenului de ziua 5.

Astăzi, cele două echipe s-au confruntat într-o luptă epică pe gazonul “terminat”, al Institului Agronomic..

Această competiție i-a adus împreună pe cei mai buni dintre cei mai buni, unde talentul, abilitățile și determinarea s-au contopit într-un spectacol senzațional.

Acești jucători excelenți au muncit din greu (unii la halbere, alții la coniac canoe, sticlism și chiar aruncarea cu privirea), și-au udat tricourile și au sacrificat din timpul lor pentru a fi aici astăzi.

Așadar, spectatorii s-au pregătit să pătrundă în universul fotbalului într-un spectacol ce nu va avea egal, așa cum îi place lui “Motanu”.

 Forțele

 Condițiile meteo - favorabile. Ploaia și vântul au părăsit zona de Nord a Capitalei, nedorind să influențeze rezultatul meciului.

 Ambele echipe - au fost formate din combatanți lungiți pe o gamă diferită ca și vârstă, cu abilități individuale cum ar fi viteză, forță fizică, tehnică și inteligență fotbalistică,

 → Gabi - Adi Colonelu’, Găbiță, Mihai, Mitică, Răzvan Motanu’, Tavi. Doctoru’, Dan Pizzaru’.

 → Vasilică - Țolea, Gabi 3, Prieten Gabi 3, Hercule, Mihăiță, Sică, Popică.

Desfășurarea meciului

La prima vedere , era clar considerată favorită clară al acestui meci, prin prisma lotului, cu echipă mai puternică, formată din jucători mai tineri și mai înzestrați din punct de vedere fizic.

Meciul considerat o formalitate pentru , având în vedere și coeficientul FIFA mult mai ridicat al echipei, a avut o desfășurare normală din cam toate punctele de vedere, statisticile fiind de partea , mai puțin scorul final, ceea ce a demonstrat că fotbalul este imprevizibil și că nimic nu este garantat într-un meci.

Printr-un joc echilibrat și o disciplină tactică exemplară, ,  a reușit să frâneze echipa , și să rămână în avantaj în ceea ce privește marcarea golurilor.

, a jucat cu o apărare solidă și a reușit să reziste presiunii , reușind să contracareze așteptările și să învingă , într-un meci dramatic, cu scorul de 3-2.

Această victorie a demonstrat că în fotbal nimic nu este imposibil și că orice echipă, indiferent de valoarea sa sau de resursele sale limitate, poate câștiga împotriva unei echipe superioare prin determinare, disciplină și o strategie bine pusă la punct.

Evoluția scorului

1-0, pentru , autorul golului Găbiță, assist Adi Colonelu’.

1-1, autorul golului Hercule, assist Gabi 3.

2-1, pentru , autorul golului Adi Colonelu’, fără assist.

2-2, autorul golului Popică, assist Hercule.

3-2, pentru , autorul golului Adi Colonelu’, assist Găbiță.

SCOR FINAL

- E   3 - 2 (1 - 1)

Acest meci a reprezentat un exemplu clar al frumuseții și imprevizibilității fotbalului, unde o echipă considerată inferioară a putut obține o victorie remarcabilă împotriva unei echipe mai puternice, considerată favorită.

15 comentarii:

  1. După cum ați putut remarca, prima poză este cu cea învingătoare iar cea de-a doua cu cea pierzătoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Colonelu și cu Marinuș, protejații mei! Al treilea, Mitică, era să ne lase orfani de victorie, când la penultima fază s-a fâstâcit iar trei adversari erau ținuți de un singur fundaș în terenul nostru. Poza a doua face toți banii, chit că mi-e rușine s-o arăt la vreun cunoscut...

    RăspundețiȘtergere
  3. Uau, ce blurată e poza a doua, ai luat-o din captură video! :)
    În prima eram la terasa din Agronomie, în dreptul căreia ne-a prins Doctorul, pe motor, la plecare! Așa că am zis să nu facă drumul degeaba... În farfurie la Tenismanu se poate vedea ”șnițelul calcan”, iar la mine în mână bere artizanală roșie. Să se asorteze cu cronica lui Adi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am făcut o captură la un video și am dorit să prind pe cât posibil pozitia și expresia fețelor celor 2 pierzatori.
      Epuizați și în același timp pierduți în spațiu.

      Ștergere
  4. Dacă nu mă înșel, Prieten Gabi3 e tot... Gabi!
    Oricum, unul dintre cei mai tehnici de pe teren.

    RăspundețiȘtergere
  5. Poza a doua e luată de la Miliția Capitalei. ATENȚIE, cei ce călătoriți cu tramvaiul 41, cei doi cetățeni din imagine sunt culegători de portofele!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ia te uită ce veseli sint gusturile,nu le-a venit încă nota de plată. Mitică a comandat scobitori și apa de la robinet, pe Motanu l-au primit doar sub masa iar Parada Modei ia cu piine, cartofi și mămăligă . După masa s- au înviorat la spălat vase.

    RăspundețiȘtergere
  7. Din cronica si comentarii ar cam reiesi ca MVP meciului ar fi fost don Colonel,sa traiasca!
    Citind componenta echipelor reiese ca s-a jucat 9 contra 8,dar nu se specifica asta in cronica;cica E2 cu un om mai putin ar fi fost echipa mai valoroasa,dar a mancat bataita...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect!
      Am jucat 9 contra 8.
      Mitică a făcut echipa, dar a ales jalnic. A ales în funcție de prietenii cred.
      Și așa nea' Vasea, ei erau mai buni.
      Noi am jucat tacticizat, ceea ce ei nu au făcut.
      Al 9-lea a apărut pe final, în persoana lui Dan Pizzaru ', care a fost îndrumat să aleagă echipa mult mai slabă, aducă E 1.

      Ștergere
  8. Bancul Zilei: Diferența între dragoste și dragoste mare Dragoste este atunci când o fată îşi pune toate parolele cu numele iubitului.Dragoste mare este atunci când toate parolele sunt diferite.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bancul Zilei: Bulă merge la un interviu de angajare

    Bulă se duce la un interviu de angajare. Totul decurge perfect. La final, Bulă întreabă:– O singură nelămurire mai am.– Spuneți, domnule Bulă!– Ce salariu îmi oferiți?– Pentru început, 2.500 de lei pe lună. Mai târziu, 5.000 de lei pe lună.– În cazul acesta, vă anunț că voi veni mai târziu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bancul Zilei: Ion sună la poliție să își denunțe vecinul

    Sună telefonul la sediul poliţiei.– Alo, poliţia?– Da. Ce doriţi? Ion: – Am sunat ca să-l denunţ pe vecinul meu Gheorghe că ascunde droguri în lemnele de foc.– Mulţumim pentru apel, domnule.A doua zi, dis de dimineaţă, poliţiştii descind la casa lui Gheorghe. Înarmaţi cu topoare, pătrund în şura în care acesta ţinea lemnele de foc, spintecă fiecare lemn în parte, dar nici urmă de droguri. Îşi cer scuze pentru deranj şi pleacă.Sună telefonul la Gheorghe:Ion: – Salut, Gheo! A venit poliţia?– Da.– Ţi-au spart lemnele?– Da.– Na, bine. Acum e rândul tău să suni. Şi grădina mea trebuie săpată.

    RăspundețiȘtergere
  11. acilea, as usual, se doarme la greu. mai un banc (ultimul e chiar bunicel), mai o vorbă de duh a lu marinuș in disguise, în rest unii nu știe sau nu poate, alții nu vrea. și era o pâine bună de halit, mai ales acu, că pretenu unora, cetepeu, taman ce și-a umplut frigideru...

    ps: interesant totuși, anumite statistici spuneau că minimum zece la sută dintre băeți își iubesc semenii. extrapolând, ar veni cam trei-patru dintre cunoscuții de la futbal.

    RăspundețiȘtergere