marți, 3 aprilie 2018

Cronica fara cronica si fara titlu!

            Cica au fost 13 combatanti.
            Se pare ca Tavi a sosit pe la ora  16.
            Gabitrei a venit insotit de un tanar longilin care n-a mai fost pana acum si i-a zis lui Mitica sa-si aleaga trei coechipieri.
            In sfarsit s-au terminat alegerile si a inceput meciul  aproape de ora de terminare, conform programarii.
            S-a jucat ce s-a jucat si probabil ca unii au castigat si altii au pierdut.
            SPATIU pentru adevarata cronica.................................................................................                                                                                                        

41 de comentarii:

  1. Evident ca ma refer la etapa din vinerea trecuta,adica 30 martie 2018.
    Va rog sa comentati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa devotament pentru fenomen si scris n-am mai intalnit. Sa scrii si atunci cand nu participi la ultimele doua etape imi se pare ceva extraordinar ! Ave, Sile!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mitica s-a pacalit din nou la alegeri.Gabi3 a venit cu 2 mercenari si ia spus lui Mitica sa isi ia 2 sau 3 oameni.Mitica a pus botul si a facut urmatoarea echipa: Bete-Gaby,Razvan,Stelica-Mitica,Matei2.
    Gaby3 a avut echipa:Paul-Nelu,Mercenar1,Popica-Bogdan,Mercenar2,Gaby3.
    Echpa lui Gaby3 a jucat cu om in plus pana cand a venit Tavi pe la 16,15.Tot atunci a aparut si Bebe care a fost atras tot la echipa lui Gaby3,pt.ca ei sa joace tot meciul cu om in plus(ce nesimtire).Scorul evoluase astfel:3-0 cu 2 goluri Mitica,dupa care echipa lui Gaby3 retrage un mercenar pe fund si se face 3 la 3.Aici a aparut scandalul cand au vrut sa-l ia si pe Bebe la echipa mercenarilor.Bebe a fost sacrificat desi putea intra la cealalta echipa.Pe final mercenarii au castigat cu 6 la 3


    RăspundețiȘtergere
  4. Cum mananca bataie unii,cum nu le mai arde de scris cronica!

    RăspundețiȘtergere
  5. gaby invata sa pierzi si pe urma sa ne faci mercenari

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. Clar! Ronaldo a fost piesa decisiva in ceea ce putem numi deja calificarea Realului!

      Ștergere
  7. Zlatan Ibrahimovici l-a ironizat pe Cristiano Ronaldo dupa ce acesta din urma a inscris un gol fabulos in meciul cu Juventus, din Champions League.

    Suedezul nu s-a aratat impresionat de "foarfeca" lui Ronaldo si i-a transmis acestuia sa incerce o executie similara de la 40 de metri.

    "A fost un gol dragut, dar ar trebui sa incerce si de la 40 de metri", a spus Zlatan intr-o interventie la ESPN.

    Celebrul atacant face trimitere la golul pe care el l-a inscris in poarta Angliei dintr-o "foarfeca" de la peste 30 de metri distanta de poarta lui Hart.

    Cristiano Ronaldo este in centrul atentiei dupa ce a reusit sa il invinga pe legendarul Gigi Buffon cu o executie acrobatica de exceptie, marti seara, in duelul dintre Juventus si Real Madrid.

    RăspundețiȘtergere
  8. 1.dragă adriana, nu știu dacă am avut plăcerea, dar ți-aș recomanda și ție să stai capră o oră șase la șapte, cu cei mai buni doi(de departe!!!) jucători la adversar. ai învăța și să pierzi și să vorbești frumos
    2. pe gabi3 l-a făcut mitică de nu-ș câte ori la alegeri. omul e pățit, bașca, spre deosebire de primele lui meciuri, e mult mai nervos și s-a luat după noi, chestie pe care i-am zis-o, fără răutate, în față. îl cred pe cuvânt că n-a știut că are om în plus, altfel nu i-aș înțelege comportamentul. cred c-a înțeles, d-aia m-o fi și pupat.
    3. vorbeam nu de mult de fraieri, care prestează în timp ce alții se uită. n-am nici o problemă să scriu, ultima bucată e chiar după ce am furat-o, dar mă înțelesesm înainte de meci cu un băiat, să bage și el de-o compunere. se face dumincă, îl sun, nu răspunde, se face luni, îi dau sms, nu răspunde. azi e miercuri, nema mișcare. ori nu-i place numărul, ori săracul n-are bani nici de bip, mi-a fost mie rușine de rușinea lui, mai ales că tot aud căcaturi nesărate că ce grup unit (!?!) suntem noi.
    4. ronaldo e bun și prinde o perioadă de bulan. madridul datorează însă mult mai mult băiatului ăsta. https://twitter.com/realmadriden/status/981139265026338817/video/1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar asa sa nu poti sa recunosti cine e cel mai bun din lume?

      Ștergere
  9. LOVE STORY – partea a doua- varianta post Belică

    Ce se poate spune despre o fetiţă, Sonia Hernie, căreia i-a plăcut să patineze, despre un băieţel, A. Vlahuţă, căruia i-a plăcut să zboare, despre copiii care aud, văd, iar pe la 5-7 ani încep să citească, să scrie şi chiar să discearnă ? Numai de bine.
    Ce se poate spune despre unii care ne-au furat evenimentele, despre unii care ne-au luat casele şi pământurile iar acum îi compensează pe cei norocoşi prin puncte după metoda V.V., mărunţişul de 20.000- 40.000 ha sau zecile, sutele de mil. de eu fiind lăsate după datina străbună la casieri, contrastând vizibil cu Fondul Chiria care se află 90% la City London şi Manchester Security. Ce se poate spune despre cei 15.000 (cifră cu impact psihologic updatat) de specialişti în carnete de conducere de la Miteşti, în diplome false, în infractori periculoşi (condamnări mai mari de 10 ani) aflaţi în libertate, despre belgianul Van Ghelios care pt. un prejudiciu de 30 mil. eu (val. înscrisă în contract, cam aiurea evident) a făcut 4 luni la închisoare şi 8 luni la domiciliu („păi nu-i destul” ?), despre Roni care n-a deschis geamul de 8 luni în arest preventiv sau despre C. Bou ? Ce se poate spune despre cei care şi-au însuşit Fondul Ocupaţia, Cari---urile, Fondul Naivilor Internaţionali (a se vedea Maşina cu bani cu G. Clooney sau Vrăjitorul minciunilor cu De Niro), SAFIrele neşlefuite şi toate, toate celelalte ? Ce se poate spune despre vremurile când turcu ..tea, turcu plătea, spre deosebire de azi când Pandele ..te şi noi trebuie să plătim ? Normal, nimic deosebit. Doar că :
    Vedetele seropozitive au fost anihilate, astfel Găbiţă a fost trimis să reconstituie întreaga zăpadă dată de pe propietatea ADP-ului, Ely să-l monitorizeze şi să-l păzească straşnic, Vasea să scrie raportul fără titlu şi fără nume (însă, atenţie, acesta va fi desecretizat peste doar 50 ani), Cătălin a fost trimis la Năvodari să reconstituie flota din dosar, Tavi să urmeze cursurile de antre(pre)nori la Politehnica Iaşi, Bebe să recroiască deuxpiece-urile angelice de odinioară, Virgil să-l caute pe Virgilius în B.N.,

    RăspundețiȘtergere
  10. de Nicu şi fraţii săi nici nu se mai pomeneşte pt. a nu crea confuzii în rândul populaţiei, Beţe a fost pus să măture în faţa porţii şi împrejurimi toate baloanele uzate aruncate de trecători mai tineri sau mai vârstnici (câtă degradare !), la fel şi Paul doar că el şi-a pus mănuşi, Mihai a fost trimis să antreneze echipa de volei feminin a aureolei boreale, Vlăduţ, Ştefan, Matei au fost trimişi la şcoală (ce greşeală, ce greşeală), Robert să parieze la hipodromul din Ankara şi lista poate continua, fără număr, fără număr.
    În condiţiile date, singura minte luminată şi binevoitoare şi-a adus aminte de filmul copilăriei sale şi a recurs la mercenari cu capcană cu tot, e drept cu altă distribuţie, regie şi scenariu. De partea cealaltă, la curtea lui Kotoi împărat, s-au adunat 8 gladiatori (spre deosebire de 7 mercenari), asta dacă luăm în considerare faptul că M1 şi M2 au interpretat roluri duble, Mitică jucător la ABA şi Mitică Milostivus, respectiv Motanul sclav fundaş central şi Motanul însuşi Kotoi împărat. Deşi gladiatorii aveau în scenariu un rol în plus de interpretat, mercenarii, în umanismul lor arhicunoscut,(şi în bătaia căldurii care mergea din plin, dornică să recupereze întreaga iarnă în care s-a odihnit, deşi termometrele arătau 19 grade) i-au lăsat pe aceştia să-şi creeze şi un mic avantaj psihologic sau chiar material, de 2 goluri ( a fost 1-1, 3-1). Din păcate, aidoma comentatorilor sportivi şi celor de la fcsb, după ce au obţinut un egal cu Sporting şi o victorie cu Lazio, gladiatorii şi-au făcut iluzii, fie şi pt. o clipă, că ar putea ieşi învingători şi la finele dublei. Pt. gladiatori au înscris Mitică şi Matei (Matei să spună câte), pt. mercenari Alex de 4 ori după driblinguri multiple şi şuturi de la semidistanţă, Gabi direct din corner (cu o finuţă atingere a lui Bg) şi Bg printre şi pe sub Beţe. Filantrop cum îl ştim, Alex a donat imediat după fluierul final două goluri lui Gabi, unul lui Bg şi unul lui Mitică. Demni de curtea împăratului au fost Motanu şi Stelică care l-au Kotoit pe Alex pe toată durata primăverii, la rândul său Stelică încasând un Van Koit naşpa rău. Yellow a fost aproape de netrecut în apărare. Cum era de aşteptat, după meci, mercenarii au primit o recompensă fabuloasă constând în 3 puncte la adevăr, echivalentul, aşa cum vă spuneam la început, a mii de tone de aur şi sute de mil. de eu.
    Despre mine ce aş putea să spun, aş mai fi vrut să scriu multe, dar mi-au supt toată seva creaţiei într-un timp relativ scurt, astfel încât am rămas fără pastă în pix. Nu uitaţi, vineri are loc o nouă etapă, în viaţa voastră. Toată vopseaua care va fi găsită asupra candidaţilor va fi rechiziţionată din ouă pt. ouă. Loteria bunurilor ficale continuă.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inscris un singur gol, mai exact cel de 1-0.
      (Puteti conta pe serviciile mele si in etapa de vineri, desi anterior spusesem lui Mitica sa nu ma puna la socoteala, a avut loc o modificare in programul de Paste si astfel vineri voi spune prezent la inceputul meciului :) )

      Ștergere
    2. Mai Matei, tu stii sa scrii?

      Ștergere
    3. Văd că știe, să nu fim mai catolici decât Papa.

      Ștergere
    4. Nu era nimic rautacios in intrebare. Dincontra, ma gandeam sa-l facem cronicar.

      Ștergere
    5. Bună idee! :)

      Ștergere
  11. Motănele, cu copiii cacu copiii, dar şi cu fetele tot aşa vorbeşti ?

    RăspundețiȘtergere
  12. "APADOR-CH cere desecretizarea protocolului SRI-ICCJ: “Daca si sistemul instantelor de judecata a fost 'virusat' prin diverse protocoale secrete incheiate cu serviciile de informatii sau cu alte entitati, atunci problema chiar va atinge punctul maxim de gravitate. Judecatorul nu trebuie sa fie nici colaborator, nici cooperant si, cu atat mai putin, un partener al parchetului sau al SRI ori al unei alte entitati”.
    Apador astia or fi si ei penali?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care ştim5 apr. 2018, 18:39:00

      Bună dimineaţa ! Gravida a născut de mult, nepoţii au ieşit la pensie.

      Ștergere
  13. Ne vedem miine la 15.00 in Agronomie,cu berea la sacosa.

    RăspundețiȘtergere
  14. Bulgarul o veni cu berea la punga sau berea la pungu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bună întrebare!

      @cacu: domnișoara e fotbalistă, iar după cum parlește pare genul farmazoană: bea, fumează, călărește, și-a tăiat nu știu ce ca să poată trage cu arcul. nu cred că se formalizează asupra formulei de adresare, mai ales că ia la pertu un domn mai în etate.
      m-a sunat eli, zice că băiatu respectiv e praf și-l face la orice oră, inclusiv mâine. să vedem.

      Ștergere
    2. Aduc o ladă cu 24! Ah ! Am uitat, a trecut 1.04, suntem deja în 5.04.

      Ștergere
  15. Consider ca ar trebui desfiintati și judecătorii,tu ce zici ?
    Sa nu spui ca ai inteles ceva din harababură cu protocoalele ca nu te cred.

    RăspundețiȘtergere
  16. toţi ceilalţi5 apr. 2018, 18:34:00

    Toţi ceilalţi

    RăspundețiȘtergere
  17. Azi cred că vin cu fii-miu și colegul lui, Fabian. Se anunță înghesuială! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Până la urmă, doar eu cu Matei.
      Stelică semnează și el condica.

      Ștergere
    2. Să-l sun pe Mengele ? Dar cred că vine oricum.

      Ștergere
  18. Este o problema daca vine si Andreea (iubita mea) si asista la meci de pe margine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nicio problemă, Matei, poate așa înjurăm și noi mai puțin. Mai ales că e Vinerea Mare!

      Ștergere
  19. Răspunsuri
    1. Prostovane,daca iar vii tarziu o sa numeri ciorile de pe mergine.

      Ștergere
  20. matei, bine c-ai spus, poate reușesc să te scot golgeter. cel mai bine ar fi să joci la adversari, pe postul lui nea vasilică, ne înțelegem noi dup-aia.

    RăspundețiȘtergere
  21. "VINEREA MARE PE TERENUL MARE"
    Mare nu a fost numai aceasta zi de Vineri ci si numarul combatantilor prezenti. Astfel ca s-a luat decizia colectiva de a juca in Balonul Cel Mare!
    In urma alegerilor traditionale care de aceasta data, surprinzator, s-au desfasurat fara incidente (tipete,urelte sau alte moduri de manifestare a nemultumirii) au rezultat urmatoarele echipe:
    E1:Bronson, Stelica, Bete, Bebe, ElY, Matei, Bogdan, Gabita, Vasea, Eugen
    E2:Popica, Tavi, Gabi, Motanu', Gabi3, Alex, Tudor, Subsemnatul (Matei2)
    Meciul a inceput echilibrat, ambele echipe incercand sa isi creeze ocazii de poarta prin faze tehnice, de creatie ale celor mai tehnici jucatori:ElY si Gabita pentru E1 si de Gabi3 si Alex pentru E2. Chiar si cand au inceput sa vina si golurile a fost echilibru deoarece E1 desi a deschis scorul printr-un sut bun prins de Ely, s-a vazut imediat egalata prin replica data de Mitica tot printr-un sut de la distanta. Echilibrul s-a rupt cand, la scorul de 6-3 pentru E2, Gabita s-a considerat nedreptatit, optand astfel sa plece mai repede la vestiar.
    Absenta lui Gabita a fost critica pentru E1, scorul luand proportii si astfel am pus capat partidei cu scorul final de 10-6 pentru E2.
    Caseta tehnica a meciului arata in felul urmator: Pentru E2 Alex a fost de departe in mare zi de gol, semnand 5 reusite; Mitica a contribuit si el la victorie cu 2 goluri, Motanu' a punctat si el printr-un sut plasat in urma unei centrari din corner si in cele din urma , eu am reluat in plasa un sut respins initial de Bronson, cu un demivoleu.
    Pentru E1 si-au trecut numele pe lista marcatorilor urmatorii jucatori: ElY, cu 3 reusite foarte spectaculoase de la distanta, una fiind direct din lovitura libera. Gabita desi s-a concentrat mai mult pe constructia fazelor si mai putin pe jocul la poarta, a inscris si un gol. Eugen a bagat-o si el in ate printr-o lovitura puternica de cap, iar Vasea a deviat decisiv o minge pasata de un coechipier.
    O surpiza foarte placuta este evolutia tanarului Matei! Au fost momente cand a dus greul apararii echipei sale, alaturi de Stelica. Odata cu trecerea timpului si aparitia oboselii in randul majoritatii jucatorilor, a profitat de ocazie si s-a remarcat si la cateva faze ofensive, dand dovada atat de tehica cat si de viteza.

    RăspundețiȘtergere