vineri, 27 aprilie 2018

Fotbal de placere

            Pe o vreme numai buna de jucat fotbal ne-am adunat 14 doritori de miscare pe terenul din spate. De remarcat ca toate baloanele au fost date jos. Evident ca am intarziat mult strangerea si mai ales procedura alegerilor, care intr'un tarziu s-au facut intre Gabita si Mitica(cred).Am inceput pe la 15,45, noroc ca ne-au lasat pana la h17.
            Componenta echipelor a fost:
              Miticosii: Luci, Motanu, Bogdan, Bete, Mitica, Florin, Vasea.
              Gabitistii:Bebe(Nelu), Paul, Nelu(Bebe), Popica, Tavi, Gabita, Matei2.
            Prima echipa a pornit tare si a condus repede cu 3-0 cu Bebe in fata care a luat tot ce a fost pe poarta,la primul gol, marca Mitica, mingea de abia a trecut linia. S-a ajuns la 5-1 cu un gol al lui Popica care a intarziat mult sutul.Scorul a continuat sa creasca cu un gol frumos marcat de Doru-Bete cu o superba lovitura de cap. Matei2 a inscris pentru 7-1 si Florin a stabilit scorul final de 8-2 la o invalmaseala in careu, dupa care Matei2 s-a dat cu capul de gazon de necaz ca n-a putut sa evite golul. Cele mai multe goluri le-au marcat Florin si Mitica cu cate 3-4 goluri. Florin se misca mai greu,dar stie cu basica, Mitica cam egoist,a abuzat de suturi in detrimental unor pase, Motanu bun in aparare, dar cam nervos(scuze pt.cele spuse), Bogdan a alergat mult si cu folos, Bete elegant in miscari si util in ambele faze, Vasea a pasat si s-a implicat in joc atat cat a putut, pacat ca n-a dat gol, Luci bun intre buturi. Dincolo, Gabita mi s-a parut oboist, ceilalti nu prea au iesit in evidenta fara locomotiva...poate Nelu in poarta. Scorul putea fi mai mare.
            Per total a fost o miscare reusita, doar venim pentru asta(miscare) si sa ne relaxam, mai putina patima si nervi.
                          Pe vinerea viitoare!

73 de comentarii:

  1. Motanel am scris eu, mi-am rezolvat problema, asa ca te rog, ca de altfel pe toti, sa veniti cu idei noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vasea, oboist e ăla care cântă la oboi? O mica erată, Matei2 a înscris golul 2 (deci pentru 7-2). Iar erată mare: scorul putea fi mai mare?! Serios, păi noi v-am oferit cel puțin 5 goluri pe tavă, iar ratări singur cu portarul, cei trei coechipieri ai mei care au călcat prin atac au câte 2-3 în palmares, Tavi chiar o bară cu poarta goală!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabita, mea culpa! Ce-oi fi avand in cap cand am scris oboist in loc de obosit?!? La fel cu golul doi al tanarului Matei:una am gandit si altceva am scris si culmea e ca am verificat ce am scris, e drept ca in fuga.
      Cat despre scor, Mitica tot spunea dupa meci ca putea fi mai mare.

      Ștergere
  3. Legat de evolutiile altora nu comentez si nu voi comenta vreodata.
    Legat de propria evolutie: trebuie sa marturisesc ca am jucat deplorabil! Am irosit multe baloane pasate foarte bine de Gabita. Sunt recunoscator pentru increderea pe care mi-ai acordat-o, Gabita (alegandu-ma primul din echipa) si totodata imi pare rau ca am dezamagit.
    Va rog pe toti sa imi scuzati iesirile nervoase de pe parcursul jocului si de la final.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ești un băiat bine-crescut și nu se pune problema să fi supărat pe cineva. falanga dură, din care fac parte, e foarte vocală în timpul meciului, cu amendamentul că, în general, toată încrâncenarea se duce odată cu finalul. se pare că parte din patimă i-a cuprins și pe cei mai nou veniți, tu și cu gabi3, ceea ce nu e neapărat rău. cu marinuș e un pic mai complicat: poți să-l ignori, dar dacă taci, te ia de victimă și te abuzează, altfel trebuie să fi mai tare în gură ca el. una dintre excepții ar fi paulică, cu care fraieretele nici nu îndrăznește să vorbească neîntrebat.
      ps: din prima ta propoziție am înțeles că de fapt nu-ți critici coechipierii, foarte frumos, deoarece comentarii pozitive la adresa lor ai tot avut și probabil o să mai ai.

      Ștergere
    2. Am inteles. Nici la mine nu se pune problema sa port pica cuiva Doamne fereste! Odata cu finalul meciului m-am linistit.

      Ștergere
  4. despre meci, câteva idei:
    - spre deosebire de data trecută, domnia lui găbiță cu mitică+primii trei a fost prea "generoasă", pentru că n-a mai avut de unde recupera pe parcurs. florin e un tudor mai cizelat, gaby și stelică au lipsit și s-a văzut
    - luci și norocul au fost de partea noastră, ca dovadă barele, exact invers față de meciul trecut
    - marinuș în poartă ar fi fost o idee bună, bebe nefiind specialistul postului. nelu s-a sacrificat, a avut câteva robinsonade de efect, dar răul deja fusese făcut
    - nu în ultimul rând, mitică a prins o zi bună, bețișor s-a luptat cu găbiță, vasea cu toată apărarea inamică și cu "încurajările" mele iar pungu, atunci când vrea, e capabil de surprize plăcute.

    RăspundețiȘtergere
  5. La examen, un student trage un bilet, dar nu stie subiectul. Ia alt bilet, dar tot nu stie.

    Tot asa pana la al cincilea bilet, cand profesorul il opreste si ii da nota de trecere.

    Ceilalti studenti se revolta: Pentru ce?

    - Cum pentru ce? Dupa cum cauta, inseamna ca stie ceva.

    RăspundețiȘtergere
  6. Prietenul anonimicului28 apr. 2018, 20:03:00

    Pentru anonimic:
    Olguta către protestatari:
    Ba,daca ma supărați va măresc salariile de câteva ori, de nu mai rămâneți cu niciun ban !

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, componența de vineri l-a favorizat pe Mitică, dacă i-aș fi spus ca în alte dăți, fă-ți echipa, probavil că singura schimbare at fi fost Vasea la mine, Matei2 la el. În condițiile data, ca să avem șanse trebuia să iau meciul pe cont propriu, ceea ce nu se va putea vara asta fiindcă 4 ore de sport cu două zile înainte se simt, mai ales că mă alesesem și cu o lovitură destul de serioasă la genunchi.
    Doar dacă plouă într-o miercuri m-aș putea prezenta fresh vinerea.
    Dar, una peste alta, a fost o zi reușită, am luat destule semnături pentru #farapenali, vă mulțumesc, inclusiv de la cei care n-au jucat, Stelică și amicul lui, chiar și de la tânărul Alex. Plus Gabi, cu care mă întâlnisem înainte la Bolintin.
    Am trecut prin mari emoții cu telefonul, pe care l-am lăsat aiurea fiind ocupat cu strângerea semnăturilor, doar printr-o minune l-am recuperate (mersi, Motane).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca se mai poate,Gabita, as dori sa semnez si eu. Nu am avut ocazia deoarece dupa meci am plecat in graba, avand treaba in cealalta parte a Bucurestiului.

      Ștergere
    2. Nicio grijă, a trecut doar o lună și un pic din intervalul de 6 luni.

      Ștergere
  8. Prietenul anonimicului29 apr. 2018, 12:11:00

    Grăbită, vezi sa nu te audă anonimicul ca iar nu mai scăpăm de el.

    RăspundețiȘtergere
  9. http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/foto-cea-mai-desteapta-casa-romania-apartine-unui-jurnalist--controlata-telefon-produce-caldura-benzina-masina-1_5ae23397df52022f75454e2e/index.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Mare minune mare! MILAN a reusit in sfarsit sa mai castige dupa mult timp un meci,2-1 la Bologna.

    RăspundețiȘtergere
  11. week-end de cacao pe plan sportiv, măcar de-aș fi avut cum să pariez: liverpulă face egal acasă cu o cvasi-retrogradată,deși avea cotă 1.3, chelsea bate în deplasare, ronnie o fură de la unul cu care avea palmares 12-0, juve egalează și bate în final, hamilton câștigă o cursă în care vettel era clar favorit, se aduna cam de 100 de ori miza!!! și încă n-a jucat steluța.

    @găbiță, nici o problemă, mie întotdeauna mi-e sete.

    RăspundețiȘtergere
  12. Leul iese dimineata nervos din casa si da cu ochii de vulpe:

    Cine e regele animalelor?
    - Tu, tu, tu esti, maria ta, zice vulpea infricosata.
    Mai merge si da peste lup:
    - Ia zi, cine e regele animalelor?
    - Maria ta, zice lupul galben de frica.




    Mai merge el si intr-o poiana da peste elefant, care manca linistit niste iarba:
    - Ia zi, ma, umflatule, cine e regele animalelor?
    Elefantul il prinde cu trompa dupa cap, il izbeste de vreo trei copaci si-l lasa lat in mijlocul drumului.

    Dupa vreo jumatate de ora, leul se ridica anevoie de jos:
    - Ei, daca nu stii, nu stii si gata, nu trebuie sa devii violent!

    RăspundețiȘtergere
  13. Pana nu si-au dat in petec nu s-au lasat "fanii" dinamovisti.

    RăspundețiȘtergere
  14. O trupa de mascati se aduna in jurul sefului.

    - Atentiune! zice sefu', incepem operatiunea! Potriviti-va ceasurile. E 11:48. Pentru cei care au afisaj digital: betisor, betisor, scaunel, om de zapada.

    RăspundețiȘtergere
  15. Din respect pentru Vasea nu zic nimic de fcsb, desi el ar trebui sa fie stelist nu becalist.

    RăspundețiȘtergere
  16. Iti vine sa vomiti cand vezi atata bafta si nesimtire adunate la un loc. Real nu e altceva decat o masina de furat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare lucru!! Doar trei penaltiuri nedate nemtilor, toate mai clare decat ala primit de ei cu Juventus. Si dupa aia auzi ca ce echipa mare sint!

      Ștergere
  17. A crezut cineva ca Realul nu se califica ? Daca da, atunci sa-i fie rusine ca nu cunoaște fotbal.Cu asa jucători si asa antrenor n-ai cum să nu câștigi.Ca nemtii au sperat, ca meritau sa fie aplaudati pentru efort asta da, dar sa spui ca meritau sa câștige,asta nu.A ingenunchiat tot ce are Europa mai de preț și atunci ce sa mai zici decat ca Realul e ireal de valoros.Nu-i asa, cotoias ?

    RăspundețiȘtergere
  18. Motanel, Caprita,v-a mancat pisica limba?

    RăspundețiȘtergere
  19. Atât: Marcelo admits he was lucky not to give away spot-kick against Bayern Munich: 'It hit me on the hand and I think it's a penalty'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plus: aproape un an (fără vreo 10 zile) de la ultimul penalty dictat împotriva Realului!

      Ștergere
  20. Tinere Penal Do, ma uimesti pe zi ce trece cu nesimtirea-ti fara margini. Tu si idolii tai sinteti precum boschetarii de cimitir, cea mai joasa specie, care scuipa in coliva sa nu o ia altii si dupa aceea mananca din ea, chit ca a cazut si pe jos. Si mai rau, ii faceti pe oameni la buzunare si apoi va laudati in gura mare ce buni sinteti. Inca n-am inteles cum nu mori de scarba cand privesti oglinda.

    RăspundețiȘtergere
  21. Radio Erevan

    -De ce nu mai baga Realul bani in transferuri de jucatori?
    - Pentru ca ii costa mult mai ieftin sa cumpere arbitrii.

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu de putine ori se intampla ca echipa mai buna sa paraseasca competitia. Asa a fost aseara.

    RăspundețiȘtergere
  23. Multumesc lui "fan vasea" ca imi poarta grija;de cand ma stiu am tinut cu aceeasi echipa, fie ca s-a numit CCA, Steaua sau FCSB, echipa cu care ma mandresc, fiind alaturi de ea si la bine,dar mai ales la greu.Pacat ca prin diverse chichite avocatesti s-a ajuns ca mai multi sa revendice Steaua, Rapid etc.

    RăspundețiȘtergere
  24. Salut baieti! Este o problema daca aduc vineri un baiat sa joace cu noi? A mai vebit o singura data, mai exact cand am debutat si eu in acest grup. Andrei Gabriel este numele sau daca vi-l mai amintiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vorbește cu mitică. mă suni și-ți dau numărul.

      Ștergere
  25. măi specialistule, măi penalule, măi pușcărie, și la miuță la trei cornere se dă careu. aseară nu s-a dat vreunul la trei penaltiuri, TOATE MAI CLARE decât bășina primită de voi cu juve. nemții sunt deja obișnuiți de anul trecut, două goluri din ofsaid,ambele ale lui bășinosu, vidal eliminat, casemiro iertat. iar voi nu vreți var, ciorditori de ultimă speță, că altfel arbitrii voștri n-ar mai avea vreo scuză!
    mai vine și derbedeul ăla de ramos, că jucați cu sufletul și inima, de parcă bayern și juve au jucat cu curul și d-aia își merită soarta. psg domina meciul tur când cocalaru a făcut henț (mână ținută ușor depărat de corp, dar foarte rigidă, a sărit mingea ca din piatră), juve a avut și ea penalti în meciul tur, voi chiar furați pe toată lumea și dup-aia, în loc să tăceți (nu ești singurul dobitoc ce se fălește) vă umflați în pene.

    ps: singurul motiv pentru care regret cele scrise mai sus e că s-ar putea să nu mă înțelegi. la tine-n cap prostia se bate mereu cu nesimțirea și în general câștigă.

    RăspundețiȘtergere
  26. Supărat pe prosti2 mai 2018, 20:13:00

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  27. Dragi combatanți de ziua5, ceva mai sus, ca răspuns la unele chestii fotbalistice, care țin de natura acestui blog, am primit un mesaj (desigur, anonim) care depășește obișnuita prostie agresivă a autorului, e deja o manifestare de ură în războiul pe care avortonul respectiv își închipuie că îl duce și mai ales că ar conta vreun pic în el.
    În ”nesimțirea-mi”, n-am folosit blogul pe care l-am creat pentru a-mi expune orientarea politică, mai ales că de doi ani nu mai comentez de pe margine, dar nici nu mai sunt dispus să tolerez transformarea lui în tribuna unui postac anonim.
    Așadar, revenim la varianta cu abonați ai blogului, cei care doresc să comenteze vor fi înscriși cu adresa de e-mail (avem deja 13, îi vedeți la ”persoane interesate”, îi rog și pe ceilalți să-mi trimită email-ul), practic nu vor mai exista comentarii anonime.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se pare corect. Deoarece vreau sa imi pot exprima in continuare opiniile, am dat follow si pe cale de consecinta acum la persoane interesate apar acum 14 persoane. Banuiesc ca am fost si eu adaugat. In caz ca nu Gabita sa imi spui daca mai este nevoie sa iti trimit email-ul.

      Ștergere
  28. Da, bravo, credeam că trebuie să adaug eu, ca pe autori. Deci cei care nu sunteți încă înregistrați, apăsați butonul Urmăriți și înregistrați-vă.
    Deocamdată nu am făcut setarea pentru comentarii, aștept mai mult feedback pe subiect. Cei câțiva cu care am discutat erau favorabili.

    RăspundețiȘtergere
  29. Matei, problema cu un om plus, pe care vrei sa-l aduci ar fi doar daca suntem prea multi .Ai vazut ca de un timp jucam aglomerat rau . E CORECT CA CINE SCRIE, SA SE AUTENTIFICE CHIAR DACA SCRIE CEVA NASOL DE MECI DE FOTBAL ,nu ma refer la jigniri . E corect sa –si asume ce scrie sa nu se ascunda nu are rost alfel . .Un alt lucru ff important blogul, nu este pentru politica ,scrieti in alta parte asta sau mergeti in CISMIGIU .

    RăspundețiȘtergere
  30. La o receptie de la Cotroceni, o jurnalista se apropie de presedintele Klaus Iohannis si ii spune:

    - Domnule presedinte, am pariat cu niste colegi de-ai mei ca scot mai mult de doua cuvinte de la dumneavoastra...

    - Ghinion!, ii raspunde presedintele indepartandu-se.

    RăspundețiȘtergere
  31. O altă soluție ar fi moderarea comentariilor. Asta înseamnă că mesajul scris va apărea doar autorului până îl aprobă un administrator. Dacă optăm pentru varianta asta, pot face încă 4-5 administratori, să nu stea lumea după cei actuali.

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu vi se pare corect ca daca ați sters mesajul "suparatului pe prosti" ar fi trebuit eliminat și mesajul motanului ?
    Cu trebuia sa faca omul la grosolaniile
    motanului ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e o linie subțire între pamflet și debitat porcării, linie pe care ai călcat-o de prea multe ori. oricum, mi-am acordat și mie un avertisment, pentru limbaj și pentru insistența neproductivă în a convinge pe cineva că trei greșeli mari, toate îndreptate doar asupra unei părți, duc mai degrabă la hoție decât la altceva. iar cu atât mai mult beneficiarii "greșelilor" ar trebui să dea dovadă de decență.

      Ștergere
  33. 1. ca fondator al blogului, opinia lui găbiță e cea mai importantă
    2. în aceeași logică și cu tot respectul, părerea celor ce au aport ZERO contează mai puțin spre deloc. unii n-au plăcut blogul de la început(!!!) alții n-au scris vreodată vreun cuvânt, darămite vreo cronică, cu tot săru-mâna cu care se umbla după ei
    3. cei 13-14 interesați sunt ca steagurile lui pristanda: cătălin, cu două(!) conturi, văru dan, robert sunt pa, prietenu paulică intră să scrie o dată la opt luni, în anii bisecți, bebe nu servește de mult
    4. plecând de la ideea că avem gură și urechi (din când în când și creier)între un tembel care zice (scrie) vrute și nevrute și unul care tace înțelept îl prefer pe primul. poate fi băgat sau nu în seamă, dacă e prea obraznic sau în afara obiectului poate fi CENZURAT. altfel, te uiți la foaia goală din față și dialoghezi adânc cu tine însuți...
    5. marean, cu bunele și relele lui, ține juma de blog în viață, iar aceasta o spune unul care e una dintre țintele lui principale. bețișor a cam dispărut cu sfatul medicului, bogdan, ca orice artist adevărat, e pe toane, vasilică mai bagă câte-un banc și restul e tăcere, lumea nu are de comunicat NICI MĂCAR despre fotbal
    6. de fapt, totul e simplu. înainte de a strâmba din nas că ce fac alții, e bine să te uiți la ceea ce FACI TU pentru ceilalți, iar aici înțeleg de la vorbitul la teren și strânsul banilor (până nu de mult era și al oamenilor...) la mersul după bere și activitatea pe blog. normal, fiecare înțelege ce și cât poate.
    7. soluția de la ora 17 mi se pare potrivită. matei2 e un băiat de ispravă, gaby are deja cont, mitică poate fi "convins" ar mai fi bine de cooptat niște "artiști", inclusiv la scris. și poate nici nu-i necesar să existe aprobare, ci doar gumă, în caz de sărit peste cal.

    RăspundețiȘtergere
  34. Motane, înțeleg prea bine ce zici, de-aia nici nu am aplicat direct soluția. Observi că n-am șters mesajul canaliei, tocmai pentru a se vedea că vine din neant, eu nici măcar nu am intrat în polemici pe temă politică, deși aș avea oricând argumente adevărate, nu propagandă. Dar am considerat că ar fi un abuz față de ceilalți interesați de scopul blogului. Pe de altă parte, ăsta e momentul în care continuarea toleranței e vecină cu prostia. Ăla pur și simplu mi-a turnat din senin o oală cu rahat în cap doar pentru că el urăște partea adversă, mai ales pe cei implicați. Să nu mai creăm posibilități de defulare de genul ăsta, zic.
    Nu cred c-ai înțeles bine varianta cu cei care urmăresc blogul și au voie să comenteze. Nu înseamnă că dacă nu figurezi acolo nu poți citi, ci doar nu poți comenta. Că sunt unii care figurează și nu comentează, asta e, nu-i afectează cu nimic. Pe ceilalți care vor să comenteze ce-i împiedică să se înscrie? Inclusiv Popică! A, s-ar pierde ”farmecul vieții” că n-ar mai comenta anonim? Vezi că așa zic și ăia care nu vor arbitraj video, se pierde farmecul jocului.
    Dar pentru mine e ok și cealaltă variantă, adaug 10 administratori și gata. Oricum, nu moare nimeni dacă nu va fi niciunul chiar în clipa aia pe blog ca să valideze un comentariu. Hai să facem o listă cu administratori.

    RăspundețiȘtergere
  35. În acest moment suntem 3 administratori: Eu, Motanu, Tavi.
    Pe autorii cu cont pot să-i transform în administratori dintr-un singur clic: Gabi și Vasea.
    Ceilalți trebuie doar să-mi trimită adresele de mail (pe unele pot să le iau de la cei înscris la ”persoane interesate”). Propuneri: Mitică, Doru Bețe, Nelu Bronson, Bogdan, Luci, Paul + cine mai vrea.

    RăspundețiȘtergere
  36. Cred că am descoperit o soluție și mai bună!

    Am băgat moderare pe comentarii și am postat primul test: comentariul s-a afișat imediat, deci comentariile administratorilor nu trec prin filtru.
    M-am deconectat și am postat ca anonim: comentariul a necesitat aprobare.

    Rămâne să mai testez dacă e valabil și pentru autori, motiv pentru care am nevoie de ajutorul lui Vasea sau al lui Gabi. Rog pe unul dintre ei să mă sune când citesc aici.
    Dacă merge, îi fac pe toți care au email autori și rămân de moderat doar comentariile din exterior. Dacă Popică vrea să posteze în continuare anonim, for show, o va putea face, doar că mesajele i se vor afișa după aprobare.
    Practic, poate să comenteze oricine, chiar și individul cu politica, doar ca tot după aprobare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau, și mai bine, Gabi sau Vasea, încercați să postați un comentariu de test. Acum comentariile sunt moderate, deci dacă vi se afișează direct, înseamnă că ideea funcționează.

      Ștergere




  37. Bancul zilei - Incepe-ti ziua zambind cu Ziare.com!Foto: Arhiva Ziare.com











    Un ministru roman al Transporturilor efectueaza o vizita oficiala intr-un stat african. Omologul sau il invita la o intalnire privata in resedinta sa.

    Ajuns la locatie, romanul ramane cu gura cascata vazand ca omologul sau locuieste intr-o vila somptuoasa. Uimit, il intreaba pe ministrul african cum a ajuns sa isi permita o asemenea casa. Acesta zambeste usor si il invita la geam.

    - Vedeti autostrada de acolo?

    - Da.

    - Ei bine, a costat 5 miliarde. Compania care a executat constructia a facturat 6 miliarde, iar diferenta mi-a fost donata.

    Doi ani mai tarziu, ministrul african ajunge in Romania intr-o vizita oficiala. Omologul sau roman il invita la resedinta lui, un palat desprins parca din basme. Stupefiat, nu se poate abtine:




    - Nu inteleg! Acum doi ani dumneavoastra erati uimit de locuinta mea si acum vad asta. Cum e posibil?

    Atunci, ministrul roman il invita in fata unei ferestre.

    - Vedeti autostrada de acolo?

    - Care!?! Nu vad nici una!

    - Exact!

    RăspundețiȘtergere
  38. comentariile autorilor merg fara moderare, cu conditia sa fii logat.

    RăspundețiȘtergere
  39. Răspunsuri
    1. Matei, la tine n-a mers din prima, trebuie să te fac autor, mai ales că tu chiar ai scris cronică.
      Pentru asta am nevoie de adresa ta de mail, scri-o într-un mesaj aici, o s-o văd doar eu (nu validez mesajul, iau doar mailul și ăți trimit invitația).

      Ștergere
  40. I-am mai făcut autori pe Mitică, Doru, Paul, Nelu. Aștept mail-uri de la doritori.

    RăspundețiȘtergere
  41. mitică, țin cu tine să bați azi, că te așteaptă cronica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ăsta e avantajul, toți autorii vor putea scrie direct cronica, nu postată la mesaje sau trimisă prin mail.

      Ștergere
  42. Motanel , pisoiasul cel naiv4 mai 2018, 12:00:00

    Nici nu conteaza ca nu mai apar comentariile decât dacă sunt aprobate. La cati "autorii sunteti insemna ca sunt citite de toata lumea, asa ca tot aia e.Ha,ha,ha,mor de ras de voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, sunt văzute doar de administratori. Care pot să le publice, cum am făcut eu cu al tău, deși ar fi trebuit să-l las pe Motanu s-o facă, având în vedere ”semnătura”. Dar am zis că nu e rău să se știe cum funcționează mecanismul pe blog.

      Ștergere
    2. Iar alea care nu se califică la publicare, de exemplu alea cu ”ești o scârbă”, le șterg direct și se duc nicăieri, adică acolo unde le e locul.

      Ștergere
  43. Sper ca acum, după ce vor fi aprobate, sa nu mai apară comentarii cu greșeli gramaticale.Asa ar fi normal dar cu Mitica autor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu există opțiune de editare, se publică așa cum se scriu.

      Ștergere
  44. bag seama că pe dom profesor îl roade invidia pe noua uniune a scriitorilor, unde a cam rămas pe dinafară. nu-i nimic, poate vorbesc cu unul dintre academicieni, să-l ia ucenic. chiar mă gândesc c-aș avea nevoie de un băiat destoinic, să-mi țină pixu'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Popică nu numai că are două variante, dar astea două nici măcar nu sunt una alternativa celeilalte!
      Poate să-mi trimită mesaj cu mailul, il fac scriitor (oricum e), dar poate să dea și dude de-astea semianonime dacă nu se loghează.
      Până la urmă, mișcarea asta e win-win.

      Ștergere
  45. Asa baieti,scrieti, scrieti, ca asa se invata!

    RăspundețiȘtergere
  46. Voi scrie eu crinica meciului de azi deoarece eu am venit cu ideea formarii echipelor si totodata am fost atent si la desfadurarea partidei. Dupa ce voi fi promovat la rangul de Autor :), ma apuc de treaba.

    RăspundețiȘtergere
  47. Azi de abia ne-am strans 6 la 6.

    RăspundețiȘtergere