sâmbătă, 24 martie 2018

Un meci fara istoric

Viscolul din ultimele zile ale lunii martie a pus sub semnul intrebarii meciul nostru din ziua a 5-a.
Datorita eforturilor lui Mitica am putut juca in balonul mare. Ne-am strans 13 baieti si in urma alegerilor facute de Ely si Gabi III au rezultat urmatoarele echipe:
Nelu - Popica, Gabi III, Bogdan - Mitica, Tudor, "Blueboy"( nu stiu cum il cheama pe baiat si l-am botezat dupa culoarea echipamentului).
Bete - Gaby, Razvan, Paul - Ely, Matei II.
S-a convenit ca Bogdan sa joace cate o repriza la fiecare echipa.
Dupa cum se observa componenta celor doua echipe, una s-a aparat si a contraatacat prin Ely, iar cealalta a atacat continuu.
Astfel ca scorul a evoluat in favoarea echipei care s-a aparat bine si a fost foarte disciplinata, spre deosebire de ceilalti care s-au cam calcat pe picioare si nu au vrut sa asculte de sfaturile marelui antrenor pe care l-au avut in teren.
Este adevarat ca au fost multe ocazii, ratari si parade ale celor 2 portari.
Dar scorul a evoluat astfel: 7-0, 7-3 si 10-3.
Marcatori: Matei II 4g, Ely 3g, Gaby, Razvan si Bogdan / Popica 2g, Gabi III ?
De remarcat ca inaintea noastra au jucat " militienii" la porti mari pe tot terenul balonului mare, unde au evoluat si GabiIII cu Ely. La Gabi III s-a simtit efortul depus in primul meci. 

60 de comentarii:

  1. Chiar fara istoric:la 7-0 capitanu ce zicea?
    Ce s-a intamplat cu Gabita de n-a mai venit,el care voia sa joace afara pe zapada?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A rămas să dea zăpada! :)

      Ștergere
    2. Inimă neînfricată25 mar. 2018, 12:11:00

      Păi, dacă ai dat (sau ai vândut) zăpada, acum pe ce o să mai joci ? Adevărul e că ai rămas să bei berea de după, zăpada fiind doar un motiv de etapă intermediară.

      Ștergere
  2. Lasa-l pe Capitanu,atuul lor era Gabi3,dar acesta era obosit de la meciul anterior.

    RăspundețiȘtergere
  3. Scorul a fost 11-3. Pe boy îl cheamă Ştefan, pe naş îl cunoaşteţi deja. Felicitările, masa şi dansul au loc vineri la ora 17 în cupola circului de stat în iarbă. Dacă vreţi să aflaţi cine l-a abandonat şi cine l-a sedus pe Mitică în ultimul moment, cu ce palmă îşi frecţionează Vasea glezna stângă şi cine a dat zăpada în locul lui,cine l-a despuiat pe Doru în timpul meciului, ce au declarat suedezii înaintea meciului cu România şi cine a viscolit zăpada în aşteptarea lor şi a lui Godot, pe cine şi cu ce se mai protejează motanii din zodia câinelui, care este binomul care a încheiat un protocol secret cu poliţia şi protocolul în urma căruia Tavi a descheiat Moldova la nasturi, intraţi cu coadă de maimuţă pe wwwcomentariu.ro şi veţi afla când se trece oficial la ora de iarnă în Siberia şi Carpaţii Orientali. Vă urăm poftă bună, cu condiţia să nu vă prezentaţi la doctor precum Luci căci acesta vă va spune cu certitudine "nu ai voie alcool, dă-mi mie sticla de whisky că eu am voie, nu mânca carne, tranşează porcul şi adu-l la mine ca să te feresc de ispită, nu ai voie să..., când intră nevastă-ta în concediu ? Eu sunt liber şi azi."

    RăspundețiȘtergere
  4. Uau, ce echipe!!! Deci cel mai bun atacant ever și-a tras nu cea mai bună apărare, ci TOATĂ apărarea?! :))) Bine, probabil că a fost ajutat de cel cu care a făcut alegeri.
    Eu mă gândeam să experimentăm, măcar o dată, echipe facute cu bilețele extrase din căciulă. Sunt mai șanse ca hazardul să fie mai inspirat ca noi la alegeri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erate:

      *mai multe șanse

      sau

      ** sunt șanse

      Ștergere
    2. Asa se intampla cand faci echipa fara aparare,lasand totul pe seama lui Nelu.De mentionat ca pana la 7-0 am jucat cu om in minus.

      Ștergere
    3. Păi și ce s-a întâmplat la 7-0, a plecat Tudor?

      Ștergere
  5. Dumnezeu a creat in primul rand barbatul, dupa aceea a creat femeia, cand a vazut ce a facut, a creat alcoolul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca versi cafeaua fierbinte pe tine, te trezesti mai repede decat daca o bei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mișto asta! :))) Dar prea târziu, am băut-o deja.

      Ștergere
  7. Doua blonde:
    -Ce este insuficienta cardiaca?
    -Atunci cand nu ai bani pe card.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tiganul:
    Auzi fa, zice astia sa dam cesurile inapoi!
    Tiganca:
    Haoleoo..manca-ti-as, cum si-au dat seama ca noi le-am furat?

    RăspundețiȘtergere
  9. -Doua paini va rog.
    -Daca luati prea multa vi se intareste.
    -Bine atunci dati-mi 10.

    RăspundețiȘtergere
  10. - alegeri făcute de eli cu gabi3, nu prea le-a convenit, cred c-ar fi vrut împreună
    - la început cam toți au crezut că mitică&co au echipă mai bună. căpitanu credea treaba asta inclusiv după meci și nu cred că greșește prea mult.
    - tot răul spre bine. bețișor și-a tras o întindere, a intrat în locul lui paulică în poartă, iar de aici au urmat artă, precizie și bulan. dincolo, nelu a scos cât a putut și chiar peste.
    - ocaziile mai mari și mai multe au fost inițial ale inamicilor, eli a trebuit să joace singur, eventual cu matei2, alergătorul echipei, la primire. copilul a ratat mult, dar a și dat
    - puștiul cel nou, ștefan, știe cu obiectul, are benzină, dar e un pic haotic. tot timpul a stat după eli, care l-a driblat cu plăcere, dar a muncit ceva
    - convenția era bogdan la șefii lui, după jumatea meciului. i-am amintit treaba respectivă lui mitică și la 3-0 (nu foarte meritat) pentru noi. dup-aia mi-a fost rușine să-i mai zic ceva, doar paulică a mormăit, dar ne-am trezit la un moment dat cu pungu, venit din proprie inițiativă, mai mult la distracție, as usual
    - de la învinși, două goluri bolnavu, și unul tudor, voleu din plin, frumos.
    - eli era mort după meciurile cu milițienii, chiar se culcase pe teren, a avut însă chef de joacă, n-a apucat să se enerveze și a și pasat mult. rămâne cel mai elegant ever dintre toți, e o adevărată plăcere să îl vezi jucând
    - și totuși, nu el e adversarul meu cel mai incomod, ci găbiță, care are ambele picioare, e mai iute și mai pragmatic. de multe ori îi ghicesc pe amândoi pe unde vor să mă facă, pe eli îl prind mai des, mai ales când vrea să mă mai facă o dată. alălalt nu, n-are treabă cu floricelele, dispare și pa.
    d-aia aș propune un meci între cei doi, fiecare cu câte un portar, pe care să și-l schimbe la pauză. două reprize a câte 10 minute, restul stăm pe margine, la bere și semințe, sponsorizez eu evenimentul cu o sută, mă căutați când s-a aranjat.

    ps: în deschidere ar putea combate mitică cu marinuș, sau chiar cu chiftelaru, că tot mă înnebunește cu revanșa la tenis cu piciorul. aici însă nu dau mai mult de câte o bere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Destul de exactă descriere în ce mă privește, mersi. Că nu mă interesează floricele se poate deduce și din faptul că nu am concurs de craci cu nimeni, nici măcar nu încerc intenționat procedeul, poate cine știe la cât timp și doar cu scop lucrativ.

      Deci până la urmă au avut și ei un fundaș, pe puștiul ăla. Dar om îm plus la 7-0 nu-i normal, chiar tu spuneai deunăzi ”vedem, în funcție de scor”.

      Ștergere
  11. La intrarea intr-o manastire, din multime se aude un strigat:
    - Fratilor merg, merg pe picioarele mele!
    - Spune cum s-a produs minunea?
    - Mi-au furat masina!

    RăspundețiȘtergere
  12. DISTRACTIA LUI ELY.
    Afost o infringere cam rusinoasa ,e vorba de scor . In sfarsit a avut si ELY ,echipa a avut aparare ,portar nu mai zic ,a scos citeva goluri ca si facute .ELY a pus multe mingi pe linia de poarta trebuiau doar atinse .MATEI ,a dat aciteva goluri asta spune tot .Noi AM JUCAT fara aparare practic, asta a dus la atitea goluri ,ELY S-A DISTRAT CU NOI ,nu am avut pe cineva sa- l mai incurce un pic . Trebuia sa intervin un pic la alegeri sa luam un fundas .GABI 3 ,a fost cam obosit a mai jucat un meci inainte si asta s-a vazut, nu a putut sa stea de ELY . Am luat un pusti care a dezamagit alerga dar fara utilitate . Se complica in niste driblinguri lungi , dupa care pierdea mingea sau pasa prost, am pus baza in el cind l-am vazut la antrenament.El era de teren mare nu de miuta ,si totusi joaca fotbal in AGRONOMIE ,nu ma asteptam sa joace asa l-a facut varza ELY . DAR asta e mergem inainte ca HALEP, analizam ,vedem ne incurajam si cred ca o sa invingem alta data . Bete ,TE ASTEPT LA MINE IN POARTA nu mai trebuie sa dai test ,ai fost ca GABITA in poarta .

    RăspundețiȘtergere
  13. Patem palma pentru:
    - o coada de miel;
    - un fir de ceapa;
    - un pahar de vin otetit;
    - un ou de anul trecut;
    - ceva urme de cozonac.
    Sper sa ma repar pana vineri.
    Doru

    RăspundețiȘtergere
  14. Doi pensionari stau pe o banca si se uita la trecatori. La un moment dat trece o femeie foarte frumoasa prin fata lor.

    Peste cinci minute trece iar. Si iar. Si tot asa de cateva zeci de ori. La un moment dat unul dintre batrani:
    - Moare dupa mine!
    - Ei hai! De unde stii?
    - Nu vezi ce tanara e?! Nu are cum sa moara inaintea mea!

    RăspundețiȘtergere
  15. Lasati balariile astea ! Ce importanta are de cate ori a luftat miorlaitul,cati craci a luat foame-n gat mitica,ce vis a avut in timpul meciului bulgarul bg. Hai sa va pun mintea pe moate si sa va dati cu parerea cum vedeti voi evolutia lui Usain Bolt la fotbal.Spuneti acum ce parere aveti, sa vada lumea cum si cat ganditi.Pun pariu ca sunteti pe langa subiect si aici.La politica taceti ca mortu-n papusoi, il lasati pe ala batut in dibla sa spuna numai prostii. Acum sunt mai mute variante: Ori sunteti de acord cu el si nu m-ar mira, ori va e frica si numai gandul asta ma face sa vomit, ori va pricepeti la politica ca la fotbal si nu vreti sa va faceti de rusine.Spuneti-mi in ce categorie va incadrati.

    RăspundețiȘtergere
  16. Un mare dobitoc desteptul asta. Cred ca este frustrat are probleme acasa .

    RăspundețiȘtergere
  17. @mitică: nu știu cât de corect e față de nelu să-l lauzi pe bețișor așa mult, omul te-a scos cât a putut. iar pe prostul familiei e mai bine să-l lași în ale lui, îți strici stilul cu găinari ca el
    @găbiță: corect, de aceea nici n-am mai pomenit de om în plus. ne-am trezit însă cu pungu lângă noi, spunând că l-a trimis tudor (după meci, tudor mi-a spus că l-a găsit flendurind prin spatele porții și l-a ușuit) și n-aveam cum să-i mai stric și lui bucuria să fie la învingători. oricum, a prestat la un mișto total, cu un gol frumos, somn și vrăjeală cât cuprinde
    @silică: fraierică,ronaldo erai dacă veneai vineri. închipuie-ți câte pase primeai de la eli.

    am o presimțire nașpa cu tineretul under19, prea s-au legat toate până acum.

    RăspundețiȘtergere
  18. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/vlad-si-mircea-cosma-asteapta-azi-sentinta-definitiva-901660

    Domnule Destept, astept un comentariu de bun-simt la cele de mai sus. Daca nu sinteti in stare, va inteleg durerea, mai bine taceti, decat sa fiti penibil.
    Ca sa va ajut va pun si intrebari.
    Cum este sa fi arestat , defilat cu catuse, ca violatorii, arestat, condamnat, cu probe falsificate? Cum ati fi reactionat daca in locul lor ati fi fost dvs sau tatal dvs? Cineva nu trebuie sa plateasca niste nenorociri facute premeditat?
    Rog seriozitate.

    RăspundețiȘtergere
  19. M2, tu ori ai fost absent vineri, ori eşti subofiţer la dezinformări. Plăcerea mi-ai stricat-o când ai început să zbieri că nu m-am încălţat corespunzător pt. a privi meciul altora, m-ai făcut nesimţit, doar, doar ar crede vreun jucător că eşti valabil pt gaşca lor. După 5 min. max. de la începerea meciului nostru l-ai făcut pe Doru să se despoaie, au mai trecut 5 min. să-l convingem să revină. La 6-0 aţi început, cu tine de departe în frunte, să cârâiţi că vreţi omul în plus (fără să daţi un pol pe el). Nu Tudor "m-a văzut în laterala porţii (în spatele ei nu ai loc nici să te pişi)", ci tu care ai început să zbieri "Ce faci Bg ?" de parcă îţi pedofilam copilul, ţi-am răspuns ".ut pisicile virgine". Nu cu Tudor ai vorbit după meci, ci cu mine în vestiar, eu ţi-am spus că am trecut la voi după ce mi-a spus Tudor (şi nu de bună voie, că eu nu pun botul la istericale sau la victorii, ba din contră), sătul de cârâiala voastră. Am trecut la voi când era 6-0 (nici 3, nici 7), ştiam că sunteţi epuizaţi de incursiunile mele anterioare, Gabi nu s-a pus că era obosit după meciul anterior (nu-i aşa M1 ?), ei s-au retras cu toţii în apărare, M3 a dat două goluri de lângă tine, tu ai spart, as usual, de n ori cupola balonului, sau burtica lui, în afară de gol (unul perfect identic i-aş fi dat şi lui Doru, dar atunci mingea a întâlnit bara ce străjuia colţul lung), am mai dat un assist (la cinematecă) şi alte pase, ratate sau transformate, dar nu astea mi se par importante ci faptul că eu alergam după Gabi, Ştefan, M1 sau Tudor în timp ce pisicile torceau lângă sobă în aşteptare. În rest, aşa cum spune M1, ca întotdeauna, de vină sunt noii veniţi. Să nu îţi închipui că m-am iritat (serios), până la urmă tu şi pe "frezatu" îl vezi jucând la mişto, vrăjind pisici şi pescuind somni.
    La fotbal în doi mă bag şi eu oricând, în generală şi liceu am fost mereu campion, pe catedră, cu fise de 5 şi 15 bani. Pt. un tenis cu piciorul pun două sute la împăcare. De fulgi, materialul diferă în funcţie de anotimp şi starea efectivă a vremii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hai că m-ai prins binedispus, d-aia îți și răspund.
      1. e ușor să dai din cioc, mai greu e să fii echipat la ora exactă și nu mă refer neapărat la tine. când văd că unii băieți (au și nume) stau UN SFERT DE ORĂ până să se apuce de dezbrăcat îmi pun și eu întrebări.
      2. la fel, de ani de zile, cu mitică în frunte, unii sunt proști: organizează turma, strâng banii, cară porțile, restul își cam numără flocii pe margine, uneori și cu aere de fandoseală. o fi bine, o fi rău...
      3. de o mie de ori am întrebat dacă se joacă serios. am înțeles că da, atunci ar trebui să ne concentrăm. exact ce nu mi s-a părut a fi cazul la bețișor. doar i-am spus, fără vreun cuvânt deranjant, m-am abținut să-i mai zic ceva când s-a montat. părerea mea e că omul a înțeles, dacă e ranchiunos o să se vadă de acum înainte
      4. întreabă-l pe m1 cum i s-au părut echipele, eventual și pe gaby, nu prea ne vedeam bine. n-am comentat, am stabilit doar că luăm om la jumatea meciului. i-am repetat chestiunea respectivă lui m1, până când scorul a luat proporții, după care să n-aibă parte de ce vrei tu ăl de minte. nu sunt totuși chiar așa de domn încât să te fi ambalat și trimis înapoi, de fapt chiar m-am gândit la sufletul tău trist, să fii și tu la învingători
      5. ai un leu de la mine de fiecare dată când am lovit vineri cupola balonului. din păcate, nu cred că strângi de-o excursie cu tramvaiul...
      6. dacă ție ți se pare o sinecură postul de fundaș central, practic un fel de servitorul echipei, îl de nu calcă decât la sărbători în terenul advers și e cel mai predispus la șuturi primite, inclusiv în meclă, al tău e. din câte te știu însă, e mai recomandabil unul la umbră, preferabil acolo unde nu se joacă mingea.
      7. marinuș, trăiască familia lui, n-a dat vreun gol de lângă mine. la ambele faze am ieșit în lateral, să blochez centrarea lui mitică, iar bolnavul a venit singur. bravo lor, eu prost, ca de obicei
      8. desigur, gabi3 a fost foarte obosit, spre deosebire de eli, atât de fresh c-a stat întins pe jos înainte de meci,a venit un milițian și l-a ridicat
      9. altul, ceva mai labagiu ca mine, da nu cu mult, dar cu ceva mai multă aritmetică și fotbal la bord, s-ar minuna cum cu tine în echipă am luat (cum ar spune academicienii m) de trei ori mai multe goluri decât cu tine la adversari. trăim în lumea reală, altfel oamenii s-ar gândi chiar la valori negative
      10. acesta este un pamflet. și nu prea. în rest, dacă vrei, rămânem prieteni.

      Ștergere
    2. 1. Cum e când 12 băieţi stau şi se uită cum doi dau din cioc 10-30 min. că nu le convin echipele , că aşa nu joacă, că pleacă acasă, sau mai ştiu eu ce ? Te-ai gândit ?
      2. În majoritatea cazurilor organizatorii află cu 2-5 minute înaintea celorlalţi unde şi de la ce oră se joacă (15, 15,30, 15,45). Strânsul banilor e recompensat, problema e că din recompensa aceea nu rămâne o dată sau de două ori pe lună, de o bere sau două, pt. altcineva care ar putea să ne aranjeze şi nouă porţile, să ne dea drumul la căldură, să ne aprindă lumina, etc., astfel încât "turma să se poată fandosi pe margine, acolo unde îi place să numere..."
      3. Unii se mai concentrează şi la probleme reale. Ruşine să le fie, cu ranchiuna lor cu tot.
      4. Să n-ai parte de goluri din vina ta. Uită-te ce ai scris în primul comentariu şi vezi dacă se pupă.
      5. De t 41 nu, dar de un plin de benzină pt. burtica balonului, cu siguranţă da.
      6. În ce carte de istorie ai citit că sclavii urlă permanent "la boieri" ? Cine te-a betonat stâlpişor de sărbătoare şi-ţi dă picamerul numai la aniversare ? Cu şuturile încasate sunt de acord, dar nu sunt de la mine (sper), oricum, nici tu nu tragi tocmai cu mănuşi. Au dat drumul la soare în balon ? În viaţă, în afară de minge, se mai joacă şi poziţia.
      7. Nu te-a făcut nimeni prost niciodată.
      8. Unii din turmă, mai... ca tine, mai obosesc şi pe alte terenuri, nu numai pe cel de fotbal.
      9. În care aritmetică 0*3 fac 3 ? S-ar minuna ca fraierii. Răspunsul e simplu. Scorul îndestulător. Cu mine în echipă v-aţi zis că nimeni nu mai poate să vă învingă (şi nici nu v-a învins), chiar dacă intră Neymar în echipa lui Mitică. Las că aleargă fraierul.
      S-au dat 5 goluri, s-au încasat 3 (restul să le explice "servitorul echipei"). Eu v-am spus, v-am obosit suficient în prima parte şi nici nu sunt aşa pornit pe protejaţii tăi să vreau să ia un 15-0. Mă bucur mult pt. tine că încă nu ai aflat dar, în lumea reală oamenii nu numai că se gândesc la, enorm de mulţi chiar sunt valori negative ce tind spre minus infinit.
      10. Acesta este un minitratament gratuit. Crede-mă că nu fac acte de caritate decât pt. protejaţii mei.

      Ștergere
  20. Mai lasa-ne in pace cu propaganda ta ,bai anonimule.Ne-ai plictisit destul.N-am zis nimic pana acum, dar gata avem si noi tv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi voi ce vă strofocaţi şi vă stropşiţi aşa ?
      S-a bulit telecomanda, sau era naşpa din fabricaţie ?

      Ștergere
  21. Astept raspunsuri la intrebarile pe care vi le-am pus.Mitica si anonimare...sa taca ca spun prostii !

    RăspundețiȘtergere
  22. Răspunsuri
    1. Deschide coane un site de politica vulgaris şi o să-ţi dăm la răspunsuri de nu o să ai timp să le citeşti.

      Ștergere
  23. dragă bogdănel, mă bucur că știm amândoi să numărăm până la zece, chit că băgăm în ele după numărătoare. o să-ți răspund doar la pct.9, unde rămâne valabilă trimiterea la academicieni (că altfel n-aș fi făcut-o...), în rest îmi păstrez argumentele pentru ședința cu părinții, ca să nu-i plictisim pe băieți.
    vezi că uitai să-ți dau un mărțișor, ține-mă în curent dacă vii vineri.

    ps: marinuș, tu chiar nu obosești să fii deștept?

    RăspundețiȘtergere
  24. pe gratis, un sfat, fie el și post-coitum:

    dacă gabi3 era așa obosit, mai lua un băiat și juca în apărare, pe centru, acolo de unde se dau golurile. portar aveați, om în plus așijderea să încerce blocajul la eli. marinuș e bolnav de felul lui, dar nu-i chiar cel mai prost, fie ca fundaș central, fie ca vârf.iar în atac oricare doi dintre tudorică, mitică și ștefan puteau face diferența. chiar îmi pare rău pentru silică, probabil c-ar fi prestat la noi și s-ar fi umplut de glorie.

    bg, dacă ai net, caută pe youtube real-girona 6-3 și iei de la mine câte o bere pentru fiecare fundaș care a stat lângă ronaldo în fazele lui de gol și câte două pentru fiecare adversar depășit. nu te entuziasma anticipat, că s-ar putea să suferi dup-aia de sete.

    RăspundețiȘtergere
  25. Intr-un WC public, un oltean se uita la vecinul de langa el , un negru. Uimit de dimensiunea penisului, il intreaba pe acesta:
    -Scuza-ma , dar ce ai facut sa-ti creasca asa mare?
    Negrul ii dezvaluie secretul:
    – De cate ori urinez, o bat de cateva ori de WC…
    Dupa doua luni, olteanul se intalneste cu negrul, iar acesta il intreaba:
    – Cum merge cu antrenamentul?
    Olteanul, fericit,raspunde:
    – Foarte bine, deja este neagra…
    loading...

    RăspundețiȘtergere
  26. Am observat o mare asemănare intre miorlaila si foame-n gât.Ambii sunt penibili,având pretenția că au vreun rol în victoria echipei in care sunt băgați de umplutura.Sarmanii, ce mila- mi e de ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, bine, dar le-ai spus şi lor în ce se măsoară o milă marină, în kuniss sau în jovovich, că poate vor să aleagă ?

      Ștergere
  27. Nu-l provocați pe bulgar ca nu se mai opreste si asta vorbeste mai mult decât gândește.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Întâi vezi fulgerul, apoi auzi tunetul, dar ele se produc simultan, constituie efectul aceluiaşi fenomen.

      Ștergere
  28. Răspunsuri
    1. Nu mai vrea românul să treacă pe la doctor, preferă ambulatoriu gratuit.

      Ștergere
  29. Motane , eu nu l- am criticat pe BRONSON ,nici in meci ,nici dupa meci am subliniat ca nu a avut aparare .De fapt ii respect pe BRONSON ,LUCI ca stau in poarta si nu am avut discutii cu ei . Treaba cu BETE , a fost alceva l-am laudat, pentru ca a fost omul nr 2 al meciului dupa ELY .A scos citeva goluri ca si facute, nu stiu cine apara asa. Gindeste-te ca ai fost la un pas de al pierde si atunci cred ca scorul era altul . La fel a fost laudat GABITA ,de toti cind a stat in poarta ,e alceva .

    RăspundețiȘtergere
  30. Sa vedem cine gaseste mai multe greșeli în textul lui Mitica.Castigatorul nu va plati taxa de teren vinerea viitoare.Cand vad ce am in jurul meu cum sa nu zic ca-s destept ?

    RăspundețiȘtergere
  31. Steaua e numai una29 mar. 2018, 10:36:00

    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-atacurile-suburbane-continua-in-razboiul-dinu-thiess-are-boala-lui-eminescu-e-un-caracter-infect-a-vrut-sa-i-cumparam-partea-536016.html

    RăspundețiȘtergere
  32. Mulțumesc Montanele pentru faptul că-mi iei apărarea, dar tocmai vorbisem cu Mitica sa nu conteze pe mine ca portar, in vinerea ce urmează, deoarece asediul din ultimul meci, când artileria grea si concentrata și-a spus cuvântul, am rămas cu degetele dizlocate pentru cel puțin zece zile. Daca una din echipe ma dorește in apărere, îmi voi da silința sa fac fata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Garantat Nelu face fată, a făcut vreo 3! :)

      Ștergere
  33. Ce-i drept, am făcut si fete, fete....

    RăspundețiȘtergere
  34. Pentru dl. Destept, o tema usoara, asteptam raspuns. Rugam maxima seriozitate.
    https://www.luju.ro/magistrati/dna/comunicare-de-informatii-false-cerem-destituirea-mincinoasei-nationale-laura-kovesi-care-a-prostit-romania-prin-comunicatul-dna-din-ianuarie-2017-nu-exista-si-nu-a-existat-niciun-protocol-secret-coldea-kovesi-nu-au-existat-echipe-mixte-sri-procurori-ori-i

    RăspundețiȘtergere
  35. Un tip agață într-un magazin:
    El: – Ce faci pepuşe?
    Ea: – Pff!
    El: – Și, pepuşe? Vii des pe aici?
    Ea: – Pff!
    El: Pepușe, de ce-mi dai cu flit? Nu-ți place de mine?
    Ea: – Pff!
    Vânzătoarea: – Nu vezi, domne, că ai agățat-o și pierde aer? Deci, o cumperi sau ce faci?

    RăspundețiȘtergere
  36. Steaua e numai una31 mar. 2018, 13:12:00

    Dinamo-Juventus 1-2. Si n-au jucat Dybala si Higuain!!

    RăspundețiȘtergere
  37. Meciul FCSB - Poli Iaşi, amânat din cauza lui Gigi Becali, "finanţatorul care şi-a scos oile la păscut"











    "O nouă amânare în Liga 1!
    Cu toţii aţi văzut, ieri, imaginile cu finanţatorul FCSB care şi-a scos oile la păscut. Se pare că destinaţia a fost Arena Naţională acolo unde mioarele au păscut gazonul, acesta devenind impracticabil pentru meciul ce trebuia să aibă loc în această seară, la ora 20:45:
    FCSB - Politehnica Iaşi

    RăspundețiȘtergere
  38. https://soviani.com/2018/03/30/protocolul-publicat-azi-de-sri-falsificat-csat-ar-trebui-sa-se-sesizeze/
    Cine doreste poate citi ca sa vada pe cel lume traim. Dl. Destept, m-ati deziluzionat, puteti considera ca nu va mai bag in seama.

    RăspundețiȘtergere
  39. Cam tarziu ti-ai dat seama ca asta doream.Sper sa te tii de cuvant si sa ne lasi cu propaganda ta.Adreseaza-te altora cu un IQ la fel de mic ca al tău.

    RăspundețiȘtergere
  40. Steaua e numai una2 apr. 2018, 12:39:00

    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cioinac-face-dezvaluiri-tari-despre-momentul-in-care-a-fost-eliminat-asta-ii-spunea-budescu-arbitrului-536321.html
    Rahatii de la jsp asculta tot felul de moldoveni ratati dati afar de la Rinamo de prosti ce erau. Te minunezi ce mare dezvaluire face nea Coniac asta!! Iar campeonii coregrafiei joaca cu Juve! Or fi luat autografe dupa meci?

    RăspundețiȘtergere
  41. Mai ciobanilor, mai aveti tupeul sa vorbiti ? Nu va e rusine sa discutați un subiect despre care nu stiti nimic ? In primul rand voi nu sunteti Steaua, voi sunteti wcsb. Iar astia trebuia sa fie in liga 4.Acum, sa vorbim de rătăciți aia de castiga cu autorul arbitrilor. Aseara,moldovenii in 10 oameni i-au călărit pe berbecii becalezi de le-au iesit ochii cât cepele.Se uitau la ceas ăștia de-i vedeti voi buni si li se părea minutul cât anul.Cat despre jucători ce sa spun:iarta-i Doamne,ca nu stiu sa joace.

    RăspundețiȘtergere
  42. https://www.dcnews.ro/laura-codru-a-kovesi-aparare-pe-diferen-e-semantice-colabora-vs-coopera-mixte-vs-comune_586555.html
    Mai pune-ti mana pe carte si invatati. Diferenta dintre colaborare si cooperare e ca cea dintre prost si natarau iar cea dintre mixt si comun precum cea dintre Desteptul si un dobitoc.

    RăspundețiȘtergere