duminică, 29 octombrie 2017

REVANSA

Dat fiind ca ne-am strans aceiasi jucatori, mai putin Stelica, s-a cerut din partea lui Gabita revansa dupa meciul de saptamana trecuta, unde s-a produs o rasturnare de scor de la 0-4 la 7-6.
Propunerea a fost acceptata si iata echipele;
Luci - Gaby, Razvan, Bebe - Bogdan(0,9g), Gabita (3 g), Vasea(0,1g).
Nelu  - Paul, Popica (1g), Bete - Mitica (1g), GabiIII, Tavi.
Desfasurarea jocului a fost complet diferita de jocul anterior. Meciul a fost echilibrat si echipa care a ratat mai putin si a fost mai lucida, a castigat cu scorul de 4-2.
Dpdv tactic, echipa castigatoare a jucat mai grupat. Gabita a venit la mijlocul terenului pt. a lua mingi si astfel am acoperit aceasta zona de teren mai bine. De partea cealalta, Gabi III nu a mai fost la fel de inspirat si nu a mai avut acelasi aplomb ca data trecuta. Daca ne uitam la eficacitatea celor 2 lideri de echipa (scuze Mitica, dar tu nu mai esti lider de echipa), gasim cheia jocului. Ceilalti jucatori au jucat in nota lor obisnuita, cu un plus pt. Nelu.

43 de comentarii:

  1. O revansa binemeritata.La autogol au concurat mai multi:Gabita l-a deschis pe Bogdan care a sutat pe coltul scurt si mingea a intrat si nu prea in poarta,intervine si portarul Nelu care o balbaie si o scapa dincolo de linia portii,si in final apare si Vasea care o impinge in fundul plasei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Da,in fund ca-i mai profund,draga Luci!

      Ștergere
    2. Deci, mai profund e mai in fund, draga Vasea?

      Ștergere
  3. Oare ce se intampla cu el grande de Real Madrid?!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Un ascultator intreaba la Radio Erevan:
    -De ce este bine apreciat ministrul Agriculturii din Romania?
    I se raspunde:
    -DAEA!

    RăspundețiȘtergere
  5. sper să nu se supere gabi, aș scoate autogolul din dreptul lui nelulu și l-aș împărți frățește între gemenii golului, bogdănel iniesta și vasilică suarez, măcar așa, de încurajare.

    nu-mi amintesc să fi fost alte dăți în care personajele sî fie aceleași în două meciuri consecutive. oricum, probabilitatea e mică, poate o calculează găbiță sau matei (marinuș e disponibil doar de miercuri, până atunci nu bate vântul și n-are curent), plecând cam de la un 90% prezență pentru obișnuiții casei, un 50% pentru sică, virgil, tudor și procente mici pentru mihăiță, biciclistul, robert. restul până la 38, atâția câți au fost prezenți anul ăsta, sunt chiar ocazionali.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dacă mă uit mai bine, vasilică seamănă cu gnohere, nepotul golului. iar beau vineri!!!

      Ștergere
  6. Da, și eu zic că mingea aia oricum intra și Nelu n-a avut o contribuție așa mare. Și să mai spunem că meciul s-a terminat cu 20-25 de minute mai devreme, deci era timp berechet să se mai întâmple orice.

    RăspundețiȘtergere
  7. Steaua e numai una30 oct. 2017, 10:04:00

    S-au umflat muschii saracului de Miriuta si se jura el ca n-o sa ia Steaua campionatul, daca intra ei in playof. Pai sa nu intre!! Hai Regele!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru numerologu Bogdan: abia azi am adunat crengile din curte, eram departe cu estimarea, 75!!!

    RăspundețiȘtergere

  9. Cine e Uri Avnery? Un mitologic gazetar israelian (la 93 de ani împliniţi scrie, în continuare, cu aceeaşi impecabilă logică şi onestitate), critic cu toate guvernările, fost membru al Knesset, primul israelian care s-a întâlnit cu Yasser Arafat (Beirut, 3 iulie 1982), jurnalist militant, susţinător al cauzei palestiniene, “un ateu pios” (cum singur se defineşte).

    “După Pearl Harbour, Hitler şi toată gaşca lui de colaboratori din străinătate au declarat război Statelor Unite (pe 12 decembrie 1941 a făcut-o şi România sub Ion Antonescu, n.m.). Ambasadorul maghiar la Washington a fost instruit şi el să înmâneze o declaraţie de război Secretarului de Stat Cordel Hull, care a decis să-l ia peste picior.

    - Ungaria, Ungaria... sunteţi o republică? l-a întrebat.
    - Nu, domnule, suntem un regat.
    - Zău? Şi cine e regele vostru?
    - Nu avem un rege, ci doar un regent, Amiralul Horthy.
    - Un amiral? Prin urmare, aveţi o mare flotă.
    - Nu, nu avem flotă deloc, din moment ce n-avem ieşire la mare.
    - Curios: un regat fără rege şi un amiral fără flotă! Deci, de ce ne declaraţi război? Ne urâţi?
    - Nu. Noi urâm România.
    - Atunci de ce nu declaraţi război României?
    - Imposibil! Sunt aliaţii noştri.”

    RăspundețiȘtergere
  10. comisia de omolgare a rezultatelor, întrunită în sesiune de urgență, a decis ca presupusul autogol al lui nelulu să fie considerat ca gol al echipei adverse. prin urmare, jucătorii budescu și gnohere sunt creditați cu aceată realizare, fiecare după propria-i contribuție.

    RăspundețiȘtergere
  11. Steaua e numai una31 oct. 2017, 10:47:00

    Ce bine mi pare ca ati luat teapa!!
    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/video-foto-premiul-prostii-stadioanelor-imagini-incredibile-cum-au-dat-huliganii-lui-dinamo-cu-picioarele-intr-o-usa-care-se-deschidea-invers-d-524538.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Steaua e numai una31 oct. 2017, 11:00:00

    Dai cu vinul pin la ziua!
    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/declaratii-incendiare-ale-lui-negoita-si-a-facut-praf-jucatorii-si-si-a-anuntat-plecarea-filip-nu-e-fotbalist-e-adevarat-ce-s-a-intamplat-la-piatra-neamt-au-facut-betie-pana-dimineata-524517.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Steaua e numai una31 oct. 2017, 16:02:00

    Din ciclul daca doriti sa revedeti;
    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/note-gsp-evolutie-dezastruoasa-a-jucatorilor-lui-dinamo-toata-echipa-s-a-facut-de-ras-dupa-o-evolutie-rusinoasa-cu-viitorul-miriuta-a-luat-1-524527.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu e meci sa nu dau gol, asa ca nu ma intereseaza ca echipa mea a pierdut. Nu pot sa-i tin in carca mereu, indiferent in ce echipa joc.Daca marca fiecare cate un gol ca mine, castigam iar meciul.Mi-am permis sa fac si eu niste argentiniene, asa cum se lauda ca a facut braziliene, vinerea trecuta, Nivaldo.

    RăspundețiȘtergere
  15. Astăzi l-am cooptat la tenis pe Lucică, prilej pentru un scor demn de WTA! :) A jucat cu mine contra lui Gabi și a unui coechipier consacrat. Am pierdut 6-3 în primul, normal, apoi... 6-0 pentru noi!!! Șoc și groază! :) Nu ne-a ținut mult, în al treilea ne-am oprit la 0-5, tocmai când trebuia să servesc, pentru că expirase timpul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liber cugetator1 nov. 2017, 13:33:00

      Cat timp liber au unii si cu cat talent si-l irosesc!

      Ștergere
    2. Corect ar fi și cu cât talent și-l ocupă! :)

      Ștergere
  16. Steaua e numai una1 nov. 2017, 10:32:00

    Dinamo vrea sa isi schimbe numele,asa ca ginditi-va si voi la ceva potrivit. Puteti sa alegeti intre
    - FC Papagalii
    - Fc Drojdierii
    - FC Damigeana
    - FC Bodega

    RăspundețiȘtergere
  17. Motanele,daca tot ai avut intentia sa ma "lauzi",mai bine aminteai de faptul ca am dat doua pase(cam lesinate,e adevarat)lui Gabita care a marcat 2 goluri.

    RăspundețiȘtergere
  18. sincer să fiu, îmi place varianta cu damigeana, dar mai sunt și dinamoviști pe aici, așa că abțin.
    apropo de băutură, într-un caz fericit și nu chiar imposibil, cele patru beri pe care le am de luat de la silică suarez gnohere s-ar putea împrieteni până duminică cu alte patru. cred c-o să fac ca ursu, mai și păstrez din ele.

    RăspundețiȘtergere
  19. Da' cine-i Gonoree asta de care tot pomeniti?

    RăspundețiȘtergere
  20. Steaua e numai una2 nov. 2017, 11:25:00

    http://www.gsp.ro/fotbal/cupa-romaniei/se-stiu-cele-8-jocuri-din-cupa-romaniei-meci-de-traditie-pentru-dinamo-partida-grea-pentru-fcsb-524702.html
    Pun doi lei pe derbedei!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Uai dă capu meu, ceva deosebit. Lucică, uite cum se mișcă astea! (click direct pe link-ul de mai jos)

    Tenis feminin la peste 90 de ani!


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai și la bărbați, dacă tot m-am apucat. Ideea e că avem tot viitorul în față! :)


      Men over 90



      Ștergere
  22. Cadoul lui Ionuţ în prima zi de după litru
    Pentru Luci şi Găbiţă, cu dedicaţie specială

    E primăvară, e iarăşi primăvară. Ghioceii înfloresc, zambiluţele multicolore îşi împrăştie parfumul inegalabil pe străzi, prin case, prin sate şi pe câmpurile reavăne. Nu peste mult timp teii ne vor îmbăta cu mireasma florilor lor. Râurile şi pârâurile dezgheţate îşi pornesc în aval cursa fără de odihnă spălând în drumul lor pietrele seculare, redându-le strălucirea diamantină. Mac macurile albe plonjează în lacuri sidefii jucându-se sub razele călduţe ale soarelui, macii roşii, pentru unii foarte excitanţi, aşteaptă la rând să-şi facă numărul de primăvară şi gramajul. Iarba grasă, moale şi frumoasă răzbate din sol, verdele ei intens stârnind invidia chiar şi marţienilor furioşi. Ursus, regele asfaltului în România, se strecoară pe lângă colţurile clădirilor încercând să se lipească agale de căte un grup de turişti vioi, cu tolbele pline, pentru a putea şi ei vizita la preţ redus Cetatea Râşnov, Castelul Bran, Peleşul şi chiar Pulişorul. Rochiţa Dorelei tresare sub palele vântului prietenos în timp ce colţurile ei îţi mângăie în treacăt maxilarul stâng. În aceste condiţii scăldate de un optimism înduieşător, M2, înmiresmat şi el cu câteva guriţe de ţuică galbenă zămislită din petale de zambile mov, a avut o evoluţie excelentă pe postul lui Steliano Filip, a lui Tamaş şi chiar a lui Golovca, postură din care a şi marcat un gol imparabil pentru Luci. M3, mult mai lucid decât Maradona în zilele lui libere, de antrenament specific personal, a reuşit să se apropie de clasa lui Pacionel, înscriind un gol din voleu, la vinclu, urmare a unei pase foarte bune date de Doru, promiţând în continuare evoluţii foarte bune, dar nu la Torino deoarece perioada junioratului a depăşit-o de mult, ci doar la Juventus Colentina. Deşi un antrenor de copii, indignat de nivelul superior de joc a lui Pacionel, comparativ cu elevii săi, a încercat să fluiere de două ori, în loc să aplaude, sfârşitul acestui meci minunat, M2 i-a ţinut piept cu brio şi am câştigat cu toţii 10-15 min. de aer relativ curat. Dar iată că la un neverosimil 4-2, când scorul normal ar fi trebuit să arate 2-14, apare Ionuţ pe un cal alb, cu vocea-i scăldată în lapte şi miere, cu prietenia-i ce ne leagă şi cu înţelepciunea realităţii evidente. Meciul se termină O-O cu 10-15 minute mai devreme, nimeni nu e supărat, un eventual 6-2 sau chiar 9-2 ar fi renăscut astenii de primăvară încă nebănuite în ezoteric. Ce cadou mai minunat ar fi putut primi M2, în prima zi de după litru ? Mulţumim domnu Ionuţ, pentru cadoul făcut aproapelui nostru de litru.

    RăspundețiȘtergere
  23. Găbiţă, e naşpa rău, dacă există cea mai mică posibilitate ca soţia să citească mesajul, şterge-l imediat. 75 de crengi căzute în ograda proprie semnifică faptul că 75 de cadâne de pe 5 continente îţi vor cădea la pat în următoarele 12 (7+5 evident) luni. De le vei face faţă 7 sau doar 5 copii vei avea cu unele dintre ele. Toţi vor fi sănătoşi, frumoşi şi înzestraţi cu un deosebit har al balonului, astfel încât, pentru prima oară în istorie, ei vor realiza în meciurile de fotbal scoruri de handbal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am de ce să-l șterg, abia s-ar mai bucura și ea așa-numita atenție distributivă.

      Ștergere
  24. Da motane, dar cu whisky să fie, că lăptic nu am mai băut de la 9 luni.

    RăspundețiȘtergere
  25. Maine nu poci pen' ca sa va-ncurc. Mi dispiaci , da' n-am ci-i faci.

    RăspundețiȘtergere
  26. Steaua e numai una3 nov. 2017, 10:47:00

    Chiar asa , multi dinamoisti pe aici, cred ca se bucura ca Steaua n-a primit ieri penalti. Idolul vostru e Cornel Vinu cel bubos, care se leaga de Mutu si Contra, ca sint doar jucatori si habar nu au de entrenorat. Tu vorbesti pocitanie, crezi ca lumea a uitat de Kosice si Foresta?

    RăspundețiȘtergere
  27. N-au bun simt fcsb-istii astia ! Ei tot stelisti se cansidera, chit ca ea, echipa, nu-i vrea.
    Cat despre gaozarii de la fcsb ce sa mai zic ? Iar vinde becali jucatori cu zecile de milioane de euro, in visele lui desigur, iar bat tot ce misca in Europa,iar sunt furati de arbitri,cand arbitri fura pentru ei nu scot niciun cuvant,ce mai, ca la ei la nimenea.Ca avem printre noi sustinatori ai baciului, asta da mirare, pentru ca aveam impresia ca totusi nu-i nimeni asa de redus ca cei din galeria ciobanasului..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca tu esti scarbit cand iti vezi fata in oglinda.

      Ștergere
  28. Perversa lucratura lui Dica, in cazul lui Alibec. L-a lasat sa-si puna singur streangul de gat.

    RăspundețiȘtergere
  29. Steaua e numai una4 nov. 2017, 12:03:00

    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/galerie-foto-colegii-il-acuza-pe-nemec-a-facut-o-intentionat-motivul-incredibil-pentru-care-atacantul-este-suspectat-524869.html
    Pai ce-ati fii vrut, sa-i miroasa ciorapii lui alde Steliano?

    RăspundețiȘtergere
  30. Drag mi-e de anonimul asta care se uita in oglinda si se bucura ce vede.Eu, da, nu ma mai uit cu placere in oglinda pentru ca nu-mi mai place ce vad.Ma conpar cu mine in tinerete si, normal, vad altceva.Lui,daca in tinerete avea o fata de taran si acum e tot asa, normal ca nu vede nicio diferenta si-i place cum arata.

    RăspundețiȘtergere
  31. Drag mi-e de anonimul asta care se uita in oglinda si se bucura ce vede.Eu, da, nu ma mai uit cu placere in oglinda pentru ca nu-mi mai place ce vad.Ma compar cu mine in tinerete si, normal, vad altceva.Lui,daca in tinerete avea o fata de taran si acum e tot asa, normal ca nu vede nicio diferenta si-i place cum arata.

    RăspundețiȘtergere
  32. Multe orgolii pe aici, multa lene. Intrebati-va ce ati facut fiecare pentru grup, si raspundeti macar in fata voastra.

    RăspundețiȘtergere
  33. Steaua e numai una6 nov. 2017, 18:41:00

    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-cornel-dinu-riposteza-dupa-ultimele-declaratii-ale-lui-contra-si-lanseaza-un-atac-incredibil-a-lovit-un-jucator-cu-ceva-contondent-in-tampla-e-un-primitiv-coleric-525054.html
    O merita sa strici o flegma pe domnul respectiv?

    RăspundețiȘtergere