sâmbătă, 21 octombrie 2017

Aproape de incredibil, dar adevarat:de la 4-0 la 6-7!

            Inca o zi splendida pentru a juca fotbal;cu toate ca suntem in 20 oct, temperatura este ca de plina vara,25 de grade.Singurul inconvenient a fost soarele la orizont care te deranja la vedere. Ne-am strans pana la urma 15 amatori de miscare. Alegerile le-au facut Mitica cu Gabita, cu avantaj pentru Mitica.
            Regresatii: Luci, Bebe, Gaby, Motanu, Stelica(nerefacut inca), Bogdan, Gabita, Vasea.
            Revenitii: Nelu-Bronson, Paulica, Doru- Bete, Popica, Tavi, Mitica, Gabitrei.
            Dupa vreo doua mingi balbaite de Vasea in atac,
              1-0 centrare perfecta din aparare a lui Budescu,pardon Gabi, pe capul lui Vasea care deschide scorul.
              2-0 Bogdan din centrul careului la o faza prelunga de atac in care au sutat Gabita si Vasea.
              3-0 Gabita o pune in vinclu.
              4-0 Gabita dupa ce intoarce pe toate partile apararea adversa, inclusiv pe Popica care a sosit la 2-0 din Bulgaria(odata cu Popica a intrat si Stelica care a zis ca nu va juca in aparare,ci asa mai usor pe lateral.) La 4-0 s-au schimbat si portile.Daca pana atunci prima echipa a zburdat pe teren, incepand cu mitanu doi, incet, dar sigur a decazut, a regresat in joc pe fondul unor mari ratari ale nefericitului Vasea, dar si din cauza revenirii  tot mai accentuate a partenerilor de intrecere care au prins curaj cu fiecare gol marcat, Gabitrei avand meritul principal.Asadar,
              4-1 Gabitrei
              4-2 Doru-Bete
              4-3 Gabitrei
              4-4 Gabitrei
              5-4 Tavi,un autogol imparabil.A fost o minge aruncata din aparare in careu, Vasea sare la cap cu Tavi care e mai rapid si sterge mingea cu crestetul care se duce glont sub bara, lasandu-l masca pe Nelu-Bronson.A urmat, probabil, momentul psihologic al meciului,cand dupa o sarja a lui Gabita pe partea dreapta, acesta paseaza perfect in fata portii, insa Vasea rateaza intalnirea cu mingea si in loc de 6-4 se face in curand 5-5.
              5-5 Mitica
              5-6 Tavi
              5-7 Gabitrei
              6-7 Gaby,cu un sut frumos cu exteriorul,un pic de speranta, dar era prea tarziu, doua minute si gata joaca s-a incheiat.
           Scor final 7-6 pentru echipa revenitilor.Pe ansamblu a fost un meci echilibrat, disputat, strans.Au mai fost ratari si de o parte si de alta,fiecare echipa a beneficiat de greselile adversarei.
            Va rog sa veniti cu completari, comentarii, interpretari.
            Imi cer si pe aceasta cale scuze coechipierilor pentru marile ratari.

66 de comentarii:

  1. Tavi la 4-0 parca a avut o premonitie, amintind de acel 6-4 pt. Foresta Falticeni,dupa ce Dinamo conducea cu 4-0 acasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mami, ce-i aia "amanta"?

    - E o femeie rea, care ne fura din bugetul familiei!!
    - Dar "amant"?
    - Un nene bun, care-l ajuta pe tac'tu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Autogolul lui Tavi din centrarea lui Gaby a dus scorul la 5-2

    RăspundețiȘtergere
  4. Cheia meciului a fost prestatia lui Gabitrei.In repriza a 2-a a schimbat partea trecand pe stanga unde era jalonul Bebe.Pe faza de aparare (iata ca el a facut ambele faze) a facut marcaj la Gabita,ajutat de inca 2 jucatori.Ceilalti 2 coechipieri din atac ai lui Gabita,Bogdan si Vasea,nu au contat in aceasta repriza.Asa s-a scris istoria acestui meci,spectaculos pe alocuri si cu o rasturnare de scor putin de crezut dupa cum s-a desfasurat jocul in prima repriza.

    RăspundețiȘtergere
  5. o bună parte din eșecul de ieri poate fi trecută și în contul meu.
    -în repriza a doua m-am trezit fundaș stânga, post total nepotrivit, m-au făcut băieții poștă, bravo lor.
    -în fazele de construcție am lovit foarte prost mingea, nu însă și când i-am pasat la picior lui bogdan, singur și bine plasat,dincolo de linia de centru. dacă și acolo se zice că pun presiune pe el!?!
    -am venit cu alți adidași, dar nu e o scuză c-am tras numai în bălării
    oricum, foarte consistent și neașteptat de combinativ jocul reveniților în atac, îl remarc pe bețișor, inclusiv pentru fair-play și-l aștept cât de curând cu o cronică, dacă tot pomenea el de comunitate...

    RăspundețiȘtergere
  6. În primul rând, un mare bravo echipei adverse pentru că nu a renunțat și a crezut în continuare. Îmi torn și eu cenușă în cap pentru că nu am instinct de killer, nu joc niciodată ca nemții, să dau cât mai multe, din empatie pentru adversari. Dar pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești. Cam după 3-0 încolo am pus accentul pe spectacol, ceea ce nu înseamnă că mă feream să dau gol, doar că alegeam calea mai complicată. De exemplu, golul de 4-0 l-am dat doar pentru că n-am fost deposedat după ce m-am învârtit de vreo 3 ori în cerc cu Popică și alții după mine! Apoi, când Tavi și-a dat autogol imediat după ce se apropiaseră la 2-4, i-am spus lui Gabi3 că îmi pare rău pentru efortul lor, nu meritau să aibă atât ghinion! :) Așa că am continuat să mai bag câte o braziliană și să-l joc în exces pe Vasea, până la un moment dat când...
    Finalul reprizei a doua merită niște chestiuni punctuale.

    RăspundețiȘtergere
  7. - ambele echipe au făcut greșeli în apărare, din care au rezultat goluri (câte două, dacă nu mă înșel), doar că noi le-am făcut pe final, când greu le mai puteam repara.

    - la 5-4 a fost o schimbare de momentum pe care am simțit-o aproape fizic! Chiar am întrebat cât e ceasul, să-mi dau seama dacă putem trage de rezultat, dar mai erau 10 minute, era vital să mai înscriem. Meciul ne scăpase însă din mână, nu ne mai intra nimic, am ratat monumental eu și Vasea, în timp ce ei parcă intraseră în transă.

    - referitor la ce zice Motanu, cu repunere la Bogdan, da, mai spun o dată că e o greșeală să repui mingea la un jucător cu caracteristicile lui Bogdan, el fiind la centru, cu fața la poarta proprie. Dacă vă mai aduceți aminte, s-a întâmplat ceva identic cu fii-miu, când s-a supărat și a plecat de pe teren pentru că eu îi reproșam lui Popică pasa, iar el considera că era vina lui! Mai mult, când faci asta DE DOUĂ ORI LA RÂND, cum se cheamă asta? Persistență în greșeală, Motane! Am scăpat prima dată și am repus la fel, a doua oară n-am mai scăpat...

    - asta a fost pentru 5-6, iar totul a devenit clar când a comis-o și Stelică pentru 5-7: încălțat cu pantofi de oraș, cu toc de 2 cm (!) a lovit defectuos o minge respinsă de apărarea noastră, retrimițând-o în careu... Degeaba a mai venit apoi golul splendid a lui Gaby, cu un șut a la Ely, era prea târziu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte utile completarile colegilor.
    Gabistilor,aveti dreptate cu momentul autogolului lui Tavi,de fapt ma atentionase si Razvan.M-a derutat chiar Tavi care mi-a zis ca daca marcam(eu) scorul se ducea la 6-4 si probabil nu mai reveneau;intr'adevar scorul era 5-4 in acel moment,dar nu din golul lui Tavi care a fost mai devreme.
    Nu-i nimic,vorba cantecului,si-altadata,si-altadata o s-o facem si mai lata...

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca nu ma-nsel, conduceam cu un gol si la ratarea lui Gabita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că era 5-3. Se apropiaseră, dar încă nu era panică, așa că am apăsat pe accelerație. Am trecut de la ocazii de rutină la alea MARI ale noastre, dar s-a făcut 5-4 și de-atunci nici măcar n-am mai izbutit să fim periculoși. Încercam în disperare să mai găsesc o breșă, m-am ales și cu o julitură urâtă (cca 70 cmp :), dar parcă era scenariul era deja scris...

      Ștergere
  10. Sotia si-a batut crunt sotul.
    Judecatorul o intreaba ce s-a intamplat:
    – Mai intai m-a chemat acasa in timpul programului, apoi m-a dezbracat si m-a intins in pat. Apoi cu un ranjet cretin mi-a spus ca este pacaleala de 1 Aprilie!

    RăspundețiȘtergere
  11. fiecare cu părerea lui, mi-am asumat partea de vină, așa cum fac de fiecare dată. măcar să procedeze la fel, din când în când, ăi de scriu sau citesc pe aici, și nu mă refer sub nici un fel de formă la găbiță.
    în rest, la faza cu pricina:
    - toți erau ținuți sau nedornici să participe la joc
    - nu avusesem succes cu mingile date la bătaie
    - nu eu îi dăduseam prima pasă lui bogdan
    - putea fi o surpriză, să joci a doua oară în același loc
    - a doua oară era super-liber, mingea i-a venit perfect, la picior, la metri buni de primul adversar
    poate binevoiește să se exprime și eroul discuției, mai ales că în repetate rânduri mi-am exprimat prețuirea la adresa sa, inclusiv atunci când alergam după mitică să-i ceară scuze sau să-i mulțumească.

    RăspundețiȘtergere
  12. FELICITARI COMBATANTILOR !!!!!!!!!!!!
    Dpmdv miscarea castigatoare a fost poztionarea lui Popica in aparare. Miscarea a permis cresterea numarului mijlocasilor, recuperari si lansari ale lui Tavi. Tavi aruncand multe baloane utile in careul partenerilor de joc. Saptamana trecuta l-am considerat pe Tavi omul meciului, sapatamana asta il consider pe Popicu.
    Valabil pentru cei prezenti, stam bine fizic si mental. Multumesc Razvan pentru aprecieri.
    Doru

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu va mai legati de cele 2 mingi pierdute de Bogdan,pt.ca nu acolo s-a pierdut meciul.La scorul de 5-3 trebuia aparat rezultatul,dar pt.asta Vasea si Bogdan ar fi trebuit sa ajute apararea.

    RăspundețiȘtergere
  14. În ordinea numerele de pe tricou:

    @Motanu: așa cum am spus în timpul meciului, cum am dat 100 de mingi în adâncime, o mai dădeam și pe a o sută una! Mai bine să n-avem succes decât să avem eșec.

    @Doru: Vorbești serios? Sigur ești tu? Păi Popică nu știu dacă mi-a luat vreo minge vineri. Dacă el e omul meciului, atunci Gabi3 ce e? Sau Nelu Bronson, sau chiar tu? Nu mai vorbesc despre Mitică Redivivus, care de data asta chiar s-a fost util...

    @Gabi: Nimeni nu zice că s-a pierdut meciul la o fază, mereu va fi o sumă de motive. Iar părerea mea e că la 5-3 trebuia să înscriem. La 5-4 am apărat rezultatul! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Dragul meu Gabita,
    Aceasta este parerea mea,
    Nelu, Paul, Popica, Gabitrei,Doru si Tavi sunt cei care au pus osul la rasturnarea situatiei.
    In prima repriza ne-ai legat picioarele. Felicitari!
    Despre Mitica am alta parere: confunda terenul de fotbal cu locul sau de munca, da indicatii, si se plimba pe teren, este un mod de a si face siesta. Nu este cooperant, are o parere grozava despre el, este bine sa nu-i dai indicatii pentru ca risti sa primesti injuraturi (vezi cazul de saptamana trecuta cand Popica i-a spus sa faca faza de aparare). Atunci cand vrei sa-l aduci cu picioarele pe pamant, sa-l faci sa inteleaga ca are o varsta si potenta fotbalistica este redusa te jigneste sau mai rau are tendinta sa sara la bataie. Un gol fiecare dam, dar sa avem o contribuite serioasa in cadrul echipei este altceva. Suntem diferiti, daca nu avem bun simt generam situatii nedorite. Blogul mai mult ne desparte dacat ne uneste.
    Razvane, iti amintesti scandalurile dintre Mitica si George la fiecare meci se jigneau si se injurau.
    O mare parte dintre noi il au in vizor pe Popica si se fac ca nu vad si nu aud cine baga batul prin gard.

    Doru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine, hai s-o dăm la pace: Popică a fost omul meciului pentru că a stat în apărare și deci nu v-a încurcat în atac. Iar în apărare nu și-a dat autogol și nici n-a făcut henț, ca data trecută! Fair enough.

      Ștergere
  16. O mare parte dintre noi il are in vizor pe Popica si se face ca nu-l vede si nu-l aude pe cel care baga batul prin gard.
    Doru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Protextez, adica prostatez, vreau sa spun ca sunt contra faptului ca se incearca, pe aceasta cale si pe toate caile, o manipulamentare ciochista pe fata, sau prin fata(o sa aflu eu, nici o grija) a opiniei oarecum publice, de catre incriminatul Doru-profesoru, care, spun surse de o conditie (fizica) superioara si o probitate (inca ne)probata, a fost zarit plimbandu-se ,vineri seara, pe o anume alee si sezand , ulterior, pe o anume bancuta, cu favuridele lui, alt incriminat - respectiv Popescu M. Marin, si chiar daca ei sustine c-au ramas asa de la serbarea Marii Uniri, noi nu credem orice gogomanie!
      Pe langa asta, incriminatu' se mai face cu vina prin coruperea de minori infantili si debili mintal si fizical, respectiv acelasi.
      Asa, si sa nu uitati sa scoateti batul din gard.

      Ștergere
  17. Un barbat si sotia sa stateau la masa. Deodata, barbatul zice:

    - Te iubesc!
    - Vorbesti tu sau berea?
    - Vorbesc eu... cu berea!

    RăspundețiȘtergere
  18. Bebe a fost cel mai bun de pe teren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Steaua e numai una23 oct. 2017, 11:05:00

    L-ati vrea la Dinamo?

    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/foto-ce-nu-s-a-vazut-la-tv-gestul-facut-de-gnohere-dupa-ce-a-reusit-un-hat-trick-in-fcsb-poli-timisoara-523870.html

    RăspundețiȘtergere
  20. Si, Motane, sa stii ca Bogdan tace pentru ca are mult bunsimt si educatie; stie ca, daca deschide gura, multi dintre noi am cadea pe jos.

    RăspundețiȘtergere
  21. O prima victorie a Simonei la Singapore si o meritata revansa cu Garcia.
    Bravo,tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  22. să-mi amintești să nu uit să-ți scad o bere de la catastif. dacă ai timp, întreabă-l pe luci dacă poa să spună exact pe ăi de ar cădea pe jos, măcar să am timp să mă țin de ceva.

    RăspundețiȘtergere
  23. Din cauza de rusine, nu poci pentru ca sa-ti zic, dar am ceva de care sa te tii.

    RăspundețiȘtergere
  24. Scorul perfect la Botosani pe o ploaie mocaneasca.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ma amuza cand citesc comentariile lui Gabita.Cand castiga, meritele sunt ale lui.Cand echipa lui pierde, vinovati sunt coechipierii sai, el neavand nicio vina.Cu acest mod de a vedea lucrurile deja m-am obisnuit.Ce ma scarbeste este nevoia lui de a se lauda singur.I se potriveste zicala "lauda-ma gura ca-ti dau friptura".Auzindu-l cum se lauda ca facea braziliene in timpul meciului, mi-am adus aminte de "vestitul" Nivaldo de la Rapid, despre care galeria giulesteana spunea ca e singurul brazilian care nu stie sa dribleze.Poate Gabita facea braziliene a la Nivaldo.De acum incolo asa o sa-i spun lui Gabita, Nivaldo.

    RăspundețiȘtergere
  26. Da, știam că e un risc dacă mă iau de Popică, fiindcă are prieteni iluștri care mușcă în locul lui, mai mult din gingii! :) Dude, poate ai vrut să spui greață, cred că provine de la faptul că te-ai învârtit prea mult în cerc la o anumită fază, la care nu m-am priceput să driblez, așa că am luat-o la fugă pe 2-pi-er (nu știi tu de-astea). Cât despre faptul că n-aș avea partea mea de vină, cred că am început cu ”îmi pun cenușă în cap”, care chiar asta înseamnă, dar probabil că nici de-astea nu știi. Cred că te fac clientul meu, dar să știi că eu am alte metode decât dom' profesor Bețe care face din corigent șeful clasei, ca să-l responsabilizeze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca stii sa-mi raspunzi cum e cu pragul la abuzul in serviciu, te trec clasa.

      Ștergere
    2. Tu ești altu, că Popică n-are probleme cu abuzul în serviciu, el neavând serviciu! :))

      Ștergere
  27. Pai nu-ti dai seama? Vinerea urmatoare , o galinacee oparita pana la fierbere ,il va scoate pe Doru mai bun decat Messi sau Ronaldo sau decat ambii...
    Sa vezi atunci incultul personalitatii cu pupici pe la basici, etc....

    RăspundețiȘtergere
  28. - De ce tinea Mihai Viteazu securea in mana stanga?
    - De maner, bineinteles.

    RăspundețiȘtergere
  29. Bete, nu imi vine sa cred ca ai putut scrie asa ceva. Daca era POPICU nu bagam de seama, dar la tine aveam ceva pretentii. Vad ca mai nou esti mare fan POPICU. Il felicit ca si-a gasit un fan dupa atitia ani, dar nasol este ca esti singur si asa va ramine. Referitor la jigniri, injuraturi, scandaluri nu uita ca si tu de citeva ori l-ai injurat pe POPICU, si ai avut ceva certuri cu el, DAR INCREDIBIL AI UITAT.
    Referitor la mine sa stii ca nu am injurat omul din teren nici nu jignesc de scandal nu se pune problema. Am avut ceva certuri cu POPICA , ca toti oameni ce vin la teren DAR AM FOST PROVOCAT alfel eu nu jignesc nu fac scandal cu oamenii stii asta . DE multe ori eu am fost jignit si am trecut peste asta ,dar nu poti s- o faci mereu. Tu nu stiu ce ai, de impartit cu mine ca nu te –am jignit tu ai inceput de citeva ori si in teren si la bere tine minte ,dupa care am reactionat si eu . Tu te superi si daca un om iti spune sa mergi in careu la corner. Depinde mult cum iti spune sicine ITI SPUNE STII LA CINE MA REFER .Eu nu ma supar, pe chestii din astea fac parte din joc, dar sa nu imi spuna POPICU,atit sau sa faca pe antrenorul ca e jenant . Eu nu bag batul prin gard la POPICU, CA NU ARE asa ceva . Referitor la amintiri sa stii ca eu cu GEORGE SI BURLUC am fost bunI prieteni si nu ma injuram cu ei ca nu se putea erau ca GICA ,asa ca sunt prostii ce ai zis .Dupa ce am plecat de la ei GEORGE, ma cauta sa vin inapoi la gasca am martori MOTANU , PAUL ,BADESCU, iar cu astia nu prea pieredeam jucam bine .Referitor la meciul de vinerI m-am miscat si eu cit am putut . Nu ma pot alerga ca MARICICA PUICA , ca nu imi place atletismul .Dar si asa am contribuit bine la 3 goluri .
    Un –doi cu GABI 3 GOL la fel cu TAVI gol si tot cu TAVI ALT GOLsi cred ca am mai miscat ceva si dupa .In 2 meciuri nu ti-am reprosat nimic, in citeva situatii puteai sa –mi pasezi eram pozitionat bine si nu ai pasat si nu am reactionat negativ . GABI 3 DA 3 GOLURI a muncit cel mai mult SI ACUM VINE MAREA MAHMUREALA ,surpriza OMUL MECIULUI A FOST POPICU ejenant si umilitor .Atipat din minutul 2 pina la sfirsit a mai facut si pe antrenorul . Bete IA SI ANALIZEAZA CITEVA CRONICI SI VEZI CINE JIGNESTE cu adevarat . Am ramas dezamagit rau, de ce ai scris si mai ales de cine esti singurul din toata gasca care vezi diferit .Nu am nimic special cu tine sau POPICU,dar esti intr-o mare eroare

    RăspundețiȘtergere
  30. Tratatul de neagresiune Coca-Cola Dreams

    Urmare a contestaţiei depuse de agronomii din ţara natală împotriva jucătorilor care nu au respectat tratatul de pace de la Geneva, Balta Albă şi de oriunde altundeva la partida disputată în data de 13.10.2017, fără indicarea exactă a locului de disputare, TASS a decis în data de 20.10.2017, orele 16,45, ora locală a contestatarilor, următoarele :
    1) În preambul, deşi meciul s-a desfăşurat la data şi ora indicată de combatanţi, a fost ridicată excepţia inadmisibilităţii atât a partidei cât şi a majorităţii practicanţilor de jocuri (pe sau în, indescifrabil) extreme care au încălcat jurământul depus la începutul întâlnirii cu minoritatea (sau minorii, indescifrabil) de clasa a I a în rang superior.
    Astfel, în timp ce se intona imnul oficial al partidei „Supărat sunt Doamne, iarăşi supărat, astăzi niciun gol nu am marcat, căci Mitică m-a trădat iar Bg m-a înşelat, Beeeţe schiuri nu şi-a luat, viiine iarna în Banat ( aflăm din context şi posibilul loc de desfăşurare al partidei), tooot terenul n-am arat”, Bg însuşi, mânat de empatia sa faţă de cei 3 M, de felul lor jucători buni de tratat, a efectuat cotrolul antidoping, anti combat, antigol. A constatat cu stupoare că toţi jucătorii purtau la ei capul, gâtul, mâinile, picioarele, burţile şi alte accesorii cu care s-ar fi putut marca oricând un gol, ca să nu mai spunem că unii dintre ei puţeau izbitor a rachiu fin franţuzesc de cea mai bună calitate, punând într-un posibil pericol toată clasa nobilimii abstinente. A hotărât deîndată suspendarea partidei şi trecerea pe terenul de halbere. Jucătorii însă, i-au sărit deîndată la gât, ameninţându-l numai cu sticle goale, ca într-un vis urât, spunând hotărât că ei vor disputa meciul dar se jură, la firul ierbii artificiale, nu vor da niciun gol.

    RăspundețiȘtergere
  31. 2) Pe fond, meciul începe cu un gol al lui Gaby în proprie poartă. Marele lui noroc a fost că Luci, echipat cu adidaşi dar şi cu mănuşi de box, se afla în faţa liniei porţii iar mingea a trecut în spatele liniei, offside clar, gol anulat. Meciul a continuat cu două aşa-zise goluri ale lui M3, primul cu capul (mijloc de atac interzis în cazul de faţă), al doilea cu piciorul. În primul caz M3 avea mâna lipită de urechea lui Vasea, henţ clar, la al doilea avea mâna în buzunarul de la piept atingându-şi baloanele, henţ evident, golurile au fost anulate. La scorul de 1-2 Agleznei face schimb cu Aporţii, în sensul că Vasea de câte ori îl prindea pe Găbiţă, îl controla la glezne, iar lui Sică de câte ori vedea poarta i se întuneca privirea şi o bubuia ca pe ultimul duşman în viaţă. În aceste condiţii, excluse prin tratat, Sică reuşeşte un hattrick, dar, se are în vedere că însăşi prin etimologia sa, reuşita lui Sică provine de la latinescul henţup (în unele interpretări ale astrologilor cartografi îl întâlnim scris cu litera d-), cuvânt introdus pt prima oară în dicţionarele ce erau oferite gratuit la abonamentele lunare pe cai sau pe iepe, de împăratul Augustus încă de pe vremea lui Horaţiu, văr primar dinspre mamă cu Burebista, şi asta deoarece în popor el era pronunţat incorect „heiţup”. Cuvântul, la acea vreme, avea să mai limiteze săritura peste gardul vecinului şi să mai tempereze pohta ce-o pohtea curentul neomanuelist ce luase amploare pe timp de pace. Astăzi el înseamnă în clar, hei ţine-ţi mâinile acasă, ia mâna de pe nevastă-mea, haţţ, Tric kă te-am prins. Henţupurile fiind clare, golurile nu pot fi validate. Au mai înscris Bg, M2, Gaby, golurile fiind anulate pe motiv de henţ, Nelu aflându-se cu o mână în buzunar şi cu una pe bara stângă, pe cea din dreapta mângâind-o mingea. M3 comite henţ, penalty, execută Sică, gol. Evident, doar a fost henţ, s-a dat şi penalty pt. asta, ce-aţi mai vrea, gol anulat. M3, sub spaima jurământului încălcat deviază mingea în proprie poartă, 100 de păcate iertate, aiurea, vax albina, în momentul devierii se afla în spatele lui Luci, nu se ştie nici azi cu

    RăspundețiȘtergere
  32. ce intenţii, offside de necontestat. Golurile lui Gabi, care a luptat aprig pe tot parcursul meciului, contrar tratatului, au fost anulate de asemenea pe motiv de offside, mingea depăşind cu mult, de fiecare dată, ultimii fundaşi şi chiar pe Luci. Nu putem încheia fără a menţiona pe Cozma Răcoare care a săltat în şaua lui Tavi, echipat, dopat şi enervat încă de la începutul meciului şi ale cărui goluri au fost anulate, aţi ghicit, tot pe motiv de henţup, Luci avănd mâna dreaptă pe faţa lui M2 şi mâna stângă în gâtul lui M3, în timp ce asculta muzică rap, stereo la cele două goluri.
    Faţă de cele de mai sus, analizând şi dezbătând cele întămplate la meciul ce ar fi putut fi de adio, Agenţia de ştiri Itacmui TASS

    DECIDE :

    La meciul disputat pe teren, în data de 13.10.2017, având în vedere că M1 a fost salvat de la suic (prin voia Domnului, nu a voastră păcătoşilor), a scris de 3,14 ori, atât de elevat şi de duios hronica străveche şi totuşi actuală, iar M3 a încercat să-şi spele din păcate (fără izbândă din păcate), scorul de pe teren va rămâne 8-5. Scorul omologat de către comunitatea internaţională, reprezentată prin noi, deci scorul oficial va fi de O-O.
    Găbiţă, ceilalţi jucători care nu au înscris niciun gol, dar mai ales cei doi portari care prin strădaniile lor supraomeneşti au rămas în offside sau au comis henţup, fiind determinanţi în omologarea rezultatului de O-O, sunt recompensaţi pt. fairplay-ul lor cu trofeul..... Coca-Cola Dreams ! Astfel ei vor putea consuma nelimitat, până la sfârşitul vieţii, în mod gratuit, COCA-Cola, visul oricărui român adevărat, în toate localurile publice din Coreea de Nord. Sponsori oficiali ai tratatului : Krepkaia, Hainecker şi bere Rahova.
    ATENŢIE ! M2 nu se află într-o stare bună, dacă bea suic, v-aţi ras pe bot de Coca-Cola, vă excludem şi din viaţa sportivă şi din Coreea de Nord. De M3, deşi incurabil, nu ne

    RăspundețiȘtergere
  33. sportivă şi din Coreea de Nord. De M3, deşi incurabil, nu ne facem griji, spiritul său şi numai al său de autoproslăvire, pare că îl ţine teafăr în picioare. Şi-acum roiu că am o contestaţie şi de la priatelii voştri, industriaşii din Bălgaria care au semnat tratatul „Cicopix Fantaezie pe malul Volgăi înspumate”.
    Decizia TASS din 20.10.017,18,19

    RăspundețiȘtergere
  34. Bg, esti nemaipomenit!
    Cronica(pe bune)meciului de vineri,27 octombrie,iti apartine.

    RăspundețiȘtergere
  35. Bg sa-mi dai si mie din pg pentru ca n-am inteles nm. Ma bc ca vs a ramas exta - z si-l invidie -z.

    RăspundețiȘtergere
  36. Știam eu că Bogdan e cam defazat, dar chiar așa?! Adică să scrie cronica meciului trecut? ::)) Pe când ăla viitor?

    RăspundețiȘtergere
  37. Băbăieți, în aproape 2 ani de când m-am mutat, vânt ca ăsta n-a mai fost! Am găsit prăpăd în curte, iar când am văzut prin iarbă vreo 15-20 de crengi din salcia lui Bogdan, am fost sigur că a scris niște nenorociri pe blog! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum , Bogdan scrie niste nenorociri , da' la cate are prin cap, o avea si el greutati, cine stie.

      Ștergere
  38. Din ciclul "da' decat sa ne certam, un cantect vesel sa cantam", dedic onorabilului Doru, care , la prima pensie, va darui masa si scaunele(din lipsa de trebuinta,intrucat nu mai mananca),un cantec al Loredanei-"iubitul meu risipitor". Este un cantec despre un iubit care este risipitor, c-arunca pe strada cu Dor, din care am retinut un singur vers( sau semiton, ma rog , ce-o fi el):""sa-ti sparg fata dimineata, cu mustata"(nu se precizeaza cui).
    La mai mare(pensia)!

    RăspundețiȘtergere
  39. Tu te vaiti, dar aia care stau pe Plopisteanu?

    RăspundețiȘtergere
  40. Mergea un tip cu maşina pe o şosea şi intră brusc într-o porţiune fără asfalt, plină cu noroi moale şi i se înfundă maşina. La câteva minute, apare un ţăran cu doi boi după el.
    – Fiule, îmi dai 50 de parai şi ţi-am scos Merţul de aici!
    – Gata, bace! Mă rog, leagă ţăranul boii, îi scoate maşina şi spune mulţumit:
    – Apoi, tată, asta e a zecea maşină pe care o scot din noroi azi!
    – Păi, bine, tataie, şi de muncit pământul, când îl mai munceşti? Noaptea?
    – Nu, domnule dragă, noaptea pun apă aici!

    RăspundețiȘtergere
  41. Dragă Pisi,

    Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu când mă gândesc la tine îţi vin imediat în ajutor. După acel descumpănitor 9-3, când tu ai scris negru pe alb, ca orice pisoi de soi, că vrei să te „autosinucizi” împreună cu M2, am militat cu toată ardoarea pt. încheierea şi semnarea unui tratat de pace, de neagresiune, chiar de noncombat. Deşi toţi jucătorii au semnat acel tratat, cam niciunul nu a ţinut cont în meciul următor, disputat în data de 13.10.2017, de cele convenite. M-am bucurat nespus de mult că tu ţi-ai revenit atât de repede dar, în speranţa de a-l ajuta şi pe al doilea cotoi, am făcut contestaţie la TASS.
    În pauza meciului din data de 20.10.2017, deşi T nu dăduse publicităţii Decizia sa, nici nu avea cum, din surse şi pe canale oculte, unii dintre noi (cred că şi tu) am aflat conţinutul acestei Decizii, precum şi avertismentul său. Astfel, dacă în prima repriză, plini de avânt şi energie (efectul coca-cola) am înghesuit sau chiar am inhibat puţin sau mai mult adversarul, conducând cu 4-0, în cea de a doua parte a jocului, cu soarele în ochi, storşi de maratonul lui Gabi şi de triunghiul sau careul lor de pase care începuse să funcţioneze, dar mai ales speriaţi de Decizia T nr. 85 (unii,

    RăspundețiȘtergere
  42. după cum bine ştii au început să ceară pg, dş la sl lr de bg, nu pr le dă mn, alţii au început să numere crengile prin curte şi mă refer aici doar la premianţii fair-play, la trofiaţi, ce-o fi fost în sufletul celor de-a dreptul agresivi nici nu vreau să-mi imaginez), am redus la maxim motoarele (ulterior, după cum bine ştii, unii şi-au recunoscut păcatele, şi-au pus cenuşă în cap şi chiar au vărsat o lacrimă, evident de bucurie pentru revenirea lui M2 şi 3), Tavi şi Gaby fiind singurii boieri care au încercat să ne mai ajute. După ce ne-au egalat, am încercat din răsputeri să facem faţă dar şi spate (îmi cer scuze pe această cale adversarilor pt că am stat cu curul la ei), cum a fost la faza cu cântec, fază la care, stând cu faţa la tine, ţi-am arătat ca la bassball 3 degete, adică dai mingea în direcţia lui M2 sau M3, tu ai înţeles că trebuie să-ţi bagi 3 degete în minge şi să mi-o trimiţi mie. Până aici nimic rău. M-am întors cu mingea, am vrut să centrez în careu dar, Dorela, intrată în a doua fază a ciclului, a venit în viteză şi a interceptat mingea cu coastele de pe partea stângă (eu de ex. am interceptat-o de la Tavi cu buzele). Aici intervine greşeala ta măruntă. Ca vaşnic apărător al patriei (nicio legătură cu staţia de metrou) şi al gliei străbune nu trebuia să precupeţeşti niciun efort pt. a împiedica hoardele barbare să ne golească poarta de intrare în cronică, folosind la nevoie chiar şi cele 3 degete aflate în minge, pt. a o înfrâna, sau pt. a le înfige în dosurile cotropitorilor. Dar nervii te-au copleşit.
    În ceea ce priveşte Decizia Tass nr. 85/20.10.2017 (publicată dintr-o eroare regretabilă ca răspuns la comentariul lui Mitică, te rog pe tine Pisi să o muţi de acolo şi să ştergi cuvintele care se repetă spre final) ea nu trebuie privită nidecum ca o fostă sau ulterioară cronică sumbră, trebuie avut în vedere atât dispozitivul cât şi motivaţia Deciziei, trebuie să fim mulţumiţi că excepţia de inadmisibilitate a fost respinsă. Prin înţelepciunea sa, tassul de pe orice cântar de tarabă comunală, ne transmite că stă în puterea fiecăruia să regleze gramajul sau scorul de pe teren, validând sau anulând, oficial sau neoficial, astfel încât mentosana să menţină corpore barosana. Oricum nu scorul este important, ci vitaminele. Ceea ce vă doresc şi vouă. OOOOOO life is life !
    Al tău drăgălaş motănel

    RăspundețiȘtergere
  43. Găbiţă, nu trebuie să îţi faci griji, e de bine, dar mai numără odată crengile, ca să ştii exact. Dacă sunt 15, multe bucurii vor veni, mulţi bani vei câştiga, puţul din curtea lui Luci cu ei vei reamenaja. Dacă sunt 20, multe goluri vei mai da, dar, dar, mulţi adversari vei întrista. Dacă nu crezi în horoscop sau numerologie, îţi aduc eu vineri nişte scotch sau bourbon, să văd ce am prin casă, le lipeşti la loc, până sâmbătă înverzesc şi gata, ai uitat.

    RăspundețiȘtergere
  44. Comentariile lui Dumitru, sa traiasca, la multi ani,au fost ca si pana acum pe langa.Cum poti sa spui ca eu am tipat din minutul doi,cand eu nici nu eram in teren.Eu am intrat la 2-0 pentru adversari, asa ca nea Mitica ori uita si n-ar fi de mirare, ori nu tine minte si e acelasi lucru.Nu ma supar pe el, mai ales ca-i ziua lui, m-am obisnuit cu el asa cum m-am obisnuit si cu Motanu, Bogdan, Bebe, etc.Dar nu pot sa nu ma intreb:Doamne, ce-ai avut cu mine de m-ai aruncat intre ei, ca tare-s strambi la minte.

    RăspundețiȘtergere
  45. Sa ne traiesti Mitica, la multi ani! Dai si tu maine un rand?

    RăspundețiȘtergere
  46. Sa ne traiesti dom'Mitica,la multi ani cu sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  47. Popicule,mare surpriza,poti fi si domn cind vrei.Multumesc baieti ramin dator miine ,sper sa faceti un blat miine sa cistig

    RăspundețiȘtergere









  48. Se urca un betiv in tramvai, si vomita pe un calator
    La care calatorul:
    - Ce faci ma, porcule?
    - Tu vorbesti ba, nu vezi cum arati?





    RăspundețiȘtergere
  49. Cică sf. Dumitru e protectorul celor care beau la litru!

    RăspundețiȘtergere
  50. pe bogdan și pe silică zău că nu te poți supăra. primul e o metaforă la purtător și-a promis că-mi aduce mâine bomboane, al doilea e furnizorul de bere al curții regale.ce să mai zic de luci, mi-e teamă că-l trezesc. din păcate însă, marinuș își dă în stambă taman acum, când îi găsisem niște chiriași pentru palat.

    RăspundețiȘtergere
  51. CFR Cluj aut din Cupa Romaniei!

    RăspundețiȘtergere
  52. Steaua e numai una27 oct. 2017, 10:57:00

    Lesinatii astia nici campionatul betivilor nu l-ar cistiga!!
    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/steliano-filip-e-facut-praf-de-un-mare-dinamovist-alo-sunteti-inconstienti-e-atitudine-de-liga-3-la-dinamo-sunt-jucatori-care-n-au-castigat-nicio-toarta-de-trofeu-524242.html

    RăspundețiȘtergere
  53. In atentia soferiti-va: bd. Expozitiei blocat de Indagra.Durata parcurs 1 km:cca 45 min.

    RăspundețiȘtergere
  54. ◾Inculpat, de ce ai jefuit banca?
    ◾Onorata instanta, ea a inceput prima…!

    RăspundețiȘtergere
  55. Cu toate sincopele din jocul ei,Simona ramane pe primul loc in clasamentul WTA.

    RăspundețiȘtergere
  56. Anglia campioana mondiala la fotbal U17.
    5-2 in finala cu Spania, dupa ce a fost condusa cu 2-0.
    Spania pierde a 4-a finala.

    RăspundețiȘtergere
  57. Steaua e numai una29 oct. 2017, 10:35:00

    Dai cu vinul pin la ziua, gil, gil!!

    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/s-a-aflat-au-fost-6-drojdieri-la-dinamo-iar-negoita-nu-i-a-iertat-surpriza-majora-ce-oficial-dinamovist-ar-fi-fost-cu-ei-in-camera-524349.html

    RăspundețiȘtergere