luni, 2 octombrie 2017

Ziua in care s-au intors fratii

Vreme frumoasa, dar cu rafale de vant, mai ales in prima parte a jocului.
Au fost prezenti 15 combatanti. Venind cei 3 frati si avand in vedere ca ei prefera sa joace impreuna, s-au alcatuit urmatoarele echipe:
Luci - Paul, Popica, Nicu - Tavi, Vasile, Gelu, Bogdan.
Bebe (Virgil) - Virgil (Bebe), Gaby, Razvan - Mitica, Gabita, Sică.
Jocul a fost dominat de echipa lui Gabita, in cea mai mare parte, dar echipa fratilor a fost mai pragmatica si a inscris gol dupa gol, ajungandu-se la un moment dat la un scor de 6-1.
Finalul de meci a apartinut echipei lui Gabita care a reusit sa se apropie la un singur gol diferenta -
6-5.
Marcatori: Gelu 3 sau 4 goluri, Vasile si Tavi, respectiv Sică 3g, Gabita si Razvan.
In repriza a 2-a Bogdan a trecut la cealalta echipa si a reusit ratarea meciului (sut pe langa poarta  de la 1 metru ).
A dezamagit din nou Mitica, nereusind sa inscrie, desi a avut cateva ocazii.
Virgil a primit 2 goluri parabile, iar Luci a aparat din nou f.bine.

20 de comentarii:

  1. Ma intorsei de la aprozar, cu sacosa de muraturi si punga de ceaiuri pentru tratatarea de impotenta ,gata sa scriu cronica.Cand colo, iar mi-au luat-o altii inainte si am ramas din nou repetent.O sa-mi fie dor de colegii mei,academicienii Popica si Mitica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai grija cu saramura si nu te calici la hrean,loaza!

      Ștergere
  2. Steaua e numai una3 oct. 2017, 14:15:00

    Daca vreti sa va umpleti de bani, mergeti pe Dinamo ca o sa ia campionatul.Ala de play-aut bineinteles.

    RăspundețiȘtergere
  3. ciondăneala-i una, dar asta nu înseamnă că nu mi-a făcut plăcere să-i revăd pe frați, ușor uzați fizic, ca de altfel toată lumea, dar în rest cu aceleași calități.
    prima repriză au stat foarte bine în teren, aglomerând jocul și punctând pe contraatac. la primul gol am fost convins că dau cu capul, dar gelu a fost într-atât de rapid încât nici măcar nu s-a pus problema să ne ciocnim. după pauză cel puțin trei dintre golurile primite au fost de mare ghinion, spre final însă gușterii obosiseră, marinuș a tras de timp cât a putut, bașca s-a priceput să dea semnalul de plecare cu două minute înainte.
    ps: sică, nu sile, mi-am permis să corectez.

    RăspundețiȘtergere
  4. on si Maria erau cu vacile la pascut.
    Mariei i se cam facuse de p..a, dar il astepta pe Ion cu initiativa. Stateau amandoi culcati pe spate la umbra, sub un copac.
    Vazand ca Ion nu misca in „directia” dorita de ea, Maria crede ca a gasit solutia.
    – Ioane, mie mi-e cald, o sa-mi scot bluza!
    – Ca bine zici, Marie, si mie mi-e cald, sa mi-o scot si eu, zice Ion, care era mai tampit de fel.
    Stau ce stau, Maria cu niste sani superbi la vedere, dar dobitocul privea in sus, la cer.
    – Ioane, mie tot mi-e cald, imi scot si fusta!
    – Ca bine zici, Marie, imi scot si eu pantalonii!
    – Ioane, inca mi-e cald, eu imi scot si chilotii!
    – Ca bine zici, mi-i scot si eu ! Stau ca doi morti, unul langa altul, in pieile goale. Maria fierbe vazand ce „dotat” este dobitocul.
    – Ioane, ia scoala-te tu si uita-te-n zare, poate o veni sa ne f…ta si pe noi cineva!
    Doru

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru a respecta adevarul, golurile invingatorilor au fost inscrise de Gelu 2,Vasile 1,Popica 1, Tavi 1 si Nicu 1.De la invingatori o mentiune speciala pentru Luci care a aparat foarte bine si Gelu autor a doua goluri, cum am mai spus si coautor la alte doua goluri.Toti ceilalti jucatori invingatori au jucat 70 minute foarte bine, ultimele 10 minute permitandu-si sa se relaxeze.Nu oboseala i-a facut sa reduca motoarele.Va asigur, ca cel putin fratii stau foarte bine cu conditia fizica, ei continuand sa faca miscare, practicand fiecare alte sporturi.Daca era vorba de conditia fizica asta se vedea treptat pe parcursul meciului, nu asa brusc in ultimele 10 minute.
    Daca insumam anii tuturor jucatorilor din fiecare echipa, observam ca invingatorii au cu cel putin 40 ani mai mult decat invinsii, ceea ce sporeste meritele castigatorior, stiut fiind ca de la o varsta fiecare an in plus conteaza enorm.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sorry, chiar ai dreptate, pe moment n-am realizat cât de mult scad media sică și găbiță, mă uitasem doar la cei doi decani, gabi și bebilă. situația se schimbă însă dacă aduni anii tuturor celor OPT care ați fost în prima repriză ;)

      ps: din șase beri muncite de mine cu steluța au rămas doar trei, după ce bagaboanta a făcut-o pe șarapova. oi mai pierde una până vineri, dar tot îl taxez pe silică. totul e să-l lase mama soacră la joacă.

      Ștergere
  6. Un tip merge la psiholog.

    - Cred ca sunt gaina!
    - De cat timp aveti problema asta?
    - De cand eram doar un ou...

    RăspundețiȘtergere
  7. http://stirileprotv.ro/justitie/bunica-de-90-de-ani-a-anei-maria-patru-chemata-la-dna-ca-martor.html

    Comunistilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cordelin are un jung infipt in coaste!
      http://adevarul.ro/news/politica/zanul-tampeniei-muzul-psd-domnul-codriiiiiiiinStefanescuuuuuuu-1_59d4ebcc5ab6550cb8cf74c7/index.html

      Ștergere
  8. Felicitari Nicule!
    Ai facut foarte bine ca ai intervenit cu precizari, puteai s-o faci mai repede scriind intreaga cronica.Dupa cum se vede,Tavi se lasa greu;nu credeam sa fie asa indaratnic.

    RăspundețiȘtergere
  9. Iluminism la bara a doua
    Fiecare vede altceva (bun filmul). ToNick Banderas rol foarte bun în Desperados, a coordonat apărarea, a tăiat atacurile GSM-ului, a lansat atacuri periculoase, bineînţeles într-o sincronizare gingaşe
    cu fraţii. Astfel prima rundă a etapei s-a încheiat cu 2-0, gol super cu capul al lui Gelu şi gol superb înscris de Popică în colţul opus, la vinclu, nu, nu cu gura cum v-aţi aştepta, ci cu capul. În runda a doua a etapei GSM deschide scorul după care urmează o cavalcadă de patru goluri pentru Desperados. GSM revine, înscrie de două ori, scorul devine 4-3. E, acum Bg îşi joacă cartea all in la un atac în careul advers. În prima clipă îl vede pe Sică centrând la firul ierbii, în clipa 2 se gândeşte că mingea nu va trece prin pădurea de picioare, în clipa 3 vede mingea cum se zbate şi trece cu efect printre picioarele lui Gelu (în caz că am încurcat picioarele, rog corecţie, conform şcolii de profil academic), în clipa 4 vede jumătate de poartă goală şi gândeşte "a, gol simplu", În clipa 5 îşi aduce aminte de tot ce l-au învăţat antrenorii, preparatorii fizici dar şi cei psihici, anume, pe scurt," gol poate da oricine şi Gigel de la grădiniţă şi Motanu de la GSM, tu trebuie să domini jocul şi să câştigi psihic, materialul va veni de la sine",în clipa 6 Bg şutează spectaculos, plin de înţelepciune în plasa laterală. Desperados îşi permit să se relaxeze, gândindu-se că adversarii nu pot da gol nici cu poarta goală, GSM-ul se enervează, fapt ce le stimulează adrenalina şi reuşeşte să marcheze de două ori în următoarele 5 minute. La scorul de 5-4, Desperados se întorc cu faţa la Luci, fac o plecăciune, îşi ridică kilt-urile asemeni scoţienilor lui Gibson în "Inimă neînfricată" după care la chemarea lui Popi se aliniază şi părăsesc suprafaţa de joc în şir indian. Dacă părăsirea bruscă a terenului de joacă în agronomie este deja un lucru obişnuit, să-ţi ridici kilt-urile în faţa unui adversar atât de onorabil este... Vai de mine şi de mine !
    Clasament după primele două runde ale etapei, Bg 6 pct. gvj. 7-4,Desperados 3 pct. gvj. 6-5, GSM 3 pct. gvj. 5-6. Ca să nu existe suspiciuni rezonabile trebuie să menţionez că toţi combatanţii şi-au câştigat punctele evoluînd în echipe de câte 8. Dacă Bg ar fi înscris, la puncte dar şi golaveraj egal, urmăritoarele ar fi putut să cumpere, respectiv să vândă meciul etapa următoare pt. a detrona liderul, pe când aşa în mod evident îşi vor apăra şansele curat şi cu multă ardoare.În fiecare clipă suntem altcineva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ți-am zis la pauză, când te codeai să sari pârleazul, că o să fii cel mai șmecher, singurul care câștigă ambele reprize? :) Accept o bere.

      Ștergere
  10. Dorela, eşti de capul tău, măi dragă ? Joci când vrei, lipseşti când vrei, te crezi vreun Alibec, vrei fumarită ? Îţi dau eu să fumezi până te saturi.Bagi câte un banc din ăla xxx înainte de 12 noaptea de parcă ar veni primăvara şi crezi că scapi de efort ? Vezi că mâine se liberează Nelu din armată, te duci să-l aştepţi la auto (gară sau stradă), pe urmă vă prezentaţi de urgenţă la teren pentru instrucţia cuvenită !

    RăspundețiȘtergere
  11. Maine nu stiu daca va onorez cu prezenta mea augusta, am lasat sacosele la coada la lapte pentru ala micul iar sambata ne vin nasii in vizita,trebuie sa le pregatesc o tratatie.Stie cineva cum mai merge conopida?

    RăspundețiȘtergere
  12. Am vazut o conopida, mergea cu tramvaiu', da' era si niste verze cu (nu multe)...

    RăspundețiȘtergere
  13. Saptamana asta am fost foarte, foarte ocupat cu serviciul. Serviciul Simonei, evident. Rezultatele se vad.
    In rest salutari baietilor, inclusiv fratilor alaturi de care am castigat dupa 10 etape de asteptare. Poate vin (ei) si astazi, o revansa ar fi oportuna de acordat.
    Ne vedem la locul faptei! Ole!

    RăspundețiȘtergere
  14. Intrebare de baraj pentru barbati!!! Daca ati fii un print care trebuie musai sa se insoare si acesta ar trebui sa aleaga una diintre cele 5 printese: Elena Udrea, Alina Bica, Maria Patru, Mihaela Moraru si Lulu Kovesita pe care ati alege-o de nevasta??? Nu vedeti ca toate cele 4 doamne sunt frumoase si foarte frumoase in comparatia cu muma padurii ce conduce DNA??? Acum ati inteles ce are Lulu cu ele si de ce le-a umilit public cat a putut??? Lulu e bolnava efectiv pshic si ureste toate femeile frumoase in comparatie c-o mare si multa ca ea si de aceea se razbuna pe ele si vrea sa le distruga. Daca ne-am fi aflat in anii 50 Lulu le-ar fi impuscat cu mana ei fara nici o ezitare sub pretextul c-ar fi fugit de sub excorta. De aceea toti procurorii si judecatorii trebuie sa fie supusi testelor psihiatrice in fiecare an pentru a se depista bolnavii psihic si cei cu lacune de comportament grave asa cum prezinta procurorii: Kovesi, Man, Portocala..... care paradesc efectiv cetatenii ca asa l

    RăspundețiȘtergere