luni, 4 ianuarie 2016

PRIMA ETAPA in 2016

Asadar, pentru noi, sesiunea 2015 s-a incheiat a doua zi de Craciun si la fix o saptamana distanta (2 ianuarie) a debutat o alta purtand insemnul Noului An – 2016. Pauza? Nici vorba! Menirea Fenomenului este tocmai aceea de a inlatura nocivitatile cotidiene la care suntem supusi zi de zi folosindu-ne ca mijloc de pasiunea noastra comuna pentru fotbal.  Corect? Corect! Dar ce ne putea dauna astfel incat sa venim imediat dupa marile sarbatori din decembrie? Pai, tocmai prosperitatea culinara specifica perioadei. Cum in aceste imprejurari sloganul-avertisment ”Consumati cu masura sare, zahar si grasimi!” era exclus de facto aproape in totalitate, ce ramanea de facut? „Pai . . . , deci . . . ., ca orice barbati destepti si orientati”, baietii nostri au apelat tot la sfatul medicului, dar la acel sfat care intr-adevar poate fi si urmat in practica, adica  ”Faceti miscare in fiecare zi minim 30min.” asortat cu ingrediente-mobilizatoare din aceeasi categorie gen ”Pe frig luati intotdeauna cu incredere aspirina saracului si doar cand e nevoie Faringosept, care da glas romanilor din 63”. E adevarat, prin Agronomie si vecinatati lucrurile astea functioneaza doar de prin ’76, dar noi avem si martori activi precum Gaby si Vasea, pe cand firmele publicitare nu-si pot proba prea usor afirmatiile facute. Despre cei care n-au respectat intocmai sfaturile practice de care pomeneam ce pot sa spun? O varianta ar fi ca au ramas doar cu telecomanda Tv, cu amintirile si teoria unui sport perfect, asa cum este fotbalul. Probabil au avut motivele lor cand au optat pentru asa ceva. Sa fie sanatosi!

Si acum la fapte. Gratie spiritului intreprinzator al marelui nostru Capitan , cei prezenti in a 2-a zi a noului an au avut parte intr-o baza sportiva pustie de vestiare, dusuri, acces liber in baloane sau pe oricare alt teren in aer liber, a alegere.           
Prezenta numeroasa, de toate varstele. 18 musterii. Si astia fara sa-i punem la socoteala pe Vasea(accidentat), Stelica (etapa trecuta piesa de baza pe teren cat si la petrecere), Tudor, Ely sau Cristi-biciclistu. A mai fost prezent si Alex baiatul de acum 2-a saptamani dar care nu stiu din ce motive nu a jucat.
Iata echipele stabilite de Gabita si Mitica.     

·         Pinguinii – Virgil, Bebe, Tavi, Motanu, Popicu, Vladut, Stefan si Gabita,
·         Pelicanii – Nelu, Doru, Gaby, Paul, Bogdan, Eugen, Andrei (tanar debutant – 17ani) si Mitica .

Dupa cum se poate vedea, tineretul s-a revansat la numar (valoarea lor este clara, nu se comenteaza) venind in grup masiv, in plus aparitia lui Eugen, care spunea ca nu prea citeste blogul si de aia nu a venit saptamana trecuta. Mon cher, se poate asa ceva!? In fine, ne-a bucurat revenirea ta, fie si doar in perioadele fara lucru, atunci cand trage cineva de tine prin telefon.
 Nu ma lungesc prea mult despre meci. Cam ¾ din timp s-a jucat foarte intens cu ocazii de ambele parti si cu goluri asijderea. Fisura s-a produs la 5-4 urmata de ruptura / desprinderea categorica din final. Scorul a evoluat cam asa :
0 - 1,  pentru pinguini,
1 - 1,
1 - 2,
3 - 2,
3 - 3, (penalty – Gabita)
5 - 4,
7 - 4,
7 - 5,
 11 - 5  pentru pelicani .
In opinia mea diferenta de pe tabela de marcaj a avut drept motiv principal plusul de energie pe care pelicanii l-au pus la bataie prin acest tanar Andrei, care pe langa varsta si fizic s-a dovedit a fi si talentat, posesor al unui sut napraznic. De fapt el a dat ultimele 4 sau 5 goluri. Adevarul e si ca pelicanii au combinat mai mult avand cel putin 3 oameni care se pretau la asa ceva (Mitica, Eugen si evident Alex). Acesta din urma i-a tras si pe ceilelti doi. In plus, Nelu, care dupa ce i-a luat locul lui Doru, a jucat mai bine de jumatate de meci in poarta aparand exdtraordinar. La faptele lui s-au adaugat si ratarile noastre. Gabita, care a dus tot greul in atac,  a tinut trena unui echilibru cert impreuna cu Vlad si Stefan atat cat i-a tinut conditia fizica pe ultimii doi. Chiar si la aceasta diferenta de scor, ambele aparari si-au facut datoria. Doru+Gaby+Paul+Bogdan vs. Razvan+Bebe+Popicu+mandel in fata celor trei pinguini. Aproximativ, golurile retinute de mine au fost marcate de Andrei (6g), Mitica (3/4g+1autogol nefericit),  Eugen . . ., respectiv Gabita 3g si Stefan 1g. Sigur, se pot face ajustari prin comentariile voastre.  


Pai . . . , deci . . . .”, ave baietii ! Felicitari pentru ultimele doua etape ! Testele au fost trecute cu brio! Prietenii stie de ce . Fenomenul merge voiniceste inainte!
                                            
                                    *               *              *             *             *
 După ce ați plecat sâmbătă din vestiar, Ionuț a pus un băiat să facă curat (să vă fie rușine!) și a găsit acest bilet. Îl afișăm mai jos, pentru a-l ajuta pe proprietar, un domn Mitică sau Marian, că n-avem ochelarii de citit, să și-l poată recupera.



Ia uite, norocosul, a și primit primul răspuns, frumoasă, bogată, deșteaptă și cu mașină la purtător, dar dornică să facă o excursie cu tramvaiul 41sau cu metroul, la ore de vârf.




42 de comentarii:

  1. Prifit de intaietate ca sa nu scriu nimic

    RăspundețiȘtergere
  2. Fan Real4 ian. 2016, 11:11:00

    Motanele, eu vorbeam de arbitraj iar tu ma omori cu ce grozavi sunt barcelonezii.Daca nu am spus nimic de Real e pentru ca nu am vazut meciul lor, iar din comentariile celor de la DIGI nu reiesea ca primul penalty ar fi fost furaciune, asa cum sustii tu.Scarbit de arbitraj am schimbat canalul si n-am vazut decat primele doua goluri ale Barcelonei.Raman la convingerea ca arbitrul meciului a fost ori idiot ori hot.Culmea e sa fi fost si una si alta.


    mai sus sunt rândurile primite de la un simpatizant, căruia țin săi atrag respectuos atenția că, așa subiectiv cum sunt, încă din comentariul trecut am recunoscut că arbitrul a cam ținut cu barcelona.
    nu-i nimic, putem fi prieteni și dacă ținem cu echipe diferite, eu aseară cu valencia, matale acu vreo două zile cu espanol. cu cine s-a găsit și gâlcă să ia punct și parcă-l văd cum se încurcă cu ciumeții...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce seamana domnisoara cu prietena lui Stelica de la cantina!

    RăspundețiȘtergere
  4. Motane, au cam incurcat-o piticii tai de gradina. Nu ti-e frica?

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa cum se constata din cronica si din alte informatii, dom'Mitica v-a cam facut si a inceput noul an cu o victorie clara.

    A avut cumva informatii despre Andrei?!?

    RăspundețiȘtergere
  6. ANUL NOU CU CELE VECHI

    1. lipsa punctualitatii;
    2. mahala;
    3. grandomanie:
    3.1 pustii au fost scutiti de plata taxei pentru teren (Mitica trebuia sa-le multumeasca, l-a invins pe Gabita)...pe banii celorlalti;
    3.2 Mitica i-a pledat lui Razvan ca n-are cu cine juca.

    De ce joci cu noi (niste basinosi, niste impiedicati)?

    Obrazul tau tot CHERESTEA se numeste.

    Sa platesti vineri contributia celor 4 pusti pentru 02 ian 2016. Decizile financiare TALE sa-le suporti din buznarul TAU.
    Doru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasati-l in pace pe Capitan, el e sufletul fenomenului!

      Ștergere
  7. Dorulet, iti pierzi timpul cu Mitica.N-ai sa reusesti sa-l schimbi.E exemplul tipic de roman smecher, arogant,tupeist.E prea batran sa se schimbe chiar daca ar vrea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. în principiu, ai dreptate, greu ne mai schimbăm de la o anumită vârstă, lucru valabil și pentru tine, altfel aflai până acum măcar cum te cheamă.

      părerea mea, care cred că face mai mult decât a unuia care se ascunde, e că mitică s-ar putea să fie eventual șmecher, deși nu cred că ți-a băgat mâna în buzunar, dar nu-i nicidecum arogant sau tupeist, unde mai degrabă i-aș regăsi pe alții din "fenomen", poate chiar subsemnatul.

      așa că, ori înveți MĂCAR să te semnezi când faci o afirmație gravă (pamflete subțirele, apropouri, ironii, glume, chiar mai nesărate au trecut de cenzură), ori îți găsești un alt loc de exprimare. am fost suficient de clar, sau mai trebuie și un desen?

      Ștergere
  8. o avea alte păcate mitică, dar pentru multe lucruri ar trebui să-i fim recunoscători, în special cele organizatorice, unde n-am văzut pe alții să se înghesuie.iar strânsul banilor nu-i nici pe departe o chestiune așa ușoară: unii se grăbesc, alții "uită", alții n-au mărunt. strânsul înainte de meci nu-i o soluție, fie și prin simplul fapt că sunt destui care vin după ce începe partida și trebuie băgați în porție.
    cu cei mici nu văd o problemă, iar aici lui doru nu i-au ieșit calculele: au jucat doar trei, au fost scutiți de plată doi, au rămas câțiva lei, să fie primiți, voi să fiți sănătoși de câte ori găbiță (sponsor exclusiv mult timp pentru eli) sau mitică au pus de la ei. cel mai bine, stabilim clar cine vrea să-i subvenționeze pe puști și cine nu, ca să fie clar. eu unul însă n-aș lua bani însă de la un copil de 12 ani...
    altă problemă văd că e dacă joacă puștii sau nu. personal mi s-a acrit să fac mobilizări vinerea (singurii pe care cred c-o să-i mai bag în seamă rămân sile și, eventual, ciulică) și să mă uit în zare, poate mai apare cineva. cât timp o să vin, eu îi susțin să joace, fie și pentru că prefer un opt la opt unui patru la patru, ca să nu vorbim că nimănui nu i-ar conveni să țină bara. în plus,și nu vorbesc de eli, sunt și niște băieți foarte civilizați, ca să nu mai spun că ei sunt de fapt VIITORUL. cine înțelege bine, cine nu...

    referitor la meci, așa cum s-au făcut echipele,(bravo lui mitică!) luam bătaie în opt cazuri din zece. așa că nici un regret. diferența mare a fost dată și de portari, neluțu imperial, virgil, sub ceea ce poate de obicei, marean pauză. vlad e prea firav, mai ales când sunt mulți pe teren, în plus nu joacă aproape niciodată din prima și e halit. ștefan a pierdut cel puțin două mingi vitale, câteva goluri s-au dat de lângă mine, se adună și dă cu minus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Motane,iti multumesc din suflet ca, momentan crezi ca o sa ma mai bagi in seama...

      Ștergere
  9. Lucica, te informez ca Navodaru Catalin a plecat de cateva luni din colectivul lui Tavi din cladirea fostului IPCT, a schimbat serviciul si bineinteles si anturajul si practic nu mai vine in Agronomie; a mai fost de vreo doua ori, dar mai demult si de atunci pauza...
    Hai, fa-te si tu bine si prin primavara sa revenim amandoi spre bucuria Motanului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Daa, bravo Mitică, pentru că m-a şantajat emoţional la alegeri! :) Adolescentul debutant era un fel de Ely, mai puţin tehnic, dar mai eficient şi dispus să facă ambele faze. Cum nu puteam face alegeri direct cu el, că nu cunoştea oamenii, l-am lăsat pe Mitică să aleagă primul, în ideea că-l va alege pe băiatul ăsta. Dar, ce să vezi, Mitică alege alt om, iar când îi întreb dacă îşi imaginează ce s-ar întâmpla dacă l-aş lua eu pe băiatul ăla, o dă la întors pe partea sentimentală, c-o fi, c-o păţi. Cum nu doream ca la început de an unii dintre noi să fie frustraţi, pe bună dreptate, am lăsat de la mine. În felul ăsta Mitică şi-a păstrat şi prioritatea la oameni, pentru că astfel Eugen ar fi fost la mine în echipă, el fiind singurul cu calităţile fizice potrivite pentru a-l ţine pe respectivul puşti. Ieşind echipele aşa cum au ieşit, eram cvasicondamnaţi, are dreptate Motanu, doar să se fi inversat forma portarilor am fi avut o şansă. Sau să dea Popică, Tavi, Vlăduţ, Motanu toate mingile pe care le-au avut singur cu portarul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar tu ce-ai jucat? Mie mi s-a parut c-ai batut mai mult nucii din zona, de s-au speriat ciorile si au chemat zapada.

      Ștergere
    2. Asta nu a fost sambata, caci nuci si ciori in balon nu am observat sa fie. Minciuna are picioare scurte. Ce fraier!

      Ștergere
  11. Danke Motan + Sile ( si nu numai)!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ia uite cine-i avocatul diavolului! N-as fi crezut.

    RăspundețiȘtergere
  13. M-am gandit daca sa-i raspund lui motanu, avand in vedere ca nu ma intereseaza parerea lui.Am catadicsit totusi sa raspund pentru ca vad ca mai sunt persoane care nu gandesc ca el.Faptul ca si el seamana cu mitica o stie toata lumea,nu mai avea rost s-o spun si eu.As vrea totusi sa-l intreb, de ce trebuie sa se joace 8-8, 9-9,etc.? Daca vin mai multi din cei batrani mai inteleg, dar de ce trebuie sa-i luam pe toti pustii.? Il f--- grija pe motanu de VIITORUL(al cui?, al romaniei, al planetei?)Minifotbalul se joaca 5-5,maxim 6-6, altfel e un simulacru de fotbal.Nu poti, stai acasa ! Adevaratul motiv pentru care mitica sau motanu, acelasi aluat,doresc pusti in echipa nu este grija pentru VIITOR(mama, ce limba de lemn ) ci este dorinta lor de a castiga cu orice pret, de a se impauna in cazul unei victorii datorata norocului ca au nimerit un pusti talentat care sa poata suplini nevointele lor.Poate fi un pusti de 17 ani comparat cu un "tinerel" de 60,70 ani? Daca totusi vrei sa faci fapte caritabile, fa-le tu, sau intreaba-i inainte si pe ceilalti daca sunt de acord.Ar mai fi multe de comentat dar ma opresc, pentru ca sunt sigur ca motanu n-a inteles nimic.

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonimule, de ce nu te faci cunoscut? Cam pentru aceleasi idei comentate, Doru s-a semnat. Tu ce astepti?

    RăspundețiȘtergere
  15. O, ce perspectiva minunata! Ave Sile si Lucica, doi mereu-tineri cu trecut si VIITOR in cadrul fenomenului! Parca-i vad, mai ieri erau precum Vladut si Stefanut, doi actuali tineri pe care cu drag ii astept in fiecare vineri.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cronică faraonică. Nimic dadaist, numai nunuist, clar exclusivist.
    Special pentru legenda vie a fotbalului asiatic.

    Ce pizma mă-sii de fotbal e ăla fără tabelă electronică de marcaj, foaie de arbitraj, tricouri distincte pentru fiecare echipă şi numere lizibile pe fiecare tricou ? Cu toate acestea comentariul ar fi floare la ureche. Dar iată echipele care au intrat în teren :

    Roşii pari : 1- 2, 4, 6, 8, 10, 14 (tricoul cu nr. 12, din motive încă necunoscute publicului larg, ci doar de către servicii, a fost interzis pe toate stadioanele din Europa)
    Verzii impari : 99- 3, 5, 7, 9, 11, 13

    Lovitura de începere o dă 2 care pasează scurt la 6, acesta o trimite pe dreapta la 8, 8 centrează în careu la 14 dar intervine 5 care degajează lung, mingea ajunge la 11 care stopează mingea şi-l driblează scurt pe 4, 10 vine la dublaj şi recuperează pentru roşii, îl lansează în adăncime pe 14 care îl driblează pe 7, trece pe lângă 3 şi şutează sec în poarta verzilor. Goooool ! Este secunda trei a meciului şi roşii conduc cu 1 la 0. Afară începuse să plouă mărunt, acum ploaia s-a înteţit, plouă, plouă şi iar plouă. La microfon e Soare.
    Mingea este repusă în joc de 3 care pasează lui 9, acesta mai departe trimite la firul ierbii lui 11, acesta, deşi gazonul este umed şi mingea poate sări uşor îşi asumă riscul şi îi driblează pe 2 şi 4, îl pierde prin iarbă pe 10 şi şutează năprasnic, gheata sa smulgând şi o bucată din gazon. Mingea prinde iarba în faţa porţii lui 1 care, derutat fiind, nu mai poate opri mingea să intre în plasă. 1-1. Este secunda 3 a meciului şi verzii au egalat. Emil Grădinescu, în direct pentru dumneavoastră.
    4 repune mingea în joc dragi prieteni, pasează lui 8, acesta în spate la 2 dragi prieteni, 2 în spate la 1 dragi prieteni, 1 trimite lung în faţă, mingea ajunge la 5 dragi prieteni care bubuie mingea fără adresă, 14 aleargă spre minge, o recuperează dragi prieteni, face un 1-2 reuşit cu 7, acesta pasează dragi prieteni în careu la 8, apărarea verzilor este mat, 8 trimite cu efect printre picioarele lui 99. Goool!
    Dragi prieteni este 2-1 pentru roşii în secunda 3 a meciului. Bogdan Cosmescu v-a relatat în direct acest gol, dragi prieteni.
    3 pasează la 5, 5 la 7, 7 mai departe pe partea stângă la 11, 11 retrimite în centru unde vine în viteză 9, preia mingea în apropiere de mijlocul terenului, şut puternic. Mingea se opreşte în vinclul porţii lui 1. Să nu-mi spuneţi mie Domozină dacă 9 nu e transferat afară până la chenzină. 2-2. Secunda 3 a meciului infernal de pe Balonao Ternanbeu.


    RăspundețiȘtergere
  17. 2 repune mingea, 4 este în posesie, combină prudent cu 6, 6 este deposedat de 3, în ciuda prudenţei lui 4, 3 până la până la 5, 5 la 9, 8 intervine pentru deposedare. Fault şocant asupra lui 9 ! Revenim după o scurtă pauză. Am revenit. 9 a fost scos pe braţcardiere în afara terenului. 13 execută lovitura liberă, mingea se îndreaptă spre vinclul porţii, dar 1 se arcuieşte terifiant şi reuşeşte să împingă mingea în corner. Execută 7, cap înfiorător a lui 11 de la 2 m de poartă, dar 1, inimaginabil, parcă zboară şi boxează mingea, 8 preia mingea uluitor, pleacă pe cotraatac fulgerător dar 5 îl ajunge din spate şi comite un fault devastator. Revenim imediat. 8 a luat loc pe bancă lângă 9. Lovitura o execută 14, distanţa aproximativ 10 metri, şut bombă, 99 este bătut dar mingea izbeşte cutremurător stâlpul din stânga al porţii. Ce ghinion apocaliptic au roşii ! Mingea ricoşează în teren la 5, acesta transmite mingea în afara careului la 11, 11 încearcă un dribling dar 6 recuperează apogeotic, pasează scurt la 10, acesta pasează fabulos la 14 care intră în careu, face o piruetă demonică, îi întoarce pe 4 şi 6, şutează cu efect în colţul lung, gooooool. Senzaţional, este doar secunda 3 a meciului şi roşii conduc verzii cu 3 la 2. Scurtă pauză, revenim imediat. Senzaţional, RTV a aflat în exclusivitate pt. dvs., ceea ce nici serviciile nu au aflat încă. Ceasul electronic al tabelei de marcaj este defect. Dar nu-i nimic vom comenta în continuare fantastic, numai pt. dvs. după ceasul nostru din studio. Dar... ceasul nostru arată, arată... minutul 94. Meciul a luat sfârşit. Nu-i nimic, ne reauzim săptămâna viitoare, după o pauză scurtă de 10 minute, cronometrată după ceasul electronic al tabelei de marcaj. Dar înainte de asta, iată şi echipele care au ieşit din teren în urma tragerii excepţionale 6 din 14 de duminică 2 ianuarie : 6, 14, 2, 1, 7 şi 3.
    După ce meciul a luat sfârşit, totul e simplu, bagi mâna în buzunar, faci rost de banda înregistrată şi foaia de arbitraj, înlocuieşti cifrele cu numele jucătorilor şi scrii o cronică de stau faraonii în cur şi râd la soare.
    Ce spuneţi, ne ajută careva în sensul ăsta ? Ce zici legendă vie, tu care ai în subordine toate autogările, estuarurile, gările şi haltele, ne poţi face rost de o tabelă electronică de marcaj (eu am vrut să confisc una dar m-am automulţumit prematur cu turnul de la CET Progresu) şi o foaie de arbitraj ? E bun şi mersul trenurilor, că-l adaptăm noi. Cu tricourile s-a rezolvat, am vorbit cu Ionuţ, de numere a zis că ne face rost câte vrem, primul care pune mâna pe o cameră în Agronomie.

    Ramses pi pironul gării din Cuca Măcăii, în asociaţie cu organizaţia comentatorilor liberi din portul Constanţa


    RăspundețiȘtergere
  18. Cronica asta précis e scrisa de Bogdan.

    RăspundețiȘtergere
  19. Silică și ciulică, să nu vă închipuiți că sunt într-atât de dezinteresat în revenirea voastră pe gazonul de beton. una la mână, faceți parte din eroii mei preferați de desene animate, plus că atunci când joc cu voi mă simt dacă nu ronaldinho, măcar rădoi.

    și dacă tot sunteți așa drăguți, comunicați-i voi lui tristu ăla de se bagă-n seamă, da nu știe cum îl cheamă că în ultimele luni practic am pierdut CINCI dintre mușterii obișnuiți și, dacă nu vine nimic din spate (cu alte cuvinte "ăsta-i viitorul, b...le")o să ajungem să jucăm unu la unu. știu, lui îi convine, se antrenează zilnic sub plapumă. și încă ceva, de acum înainte s-ar putea să-l las pe mâna lui bogdan și ăsta are metafora grea.

    RăspundețiȘtergere
  20. Da, da, Bg are metafora foarte grea !

    RăspundețiȘtergere
  21. Bete, nu ma asteptam sa scrii asa ceva. Imi pare rau ca ai luat o mare lovitura financiara la inceput de an pe terenul de fotbal. Iti promit ca ma prezint cu un leu vineri. Te credeam daca vorbeai de o diferenta fotbalistica intre noi si pustii, nu asa ceva . Motanu nu mi –a luat apararea ci a semnalat un adevar stiut, legat de stringerea banilor. De multe ori am pus de la mine 2 – 3 lei ca nu au iesit bani sau am platit toata suma cind s-a intimplat sa plece omul de pe teren fara sa plateasca . Biciclistul la 3 meciuri consecutive a venit cu 2 lei mai putin sa-i las de o piine, asa zicea, martor imi este BRONSON, intreaba-l . De multe ori au venit oameni cu 1 leu mai putin ca nu mai aveau marunt etc ,etc. fazele astea le –a avut si GABITA . Nu pot cere 7,5 sau 8,5 lei si sa ma duc la IONUT cu un pumn de maruntis , sau sa vin eu de acasa cu citeva fise de 50 bani , 40 bani de aici poate iesi un mic plus sau o mica diferenta de plata. Oricum, stai linistit ca nu imi platesc intretinerea de aici. Crede –ma ca eu nu imi fac probleme de 1 leu -2 lei ca am dat la teren , si mai sunt si altii asa, sper sa ramin asa si la pensie . Referitor la copii care uneori au ajutat cind multi nu veneau ca era prea frig sau prea cald in afara de ELY care chiar nu merita , ceilalti 2 copii nu cred ca sunt o problema, sunt ok . Uneori am luat si de la copii, dar jumatate de pret ca eram sub 10 veniti dintre noi . Nu am luat de la ELY sau VLADUT . Vreau sa te ocupi tu vineri de stringerea banilor sa vezi ce usor e sa te plimbi dupa oameni la vestiar,dus ,in parcare la cantina sa stringi bani sa mai fii si injurat ca stringi bani . Dupa lista cu defecte ale noastre pe 2015 ai cam dansat pe fals cu noi . Eu ramin in continuare prietenul tau , stii ca te respect si vreau sa joc cu tine in echipa. Referior la ANONIMUL , care scrie prostii cred ca o se sinucida din prea multa grija sau invidie fata de MITICA si altii oameni .

    RăspundețiȘtergere
  22. La multi ani! de Sf.Ion celor cu acest prenume.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ghici ghicitoarea mea7 ian. 2016, 11:22:00

    Oare Nelu vine de la Ion?

    RăspundețiȘtergere
  24. -Mitica, recunosc, sunt invidios pe tine.Esti frumos, bogat si ai si succes la femei.
    -Sa-l intrebe cineva pe motanu, de ce se raresc "musterii obisnuiti" ? Sa nu-mi invoce batranetea ca nu-l cred. Daca ar renunta el si cu mitica poate n-ar mai fi nevoie sa se apeleze la pustime.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n-am timp de tine acum, da' promit ca nu te uit.

      Ștergere
    2. "muşteriii obişnuiţi"

      Ștergere
    3. Cred ca a vrut sa se refere la mustar, se vede ca ii e foame tot timpul.

      Ștergere
  25. Barcelona, iar cu arbitrii!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,cu arbitrii...penalty clar la Neymar neacordat,doua semnalizari eronate de offside in care Barca putea marca...
      Imi pare rau de Galca,dar una-i una si alta-i alta.

      Ștergere
  26. La mulţi ani Bronson ! Inclusiv pe terenul de fotbal. Sănătate şi bucurii.
    Scorul real în 2.01 a fost 12-5. Eugen 2 goluri.
    Foarte curând vom introduce cartela de pontaj şi cardul de plăţi obligatoriu în toate locurile publice (preluat de pe site-ul guv.), astfel încât nu veţi mai avea motive să vă contraţi.
    Până atunci binecuvântaţi copiii şi animalele.

    RăspundețiȘtergere
  27. La multi ani cu sanatate, Nelutu!

    RăspundețiȘtergere
  28. Cati la cati jucam azi, ca vreau si eu sa chem vreo 10 pusti de 20 ani?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai, las-o ca ne plictiseste. Mai bine, acceseaza link-urile de mai jos.

      Ștergere
  29. Ce zi luminoasa! Hai, hai, haidi, hai, in balon ma leganai.
    O preicalzire romaneasca, ceva de mare exceptie.
    Am vorbit de Woodstockul lor, iata-l si pe al nostru. Cenaclul Flacara. Avem si o melodie ca punte intre cele doua fenomene ale muzicii tinere si nonconformiste, un Florian Pitis unic, sublim si un un Paunescu adevarat!

    https://www.youtube.com/watch?v=WHq7WQ99sLE

    Apoi, Doru Stanculescu, membru activ la Cenaclu, cu doua melodii magnifice! Vi le mai amintiti?

    https://www.youtube.com/watch?v=yxU5mL2s5nM

    https://www.youtube.com/watch?v=zrCvsjeicnM

    RăspundețiȘtergere
  30. Nelu,de la Ion.8 ian. 2016, 14:11:00

    Va multumesc pentru urari.La multi ani,cu sanatate si cu multe confruntari, adevarat sportive!

    RăspundețiȘtergere