sâmbătă, 9 ianuarie 2016

Zgomot mult, fotbal puțin

Sunt zile, puține, ce-i drept, când jocul trece pe planul doi și alte "amănunte" îi iau fața. Așa a fost să fie și în vinerea ce trecu, plină mai degrabă de tot felul de fapte colaterale. Să le luăm într-o oarecare ordine.
E total falsă ideea că Ionuț, șeful bazei, ar depinde în vreun fel de noi. Mult mai valabil este exact inversul acestei teorii, omul fiind de apreciat pentru că se leagă la cap cu gașcă zgomotoasă, pretențioasă, dezordonată și  și uneori refractară. Taxa e modică, banii adunați de la noi  (în principiu, pentru o oră, dar uneori ne întindem și două) subțiri, condițiile decente, iar puritanii cărora le dă prin cap să se întrebe de chitanță se pot gândi mai degrabă la zicala cu facerea de bine.
O altă problemă de actualitate este și cea a copiilor, iar aici se ridică două aspecte. În primul rând, în ultimele șase luni ne-au părăsit cel puțin cinci dintre titulari: Cătălin a ales o viață mai bună, Luci s-a operat și nu se știe când își va reveni, Găbiță mai servește la sărbători, întinderea lui Silebulan pare a fi de durată, iar pe Biciclist  îl tentează mai mult foștii săi tovarăși de joacă. Făcând o scădere, rezultă că din nucleul vechi au rămas nu cu mult peste zece inși, iar dacă se întâmplă ca mai mult de doi-trei dintre ei să nu poată onora masa atunci este o problemă. Nu mai vorbesc despre ce poate fi peste câțiva ani, așa că puțină atenție față de cei ce vin din spate n-ar strica, mai ales că se pot număra pe degete cei ce s-au lipit de noi în ultimii zece ani. Apropo, câți vă ies la socoteală?
Al doilea aspect, cum bine a pus problema Bețișor, este cel al plății pentru juniori. Aici, rezolvarea este simplă, unii sunt de acord să le plătească taxa, alții nu. Presupunând că nu-și schimbă principiile de la o săptămână la alta, se poate face o socoteală simplă și se cotizează în consecință. Ștefan a venit de multe ori cu bani (oricum, pentru el începe școala și nu va mai apărea o perioadă), Vlad chiar îl amuza pe Mitică umblând cu suta după el, cei doi sunt chiar niște copii buni care merită apreciați și încurajați. Eli e un caz aparte, iar modesta mea părere e că unul ca el ne ridică nivelul de joc și ne face mai ambițioși. Poate prea ambițioși uneori, dar aceasta e altă poveste.
Nu trebuie uitat nicidecum de băieții buni care vin la fotbal. Nu-i deloc cazul meu, am gura suficient de spurcată și, din păcate, fitilul scurt, sunt însă persoane mai delicate și mai blânde care sfârșesc prin a fi terorizate de unii coechpieri. Neluțu, Tavi, Bogdan, mai nou și Vlad nu merită defel un astfel de tratament, după cum, cât de pașnic și de bonom e Balauru Paulică, eu unul n-aș exersa cu el călcatul pe bătături.
Despre meci, puține de povestit. Eli i-a "propus" lui Mitică să-și facă echipă (mai târziu am aflat că vroia și el să îi ia pe cei doi puști ai lui, plus băiatul nou-venit, Gabi III), hoțomanu' n-a așteptat altă invitație și și-a ales, după cum spunea și probabil chiar credea?!? "bătrânii" lui. Așadar:
Miticii: Alex, Stelică, Răzvan, Paulică, Bețișor, Gabi, Mitică, Tudorică, Andrei
Elicii: Gabi III, Bebe, Neluțu, Bogdan, Tavi, Ștefan, Vlad, Eli, Marean
După cum era de așteptat, primii au dominat destul de clar partida și au condus de la început. Pe Tudor și Andrei i-a avantajat poarta mare, la fel și pe Mitică, cu două bucăți din șuturi de la semidistanță. Dincolo, Eli a fost încolțit de fundașii și mijlocașii adverși și scos în exteriorul terenului. Când a reușit să scape, a finalizat cu gol, dar s-a întâmplat de prea puține ori. Ghinionistul zilei a fost însă Tavi, cu un gol superb, din unghi, la colțul lung, anulat însă pe motiv de oprirea meciului cu o fază înainte. Așadar, după o oră de joc cu strigături, scor final 8-5 pentru primii și recompensa avea să ne aștepte la vestiar,  întruchipată printr-un mizilic pus la cale de Sfântul Neluțu și Sfăntul Stelică. Să le dea Doamne-Doamne sănătate și la alții minte!

63 de comentarii:

  1. Babaeti, are BORCEA vreo contributie de v-ati inmultit asa dintr-o data?!?
    Oricum, fenomenul fotbaldeziuacincea merge mai departe...
    N-ar fi rau(ca sa fie bine)sa mai reflectati la cele scrise de Brazvan...

    RăspundețiȘtergere
  2. Steaua e numai una9 ian. 2016, 21:40:00

    Am auzit ca Jumulica si-a dat demisia de la Astra si o sa vina la noi, la copii si juniori.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum s-a iesit vineri cu banii, ca sase lei de om nu aveau cum sa acopere suma?

    RăspundețiȘtergere
  4. Jucatorul meciului a fost Tudor, care a marcat din toate pozitiile.Cred ca a marcat 4 goluri.Omul negru a fost si de aceasta data Popicu.El sa certat cu toata lumea, inclusiv cu administratorii bazei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am scapat de tristul de Benitez si acum echipa s-a descatusat. Barcelona sa va fie frica, ne vom lua revansa!

    RăspundețiȘtergere
  6. după vreo opt milioane de voturi, echipa anului trecut arată cam așa: neuer, dani alves, pique, sergio ramos, alaba, pogba, james rodrigues, iniesta, ronaldo, messi, neymar.
    eu aș fi văzut-o un pic diferit:
    neuer, dani alves, thiago motta, marcello, busquets, muller,iniesta,alexis sanchez, suarez, messi, neymar

    neuer, cel mai bun portar, barcelona, partea leului, thiago motta ceva mai sigur ca pique,un singur fundaș central e arhisuficient, se mai poate retrage și busquets, marcello super-ofensiv, alexis sanchez (singurul care joacă în anglia) bun pe ambele faze, muller atipic dar foarte util si altruist, în atac regii fotbalului.
    ronaldo, egoist in continuare, vedeți golurile realului, nu se bucură la vreunul, la ultimul chiar trage la poartă în loc să paseze și profită benzema.

    dar, bineînțeles, sunt subiectiv.

    RăspundețiȘtergere
  7. BABAIETI, cum, necum, va rog frumos s-o tineti calda, pana(daca mai ) apar si eu.

    RăspundețiȘtergere
  8. 9 la 9 ? La mai multi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ai fi vrut si tu sa fii printre ei!

      Ștergere
  9. Va fi cu totul alta poveste de acum inainte si in campionat si in Liga Campionilor. Suna bine unsprezece trofee!

    RăspundețiȘtergere
  10. fane barcelonezu11 ian. 2016, 13:04:00

    Abia astept meciul Espanyol-Barca am aranjat si cu arbitri va elimina trei jucatori de la gazde si iar castigam la doua goluri ca doar nu neam impiedica de sarantocii astia sa moara realul de necaz nu conteaza cum castigi ce pana acum am castigat pe bune si iatane ditamai campionii ce tupeu pe galci asta sa se puna cu noi ce daca avem colorati in echipa ce astia nu e buni sarim cu bocancii pe ei ii luam pe targa le scoatem ficateii si castigam

    RăspundețiȘtergere
  11. .Bai Fane... ce corect scrii?!?
    .Motane,in echipa ta ideala cred ca intentia a fost sa scrii Thiago SILVA si nu Motta...

    RăspundețiȘtergere
  12. FANE, TII CUMVA SI CU steauA?

    RăspundețiȘtergere
  13. A scris si el ce a stiut, balarii desigur, numai ronaldo sa nu fie.Mai pot eu oare sa ma supar pe el in situatia asta ? Pacat de timpul pierdut in fata televizorului care, in cazul lui, isi merita calificativul de tembelizor.

    RăspundețiȘtergere
  14. cine vrea să parieze că ia real campionatul își înmulțește banii de ȘASE ori, sau poate să încerce cu atletico, la cotă 10. așa că nu pot decât să le urez curaj fanilor din zonă, mai ales că barcelona cam face prostii cu echipele mici, trei egaluri în ultimele cinci partide.

    silică, ai dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  15. Poate sa-mi spuna si mie cineva ce atacanti are Steaua in lot? Sau e suficient sa traga toti din pungile lui Reghe si nu mai au nevoie de jucatori?

    RăspundețiȘtergere
  16. Cum, pungile nu mai sunt la Becali?

    RăspundețiȘtergere
  17. Dupa ceva emotii, Simona Halep incepe noul an cu o victorie.
    Bravo Simona!

    RăspundețiȘtergere
  18. Daca pariati pe Real va inmultiti banii de sase ori, daca pariati pe Atletico va inmultiti banii de 10 opri si daca pariati pe Barca pierdeti toti banii. Cine e curajosul ?

    RăspundețiȘtergere
  19. Bravo tie daca reusesti sa-i pacalesti pe cei cu care alegi echipele si sa castigi. Daca ai mai juca si fotbal ar fi chiar exceptional.

    RăspundețiȘtergere
  20. Cand apare cronica lui Bogdan?

    RăspundețiȘtergere
  21. Steaua e numai una12 ian. 2016, 18:58:00

    Patru victorii cu catelusii, o sa ne plictisim de atitea goluri ca nu se mai repeta pomana din ultimul meci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n-aș fi așa sigur.
      uite unul chiar mai fan(atic) decât aș fi crezut:

      http://blogsport.gsp.ro/naum/2016/01/12/gargaracticii/

      Ștergere
  22. Inca o data,bravo Simona!

    RăspundețiȘtergere
  23. Motane, n-ai avut ochi de specialist daca nu l-ai vazut pe Modric in echipa anului 2015.

    RăspundețiȘtergere
  24. Lipseste Tade din echipa lumii.

    RăspundețiȘtergere
  25. Romanul nu s-a nascut poet, ci infractor.
    Poet s-a facut dupa aceea, ca sa-i scada pedeapsa.
    Doru

    RăspundețiȘtergere
  26. Aproximativ unul din patru barbati cu varste cuprinse intre 40 si 70 de ani se confrunta cu disfunctii erectile ca urmare a unor afectiuni netratate, printre acestea fiind problemele coloanei vertebrale, a declarat, duminica, dr Ion Manea, specialist in domeniu.

    Potrivit lui Ion Manea, problemele de disfunctie erectila sunt "jenante" pentru multi barbati, dar dupa ce medicul le pune diagnosticul se comporta "normal". "Mai intai sunt socati, apoi devin frustrati si evita sa discute problema, chiar daca aceasta le afecteaza grav viata de cuplu. Asa procedeaza cea mai mare parte dintre barbatii care ajung sa se confrunte cu disfunctii erectile dupa prima tinerete. Dar, dupa ce li se explica faptul ca, de multe ori, de vina pentru aceste probleme sunt alte afectiuni de care sufera persoanele respective, devin cooperanti', a mai spus Manea.

    Medicul a explicat ca durerea de spate pe care multi o ignora poate avea corespondent ginecologic, urologic sau digestiv. "La primele semne de impotenta este indicat si un control ortopedic, pentru ca articulatiile bazinului pot fi de vina. E vorba de radacinile nervoase de la nivelul regiunii lombosacrate, care inerveaza organele micului bazin. Poate fi vorba de o durere netratata sau de o complicatie postchirurgicala dupa o hernie de disc. Rezolvata cauza, problema dispare", a aratat medicul.

    Pe langa afectiunile coloanei, de vina pentru disfunctiile erectile mai pot fi problemele cardiovasculare, diabetul, obezitatea, dar si unele probleme psihologice. La nivel mondial, dar si in Romania, unul din patru cupluri are probleme de infertilitate, descoperite sau nu, iar asta se reflecta direct in numarul nasterilor, care a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 70 de ani.
    Doru

    RăspundețiȘtergere
  27. Aceste alimente combinate iti vor proteja inima, iti vor imbunatati sistemul imunitar si te vor ajuta sa arzi grasimile acumulate in exces. De fapt, cel mai important efect al acestei bauturi facute in casa este echilibrarea grasimilor din sange. Dupa ce vei vedea cat de usor se prepara, sunt sigur ca nu vei mai sta pe ganduri si vei incepe consumul lui chiar de maine!

    Ingrediente necesare:

    - 2 capatani de usturoi

    - 4 lamai

    - 3-4 cm de radacina de ghimbir

    - 2 l de apa

    Mod de preparare si consum:

    - Se spala si se taie lamaile in bucati mai mici, cu tot cu coaja (1-2 cm)

    - se curata usturoiul, se spala si se taie cateii pe jumatate

    - se curata si se spala ghimbirul

    - se aseaza toate ingredientele intr-un vas din sticla ( sa se poata inchida ermetic- eu am folosit un borcan), iar cu ajutorul blender-ului se maruntesc

    - peste amestecul ingredientelor se toarna 2 litri de apa

    Este kebabul sanatos?

    - dupa ce ati inchis vasul, amestecati bine continutul

    - se lasa apoi la frigider de seara pana dimineata (8-10 ore)

    - dimineata se strecoara tot lichidul si se consuma astfel: 250 de ml din acest lichid dimineata dupa micul dejun, 250 de ml dupa masa de pranz si 250 de ml inainte de cina.

    Restul se pastreaza la frigider pentru ziua urmatoare.

    Pentru arderea grasimilor - urmati acest tratament timp de 10 zile consecutive, facand apoi pauza 5 zile. Dupa 30 de zile veti observa efectele - ar trebui sa scapati de cel putin 2-3 kg!

    Pentru scaderea colesterolului rau - urmati acest tratament 21 de zile consecutive, si apoi faceti pauza 7 zile. In maxim 30 de zile puteti reface analizele.
    Doru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati folosit dumneavoastra reteta si a dat rezultate? Multumesc.

      Ștergere
  28. Reguli de baza intr- societate civilizata!
    Ai ajuns undeva? SALUTA!
    Pleci? Spune: LA REVEDERE!
    Ti se oferea ceva? MULTUMESTE!
    Promiti? INDEPLINESTE!
    Gresesti! CERE-TI SCUZE!
    Nu intelegi? INTREABA!
    Ai? OFERA!
    Strici? REPARA!
    Iubesti? ARATA!
    Doru

    RăspundețiȘtergere
  29. As adauga: RESPECTA ORELE de intalnire ca dovada a respectului
    fata de tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vezi că te-am căutat la telefon ieri după-masă. nu vroiam de la tine bani sau altceva, doar să-ți spun că joacă ronnnie, pentru că m-am simțit vinovat că nu te-am sunat când a fost la noi.
      dacă n-ai minute, dă-mi bip. dacă nu, nu.

      Ștergere
  30. motanu către nicu13 ian. 2016, 20:11:00

    zici tu:
    "Motane, n-ai avut ochi de specialist daca nu l-ai vazut pe Modric in echipa anului 2015."
    zic eu:
    1. mă pricep întrucâtva, dar n-am zis c-aș fi specialist
    2. am spus însă că sunt subiectiv
    3. modric a jucat puțin, fiind accidentat
    4. oricum cam mulți jucători de la real în echipa lumii, după ce au luat zero trofee
    5. varianta ta n-am văzut-o, altfel poate eram deja uimit. sau extaziat. sau siderat?

    baftă multă și să știi că mă bucur sincer c-ai rămas prin zonă.

    RăspundețiȘtergere
  31. Mitică,pentru anul 2015 sa-i dați cupă de rahat lui Popicu ca o merită.Pentru asta macar un meci să -l mai primiti

    RăspundețiȘtergere
  32. Băbăieţi, eu zic să emigrăm în Norvegia: acolo, dacă o femeie îşi bate la cap bărbatul, vine alta şi i-l ia! :)

    Altfel, am auzit că Popică ar fi zis în vestiar că nu mai vine la fotbal! Aţi belit-o, ce faceţi fără "liant"?

    RăspundețiȘtergere
  33. Monica Niculescu14 ian. 2016, 13:15:00

    Măcar o dată, bravo Vasea!

    RăspundețiȘtergere
  34. Motanele, n-am vrut decat sa te tachinez.Sunt destul de subiective clasamentele astea de sfarsit de an.Sigur nu l-as fi ales in echipa anului nici pe Dani Alves si nici pe Marcello. Desi sunt buni, n-am uitat inca prestatia lor de la mondial.Nici Modric nu a avut rezultate rasunatoare cu nationala dar imi place cum loveste mingea, naturaletea cu care dribleaza, eficienta in recuperari si mai ales in transmiterea de mingii usor de finalizat de catre atacanti.Daca ar fi fost dupa mine, l-as fi inclus pe Bale in locul lui Ronaldo.Nu e mai eficient, dar jocul lui Ronaldo mi se pare ca a devenit previzibil pentru adversari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e și chestie de simpatii. mie îmi place rakitic, dar se strângeau prea mulți de la barcelona, hummels (fundaș central la dortmund și campion mondial) sau boateng, dar s-a făcut de băcănie când l-a driblat messi în batistă.
      dani alves și marcello NU sunt fundași, ei mai mult creează fotbal decât să distrugă acțiuni, de aia i-aș lua mereu în echipă. bine, mi-a plăcut și când le-au dat nemții șapte...

      Ștergere
  35. Bună dimineaţa !
    Găbiţă sunt de accord cu tine. Plătesc eu transportul (avion ori benzină plus bacul de la Vadul Oii). În plus ofer în leasing operational bătător de cap traditional, marcă înregistrată la Socola, Uniunea Europeană neaoşă, adnotat şi atestat de producător.
    Anonim, cronica mea a fost publicată sâmbătă dimineaţă şi pusă în vânzare la toate centrele Rodipet. Din pură întâmplare primul cumpărător a fost Mitică care, neînţelegând nici de data asta cronica, convins fiind că e vorba de cupoane pt. privatizare prin MEBO a societăţii distribuitoare şi că a pus mâna pe o părticică din cele 11 milioane de euro a început să-şi propage entuziasmul în eter. În 15 minute, toate cele 50000 de exemplare au fost epuizate. Nu ar fi fost o problemă, mai scoteam o ediţie, dar Marin intrat pe lungimea de undă, a jucat all-in, adică s-a hotărât să rişte şi să investească toate veniturile pe un an de zile cumpărând drepturile de autor, sperând să pună mâna pe toate cele 11 mil de euro din care să i se deducă condamnarea de 8 ani. Când şi-a dat seama că e doar cronica mea a început... întocmai ca în balon, iar acum se află pt. verificări într-un balon mult mai mic, e adevărat cu pereţi capitonaţi în piele şi cu asistentă personală de 30 de ani îmbrăcată doar cu un halat alb de tifon. Eu m-am ales cu cei 2 dolari şi 32 de cenţi noi, atât.
    Doruleţ, sunt de acord, cu punctele 1 şi 4, mişto !
    Cu partea de medicină, din păcate nu, pt. că nu am studiile necesare. Plecând de la zicala "nu există femeie urâtă ci doar vodkă prea puţină" le pot spune abstinenţilor că la mai puţin de 100 m de balon se pot face tratamente naturiste, garantat vindecătoare, singura condiţie fiind să ai în buzunarul de la pantaloni cardul de sănătate şi talonul de pensii cu indexările la zi.
    Nu anumite afecţiuni afectează erecţia, ci invers, erecţia deasă, utilizată national, poate cauza dureri lombare şi chiar bubiţe, julituri la coate şi genunchi. Dacă fătuca este super dulce, riscul de a face diabet este desigur destul de mare. În ceea ce priveşte slăbitul, recomanzi 3 mese pe zi plus... Hai las-o baltă. O sticlă de vodka Patriot pe zi, pe stomacul gol
    ( în zilele noastre, 3 mese pe zi ? ha), gol, timp de 15 zile consecutive şi dacă pacientul nu se face ca Stan, fratele lui Bran, înseamnă că e durul durilor şi poate fi titularizat pe orice post în formaţia standard a balonului oval.

    RăspundețiȘtergere
  36. erata : "utilizată national" se va citi "utilizată nera
    ţional" (de 2 ori am corectat şi tot aşa a apărut, dacă nici acum ,renunţ)

    RăspundețiȘtergere
  37. Bogdan o fi virgin?

    RăspundețiȘtergere
  38. Cum si-o fi dat seama Bogdan cat de neintelept e Mitica? Cred ca l-a intrebat pe Tavi, care dormea.

    RăspundețiȘtergere
  39. Cred ca Bogdan ar trebui sa stea pe margine,astfel incat cronica sa va fi mult mai limpede si la obiect.

    RăspundețiȘtergere
  40. Am cistigat si meciul asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Halal fan care se bucura ca Halep a pierdut...
      Cu toate ca meciurile Simonei(mai ales ultimul)mi-au cam dereglat somnul,eu sunt alaturi de ea,fiind convins ca vor veni si rezultate mai bune.
      Hai Simona,nu te lasa!

      Ștergere
    2. Ai fost alaturi de ea si ti-ai dereglat somnul. Craiule, n-ai cazut cumva din pat?

      Ștergere
  41. Deschde gura doar daca ce urmeaza sa spui este mai frumos decat linistea.
    Proverb arab
    Doru

    RăspundețiȘtergere
  42. Steaua e numai una15 ian. 2016, 12:18:00

    Daca Marica da macar doua goluri impotriva lui Dinamo imi cumpar un caine si il botez Ciprian. Cutu, cutu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa-i spui Ciprian daca ciinele e cit de cit destept. Daca nu, merge si Mitica.

      Ștergere
  43. Brr, ce vreme! Pe asa o vreme , nici motanu' sa nu-l scoti.

    RăspundețiȘtergere
  44. Mitica, ai vorbit cu Ionut? Crezi ca ne mai lasa sa jucam in balon?Vreau un raspuns pana la ora 14,30, ca sa stiu daca ma mai deplasez la teren.

    RăspundețiȘtergere
  45. Cronica Pinguinilor

    Prezenta este o cronică simplă şi totuşi absolutistă a neantului care ne înconjoară în viaţa de zi cu zi. Reţeta e luată din cronica faraonică cu micile ingrediente pe care bucătarul de azi a considerat necesar să le schimbe astfel :
    - în loc de cronică faraonică se va citi cronica pinguinilor;
    - în loc de legenda vie a Asiei se va citi legenda vie a Groenlandei;
    - în loc de tricouri distincte se va citi fiecare cu ce are;
    - în loc de tabelă electronică de marcaj se va citi ceas electronic cu baterie, garanţie 6 luni, încredinţat lui Popicu care este echidistant, se ceartă cu oricine şi mai mult decât atât, are capacitatea nativă de a îngheţa orice scor când apare o diferenţă mai mare de trei goluri;
    - în loc de foaie de arbitraj se va citi foaia matricolă din care
    s-a şters datorită termenului de prescriere, perioada de suspendare sau de exmatriculare;
    - în loc de mersul trenurilor se va citi dansul pinguinilor;
    - în loc de numere pe spatele tricourilor se va citi numere date
    pe la spate după 12 noaptea;
    - în fine, în loc de faraonii stau... se va citi pinguinii stau în cur şi râd la gheaţă (sau la ploaie, sau la ploaie îngheţată, adică chiciură, cum preferă cititorul).
    Se adaugă „ „ de rigoare şi cronica de azi e gata, după gustul fiecăruia o puteţi presăra, ca pe orice cronică interactivă, cu sare, piper, boia (atenţie am scris cu a) sau orice altceva doriţi.
    Dacă v-a plăcut bufonul, mai poftiţi şi altădată !
    Cronica Pinguinilor

    Prezenta este o cronică simplă şi totuşi absolutistă a neantului care ne înconjoară în viaţa de zi cu zi. Reţeta e luată din cronica faraonică cu micile ingrediente pe care bucătarul de azi a considerat necesar să le schimbe astfel :
    - în loc de cronică faraonică se va citi cronica pinguinilor;
    - în loc de legenda vie a Asiei se va citi legenda vie a Groenlandei;
    - în loc de tricouri distincte se va citi fiecare cu ce are;
    - în loc de tabelă electronică de marcaj se va citi ceas electronic cu baterie, garanţie 6 luni, încredinţat lui Popicu care este echidistant, se ceartă cu oricine şi mai mult decât atât, are capacitatea nativă de a îngheţa orice scor când apare o diferenţă mai mare de trei goluri;
    - în loc de foaie de arbitraj se va citi foaia matricolă din care
    s-a şters datorită termenului de prescriere, perioada de suspendare sau de exmatriculare;
    - în loc de mersul trenurilor se va citi dansul pinguinilor;
    - în loc de numere pe spatele tricourilor se va citi numere date
    pe la spate după 12 noaptea;
    - în fine, în loc de faraonii stau... se va citi pinguinii stau în cur şi râd la gheaţă (sau la ploaie, sau la ploaie îngheţată, adică chiciură, cum preferă cititorul).
    Se adaugă „ „ de rigoare şi cronica de azi e gata, după gustul fiecăruia o puteţi presăra, ca pe orice cronică interactivă, cu sare, piper, boia (atenţie am scris cu a) sau orice altceva doriţi.
    Dacă v-a plăcut bufonul, mai poftiţi şi altădată !

    RăspundețiȘtergere
  46. În exclusivitate pt. dvs. am aflat de pe surse amănunte, şocant de interesante. Atenţiune, urmează amănunte care vă pot şoca fizic sau psihic. Nu lăsa-ţi copiii în imediata apropiere a calculatoruli !
    Deşi în balon era, poate pt. prima oară, cald şi bine urmatoarele echipe au preferat să joace până la capăt, totul sau nimic, afară (arăăăă !) :
    Pinguinii : Gabi III 10 – Bebe 12, Tavi 14, Bg (netransferabil), Vlăduţ 25 (vârsta contează), Eli 9, Fane (deja transferat la pauză), 17- 9, 22- 14
    Pelicanii : Doru 8 – Gabi II 14, Motanu 13, Stelică 9, Paul 10,
    Tudor 23 (beneficiul mass-mediei), Mitică, selecţioner, organizator, plătitor, antrenor şi jucător, 85, Andrei 15

    După cum aţi putut observa şi singuri, cifrele ataşate fiecărui jucător, nu reprezintă note sau numărul de pe tricou ci, pt. prima oară, exclusiv pt. dvs., cotele de transfer la zi. Urmează dragă microbistule ca tu singur să alegi moneda folosită şi „greutatea” ei, respectiv subunităţi, unităţi, zeci, mii, milioane, limitele fiind punguţa cu doi bani plus un cocoşel de aur, în cazul calificării în liga legendelor campionilor, respectiv milioane de bănuţi vechi sau monede Rwuandeze (? nu mai ştiu sigur). Pt. a putea să-ţi faci o evaluare proprie cât mai corectă, te invităm să iei loc în tribune la meciurile noastre (oricum avem spectatori puţini şi adesea doar trecători), având în plus şansa senzaţională de a câştiga bani cu grămada, plus, statul la aer sau baloane de săpun e bun. Astfel, un bilet de intrare la meci costă 10 euro, iar un abonament pe o lună doar un euro, prima intrare gratuită. Plăteşti 12 euro, în loc de 520, câştig net, noi 12 euro, tu 508 euro, sau o vacanţă în Caraibe asigurată.

    RăspundețiȘtergere
  47. Deşi Mitică şi-a făcut din nou echipa, având şi contract pe cel puţin un an cu Andrei, iar Eli se lamenta uşor sub adierea vântului,
    meciul s-a desfăşurat un pic cam altfel. 22, foarte bun pe stânga, a combinat cu 17 sau cu Eli şi Vlăduţ, a centrat în faţa porţii iar scorul a devenit relativ repede 3-0 pt. echipa atacanţilor, Eli, 22 şi Tavi (ştiu, ştiu, nu vă convine deloc) fiind autorii golurilor cu şut puternic de pe partea dreaptă, şut din apropierea porţii şi şut puternic din apropierea centrului terenului. La scorul de 2-0, Bg intră în poartă în locul lui Gabi III care stă foarte bine în apărare şi deschide jocul la mijloc. Gabi II (este pt. prima oară când mari jucători din familie, cum au fost Radu sau Numweiller care au jucat la acelaş club, joacă la echipe rivale) ajunge singur la 1 metru de poartă, Bg încearcă să aleagă, colţul scurt sau colţul lung (poate ar fi fost mai bun un atac direct), nici nu fandează bine pe dreapta, că Gabi înscrie la colţul scurt. Bravo, vezi dacă ai prins tramvaiul la timp. 3-1. Urmează o torpilă nerătăcită a lui Eli şi scorul devine 4-1. Pelicanii (personal mi se par mult mai potriviţi papagalii, mai coloraţi, mai vii, mai vorbitori, mai ales pe o vreme închisă ca cea de vineri, dar cică nu dă bine în utumele mass-mediei, ca şi degetul mijlociu ridicat în sus) atacă, centrare de pe stânga, mingea e gata să lovească în cap legenda încă vie, Bg se sacrifică cu preţul unui penalty şi îl impinge pe Mitică, destul de tare. Andrei execută impecabil sub bară şi Eli scoate mingea din plasă, 4-2. În poartă intră Bebe, care nu vă putem spune deocamdată ce a mâncat, dar a scos incredibil de lângă bară, de sub bară şi chiar de sub gazonul ud câteva mingii pe care scria gol (m-aş simţi mult mai bine). Tavi l-a marcat aproape impecabil (sâc) pe Andrei sau pe Tudor, l-a lansat foarte bine pe 22, başca golul frumos. E clar, a mâncat la aceeaşi cantină cu Bebe. Atacanţii mai înscriu de două ori, şut sub bară, de la mijlocul terenului a lui Eli şi încă unul din apropierea porţii, pare-se a lui 17. Oricum, jucătorii au refuzat să rămână la interviuri după meci, afectându-ne grav spaţiul alocat emisiei, drept pt. care nu ne asumăm nicio responsabilitate.
    Breaking news, breaking news ! O ştire de ultimă oră, dau legătura la Palatul Parlamentului, corespondentei noastre la faţa

    RăspundețiȘtergere
  48. Cu ajutorul unui om numit Dr.Agbazara am reușit să rămân însărcinată prin rădăcină și ierburi. Sunt de 47 de ani, mi-a fost greu să rămân însărcinată, deși soțul meu mă iubește, dar chiar mi-a fost rău că nu am propriul copil, dar după mulți ani am întâlnit-o pe Dr.Agbazara, a cărei adresă de e-mail este ( agbazara@gmail.com) mi-a dat rădăcini și ierburi și am fost însărcinată o săptămână după ce i-am ajutat. Sunt acum 7 luni însărcinată și, de asemenea, îmi place să sfătuiesc pe toți cei care caută ajutor pentru a rămâne însărcinați să contacteze chiar pe acest om prin adresa sa de e-mail: ( agbazara@gmail.com )

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna ziua numele meu este nakisha Vreau sa va alaturati tuturor sa-i multumesc acestui om pentru restaurarea casei mele cu ex-sotia mea care ma arunca pentru o alta femeie timp de 5 ani. La inceput nu am crezut niciodata ca DR OGUDUGU va fi capabil sa ma ajute sa-mi castig inapoi EX HUSBAND de la cealalta femeie, dar pentru ca inca il iubesc si am nevoie de el in viata mea ... muncesc si urmez instructiunea DR OGUDUGU si ma surprinde ca dupa 3 Zilele petrecerii vrajii și colaborarea cu DR OGUDUGU, Ex-HUSBAND-ul meu mi-a cerut să-i cer iertare și să uit tot ce mi-a făcut pentru că încă mă iubește ... acum eu și soțul meu ne întoarcem împreună și suntem foarte fericit cu noua noastra viata ... toate datorita DR OGUDUGU pentru marea munca pe care a facut-o pentru mine .. imi promit sa impartasesc intotdeauna munca sa buna in toata lumea larga si daca vreun corp este acolo trecand prin orice relatie dificultati ar trebui contactați-l prin e-mail: drogudugusolutionspell@gmail.com sau whatsapp +2349097050691
    De asemenea, se specializează pe următoarele probleme
    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
    (5) Dacă vreți un copil
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie
    al tău pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) Îngrijire de plante.
     contactați DR OGUDUGU prin e-mailul său pentru o soluție totală drogudugusolutionspell@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  50. Salut, toată lumea Dr. Ogala este minunat, am încercat să concep în ultimii 9 ani după căsătoria mea, în cele din urmă am rămas însărcinată la o săptămână după ce am luat acest produs de fertilitate pe bază de plante pe care mi l-a dat Dr. Ogala. A fost incredibil. Am avut un istoric de avorturi spontane recurente, dar folosind ierburile lor am rămas însărcinată în mod natural la vârsta de 42 de ani, nu cred niciodată în ajutoarele plantei până când am întâlnit o mulțime de mărturii ale doctorului Ogala despre cât de util și cât de util a fost o mulțime de oameni, apoi am încercat, sunt atât de fericit astăzi, că voi avea grijă de cursul bebelușului meu cu gemeni după toate medicamentele pentru fertilitate consumate, inclusiv 6 cicluri de inducție Clomp, Încercați să concepeți Vă recomandăm să îl contactați astăzi la, @ Gmail.com sau sunați-l / WhatsApp la +2347049668119, am văzut și mărturii despre ajutorul său divers pentru persoanele cu, doriți ca fostul dvs. să se întoarcă) Încercând să rămâneți însărcinată) doriți să vă căsătoriți.) Îndepărtați orice boală din corpul vostru) .. ajunge la el astăzi, cred că Dumnezeu îl folosește pentru marea sa lucrare!

    RăspundețiȘtergere