luni, 28 decembrie 2015

Şutul şi cu pasa lată, ce fotbal jucam odată...

Hai să trăim, la mulţi ani! Am revenit la cronică la moment festiv, sărbătorit cu pe măsură. Într-un campus pustiu, dar tocmai de-aia plăcut, cu baloanele gata să se prăbuşească din lipsă de curent, pe un soare rece, dar supărător, cei doar 10 combatanţi de ziua 5+1 au ales terenul din spate. Deşi se anunţase destulă lume, inclusiv unii de zile mari, abia am pus-o de un minimum cantitativ, am zis bogdaproste! Nu vă zic nici echipele, le deduceţi şi singuri, nici scorul, că nu-l mai ştiu. Important e că am stabilit să jucăm 75 de minute şi până la urmă am jucat 70... în plus!!! Echipa câştigătoare s-a stabilit încă de la început, când Motanu a decretat că el nu vrea să joace cu Mitică, aşa că l-a controlat finuţ la gioale de câte ori a fost nevoie. Dincolo, Stelică şi-a asumat rolul obişnuit de luptător, dar a încercat să-l susţină şi pe Mitică la construcţie. Cei doi portari, Bronson şi Beţe, şi-au făcut datoria cu brio, cu o menţiune pentru primul, care a excelat în situaţiile de unu-la-unu. Bebe-fundaşul şi-a redescoperit veleităţile de conducător de joc, în timp ce omologul Virgil a fost mai ghinionist, deviind de vreo două ori băşica în poarta sa. Popică a băgat în aţe doar ce-a avut pe stângul, restul a bărbierit, iar Tavi a încercat să-i ţină isonul în celălalt careu, reuşind să le dea pe-alea mai grele, cu capul, în timp ce ălora mai uşoare le-a dat cu piciorul. Când în sfârşit s-a tras linie, a ieşit o diferenţă de vreo două-trei goluri.
La un moment dat a apărut şi Biciclistu cu gaşca lui de sâmbătă, destul de numeroasă, cu mulţi tineri care ştiau cu mingea. Au încins-o lângă noi, la porţi mari. Surprinzător, la 3 jumate au apărut şi puştii lui Ely, fără Ely, care le spusese doar că s-a schimbat ziua, nu şi ora! A rămas pe data viitoare.
Ei bine, după fiesta de pe teren, am încins cu toţii fiesta propriu-zisă, pentru "porcăriile" aduse de băieţi fiind nevoie de două mese reunite:

După cum se poate vedea, n-au lipsit licori de toate naţiile. Boxa mea JBL abia a făcut faţă diverselor cereri, de la Creedence (Virgil) la Mâţu-Stoian (Stelică), ba chiar la dansul pinguinului, cerut de Popică special pentru a-l juca pe la spate pe Mitică în ringul de dans. Iar la cazacioc cel mai tare a fost Nelu Bronson... Poate cei care n-au fost de faţă suspectează că "bag în ele", dar de fapt ăsta a fost doar vârful aisbergului, există dovezi filmate. Tavi, ai legătura!

Gabita, am preluat legatura !  Iata echipele reunite la centrul terenului inaintea inceperii primelor doua reprize (de fotbal):



Pinguini :    Doru, Virgil, Stelica, Tavi si Mitica            -       7
Pelicani :     Nelu, Bebe, Razvan, Popicu si Gabita     -    10

Repriza 3-a e dementiala ! O sa ia timp pentru incarcat, e posibil sa fie ceva adaugat si maine ! 


PETRECEREA 
- MASA .  .  .  .



Masinaria sistemului Blogger nu permite incarcarea unui video cu o capacitate mai mare de 100 MB. Au fost trei "role". Singura care a trecut de acest filtru a fost  . . .  
Rola - III-a (69,6MB)
.  .  .  . si  DANSUL


Va e clar, cine nu a fost prezent sambata 26.12.2015 a pierdut ceva UNICAT !! Atmosfera de vis! Bucate, bautura nevinovata, vreme minunata, nocturna de poveste si multa, multa veselie. Boxa lui Gabita + telefoanele de servici (Gabita + Stelica + Capitanul) au asigurat continuitatea sursei electrice pentru redarea la cerere a dedicatiilor noastre muzicale de pe You-Tube. Calitatea a dominat, usoarele reglaje din mers nu au facut decat sa consfinteasca si ele naturaletea, buna dispozitie si firescul care au dominat atmosfera in aceasta a 3-a repriza. As numi-o PETRECEREA  Mosilor-CRACIUNEI !

Sa vedeti rolele I (641MB) si II (257MB)!!! Numai un fenomen de amploarea si vechimea celui de ziua 5-a poate sa produca asa ceva !  Cei care au terminat meciul dupa noi s-au retras civilizat si foarte cuminte pe la casele lor pentru a nu pierde stirile de la ora 19. Aici apare diferenta. Vorba lui Gabita: "o fi bine, n-o fi rau?". Dintre ei doar Cristi, care e ciupit de fenomen, s-a asezat frumos la un pahar de vorba cu faimosii lui amici.


PS - Vedeti la comentarii link-ul pentru descarcarea celorlalte "role" de pe "weTransfer".

55 de comentarii:

  1. Cam greu s-a nascut cronicuta, dar iata(era sa zic Anul Nou)ca a sosit. Masa din imagine ne spune ca fost o petrecere pe cinste. Sa vedeti ce-o sa fie de(dupa)Anul Nou!
    Imi pare nespus de rau ca nu pot sa particip.
    Tavi,hai cu filmul...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ave Sile! Ave baietii, prezenti sau nu la meciul!
    Materialul filmat e in intregime de buna calitate si are in total cam 1GB, adica e cam maricel. Ha!

    RăspundețiȘtergere
  3. Minune, Tavi a făcut poza, dar apare şi el în ea! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. mitică e fratele meu mai slab și mi-ar fi părut rău să mâncăm bătaie amândoi, așa că m-am gândit să fim în echipe diferite, urmând ca ăl de pierde să fie fericit pentru celălalt.

    oricum, o după-amiază de ținut minte peste ani. îmi pare rău pentru cei mici, care au venit degeaba, si pentru cei ce n-au putut să vină. rămân cei ce s-au anunțat, da le-a stat ceasul, sau băiatu' inteligent ce-am aflat că ne-a căutat vineri la teren.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si n-ati vazut inca poza cu Mitica si Motanu sub masa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Link - descarcare de pe weTransfer. Descarcarea poate dura ceva timp.

    http://we.tl/1tg2KhGtJE

    RăspundețiȘtergere
  7. Motane, daca stiam ca te balangani asa , aduceam 2 carje.
    BRAVO VOUA!
    LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fraierini, la următoarea sindrofie sper să te avem printre noi. poți să vii cu mâna goală, sau, ca mine, care l-am adus pe marinică. știi că întotdeauna am încurajat băieții de la țară.

      Ștergere
  8. Tavi, am descărcat, am văzut! Nu pot să spun altceva decât... uau! :)
    Deocamdată pelicanii n-au un dans al lor, aşa că a fost un bis la dansul pinguinului, la care au excelat Mitică şi Popică, păcat că nu l-ai prins şi pe-ăla. Dar, vorba aia, dispari bis urât! :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Dar cu pupaturi n-aveti?

    RăspundețiȘtergere
  10. Steaua e numai una29 dec. 2015, 12:17:00

    La multi ani tuturor microbistilor si in specaial celor care tin cu o anumita echipa!
    Si pentru cine poate intelege aveti mai jos si dovada furturilor. Pe primul loc la hotii, potaile insolvente, oare de ce nu ma mir?
    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/analiza-si-arbitrii-l-au-demis-pe-radoi-steaua-e-cea-mai-defavorizata-cum-arata-clasamentul-fara-erori-de-arbitraj-466540.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aoleu, ți-am șters mesajul. scuză-mă, din greșeală.

      Ștergere
  12. Ave Luci!
    Da, a fost frumos! Parca la un moment dat Nelutu si Doru au incercat sa lege si un dans al pelicanilor. Nu va mai trece mult timp pana vor reusi sa-l breveteze.
    Gabita asa este, te-ai prins, prima poza are o facatura pentru a evita repetarea imaginii in proportie de 90%.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sile, amice, ce parere ai despre cele vazute?

    RăspundețiȘtergere
  14. Cenzura comunista pe blog in rest scriu toti netalentatii.

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonimule, te-am dibuit; cred ca esti un spumisor sau clabucel.
    Un an nou bun , la multi ani si sa va aud de bine, pelicani , pinguini , precum si metisi!

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim venetian30 dec. 2015, 12:19:00

    Frumoasa PETRECEREA MOSILOR CRACANEI ! Daca nu era dansul si asa zisul "joc de fotbal" era perfect.La petrecerea de la anu le eliminam si va fi de vis, vorba maestrului de ceremonii Tavi.Pregatiti pentru noua petrecere amintiri din armata si cat mai multe povestioare, adevarate sau visate, musai cu femei.Cine nu poate inventa nimic sa incerce un rezumat al stirilor de la ora cinci de pe PROTV.Daca vreti doar sa mancati si sa beti, chemati-l pe Cristi biciclistul si lasati-l pe el sa vorbeasca. Garantat n-o sa oboseasca si distractia(pentru el) e asigurata.

    RăspundețiȘtergere
  17. Omul face trei greseli in viata:
    1. strica vinul cu apa;
    2. cafeaua cu zaharul;
    3. dragostea cu casatoria.
    Doru

    RăspundețiȘtergere
  18. Ha ha ! Tare pisica mitică. Încă de când era bebe, un popică a botezat-o Găbiţă, iar de atunci mănâncă din tăviţe aurii cu beţişoare înţelepte, ca pe vremea lui Virgilius. Priveşte nostalgică la stelişoare şi fredonează într-una alu nelu, alu nelu, hai la joc.
    Dorule, unde găseşti maximele alea galactice ? Mai vreau. Învaţă-i şi pe elevi, mai bine să priceapă acum decât să constate prea târziu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar mişto! :)

      Ștergere
    2. Bogdanele, da-te-ncolo, catre Agronomie, adica pe 2 vino la teren!

      Ștergere
  19. Tavi, faina treaba ati facut!
    Nu stiam ca Motanu se unduieste asa de provocator...

    RăspundețiȘtergere
  20. Cele 7 minuni de pe vremea lui Ceausescu
    1. Toata lumea avea de lucru.
    2. Desi toata lumea avea de lucru, nimeni nu muncea.
    3. Desi nimeni nu muncea, planul se facea peste 100%.
    4. Desi planul se facea peste 100%, nu puteai cumpara nimic.
    5. Desi nu puteai cumpara nimic, toata lumea avea de toate.
    6. Desi toata lumea avea de toate,toti furau.
    7. Desi toti furau, nu lipsea nimic.
    Doru

    RăspundețiȘtergere
  21. Bun venit in sec. 21
    Telefonul fara fir.
    Aragazul fara flacara.
    Masina fara chei.
    Alimente fara grasimi.
    Tineri fara serviciu.
    Directori fara scrupule.
    Relatii fara fundament.
    Femei fara frica.
    Copii fara tata.
    Sentimente fara inima.
    Educatie fara valoare.
    Copii fara maniere.
    .....totul FARA...
    Chiar si sperantele devin fara sfarsit....
    ...si totul ne lasa fara cuvinte.
    Doru

    RăspundețiȘtergere
  22. Tavi,pacat ca tu ai fost cel sacrificat, tu filmai si ei se imbuibau si dansau...
    Se pare ca, in sfarsit,Stelica se ia cu Bete.

    RăspundețiȘtergere
  23. Doru continua sa petreaca, le-a dat pe cuvinte bine ordonate, caci ”in vino veritas”!

    Sile, am mancat, baut si dansat cot la cot cu baietii, doar camera ma tradeaza uneori atunci cand tremura datorita dansului. Ave!

    RăspundețiȘtergere
  24. Simbata se poate juca la ora 12 .AM vorbit pentru vestiar și balon,depinde si de vreme.Dacă suntem minim echipă de dată trecută este Ok.Anuntati participarea.BEBE,dacă se poate să aduci mingea de dată trecută.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo Mitica, te las sa-ti alegi echipa si eu joc cu Tavi, Motanu, Bogdan, Bebe, Vasea si Lucica. Vrei si trei avans sau iti ajung doua? Dintre oua, bineinteles.

      Ștergere
  25. Nu mai au ruşine arbitri ăştia spanioli.Trag cu Barca pe faţă.Nu numai ca n-a fost penalty, dar a fost şi fault clar făcut de Rakitic la primul gol.

    RăspundețiȘtergere
  26. Organizator de evenimente31 dec. 2015, 09:37:00

    Mitică, aduci şi tu ceva de îmbucat sâmbătă, nu ca data trecută.Sau tu crezi că mereu e "moca mister", vorba lui Craioveanu.
    Bebe,dă mingea cuiva şi tu poţi sta acasă că noi nu ne supărăm.
    Vasea, tu şi într-un picior eşti tot cel mai bun, asa că:
    Foaie verde busuioc,
    Hai Vasea iarăşi la joc,
    Tot aşa şi iar aşa,
    Hai Vasea nu te lăsa.

    RăspundețiȘtergere
  27. Popicule, de data asta nu te mai lipesti de nimic .Data trecuta nici sare nu ai adus .Este incredibil, ce tupeu poti avea.Cum tu ai afaceri de mii de euro, eu zic sa nu te incurci cu noi simbata.

    RăspundețiȘtergere
  28. Propriul parastas e un eveniment de organizat?
    Vreau sa va rog sa veniti ceva mai devreme la teren ca eu am invitati pe care as vrea sa-i mai prind. Multumesc pentru in-
    telegere.

    RăspundețiȘtergere
  29. Daca beau alcool, sunt alcoolist!
    Asta inseamna ca daca beau fanta sunt fantastic...?

    Faptul ca meduza a trait fara creier 650 de milioane de ani da sperante la foarte multi oameni.

    La sfarsit de An Vechi
    Si inceput de An Nou,
    Cand luminile se aprind
    In case si in suflete,
    Cand toata lumea spera,
    Va urez ca toate visele
    Sa devina realitate
    Intr-un An Nou mai bun!
    Doru

    RăspundețiȘtergere
  30. motanu către fane ronaldo31 dec. 2015, 12:07:00

    și eu, care credeam că m-a căutat să-mi spui că ți-a plăcut cum au jucat băieții, inclusiv cele CINCI bare...
    domne, cam ai dreptate, i-a ajutat arbitrul pe barca de vreo câteva ori, inclusiv la niște ofsideuri cât casa la suarez. să ții însă minte golul patru, la care frezații tăi nici măcar nu visează.
    îmi pare rău pentru tine, că nu te-ai sculat mai devreme și ai ratat pomana porcului, ediție continuată, de la meciurile alor tăi. data trecută, nea fluierici i-a lăsat pe rayo degeaba în 9 oameni, să dea și vitejii 10 bucăți, acu le-a pus-o de două ori la var, că e gelatu bâlbâit și n-a văzut poarta din prima. bașca n-am înțeles de ce și pe cine fluiera publicul!?!

    în altă dezordine de idei, i-am informat pe virgil și pe paulică, ambii dispuși să servească sămbătă.

    RăspundețiȘtergere
  31. Popicule deci tu esti o mare meduza ,acum inteleg ca o sa fie grav, ca esti longeviv .

    RăspundețiȘtergere
  32. Super, super Doruleţ, se vede că ţi-a plăcut Fanta. Îmi pare bine că ţi-ai adus aminte de speranţă, căci ea moare ultima, din păcate şi asta e din ce în ce mai palidă. Un singur lucru e cert, fără de sfârşit, dragostea inefabilă dintre căpitan şi bostan.
    Toate cele bune ţie şi familiei !

    RăspundețiȘtergere
  33. Bogdan trage din punga lui Mitica
    La Bebe-n pantaloni e una mica,mica
    Si Vasea ar vrea, dar ii e frica
    Cu mingea-n gard va da Stelica
    Cu dreptu-n stangu' nea Tavica
    In cap lui Mutu Motanica
    Ar linge o tuica si Gabica
    Ne plictisesti, Ciuli Lucica
    Un mare domn e Virgilica
    Boier de rang e Paulica
    Si seful vostru nea Popica!

    RăspundețiȘtergere
  34. La multi ani si la mai mult fotbal!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. motanu către silebulan1 ian. 2016, 13:18:00

      La mulți ani, sfântu Vasile, ce-aș mai bea vreo două kile!vezi c-am nevoie de un fundaș de încredere, să nu sforăie când doarme, îți țin locul cald, dar mai sunt și alți mușterii, nea bardu, nea luci...

      dacă se scoală la timp, sâmbătă apar vlad și ștefan.

      Ștergere
  35. La mulţi ani! Înc-un an, înc-un an s-a mai dus pe tobogan...

    RăspundețiȘtergere
  36. Ar fi bine daca am avea acces la balon ca se anunta frig.

    RăspundețiȘtergere
  37. Cu asa pooezie autointtitulatul bard se dovedeste a fi mai mult
    brad. Iar te bagi in seama cand nu e cazul fa glume cu cei de seama ta adica cu nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  38. Tuturor - La multi ani 2016!
    Pentru Vasea, inca o data La multi ani!
    La fel si pentru Vasile, celebrul fratior al lui Nicu !

    RăspundețiȘtergere
  39. Multumesc tuturor pentru urari si sper sa ne revedem cat mai curand posibil!

    RăspundețiȘtergere
  40. Mi-a rămas de la revelion o ladă de bere la 0,33.
    S-o aduc, să n-o aduc...

    RăspundețiȘtergere
  41. Numai daca il aduci si pe Mitica, sa ne serveasca la masa. Hai ca-i pica si de bacsis.

    RăspundețiȘtergere
  42. Motanele, eu vorbeam de arbitraj iar tu ma omori cu ce grozavi sunt barcelonezii.Daca nu am spus nimic de Real e pentru ca nu am vazut meciul lor, iar din comentariile celor de la DIGI nu reiesea ca primul penalty ar fi fost furaciune, asa cum sustii tu.Scarbit de arbitraj am schimbat canalul si n-am vazut decat primele doua goluri ale Barcelonei.Raman la convingerea ca arbitrul meciului a fost ori idiot ori hot.Culmea e sa fi fost si una si alta.

    RăspundețiȘtergere
  43. Vad ca se doarme pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  44. Anonimul suprem4 ian. 2016, 17:02:00

    Si se doarme adanc...

    RăspundețiȘtergere