luni, 2 iunie 2014

Sarbatoarea de 1 iunie


Vineri 30.05.2014, cu 2 zile inainte de ziua copilului am chemat la teren 2 grupe de copii de la gradinita NO NAME . Cum cei de la grupa mare erau plecati in vacanta, am invitat grupa mica si cea mijlocie.

Grupa mica : Tavi, Paul, Mitica, Stelica, Popica, Cata si Robert.

Grupa mijlocie : Bebe, Motanu, Gabitza, Ely, Tudor, Bogdan si Luci.

                Trebuie sa mentionam ca Robert si Tudor au intarziat cca. 15 minute, fiind blocati cu carcioarele in trafic, iar Gabitza a stat in poarta, nerefacut dupa o accidentare la piciorus. Nu stiam ca imi va veni randul sa scriu cronica, astfel o sa imi cer scuze pentru micile neconcordante. Grupa mijlocie a deschis scorul prin Ely, dar a fost egalata la scurt timp prin golul lui Cata.  Meciul a curs frumos, cu faze de poarta de ambele parti, dar cu o mica dominare din partea grupei mici. Aceasta dominare a fost concretizata abia dupa 45 de minute cand scorul arata 8-4. Autorii golurilor fiind Ely, Tudor,Motanu, Mitica, Popescu si Cata. Majoritatea golurilor s-au marcat din actiune, exceptie facand sutul lui Razvan, la un corner batut de Ely. In echipa noastra s-a preferat acest gen de actiune, deoarce nu aveam jucatori de careu. De cealalta parte, Ely nu a mai fost atat de inspirat, bineinteles dupa spusele lui ,,nu avea cu cine’’.
                La acest scor grupa mica are o cadere psihica J. Tavi iese din poarta, iar in locul lui intra Paulica. Neatentia dar si gura sloboda a unora, face ca scorul sa devina 8-7 , in maxim 3 minute. Bineinteles la aceasta cadere psihica, nu trebuia sa cautam vinovati, ci sa ne vedem de jocul nostru in continuare. Chiar daca au fost cateva faze controversate gen : Henturi in careu, faulturi pe la marginea acestuia, faulturi de joc etc, eu zic ca acestea au fost trecute cu brio de catre ambele echipe, dar cand intr-o echipa cei mici incep si se zgarie pe ochi …. atunci avem o problema. Chiar daca explicatiile unora ,, Eu nu l-am injurat de morti’’ sau a altora ,, Cine l-a ales pe cretinul asta in echipa’’, sunt puerile, eu zic ca s-a ajuns cam departe cu jignirile. Nu vreau sa insist pe acest subiect, dar am ramas cu un gust amar. La scorul de 8-7, jocul se incinge destul de tare iar gupa mijlocie egaleaza la 8 J.

Cu un Gabitza portar in afara suprafatei de pedeapsa, grupa mijlocie pune presiune pe cei mici dar golul vine la cealalta poarta, 9-8 gol marcat de Popescu. La acest scor au loc cateva schimbari la grupa mica: Paul pleaca, Stelica capata o intindere iar Cata intra in poarta. Au urmat cateva clipe de tatonare, cu mici ratari de ambele parti, dar si cu o decizie, zic eu ,,inteleapta’’ - in poarta intra Robert. La cateva secunde, grupa mica isi pierde portarul ,, pe Gabitza’’, prins in offside de Cata, este lovit la piciorul accidentat si nu mai poate continua.  

                Egalitatea de pe  teren se va concretiza si pe tabela de marcaj prin golul Motanului, la ultima faza de poarta.
Va doresc o saptamana usoara !!!

29 de comentarii:

  1. Cata, cam greu te-ai miscat pana mi-ai scris cronica! Oricum iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iată ce înseamnă să n-aibă juniorii antrenament, instinctele primare au prevalat iar, ajungându-se până la agresiune!

    Altfel, le-am furat victoria cu un gol egalizator demn de antologia umorului, Robert şi Tavi fiind primii la minge în acelaşi timp, adică s-au încurcat reciproc, lucru de care a profitat Motanu, care s-a trezit că lobează cu capul, frumos (nici aici nu sunt sigur că trebuie virgulă! :)) În prealabil, Luci ne-a ţinut în joc, scoţând incredibil minge după minge, uneori şi 3 la aceeaşi fază!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Steaua e numai una2 iun. 2014, 19:43:00

    Avem echipa, avem antrenor, fotbal cunoastem, asteptam Liga Campionilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pacat sa fiu langa allianz arena,sa citesc CA fotbalu de ziua 5 a luata pe injutaturi,rusine celor care aduc aceasta rusine,celor dupa margine care want platitori pentru copii lot nu le convince ce aud si este normal, omul vine de la munca cu copilu de mana ,mandru de El si pleaca suparat date injuraturi aude'va salut cu respect

    RăspundețiȘtergere
  5. la cum am jucat vineri, nu meritam egalul. cum zicea și Găbiță. Luci i-a hipnotizat pe atacanții adverși și cred că a luat maxim un gol, asta în condițiile în care el nu se mișcă mai mult de cinci centimetri în dreapta și patru în stânga. pe această cale îi spun să-mi amintească să-l cinstesc, că eu uit sigur.
    după fiecare meci descopăr noi porțiuni anatomice cu probleme. călcâiul drept de abia azi nu mă mai fulgeră, oi fi deocheat de Siliboa, că n-a luat Steaua și cupa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-a dat Biciclistu mesaj, cică a ieşit de 4 ori campion la categoria lui de vârstă, la 100,200, 400 şi 800 metri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta ori e urmarit de soacra, ori s-a invatat cu fuga de la "Hotii si vardistii"!

      Ștergere
  7. Am in-galca(t)-o!
    Adios campionate, cupe ,etc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Apropo de vineri; nu pot nega o realitate; "El copitano" Mitiguel s-a auparat rau de tot pe mama celuilalt incopitat, pe care a si injurat-o...
    Exista un mare pericol: daca mamele afla ce fac copii lor, s-ar putea sa nu-i mai lase sa iasa din casa, ele neavand mare vina la faza asta. Si atunci?...

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu l-am auzit pe Mitica injurind.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu zice nimeni ca popescu si mitica s-au lovit(popescu pe mitica de fapt,dupa ce a tot fost injurat tot meciul)? cam usor trecem peste asta,cred ca ati uitat ca mese a fost dat afara din cauza comportaamentului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Fine este antrenor la steua

    RăspundețiȘtergere
  12. nu sunt eu cel mai în măsură să dau verdicte, dar Marin și Mitică nu se compară cu Mese. fiecare (inclusiv vorbitorul) avem păcatele noastre, Marin se ceartă cu aproape toată lumea și de cele mai multe ori nu are dreptate, Mitică are prostul obicei de a înjura în permanență, chiar dacă nu pe cineva anume, și se ajunge la prostii.
    mai bine să ne gândim la ce-o poate aștepta pe Haleputza lui Siliboa, dacă ajunge în finală. Șarapova parcă s-a dilit, e varză primul set după care mănâncă jar.

    RăspundețiȘtergere
  13. Trebuie sa fim realisti Motane :)), echipele au fost echilibrate. Si app. cand Gabitza joaca gen Rica Raducanu ;) , e greu .... intelegi tu. Iar paradele lui Luci :)), au fost pase intre el si Mitica :)).

    RăspundețiȘtergere
  14. Ieri, credeam ca Galca o va zice si p-aia cu partidu', in cinstea( congresului al n-lea) caruia va depune toate eforturile. Oricum, "sa facem bine".

    RăspundețiȘtergere
  15. "Pupila" mea Simona Haleputza este in semifinale. Bravo, bravo,de trei ori bravo! Rusoaica blonda, dar urata a incercat fel de fel de tertipuri: dupa primul set s-a dat lovita si a parasit terenul lasand-o pe Simona sa astepte cu prosopul pe spate; a invocat de mai multe ori autul etc. De cateva ori, Simona a rascracito bine de tot cu niste mingi superb
    Mai vreau doar doua victorii de la "nepoata" mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...de emotie am mancat un e(superbe).

      Ștergere
    2. Unu care a fost coleg de scoala cu Cristi Gaze.

      Ștergere
  16. Bebilă, siteul de care vorbeam este www.xscores.com, specializat pe rezultate și scoruri live din fotbal, baschet, tenis, hochei
    dacă reușești să te fixezi pe ora Atenei, afli exact la ce ore au loc evenimentele.

    Siliboa, azi e ziua ta norocoasă. ori îl cinstesc pe Luci vineri, ori mă cinstești tu! iar cu nepoțica, sper să o poată plimba și pe nemțoaică la fel ca pe gagica ta blondă, ca s-o vedem în finală.

    RăspundețiȘtergere
  17. si eu mâine nu vin. probabil bere.

    s-o vedem la treabă pe nepoțică și să-i ținem pumnii. ieri a făcut diferența în special prin procentajul la breakuri, 6/8 e o cifră fabuloasă, iar rusoiaca s-a oprit doar la 2/9. câteva mingi pe invers și s-ar fi jucat foarte strâns.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt devastat de penultima veste

    RăspundețiȘtergere
  19. Apropo de Biciclistu, intrebati-l cati concurenti a avut la fiecare proba, ce timpi a obtinut si la ce concurs a participat ? Dupa ce raspunde la intrebari, daca raspunde, voi reveni.

    RăspundețiȘtergere
  20. De asemenea, puteti sa-l intrebati daca i-au pus si apa in bazin.

    RăspundețiȘtergere
  21. Posibil să nu ajung azi.

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu vin! Dupa..., nu mai stiu ce va fi.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ajung. Stau în poartă.

    RăspundețiȘtergere
  24. De fapt, nu. Nu mai ajung.

    RăspundețiȘtergere
  25. Critic literar9 iun. 2014, 11:24:00

    Vasea, te-ai facut de ris si ti-e rusine sa scrii?

    RăspundețiȘtergere