sâmbătă, 3 martie 2012

Nu-i pe bune, dar se pune...

Încă o pagină de glorie nepieritoare s-a scris vineri în cartea de aur a izbânzilor pinguine. Hoarda de pelicani sălbatici jubila deja la gândul unei noi victorii, dar patriotismul , dăruirea şi abnegaţia adevăraţilor luptători a dus la un deznodământ fericit pentru echipa semizeilor din Agronomie.
Toţi au fost minunaţi, s-au dăruit şi s-au jertfit pe altarul unei cauze nobile, înfrângerea încrezuţilor pelicani cotropitori. Magnificul Găbiţă, rănit mişeleşte în luptă acum câteva săptămâni, a strâns din dinţi şi a ferecat poarta de năvala impostorilor iar când a fost cazul, cu preţul sănătăţii sale, a croşetat prin turma de buimaci servindu-l pe Mitică cel Frumos cu o pasă de gol. Iar acesta, cu un şut năpraznic de la mare distanţă a înfipt pumnalul răzbunării în inima monstrului pelican, care revenise în luptă prin junele Eli după ce Robert cel Temerar, nerefăcut după alte aprige bătălii bahice, deschisese scorul pentru campioni. Bebe Vicleanul a acoperit partea sa de front săpând tranşee în care s-au împotmolit năvălitorii, Gabi cel Înţelept a închis partea centrală, ajutat de Vajnicul Stelică, amândoi sleindu-i de puteri pe ciumplaci, iar Gazela Edy s-a bătut de unul singur cu apărătorii inamici, înşirându-i ca pe mărgele şi urcându-i pe garduri. Singurul care a dezamăgit a fost Motanul Varză, săracu nereuşind nici măcar un autogol, dar cum fără o singură floare se poate face primăvară campionii au sorbit din nou din cupa victoriei.
Îi enumerăm şi pe inamici, ca istoria să le consemneze ruşinea cea mare: Paulică, Tavi, Cătălin, Tudor, Cristi radio, Ely, Zambilă şi Marean. Oprobiul va fi cu atât mai mare cu cât imediat după luptă agaricii au depus contestaţie cum că în echipa Olimpului a jucat un stranier.
Plângerea a fost respinsă pe loc ca neîntemeiată, pentru că şi în gaşca murăturilor se află doi străini. Că sunt stranieri de fotbal sau de altceva şi numele le stă mărturie celor două vârfuri boante de atac: internaţionalul biafrez Afura Tosile şi cel ceangău Oian Botmarean. Anumite surse îl prezintă ca Oian Ciocmarean, aici există un dubiu, respectivul neştiind să scrie se semnează cu deştul ud iar singurul act pe care îl poate prezenta este o adeverinţă de comerciant eliberată de Târgul Vitan în anul 2004, pentru negoţ cu papuci şi pempărşi reciclabili. În fond n-ar fi băieţi răi, dar sunt cam lipsiţi de fineţe, motiv pentru care i-am înscris la Şcoala de Bune Maniere Motanu. Deocamdată Marean e la grupa pregătitoare, de abia l-am educat să mănânce cu furculiţa, iniţial şi-o plimba în mod periculos prin zona ochilor, pentru ca apoi să dispară un set întreg, pe care am auzit că l-a valorificat în Obor, pe bere şi ciungă. Celălalt băiat pare mai silitor şi deja ştie să spună "săru-mâna, nene", să folosească batista şi credem că a învăţat şi o poezie. Dacă nu sunteţi cuminţi, data viitoare v-o şi recită!

75 de comentarii:

  1. Lui Tavi îi iese mai bine deoarece crede în ce scrie!
    Ca să înţeleagă şi lumea ceva, să spunem că a fost un meci în care dacă scăpam cu egal eram mulţumiţi. Dar la 1-1 a plecat audiovizualul, Tudor şi Cristi, probabil cu probleme la CNA, iar Robert a trecut la pelicani în poartă (n-a avut vină la gol, Mitică a tras la vinclu). Şi, orice s-ar spune, fără cei doi, pelicanii n-au mai avut posesie sufocantă ca până atunci, aşa că mi-am permis să ies organizat din poartă (adică să las alt portar în loc). Până atunci mai ieşisem cu mingea la picior, o dată chiar pierzând-o, dar junele Ely s-a speriat şi a dat pe lângă. După golul de 2-1 m-am întors "prudent" în poartă, pe care, dacă aveam vreun strop de voinţă, n-o părăseam deloc. Nu m-am putut abţine, mă consider la fel de vicios ca fumătorii ăia înrăiţi. Noroc că a ieşit bine... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. A, două vorbe despre noua achiziţie, Edwin nigerianul!
    Tactic... puţin combinativ, fără demarcări pe poziţie viitoare, dar să admitem că nu ne cunoaştem.
    Tehnic... surprinzător pentru înălţimea lui, dar dribling cam lung pentru ce se joacă în competiţie.
    Viteză... mai mult din fuleu.
    Şutul... vorba lui Mitică, nu i l-am văzut!
    Fizic... excelent, stăpân absolut al mingilor aeriene (unde alţii săreau să dea cu capul, el oprea cu pieptul!).

    Incredibilă faza aia cu patru contre consecutive, cu patru adversari diferiţi, mingea sărind de fiecare dată pe direcţia sa de alergare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai nostri ca brazii cu m..ii pe pept.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un intelectual3 mar. 2012, 19:50:00

    Va rog eu frumos sa nu-l mai lasati pe Motanu sa scrie ca bate mereu campii. Si Tavi face din pacate cam la fel iar Gabi este prea rautacios asa ca dintre cronicari cel mai mult il apreciez pe domnul Vasea

    RăspundețiȘtergere
  5. bănuiam eu că nu-s pe aceaşi lungime de undă cu intelectualii. mă miră însă că Găbiţă, în loc să aprecieze că-l preaslăvesc, îl preferă pe Tavi.

    în altă ordine de idei, dacă într-un meci raportul cornerelor este 12-0, cam care poate fi scorul?

    RăspundețiȘtergere
  6. hai să vă ajut cu ghicitoarea. echipa cu 12 cornere a beneficiat de un penalti şi un autogol!

    RăspundețiȘtergere
  7. Îl prefer pe Tavi, când batem noi, dar nu prea mai serveşte! :)
    Scorul a fost 1-2.
    Dar cât crezi că a fost scorul la cornere, la pauză, la Dortmund cu Mainz?

    RăspundețiȘtergere
  8. cred că foarte puţine, la meciul ăsta am investit 2 lei în Mainz (la 0-1) ca să nu-mi pară prea rău dacă nu bate Dortmundul. am biruit 3 pariuri la baschet under/over şi am pierdut unul la 1 punct, conform obiceiului, iar la alte trei pariuri pe care le-aş fi câştigat nu m-au mai lăsat şmecherii.
    înainte de a o tira după-masă am vrut să mă bag pe Rangers, la 1,7 şi bine am făcut că m-am abţinut, în schimb am pierut la fotbal cu o dublă de 1,22. dacă o ghiceşti şi pe asta, te las să mă cinsteşti!

    RăspundețiȘtergere
  9. Puţine?! 0-1 la cornere! "Fotbalul se joacă pe goluri" cred că au scornit-o nemţii.
    Nancy-Lyon?

    RăspundețiȘtergere
  10. mai rău, west brom-chelsea, dar te las să mă cinsteşti că eşti simpatic...

    RăspundețiȘtergere
  11. Dacă brom vine de la bromură, te cinstesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. critic literar4 mar. 2012, 16:37:00

    Motanu asa cum il stim milog atarnator, frate bun cu Mitica!

    RăspundețiȘtergere
  13. am spus eu bine că sunt varză, două meciuri nici nu le-am mirosit!

    pese:ţin ciorapii la dispoziţia criticului, să-şi dea cu părerea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Și pînă la urmă care fuseră echipele?
    L.

    RăspundețiȘtergere
  15. Salut! Inertia problemelor m-a făcut să-mi consemnez impresiile de vineri abia luni seara. E bine şi aşa faţă de ceea ce se prefigurează la orizont.
    Să încep cu cronica. Pe măsură ce înaintam cu lectura aveam tot mai intens sentimentul că citesc o epopee cu personaje de legendă, adevăraţi eroi ai neamului pinguin care s-au autodepăşit, făcând adevărate minuni pe câmpul de luptă în confruntarea cu zmeii de pelicani, dornici să-i lase şi de data asta fără victorie şi la pielea goală. Culmea e că traducerea epopeii în limbajul celor întâmplate pe teren aduce a adevăr istoric şi deci se accepătă ca atare. Sincer, mi-a plăcut foate mult abordarea. Mişto de tot!

    RăspundețiȘtergere
  16. Remarc faptul că drăgălaşii parteneri ai supercampionilor au luat de bun sfatul redacţiei noastre de acum două săptămâni, când le recomandam să grăbească întărirea apărării cu Bebe şi Gaby. Le mai spuneam atunci şi de Beţe, numai că dorind să aibă şi ei un gram de personalitate, pinguinii au recurs la introducerea în atac a unui stranier căruia i-au lipsit primele trei trepte de la cutia de viteze. Foarte interesant acest Edy, care are meritul său la obţinerea victoriei. La primul gol a profitat imediat când Il Fenomeno, vânătorul de gazele africane, şi-a părăsit postul de pândă şi, furat de mirajul golului, nu s-a mai repliat la timp lăsând apărarea descoperită.A profiata Robert, care a marcat fulgerător după ce a recepţionat pasa foarte bună a acestui băiat african, venit în plin fuleu pe partea pelicanului rătăcit.

    - continuare -

    RăspundețiȘtergere
  17. Golul doi o venit în partea finală a meciului, într-un moment când balanţa de forţe era în favoarea pinguinilor după plecarea lui Tudor şi a lui CristiRadio. A venit Robert la noi, dar era prea târziu, el fiind deja obosit, ca şi Ely de altfel, ca să nu mai spunem de travaliul extraordinar al lui Cătălin pe toată durata meciului şi pe toate posturile posibile (inclusiv în poartă, după o lovitură destul de tare la cap în contact cu sinteticul de beton).

    - continuare -

    RăspundețiȘtergere
  18. Pe ansamblu pelicanii au fost net superiori şi doar ratările, blocajele apărării supra aglomerate, sau intervenţiile lui Găbiţă, neaşteptat de eficiente (inclusiv norocoase) comparativ cu precedentele sale evoluţii pe acest post, au făcut ca supercampionii să piardă această partidă. E foarte posibil ca meciul să se fi pierdut şi tactic. La o apărare supra aglomerată şi ambiţioasă, pelicanii au răspuns cu o dominare continuuă şi cu prea multe pase şi încercări de combinaţii, în locul unor acţiuni mai simple, mai directe pe poartă şi de ce nu, cu retrageri deliberate în apărare pentru a surprinde apoi pe contraatac. Aşa şi-au măcinat forţele într-o marotă fără sfârşit. Deşi toţi pelicanii din faţă au făcut risipă de efort şi virtuozitate, rezultatele au lipsit, ca de altfel şi gramul ăla de noroc care uneori poate face şi dreptate (de exemplu mingea aia plimbată pe barele porţii lui Găbiţă, când occipitalul acestuia a făcut un contact extrem de periculos cu metalul transversalei, apoi fâstâceala lui Ely, care i-a suflat mingea aceluiaşi Găbiţă, dar a dat pe lângă, cu poarta goală). Dacă se marca o singură dată din astfel de situaţii tot sistemul de joc al pinguinilor s-ar fi năruit. Aşa, vorba titlului pinguin: "nu-i pe bune, dar se pune".

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu pot să accept nici în ruptul capului afirmaţia din cronică, conform căreia în echipa supercampionilor au existat doi stranieri. Eu ştiu doar de unul. El e venit din Sistemul solar, de pe Marte, sau picat din Lună, nu-mi amintesc exact pentru că tot aia e. El când mă strigă se uită la Sile, semn că fluctuaţiile sau lipsa gravitaţiei caracteristice spaţiilor pe care le-a traversat până la noi în echipă l-au făcut să găndească una şi alta să grăiască.

    RăspundețiȘtergere
  20. ajutati-i pe cei saraci5 mar. 2012, 22:43:00

    Tavi, ai reusit sa ma adormi.Mai bine ii faceai lui Buci un desen ca sa priceapa echipele, ca la motanu la ceape nu s-a bagat inca hartie si creion.

    RăspundețiȘtergere
  21. @Luci: echipa noastră e enumerarea aia de magnifici, iar a lor e doar enumerare! :)

    @Tavi: am apărat mai bine şi fiindcă terenul a fost impecabil. Am pomenit şi eu de faza aia în care puştiul Ely a recuperat, dar era destul de departe şi poarta n-a fost goală decât o clipă, poate doar să fi tras din prima. Alta a fost ocazia partidei, şi tot a lui. La o pătrundere a lui Cătălin în unghi am respins cum s-a nimerit, înspre partea cealaltă, unde a apărut Ely în plină viteză şi a reluat din prima puţin pe lângă bară. Asta da, poartă goală!
    Uitasem de faza în care am dat cu capul de bară, probabil am rămas amnezic! :)) Pentru că într-adevăr am dat destul de tare, intervenind disperat la tentativa de autogol a lui Motanu. Iar Cătălin a păţit-o când s-a băgat să-i blocheze un şut lui Mitică. Data viitoare să nu se mai bage, se ştie că Mitică boxează la altă categorie, da?!

    RăspundețiȘtergere
  22. Mitica(Capitanu)6 mar. 2012, 08:45:00

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  23. Mitica,chi-ar t-u a-i scri-s prostia asta?
    L.

    RăspundețiȘtergere
  24. Critic literar6 mar. 2012, 12:11:00

    Dupa ortografie si dupa stil ar putea fi Mitica dar nu il vad capabil sa scrie atatea cuvinte dintr-o data.Credem ca este un alt impostor!

    RăspundețiȘtergere
  25. Critic literar6 mar. 2012, 12:12:00

    Retinem insa figura cu dat cap in cap!

    RăspundețiȘtergere
  26. Să te dai în stampă cu tot felul de nick-uri străvezii e una, să scrii în numele altora e cu totul alta. Haideţi să nu facem haos pe blog, că după aia ajungem să postăm cu logare.

    RăspundețiȘtergere
  27. Parca sa desfintat cenzura.Toti are voie sa scrie si eu nu? Ce daca am mai gresit ce sunt singuru.Cate greseli a facut ceilanti si nu ia eliminat nimeni.Sunt de acord sa scrie numai cei care stie sa scrie corect.Poate asa nu mai indrasneste nimenea sa scrie.La fotbal de ce nu sanctionati cei care nu stie sa joace.De acolo sa incepem ca ne numim fotbal de ziua 5 nu cenaclu de ziua 5.

    RăspundețiȘtergere
  28. Sa puteti face diferenta

    Scrie poezii,
    Corecteaza la prostii,
    Cine-o fi ?

    In atac, marcheaza
    In poarta, salveaza
    Toti se minuneaza.

    Nu e nici Mitica,
    Nici gand de Lucica,
    Ati ghicit, Popica!!!

    Sa il laudati
    Sa-l apreciati
    Voi, nu-l meritati.

    Ma distrez cu voi
    Sunteti niste oi
    Nici macar de soi.

    RăspundețiȘtergere
  29. asa ne-a Mitica, iate de fraieri, ca nu e la ei acasa. pai iti dai zeama ca daca e sa scrie numai aia care stie fotbal am ramane numai noi paici.

    RăspundețiȘtergere
  30. Din oceanul pacifist
    a iesit un peste trist
    si pe curu lui scria
    pupica e cel mai tare

    RăspundețiȘtergere
  31. Vorba cantecului, "suflet candriu de papugiu..." pare a fi El Grande asta. E totusi simpatic si talentat, dar nu la fotbal .

    RăspundețiȘtergere
  32. băi nene, sunt unii nesănătoşi rău de tot! s-o fi întors domnişoara din vacanţă şi are cine să-i scrie cupletele lui el grande (bine, auto-oda e un fel de sex de unul singur...) dar se pare că s-a găsit şi cineva să-i dea replica!

    unde o fi nea Zambilă!?!

    RăspundețiȘtergere
  33. domnisoara Pogany6 mar. 2012, 21:05:00

    Buna seara!

    Din cate am inteles eu domnul Mitica este o persoana foarte culta,sarmanta si generoasa.Sper sa nu fie maritat dar si asa conteaza fff.putin pentru ca as dori sa il cunosc.Cum am putea face schimb de telefoane?
    Ii rog pe ceilalti domni sa se abtina de la comentarii misogine.Va multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  34. Sper că aţi lăsat prostiile şi faceţi ce trebuie, adică vă uitaţi la Arsenal cu Milan, 3-0 la pauză!!! Eu am luat cornere până la pauză, m-am scos, a fost 4-0.

    RăspundețiȘtergere
  35. ăla mic, mai nou numărător de cornere, cred că e gelos pe succesul la doamne al lui Mitică şi se face că plouă. ia zi, ţuţi, cât a fost raportul la cornere la pauză în celălalt meci? oricum, azi am fost cuminte, doar m-am uitat...

    RăspundețiȘtergere
  36. 1-0, l-am luat şi pe ăla, la siguranţă! :)) Miercuri am Apoel, tot cornere la pauză, şi ambele echipe marchează în Barcelona-Leverkusen. De joi nu mai zic, că-i prea departe.

    RăspundețiȘtergere
  37. Am zis ca nu mai raspund la provocari,dar Motanul Varza nu ma lasa. Nea Zambila mai si munceste;ai grija sa n-o furi tu!?! Oare cine isi permite sa-si bata joc de "unicul"nostru capitan?!?

    RăspundețiȘtergere
  38. Apropos de pariuri,daca unele firme sunt in lichidare de stocuri,eu sunt pe punctul sa lichidez tot creditul primit drept premiu!

    RăspundețiȘtergere
  39. Colonelu Mitica7 mar. 2012, 11:57:00

    Prin ordin de zi pa unitate s-e condamna soldatul Pupicu la trei zile de arest si interzicerea sa vina la fotbal pina nu invata sa dea onorul. La umratoarea abatere i se v-a confisca si taraba.

    RăspundețiȘtergere
  40. Din ciclul "lipsa de talent acuta"

    Auziti si voi minune!
    Adormitul Octavian
    A cazut de pe divan
    Si incepe de ne spune

    Cine este fotbalist
    Cat fac unu si cu trei
    Si alte sfaturi de doi lei
    El, un simplu microbist.

    Du-te frate si te culca
    Sunt convins c-o sa visezi
    Fara minge cum driblezi
    Cei ca tine ne incurca!

    RăspundețiȘtergere
  41. Din ciclul "Ajutati-i pe sarmani"

    Pentru voi o veste buna
    M-am vazut acum o luna
    Cu prietenul Mirel
    Care tine un hotel.

    Si asa din vorba-n vorba
    La o vodca si o ciorba
    M-a intrebat dac-am habar
    De-un baiat, sa-l ia portar.

    M-am gandit la Somnorila
    O sa-i pun cumva o pila
    Pare omul nimerit
    Si oricum m-a plictisit!

    RăspundețiȘtergere
  42. Dai în mine, dai în tine, dai în fabrici și uzine...!
    L.

    RăspundețiȘtergere
  43. Lui la bruyatu : Vineri aduc eu vată, să-ți bagi în nas să nu faci otită de la cracii pe care-i vei lua( are Motanu una, care o folosește la hemoroizi, că a-mbătrînit și el , săracu). Formolul l-aduce Mitică, are că a lustrat certificatele de revoluționar ( fi-v-ar pușca-dracului de securiști!).
    L.
    Apropos, am văzut că ai ochii albaștrii, așa te-ai născut sau e o boală profesională..?

    RăspundețiȘtergere
  44. PelicanRaduTanase7 mar. 2012, 14:33:00

    Sefu, eu stiam ca dl La Bruyere nu a scris niciodata versuri! Domnul de mai sus a incurcat genul literar al operei dlui La Bruyere. Sa fi încurcat putin si dedicatia? Eu stiam de la Dvs. ca domnul Popicu, autointitulat El Grande, nu are talent la fotbal.
    Sefu, ciclul ala, parca, parca l-as aranja altfel intre ghilimele. Stiti ceva sefu? Mie mi-au placut versurile, mai putin ideea lor.

    RăspundețiȘtergere
  45. Stimata domnisoara Pogany,
    Ma simt flatat de atentia pe care mi-o acordati. Nu stiu ce ati gasit la mine in afara fizicului meu atragator, elocintei care este o trasatura de familie, talentului meu deosebit de a trata in situatii critice, persuasiunii care m-a ajutat atunci cand nici nu mai speram, rabdarii de a suporta in jurul meu asemenea lighioane invidioase pe succesul meu la femei care, iata, se confirma.Numarul meu de telefon este scris pe peretele cabinelor de wc din Cismigiu.Al tau pe veci,( sau wc), Mitica.

    RăspundețiȘtergere
  46. am nimerit bine cu la bruyere, toate poeziile lui scrise de mine sunt din categoria "lipsa acuta de talent"

    RăspundețiȘtergere
  47. nenea administratoru, e unu aici care-mi zice motanu varză, vorbeşte urât şi nu mă respectă. ia să-i ştergeţi comentariile!

    luci, scumpete mică, vrei să te iau şi eu la o tură de poezii?!? sau preferi de gramatică?

    RăspundețiȘtergere
  48. mitica se dovedeste inca o data ca numai sa nu piarda accepta orice,inclusiv ca e tampit {greseli gramaticale la scris si NIMIC PE TERENUL DE FOTBAL DE ZIUA CINCEA)pana la urma este jokerul nostrul,al tuturor,pt Gabita este a 2 idee buna ,dupa prima de a face acest blog,fa logare sau cum vrei tu,sa nu mai scrie toti maimutoii ce vor si sa i-si dea alt nume,pt ca aceasta pagina ar trebuiii sa ramana o amintire placuta,un subiect de discutie la 1 berica cu nepoteiii,cu nevastra cand primeste pensia,si neaparat cu participantii la fotbalul de ziua cincea,asa ca inplicate urgent

    RăspundețiȘtergere
  49. Don Pedro cred ca are si el scoala multa, cel putin vreo patru clase.Intr-un fel are dreptate dar daca Gabita baga logare nu vad mai mult de trei insi sa scrie.

    RăspundețiȘtergere
  50. Mitică nu a scris zilele astea pe blog, a făcut-o un dobitoc care s-a crezut spiritual.
    Şi da, mai bine să scrie 3 inşi, dar măcar s-o facă în numele lor.

    RăspundețiȘtergere
  51. sunt eu, motanu care taman ce a cotizat la pariuri. promit că mă fac cuminte.

    RăspundețiȘtergere
  52. cred că s-a cam terminat cu impostorii, dar şi cu comentariile pe blog, aici merg pe mâna intelectualului, care o fi el...

    RăspundețiȘtergere
  53. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  54. E simplu pentru cei care au mail la google, se poate alege inclusiv poză etc. Cei care n-au, îşi pot face sau o să le fac eu, la cerere.

    În plus, cine greşeşte ceva îşi poate şterge comentariul, ceea ce nu era posibil până acum. Aşa am făcut eu mai sus ca să-mi ajustez poza.

    RăspundețiȘtergere
  55. Băga-mi-aş... Ăştia nu spun câţi pixeli trebuie să aibă poza, am micşorat-o succesiv, dar tot o taie!

    RăspundețiȘtergere
  56. huh, în sfârşit! A trebuit să experimentez pe contul meu, de-acum ştiu cum stă treaba, cei care vor să le fac cont la google (gmail) pentru a putea posta, nu trebuie decât să-mi spună, dacă nu se descurcă.

    RăspundețiȘtergere
  57. Salut,

    M-a pus Gabita sa comentez aici, desi nu inteleg de ce.

    Multumesc,

    Robert

    RăspundețiȘtergere
  58. Păi dacă ai reuşit tu, reuşeşte oricine!

    RăspundețiȘtergere
  59. gata cu viaţa nesportivă! de acum înainte, după modelul Nikolic de la Steua, cine vine pilit la teren stă pe bară. nu neg că principalul candidat e ăla mic, asta ca să se bucure şi păsăroii pelicani!

    băi robert, puteai măcar să remarci că te-am lăudat...

    RăspundețiȘtergere
  60. bai ză uei, azi e opt martie şi unii au făcut o promisiune!

    RăspundețiȘtergere
  61. Iar azi e 9 martie şi, vorba ălora de la timesnewroman.ro, o temperatură de 7 grade pe scala Celsius e oricând posibilă! :)

    RăspundețiȘtergere
  62. se mai poate scrie? "Babaeti",atentie,astazi se beau 44 de pahare si se "consuma" mucenici!

    RăspundețiȘtergere
  63. Astazi e si "Ziua internationala a barbatului". Iata trei barbati puternici care vor venii impreuna, cu acelasi bolid: Catalin, varulDanut si subsemnatul.
    Asadar ne vedem dupa 14-30. Astazi Luci va juca la noi, caci si el este un barbat la fel de puternic.

    RăspundețiȘtergere
  64. Deci se poate! Vasea, tu sper să alegi o poză cu acţiune de profil, nu de-asta de vacanţă ;)

    RăspundețiȘtergere
  65. Pentru mine, vinerea dupa-amiaza este un fel de vacanta, pentru altii e motiv de publicitate. Ce sa-i faci, sunt fel de fel de situatii. Da chiar, sunt curios cum priveste Sile acest aspect. La motanu am vazut.

    RăspundețiȘtergere