duminică, 4 decembrie 2011

T-P-P-T-T-P, respectiv Gă-Gi-Gi-G-Gă

Nu, titlul cronicii nu este inspirat dintr-un exerciţiu logopedic. Şi nici nu se doreşte a fi o provocare pentru pasionaţii de scrabbel. El poartă informaţii importante despre marcatorii din meciul de vineri 02.12.2011. Pentru a limpezii lucrurile, iată echipele aliniate pe cel mai frumos teren cu suprafaţă sintetică pe care au călcat vreodată fanii de ziua 5-a :

Pinguinii – Virgil, Bebe, Motanu, Gaby, Mitică, Găbiţă, Gigi şi Claudiu

Pelicanii – Cătă, Balaurul, Şorţuleţ, Popicu, Eugen, Tudor şi Vasea

Aşadar dragii mei, măcar pentru o etapă, bănuim în cinstea Zilei Naţionale, combatanţii prezenţi s-au grupat în formulele de joc care i-au făcut atât de cunoscuţi şi apreciaţi pretutindeni. Vineri, totul a fost deosebit. Începând cu vremea, apoi terenul magnific, echipamentul oferit de gazda bazei sportive şi purtat de pelicani, apoi noua minge de Europa League, pe care stătea scris “să rămâi la 40 ani la fel ca la 20” şi, evident, nu se putea altfel, meciul , deliciul suprem al întregii asistenţe.

Într-adevăr încleştarea dintre pelicani şi pinguini a fost una de excepţie, în care ambele echipe au demonstrat de ce fotbalul este atât de iubit, apreciat şi considerat a fi sportul rege. Iar dacă reuşim să-l practicăm dragi prieteni şi în condiţii mai deosebite, precum cele arătate mai sus, atunci chiar merită să faci şi mici economii în cursul săptămânii pentru a înfăptui toate cele necesare atingerii acestui scop.

Revenind la partidă, pelicanii au început cu un om mai puţin, dar foarte rapid au bifat primul gol prin Tudor , la o intercepţie a lui Eugen în jumătatea pinguină. Imediat după eveniment, cuirasatul King Eugen, care a jucat excelent până atunci, iese din joc acuzând contracţii musculare. La pelicani trece tânărul Claudiu şi astfel echipele se echilibrează numeric.

Pelicanii au folosit o aşezare de 1-2-2-2 cu Cătă în poartă, Balaurul şi Şorţuleţ în apărare, Claudiu şi Tudor la mijloc, iar în faţă, mai mult pe extreme, s-a jucat cu cel mai destabilizator cuplu de înaintaşi, cine alţii decât Sile şi Popicu. S-a socotit că pe centru nu trebuie să stea cineva deoarece tunarii din linia de mijloc riscau să facă victime din propria echipă. Deşi periculoasă pentru apărare, formula a dat posibilitatea pelicanilor să pună presiune continuă pe apărarea pinguină şi implicit să-i oblige la un joc colectiv defensiv şi , de ce nu?, să-i forţeze în felul acesta să comită greşeli decisive . Lucru care s-a şi întâmplat de 2-3ori. De partea cealaltă, pinguinii au jucat 1-4-1-1, cu Găbiţă la mijloc , Gigi vârf împins, mizând şi pe venirile sau lansările din spate ale lui Mitică.

În atare condiţii vă imaginaţi ce încleştare de forţe s-a dezlănţuit şi ce calitate de joc s-a etalat pe un teren plan ca oglida şi cu o minge de top, cel puţin european. Meci de infarct. Lucrătorii care amenajau în apropiere noul teren cu iarbă naturală (unii spun că treaba e făcută special pentru pinguini şi pelicani) au lăsat baltă sculele şi s-au strâns în jurul terenului pentru a asista la fascinantul spectacol. Evoluţia scorului spune totul.

Aşadar :

1-0 Tudor, apoi penalty ratat de Găbiţă , 2-0 Popicu, 2-1 Găbiţă, 3-1 Popicu (o nebunie, nu alta, gol cu capul la viclu), 3-2 Gică din penalty, 4-2 Tudor cu un şut magnific de la semidistanţă, 4-3 Gaby (şut frumos, din alergare, la firul ierbii artificiale) , 4-4 Gigi , 5-4 Tudor (gol splendid, poate cel mai important al partidei, venit într-un moment de cumpăna al meciului-după acest gol elanul pinguinilor începe să se frângă), urmează firesc 6-4, cu Popicu marcator (situaţie nefirească şi umilitoare spun unii cunoscători, Popicu fiind la al treilea gol marcat în poarta pinguinilor într-o singură partidă !?!?!?) şi, pe înserat, Găbiţă pentru rezultatul final de 6-5.

Deşi nu a marcat, Sile a fost la înălţime. El a aplicat o tactică cu totul specială şi numai de el ştiută. Atât am observat cu toţii : a alergat mai mult fără minge, dar pe unde trecea panică se creea, iar pinguinii se îngrămădeau pe direcţia lui pentru a-l bloca. Şi astfel au rămas de atâtea ori culoare pentru şuturile celorlalţi echipieri, iar Popicu, fără marcaj, şi-a făcut pur şi simplu de cap în zona lui de lucru. Aţi văzut ce a realizat! De aceea este mare Sile, altruist, el joacă pentru echipă, suportă vorbele celor care nu înţeleg rapid ce doreşte să facă şi contribuie discret şi eficient la succesul a-lor lui.

PS – Pe Popicu nu vreau să-l laud , pentru a-i face pe plac (merită cu prisosinţă favoarea asta pentru ceea ce a făcut vineri). Aşa că îl las în seama bărbaţilor puternici pentru a-l critica. Ce Doamne iartă-mă, respect spusele unui partener din echipa mea.

- Pe vinerea viitoare, cu mic, cu mare, în Agronomie !

60 de comentarii:

  1. O LABĂ TRISTĂ PE NUME RAFAEL NADAL

    A făcut pe naiba-n patru şi ţărănoiu care-şi bagă mâna-n cur ma-a decavat. setul trei pariez şi eu ca omu normal că ia del potro cel puţin 2 ghemuri(!!!), nimic, l-a făcut ghiolbanu muci.setul patru zic şi eu să-mi scot pârleala, iau că se joacă mai puţin de 10 ghemuri, hai, de bun simţ, nu l-o bate la zero, îi lasă şi lui ăla patru ghemuri. ţăranu face break, îşi pierde apoi serviciul, iar break, iar îşi pierde serviciul, meciul se echilibrează şi în ghemul 9 face break del potro. ţăranu se sforţează, publicu behăie, re-break, am pierdut pariul. evident, în tie-break cel mai băşinos mânuitor de ciomag câştigă cu 7-0, bucurie mare, pupături, de acum înainte îl urăsc sincer.

    despre meci, mai încolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. Într-adevăr, despre meci mai încolo. Acum vorbim despre ţărani. Popică, e al doilea meci la rând când mă faultezi ca ţăranu'. La al treilea primeşti roşu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine bă, v-am lăsat o zi și voi vă faceți de cap? Cum au reușit pelicani să vă calce-n picioare în halul ăsta? Vreau să știu dacă, înaintea partidei s-a făcut etilotestul și testul de halucinogene ( Eugene?).Pentru vineri mi-am luat polizor și flex și-mi ascut unghiile, lasă că vedeți voi preaîmpănaților...
    L.

    RăspundețiȘtergere
  4. Halucinant a fost totul Luciene. Am crezut ca avem vedenii cand am constata ca nu esti prezent. Si ne-am zis in gusa, noi pelicanii: ”Acum e de noi, dl. Somnorila nu e la post!”. Si s-a vazut! Yes.
    Ce e drept, a lipsit si Stelica.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aşa, acum şi despre meci, ca să înţeleagă şi ceilalţi cum a fost posibil...
    În primul rând, acelaşi meci pe iarbă nu s-ar fi încheiat niciodată cu acest scor. Nu ştiu cine ar fi câştigat, nu la asta mă refer, ci la faptul că terenul nu ne mai joacă feste şi se dau mult mai multe goluri. Atenţie, de data asta porţile n-au avut nici o contribuţie! Am adus porţile noastre, iar în cronica lui Tavi nu se pomeneşte nimic de asta, s-ar putea crede că s-a jucat la alea mari.
    În al doilea rând, avalanşa de goluri nu mai permite descrierea lor, ar fi imposibil, deci aici contribuţia fiecăruia e esenţială în comentarii. Observ că nici măcar evoluţia scorului nu mai poate fi redată corect, ceea ce se cere îndreptat: noi am avut 1-0, gol marcat de puştiul Claudiu, care după aia a trecut la voi când cu accidentarea lui Eugen. După care... orice greşeli am putut face, le-am făcut. Vreo două mingi făcute efectiv cadou când începeam mingea de la poartă, fără pic de presing, apoi două goluri cu capul, din corner, la care marcajul, ca să nu zic că era inexistent, l-aş numi extra-larg, 2-3 metri de adversar! Emblematică şi faza în care îi pasez lui Motanu singur cu portarul, iar el nici măcar nu încearcă finalizarea, doar greşeşte cumva şi în câteva secunde luăm noi gol pe contraatac, ca la handbal!
    În schimb, golurile noastre au fost toate meritul nostru exclusiv, pelicanii nu ne-au făcut de data asta nici un cadou. Penalty-urile (unul ratat - s-a executat cu portar, putem încerca şi varianta cu poarta goală de la linia careului opus) au fost obţinute în faze clare de gol. Deci 5 goluri din 5 rezultate din combinaţii şi faze în viteză, iar cel puţin încă pe atâtea ne-au fost negate de Cătălin, cel care practic v-a cîştigat meciul. Nu Popică, nu Tudor, nu Claudiu, ci Cătălin! Ăsta e adevărul, meciul nostru l-am pierdut noi, pe al vostru l-a câştigat Cătălin. Dacă una dintre condiţiile astea nu se îndeplinea, n-am fi avut cum să pierdem. Asta deşi în atac n-am contat decât doi inşi, Gică şi cu mine, ajutaţi uneori de Gabi, în timp ce Mitică a fost iarăşi discret, ca la dame: zero-zero (goluri-pase de gol). Când forţam egalarea, pe final, el stătea în apărare, "la umbră"!

    RăspundețiȘtergere
  6. Alo,Gabita,am jucat doua meciuri vineri?!? Vorbesti de meciul vostru si de meciul nostru,pe care,intr`adevar,l-a cistigat Catalin;eu te inteleg,dar nu mai pune la suflet totul,caci pasiunea asta exacerbata te mistuieste...Uite,eu sunt multumit ca am dat centrarile la golurile cu capul si alte pase din care s-a marcat.
    @Razvan:lasand la o parte pariul,se pare ca NADAL
    a redevenit acel tenisman sclipitor si-n acelasi
    timp,f.f.muncitor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Păi fără pasiunea aia n-aş mai veni!

    RăspundețiȘtergere
  8. Acesta este Sile, e modest si echilibrat. El ii protejeaza prin vorbe alese si pe unii si pe altii. Doar la fapte nu-i iarta pe cei impotriva carora joaca. El e un pelican universal.
    Cine stie, vinerea viitoare el poate fi nasul nostru, al pelicanior de cartier.

    RăspundețiȘtergere
  9. Intru destul de rar pe blog si scriu si mai rar desi ma numar printre cei ce frecventeaza vinerea fotbalistica.Imi pare rau ca in ultima vreme cel putin exista foarte multa incrincenare si reprosuri unele dintre ele nefondate.In definitiv venim sa ne relaxam si sa scapam de energiile negative acumulate, nu sa ne pricopsim cu altele, iar fiecare joaca atit cit poate in general si la momentul respectiv.
    Incercati sa fiti mai calmi si mai impaciuitori, cel putin unii dintre voi, care ar trebui sa se stie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Intr-adevar Cata a scos cateva suturi si devieri foarte grele, plus ca a coordonat foarte bine si util pozitionarea celor doi fundasi pelicani. Este extrem de important pentru echipa sa stie ca poarta e pe ”maini bune”. Acest aspect cred ca a contat atunci cand s-a mers doar cu doi fundasi.
    Una peste alta, tactica si jocul pelicanilor au fost...castigatoare. Pe merit, sa nu se creada cumva altceva. Cand pierzi, la lupta, e normal sa ai si o stare de consum interior. In atare situatie ”daca si cu parca” fac parte din meniu. Am trecut si noi pelicanii prin situatii similare.
    Ehiii, daca erau si Lucica si Stelica...... Atunci venea ....varu'Danut.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dacă venea văru' Dănuţ, Claudiu rămânea la noi. Cred că ar fi fost un plus pentru noi, fiindcă noi am fost puţini de la mijloc în sus. Şi, ca să fiu bine înţeles, eu nu contest victoria pelicanilor, că doar e dreptul lui Cătălin să apere extraordinar. Ceea ce contest e înfrângerea pinguinilor! Atâtea cadouri n-am mai făcut de când ne dădeam 3 autogoluri într-un meci. Drept e că se apropia sf. Nicolae...

    RăspundețiȘtergere
  12. Fan Ronaldinho5 dec. 2011, 13:30:00

    Felicitari, pelicanilor!!! Scorul nu trebuie sa mire pe nimeni. A lipsit Bramburistul sef si s-a vazut. Fara el, biciclistu,echipa se exprima altfel.Pe teren drept tehnica este pusa in valoare.Nu intamplator Popicu a dat atatea goluri si Mitica a fost ....Observati modestia lui GP ?!!!Nu zice nimic, tace ca un peste.Isi cunoaste valoarea si ce poate sa zica.De acum veti vedea un alt Popicu. Cine are spirit de intreprinzator baga acum ceva bani si organizeaza intrarea spectatorilor cu bilete la fiecare meci in care va juca GP si nu va regreta.
    S-a dus epoca turcarilor in fotbal. Alde Stelica, Mitica, Pisica,Bebica, Lucica sunt epave si trebuie sa li se va interzica accesul pe terenul de joc, pentru ca ce joaca ei nu se poate numi fotbal.Pe tarla, nonvaloarea se poate ascunde sub brazda, dar pe teren adevarat nu mai merge. Pe Popicu il puteti de acum numi, fara nicio exagerare,Ronaldinho.

    RăspundețiȘtergere
  13. Apropo, la multi ani Niculailor, Nicușorilor(Nicule unde ești?), afinilor, rudelor și prietenilor, cu ocazia zilei de maine. Vineri aduc un par de la Moș Niculae și-l pun langă poartă, să văd ce pelican dă prin băț( apropo de încrancenarea de care vorbea ,, participantul,,).
    Altfel nu se mai poate!
    L.

    RăspundețiȘtergere
  14. Tavi,conform dictonului,despre....golgheterul Popica-alias Ronaldinho numai de bine!Ma auto-felicit ca am rezistat tentatiei de a-i raspunde la jigniri,e drept ca de data asta n-a prea insistat si bine a facut...,caci vorba "participantului"de mai sus,venim sa ne relaxam.

    RăspundețiȘtergere
  15. Anti-fan Fan Ronaldinho5 dec. 2011, 14:02:00

    Bai gluga de coceni, tu si ala de-l lauzi/ de n-o-ti fi unul si acelasi tantalau/ ar trebui sa va spalati pe miini, picioare, la subrat si pe dinti cind pomeniti numele meu.De campioni la dat cu stingu-n dreptul sunt satul si va stau oricind la dispozitie pentru un meci unu la unu. Apropo cum mai merg papucii in tirg? Am un prieten care aduce un tir si poate ii vindeti voi la bucata sa va iasa de o saorma.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si inca ceva, calicule.Tu ar trebui sa ne platesti gras ca te lasam sa joci cu domnii.Dar te iert ca poate ai gasit in debara visinata lui coana mare si ai dat iama in ea ca tot iti place moca.

    RăspundețiȘtergere
  17. Milogule, tu sa te duci la saraci cu Motanu si Mitica sa va dea nea Nicu de pomana.

    RăspundețiȘtergere
  18. Bine ma fotbalistule!Esti bun, deacum inainte iti spun Kaka.Sau mai pe intelesul tau, CaCa.

    RăspundețiȘtergere
  19. Fan Ronaldinho5 dec. 2011, 16:15:00

    Ofticosilor! Pana vinerea viitoare mucles.Aveti bun simt si taceti. Ati furat-o, bagati-va capu-n nisip si asta e, recunoasteti-va impotenta. Ceea ce a fost de demonstrat, s-a demonstrat pe teren. In loc sa fiti lei acolo, voi va dati cocosi aici? Rusine, Stelicilor,Miticilor, Bebicilor, Pisicilor si celor ca voi!!! Popicu va face onoarea sa va arate din tainele acestui joc si in loc de recunostinta, voi va comportati ca pe maidan.M-ati deceptionat inca odata.

    RăspundețiȘtergere
  20. PelicanRaduTanase5 dec. 2011, 18:15:00

    Sefu, dl Ronaldinho a fost inconjurat astazi numai de barbati puternici ! Și maine o fi la fel?

    RăspundețiȘtergere
  21. fiecare si-o face cu mana lui (cel mai bine, intrebati-l pe Marinica P. Ronaldinho...), asa ca eu sunt primul papagal ca am pierdut la pariuri cu nadal. trec peste seturile 2 si 3, cand a fost fiara, inteleg ca poate avea si scaderi in joc, da' sa piarda dobitocu' 10 MINGI LA RAND, dupa ce facuse break si AVEA 40-0 PE PROPRIUL SERVICI si apoi sa-si revina cand ala servea pentru set...

    gata cu taranoiu', deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  22. motanu, fan Caca (pardon, Ronaldinho)5 dec. 2011, 18:55:00

    domnule nepot de bălţată românească, la capitolul Pisici, Mitici etc... văd că nu i-ai băgat şi pe Popici. nu-i frumos, asta-i discriminare.

    văd că ţi-ai găsit un nou partener de colocvii literare, dar o cam dai în bărci cu gramatica. taman tu, expertule?

    RăspundețiȘtergere
  23. fan Ronaldinho5 dec. 2011, 21:12:00

    Tot felul de epigoni vopsiti de pe tarla se baga in seama cu Maestrul.Macar budinca de Tavi ar trebui sa fie recunscator ca are ocazia sa joace alaturi de un asa fotbalist si mai bate si el cateodata. Vai, cat sa-l mai suport?

    RăspundețiȘtergere
  24. Fan Ronaldinho6 dec. 2011, 09:24:00

    Domnule Pisica, aerele tale de atotstiutor ma umplu de respect. Cand vrei sa corectezi pe cineva intr-un domeniu, trebuie s-o faci in cunostinta de cauza, iar tu nu s-ar spune ca te pricepi in ale gramaticii. Apropo, se scrie propriul serviciu, nu propriul servici.

    RăspundețiȘtergere
  25. LA MULTI ANI CU SANATATE ! - Nicule .
    Sorine, daca citesti, sa-ti traiasca taticul, cel care a dat numele celebrului popas ”La nea Nicu” , vestita gazda de dupa meciurile fanilor de ziua 5-a.

    RăspundețiȘtergere
  26. anti-fan Ronaldinho6 dec. 2011, 10:48:00

    Ba baiete spune la ce sport te pricepi tu iti dau zece in fata si jucam cu spatele. Dar pina atunci nu mai baga botul in oala cu visinata a lui coana mare cat-i dauneaza si mai grav sanatatii.

    RăspundețiȘtergere
  27. Fan Ronaldinho6 dec. 2011, 13:18:00

    Poate-mi descifreaza cineva ce a vrut sa spuna anti-fan Ronaldinho.N-am inteles ce vrea.De ce vrea sa joace cu spatele si de ce nu cu fata? E cumva gay?

    RăspundețiȘtergere
  28. Victoria Pelicanilor a prefigurat izbanda Stelei care i-a ingropat pe caini in Groapa!?!Forza Steaua!

    RăspundețiȘtergere
  29. "iar tu nu s-ar spune ca te pricepi"??? si de tu s-ar spune acelasi lucru.

    RăspundețiȘtergere
  30. ronaldinho, zburdalnicule, crezi ca ai putea sa inspiri pe cineva de te interesezi daca baiatu' e gay? cu "serviciul" ai dreptate.

    sile, de bucurie ai inceput sa scrii sub pseudonim?

    RăspundețiȘtergere
  31. Văd că s-a umplut de moco-fani pe-aici! Care mai de care mai breaz. Până acum nu l-am auzit pe Popică de Ronaldinho, dar acum, când a apărut masturbându-se, hop şi el! :)

    RăspundețiȘtergere
  32. Ce darnic e Sfantul Nicolae! Ştie cineva ce le-a pus de cu seară pelicanilor şi pinguinilor în ghetuţele de fotbal? Hai să vă spună mandea , vorba lui Ţăndărică Ronaldinho. El le-a pus apă de ploaie la seminţele viitorului gazon de pe terenul din Agronomieeee. Nu e mişto? Nu e aşa că e semn bun?

    RăspundețiȘtergere
  33. Tavi, gogomane, mai bine te-ai ocupa de pus muraturi si crosetat decat sa-ti pierzi vremea si sa ne tocesti noua nervii la teren. Cred ca la o adica imi pot permite sa te platesc sa nu ne mai plictisesti. Ai o suta de mii pentru fiecare vineri in care ne onorezi cu absenta, pentru ca sanatatea mea face mult mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  34. Îl provoc pe Motanu la un concurs de cel mai ghinionist parior. Ştiţi de ce a dat Barcelona golul de 4-0 în min 89? Ca să pierd eu nişte milioane, nu puţine.

    RăspundețiȘtergere
  35. Mai Tandarica-Ronaldinho, interesant! , lei noi, sau lei vechi?

    RăspundețiȘtergere
  36. Lei vechi, bolovane si-ti dau si gaura de la un covrig.

    RăspundețiȘtergere
  37. Multumesc pentru urari, succes la fotbal,atentie la tendoane.Spuneti-mi, va rog, daca au schimbat covorul de pe teren, sau e tot cel pe care-l stiu.

    RăspundețiȘtergere
  38. Tavi e fetita de se pricepe la crosetat? Mi s-a parut mie mai demult ca are trasaturi feminine dar nu e pe gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
  39. Tandarica-CURiosule, ce tembel esti. Si atat de vulgar. Totusi esti pe blog, cretinule !

    RăspundețiȘtergere
  40. Nicule, vechiul sintetic s-a inlocuit, iar terenul mic, vecin, a fost amenajat si acoperit si el cu suprafata sintetica. Vino vineri si testeaza supravetele. Te asteptam.

    RăspundețiȘtergere
  41. anti-fan Ronaldinho7 dec. 2011, 14:53:00

    Vinde marfa la taraba
    Alaturi de o stramba baba
    Si-o roaga sa-l instruiasca
    Sa-l invete sa citeasca,
    Sa scrie, sa socoteasca.
    Dar nimic n-a reusit
    Ca baba s-a plictisit
    Si i-a spus ca-n viata ei
    A-ntalnit mai multi vitei,
    Dar niciunu-asa de prost
    ’’Imi pierd timpul fara rost’’
    Bietul om s-a resemnat,
    Stie ca-i handicapat,
    Dar spera si el in van,
    Desi crescut pe maidan,
    C-o s-ajunga si el domn
    Cand e trez, nu numa-n somn.

    RăspundețiȘtergere
  42. Vitelul traditional7 dec. 2011, 18:55:00

    Saraca baba s-a chinuit degeaba cu vitelul ei. Prostul ala de tiz al meu precis a incurcat portile. parca-l vad uitandu-se la o poarta de pe un teren de fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  43. Tavi, budinca de cartofi, nu-i frumos sa vobesti necivilizat. Daca esti cuminte, poate primesti o carte de crosetat, daca continui cu obrazniciile, poezia te paste si nimic nu te mai spala.

    RăspundețiȘtergere
  44. daca il intalnesc pe anti-fan Ronaldinho ii strang mana si ii fac si cinste. s-ar putea sa ma pacalesc si poezia lui sa fie o autodedicatie, dar risc.

    RăspundețiȘtergere
  45. Pacat ca Paraschiv a ratat! Dorinel merita totusi un egal. Pentru seriozitatea si priceperea lui de a duce o echipa mica in CL. Mai e totusi o repriza. Risti motanele un pronostic?

    RăspundețiȘtergere
  46. Dar de Ajax ce ziceţi? Mai rar aşa ceva...

    RăspundețiȘtergere
  47. Ronaldinho, ai intrat in silenzio sau n-ai curent la taraba sa te loghezi?Iti dau eu un pont, cel mai bine in sezonul asta se vind slapii si ochelarii de soare!

    RăspundețiȘtergere
  48. Daca ”vedetele” noastre din Europa Leaque, ma gandesc la Steaua si Vaslui, reusesc sa prinda primavara, o sa fie mare durere de cap si pentru ai nostrii si pentru echipele din Spania, Anglia, Portugalia, Germania,Olanda. Doar ca motivele unora vor fi diferite de ale celorlalti. Totusi sa le tinem pumnii a-lor nostrii saptamana viitoare. Uite asa, sa-i doara capul si pe altii !

    RăspundețiȘtergere
  49. Multa dreptate ai maestre Tavi,sa vezi si sa nu crezi, ce "probleme" o sa punem granzilor si grandomanilor europeni...

    RăspundețiȘtergere
  50. NOUTĂŢI IMPORTANTE!
    Am vorbit azi cu Ionuţ, patronul bazei şi ne-am înţeles să jucăm o oră jumate şi să plătim pentru o oră, în condiţiile în care o să compensez cu reclamă şi cu avans pentru o lună. Avansul o să-l dau eu, urmând să-mi recuperez banii de la voi. Va fi aşadar în fiecare săptămână o sumă fixă de 130 de lei care se va împărţi la numărul de jucători:
    - când vom fi puţini, să zicem 10, vom da 13 lei de fiecare, cât am dat data trecută
    - la o medie de 16 inşi, ar fi cam 8 lei de fiecare.

    RăspundețiȘtergere
  51. Sper sa ne descurcam în algoritmul acesta .Până la urmă el încurajează participarea a cat mai multora dintre noi şi permite desfăşurarea unui joc în niste conditii deosebite.
    Obligatorii, dar nu costă nimic, sunt comportamentul şi ţinuta noastra (nu cea vestimetara). Mârlănismele unora nu-şi mai au locul printre noi.

    RăspundețiȘtergere
  52. Tavi, du-te de te culca, si asa dormi pe teren. Si mai si sforai, gugumane!
    Ma gandeam sa-ti dau un autograf, dar nu meriti!

    RăspundețiȘtergere
  53. Tuturor anti-fanilor mei, pisici, stelici, lucici, bebici, mitici
    M-ati suparat,v-o platesc

    Nu vand marfa la taraba,
    N-am vecina nicio baba,
    Eu sunt intreprinzator,
    La toate cunoscator.
    Am secretara o blonda,
    La Telega am o sonda
    Care-mi pompeaza dolari,
    Iar voi sunteti cocalari !

    Am masina limuzina,
    Case multe, o duzina,
    Sunt servit de ospatari,
    Iar voi sunteti cocalari !

    Nu mai pot continua
    Ma cheama nevasta mea
    Sa nu pierdem avionul
    -Mai lasa-l pe avortonul
    Care se crede cu har
    Este un biet cocalar !

    RăspundețiȘtergere
  54. Băi, vă rog eu, nu-l mai insultaţi pe Popică! Oricum, n-aţi putea s-o faceţi mai grav decât o face el însuşi prin asemenea "creaţii".

    RăspundețiȘtergere
  55. GP-ul asta n-a dormit toata noaptea ca sa inventeze si sa epateze. Ia-ti liber astazi.

    RăspundețiȘtergere
  56. ma doare burta de atata ras!

    RăspundețiȘtergere
  57. Din nou fara greseala MM-ul nostru! Fereastra biroului e inundata de lumina puternica a soarelui! Asadar, va rog insistent sa nu veniti mai multi de 22-24 de fani. Nu de alta, dar terenul are gard de jur-imprejur si e de preferat sa evitam starile de claustrofobie. Ne vedem ca de obicei la 14-30, iar acolo nu mai lungim vorba, caci timpul costa. Salut.

    RăspundețiȘtergere
  58. Am uitat. Lucica i-ati si parul ala, pentru orice eventualitate ! Nu se stie niciodata la ce poate fi bun. S-or gasii unii sau altii care sa-l simta pe spinare.

    RăspundețiȘtergere
  59. Cine vorbeste, bolovanul care a intarziat ca de obicei!

    RăspundețiȘtergere
  60. Iar s-a dat de gol bruta ca are o musca-n gura si alta pe caciula.

    RăspundețiȘtergere