duminică, 18 decembrie 2011

Un autogolgeter înnăscut, Marinică P. Freşparu

Încă o zi frumoasă trecută pe răbojul practicanţilor de ziua a cincea, a nouăzeci şi treia vinere consecutivă în care se joacă. Vreme superbă, temperatură ideală, teren perfect, popor cât cuprinde, deşi unii umblă încă cu ceasul după ora de vară. Echipele, cam cele pe care le ştiţi (tanti Vasilica de la raionul Competiţii vă poate elibera , la cerere, lista cu combatanţii), de data aceasta cu ceva mai mult tineret, astfel încât se pare că a venit vremea despărţirii pentru un mare campion. Mitică, acest Pirlo de Drumul Taberei, colţ cu Gara de Nord, e pe punctul de a părăsi corabia pinguină şi de a juca sub culorile pelicane, alături de idolii săi din copilărie, Tavi şi Marinică. Mulţumim partenerilor noştri de întrecere că au înfiat un copil orfan (de talent, ar spune rautăcioşii...) şi îl aşteptăm să îşi arate adevărata sa valoare în faţa uzurpatorului nerecunoscător Găbiţă.
Meciul, încheiat la egalitate, 2-2, a fost în totalitate la discreţia pinguinilor, care aveau neapărată nevoie de o victorie pentru a se încununa deja campioni pe 2011. Acest semieşec se pare că nu a fost bine primit de conducerea administrativă a echipei, care a convocat cei mai importanţi jucători la o şedinţă-fulger de analiză la nea Nicu. Sursele noastre ne-au pus la dispoziţie stenograma întâlnirii, din care spicuim cele mai importante idei:
- nereuşita se datorează în mare parte portarului advers, Cătălin. Ca măsuri se impun găsirea unei prietene pentru respectivul, care să-l trimită vinerea la cumpărături şi comenzi peste program la locul de muncă.
- Gigel este de la o vreme numai cu gândul la pariuri şi la lichide. Ca măsură se impune decretarea prohibiţiei pe o perioadă de cel puţin 3 luni şi ca temă suplimentară alcătuirea unei compuneri cu titlul "Dinamo bate la Târgu-Mureş".
- Găbiţă este, pentru a câta oară, în perioada de desenat inimioare. Nu putem decât să-i luăm un set de carioci şi să aşteptăm primăvara.
- lui Motanu (cantautor la al doilea gol al păcălicilor) i s-a pus în vedere că, dacă va mai fi vreodată driblat de Silică, poate să-şi caute altă echipă.
- lui Somnorilă i s-a reproşat că-şi bagă mai mult de două mâini în nas (el zice ca să nu aţipească pe teren) şi astfel îşi pierde echilibrul, pentru că nu mai are una de rezervă ca să se ţină de bară.
De departe însă, cel mai imporant reproş l-a constituit ignorarea de către pinguini a celui mai în formă jucător al momentului, perla maro a coroanei, Marinică. În momentul în care combinaţiile l-au vizat pe respectivul, golul a venit imediat, şut plasat, la colţ, cu o stăpânire de sine demnă de invidiat, ca să nu mai pomenim de momentele de reală panică stârnite de marele talent la poarta pelicană, de combinaţiile devastatoare pentru coechipieri, de şuturile plasate în tribune,de detenta sa negativă, de tehnica sa desăvârşită de autodeposedare (cu sau fără alunecare) cu aterizare-n nas, de viziunea strălucită a jocului fără balon, de dicţia şi erudiţia personajului care ne onorează cu prezenţa-i colorată. Păcat, încă o dată păcat, că nu joacă la pinguini!

66 de comentarii:

  1. E clar, ai luat-o şi tu pe urma lui Motanu. Nu echipe, nu autori, când citesc ăia care n-au venit înţeleg din părţi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi n-am înţeles-o pe-aia cu inimioarele, poate arabescuri, printre pelicani. Iar 93 sunt săptămânile, nu vinerile, că anul trecut am jucat joia de Sărbători şi Anul Nou.

    RăspundețiȘtergere
  3. Razbunarea mea pe tractoristi va fi crunta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Meciul de vineri ar putea fi preludiul unor transferuri de neimaginat până mai ieri. Mitică la pelicani şi Popicu la pinguini. De ce aşa? Pentru că primului i se reproşează că nu mai marchează şi în general cică, două săbii nu pot sta în aceeaşi teacă. Adică Găbiţă, prin stilul de joc, pune presiune nu numai pe adversar ci şi pe echipieri şi revendică maniera şi stilul de joc ale echipei, lucruri cu care de obicei se ocupa Căpitanul. Celălalt, Il Fenomeno, caricatura perfectă, încearcă să fie universal , să-l imite pe magnificul Sile. Doar că a încurcat ordinea lucrurilor. În loc să se transfere şi apoi să dea gol, domnia sa a procedat invers, adică întâi a marcat în poarta pelicanilor şi abia după aceasta va urma şi transferul. Asta înseamnă să fi slab, să te îmbeţi cu apă plată, şi după două săptămâni să nu reuşeşti să-ţi revii şi să distingi porţile.

    RăspundețiȘtergere
  5. Despre meci, cred că a fost un rezultat echitabil. Pelicanii au făcut totuşi un joc sub posibilităţile lor. Asta pentru că cei responsabili cu atacul au jucat fără vlagă şi lipsit complet de inventivitate. Mă refer aici la Tudor, care a şi plecat ca de obicei mai devreme, cât mai ales la vărul Dănuţ care a fost de nerecunoscut. Noi credem că a fost vorba de lipsa de acomodare. În schimb Mitică a luptat ca un leu, a şi marcat un gol de generic şi a mai avut câteva şuturi splendide care nu şi-au atins de puţin ţinta. De asemenea, cred că e momentul să îl apreciem şi pe MihaiS, care pe postul fabulosului Balaur (vineri lipsă la apel-unii zic că a băut şi el pepsi la Băneasa)s-a ridicat la înălţimea acestuia. Deşi, când te uiţi la el n-ai zice, dar a făcut-o, asta e sigur.

    RăspundețiȘtergere
  6. L-am lăsat înadins pe Cătă la finalul acestor prime comentarii, el fiind şi acum ultimul apărător pelican. Primele două treimi din meci le-am jucat în apărare. Pot să spun, că deşi a luat două goluri (primul de la Il Fenomeno, echipierul lui, care l-a executat scurt, cu latul, după ce Cătă salvase o minge imposibilă venită din apropiere, unde erau Gi&Ga-iar al doilea gol datorită unei pase greşite a pelicanilor după epuizarea unui atac advers)a jucat excelent, dar prestaţia lui extraordinară, fără exagerare, s-a conturat în ultima treime când jucam în faţă. În această perioadă pinguinii se năpustiseră peste noi. Începuse să se întunece şi nu mai distingeam bine fazele din zona portii noastre, dar auzeam pe păcălicii pinguini: "ah, fir-ar să fie", "băi nu e adevărat!", " f..u-i, nu pot să cred", "cum dracu băi..., nu e posibil", "bă ce fraier sunt!". Pe scurt, Cătă făcea mişto de vedetele pinguine, care se văitau ca babele neputincioase, cănd le pui să joace fotbal şi le ceri să marcheze.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tavi, ti-am spus demult ca pentru tine e cel mai bine sa taci cand vorbesti. E pentru ultima data cand ma cobor la nivelul unor antitalente si incerc sa le explic sa stea in banca lor, de acum inainte voi fi nemilos cu cu ghertoi si tu esti cap de lista.

    RăspundețiȘtergere
  8. PS - Totuşi, trebuie spus că Gigi a jucat accidentat mai bine de jumătate de meci.
    - Il las pe Sile să îndeplinească dorinţa motanului şi să spună echipele şi toţi marcatorii. Nu de alta, dar simt şi eu nevoia unui colaborator în redacţia pelicană. Aşa, uşor, începe pofta şi apoi gloria fiecărui cronicar !

    RăspundețiȘtergere
  9. @gabita: asta cu luatu' dupa motanu m-a descumpanit total. adica sunt unii care ma plagiaza!?! oricum, sunt FOARTE SUPARAT pe tine.
    @tavi: sa vezi tu "babele alea neputincioase" cand or pune matura pe tine!
    @GM: scumpete mica, te pricepi la tractoristi? recomanda-mi si mie unu' de incredere care sa nu ciordeasca prea multa motorina.

    RăspundețiȘtergere
  10. Rezultat echitabil??? Păi dacă săptămânile trecute Cătă a scos mingi pe care scria gol, de data asta a scos dublu! A fost şi conjunctura cu mingile. Eu am întârziat şi n-am mai avut răbdare să scot mingea din portbagajul de deasupra (oricum trebuia şi puţin umflată), iar după ce s-a spart prima minge s-a jucat cu un fel de pietroi... Pur şi simplu nu puteai să-i dai înălţime! Cornerele nu treceau de primul apărător, iar Motanu, care de obicei dădea de la poartă la poartă, găsea numai capul Sudorului. Până şi Cătălin, care nu prea greşeşte repuneri, de data asta a comis-o de vreo două ori. O dată am interceptat în lateral şi am dat un lob cu exteriorul care a căzut la două degete de bară. Iar când am nimerit bara cu pietroiul ăsta, ca să vă daţi seama, mingea a ieşit în aut în terenul nostru. Şi Gică a pocnit transversala, de la distanţă, dar cred că a fost cu prima minge, nu-mi amintesc exact.

    RăspundețiȘtergere
  11. În schimb, la voi din bară s-a dus în portar şi după aia în poartă. Cine a fost autorul? Cineva care s-a supărat că nici măcar nu i-ai pomenit numele, deşi v-a mai salvat o dată din faţa porţii goale la o fază la care nici măcar Cătă nu mai avea ce face. Data viitoare zice că joacă la noi...

    RăspundețiȘtergere
  12. Tanti Vasilica este putin suparata ca o deranjati de la treburile gospodaresti acum in
    prag de sarbatori,dar totusi va iubeste prea mult
    ca sa nu va satisfaca cererea voastra in legatura cu alcatuirea celor doua formatii.
    Asadar,echipa A(PE):Catalin(a aparat fabulos),Tavi,MihaiS(a jucat f.bine),Mitica,varu`Dan,Popicu(vesnic comentatorul),Vasea,Tudor(venit mai tarziu si plecat mai devreme la scorul de 1-1)si Robert(venit mai tarziu).Echipa B(PI):Lucica,Bebe,Stelica,Razvan,tanarul Claudiu,Gica,Gabita(venit mai tarziu),Gabi.
    Scor:2-2;a deschis scorul pt.pinguini,Popicu pelicanul,cu un autogol imparabil;a egalat "el capitano"Mitica cu un sut naprasnic;apoi a inscris Gabita si a egalat Robert cu un sut frumos in bara de unde mingea a ricosat in partea posterioara a lui Somnorila si a intrat in halau.Cam asta a fost.

    RăspundețiȘtergere
  13. L-a facut Motanu pe Prostovan, sa vedem daca are replica.

    RăspundețiȘtergere
  14. Tanti Vasilico, vezi sa nu ti se arda cozonacii ca oricum golurile nu le-ai nimerit.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cam multi smecheri pe aici care se baga in seama.Gabita, nu mai plange ca data viitoare va dam trei.Cu o conditie, sa ramana Tavi la tricotat ca la asta se pricepe cel mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  16. Da, aţi putea să ne daţi 3, dar tu o să pleci acasă ca Moşu, cu sacul plin.

    RăspundețiȘtergere
  17. Şi într-adevăr golurile pelicanilor au fost inversate, întâi a dat Robert apoi Mitică, bineînţeles cu bulan, două devieri! Şi fiindcă Vasea mi-a împrospătat memoria cu echipele, mi-am adus aminte de puştiul Claudiu. Bunicel ca om de legătură, cărător de balon, dar fără discernământ în zona de finalizare. De două ori am scăpat 3 contra 2 şi a preferat să şuteze de la distanţă (!), iar altă dată Gică, scăpat singur cu portarul, i-a pasat cu poarta goală, şi în loc să înscrie simplu a întors o pasă pe care n-o mai aştepta nimeni. Poate i-o fi ruşine să dea goluri de-astea simple...

    RăspundețiȘtergere
  18. Mosu vine cu sacul plin si pleaca cu el go.Pentru tine avea ceva talent sa-ti lase dar pana la urma cred ca tot lui Tavi i-l da ca are mare nevoie.Zacusca, cum stai cu crosetatul?

    RăspundețiȘtergere
  19. Băbăeţi, tocmai m-a sunat Motanu să vorbim de-ale noastre, adică de ce meseriaşi suntem noi la pariuri, dar ce ghinion avem, şi la final aflu şi eu că el a scris cronica, nu Tavi! Şi eu care intrasem cu Tavi în polemică :))) Da' lasă că, la ce comentarii a postat, oricum intram!

    RăspundețiȘtergere
  20. mesaj important pentru tot felul de GeMiei, Maradoni, Bironi si tot felul de anonimi de doi lei cu rest: cine se leaga de protejatul meu Vasea are de-a face cu mine personal si nu s-a inventat inca sapunul care sa-l spele. am zis!

    ps: ala mic, indragostit, ca de obicei...

    RăspundețiȘtergere
  21. Anonim de milioane de euro20 dec. 2011, 11:15:00

    numai anonimii sunt de doi lei?

    RăspundețiȘtergere
  22. Top papagali 2011:
    1. Mitica, pentru toata cariera
    2. Tavi, antitalent nascut si convins
    3. Motanu, premiul special al ceapeului

    Mentiuni:
    1. Vasea, incurca-lume
    2. Lucian, portar de noapte
    3. Gabita, talent la sfert

    RăspundețiȘtergere
  23. Top Valori 2011
    1. Van Basten
    .
    .
    4. Catalin
    5. Gabita

    RăspundețiȘtergere
  24. Premiul special "Lasa-ne!": Behehe

    RăspundețiȘtergere
  25. Asa prietene,protejaza-ma!
    Cat despre "mister" LIMBARITA,fara comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  26. Imi cer scuze fata de Robert, omisiunea lui ca marcator este fara intentie. El stie ca orice pelican care arata pestisorul pinguinilor, dupa care il mananca, este vedeta in colonia gusatilor. De ce? Pentru ca sigur se lasa cu un gol in stomacelul larg al unor pinguini simpatici.

    RăspundețiȘtergere
  27. Vasea si cu Tavi, luati-i si pe ceilalti gugustiuci si veniti sa va ridicati premiile.

    RăspundețiȘtergere
  28. Tavi lui Van Bostan ii20 dec. 2011, 18:28:00

    Unde sa venim vedeto? La 112? Panarama care esti. Ai uitat ca n-ai halit pestisorul si ti l-au suflat pinguinii?

    RăspundețiȘtergere
  29. unii, mai ales milionarii in euro, ar trebui s[ treaca de etilotest inainte sa aiba acces pe blog

    nene Van Basten, cam putin premiul trei pentru mine, da' daca e de luat, il iau.

    RăspundețiȘtergere
  30. Pentru ca te cunosc, ti-am pus o pila la Mosu

    Mos Craciune, Mos Craciune,
    Fa cu Motanu-o minune,
    L-ai facut,Tu,tractorist
    Poate-l faci si fotbalist
    Si, daca iti dai silinta,
    Poti sa-i invingi neputinta.
    Fa-l sa semene cu mine,
    Sa loveasca mingea bine,
    Sa stie sa faca-un dribling,
    Sa-nvete ce-i ala tackling.
    Poate-i dai si niste minte.
    Eu am contra lui un dinte,
    Ca nu stie sa se poarte.
    Ma rog n-are multa carte,
    Dar putea sa copieze,
    Putea sa se corijeze,
    Sa nu fie mocofan.
    A fost si-a ramas taran !

    RăspundețiȘtergere
  31. Trist și disperat demersul lui GM-,,Van Basten,,...
    Atît este de disperat, că a ajuns să se laude singur. Asta arată grava depresie în care a căzut, după ce a realizat (?) care este cruda realitate... Oricum, sunt mulți psihoterapeuți care au scos mulți năpăstuiți la liman, așa că mai are totuși șanse ( cu condiția să fie într-o fază vindecabilă).
    L.

    RăspundețiȘtergere
  32. Bolovan Basten vorbeşte cu Moş Crăciun de parcă e Dumnezeu, scrie pronumele cu literă mare! Credinciosule care eşti tu credincios! :)))

    RăspundețiȘtergere
  33. Lu' Van Basten, Moş Crăciune,
    Să-i bagi în fund un tăciune,
    Că-i pus doar pe furăciune,
    Un meci n-ar juca pe bune!

    RăspundețiȘtergere
  34. Pentru ca vorbesti cand nu esti intrebat:

    Un pitic cu-acordeon,
    Se crede Napoleon
    Sarmanu, ce poti sa-i zici
    De-l vezi.. zici ca-i Pacalici
    Nu vreau sa il contrazic
    Asa ca nu spun nimic.
    Cu bolnavii nu te pui !
    Daca vezi ca unu-i sui,
    Il lasi si iti vezi de drum
    Nu-l intrebi de ce si cum.

    RăspundețiȘtergere
  35. Băieți,am o veste bună:mingiile de data trecută s-au mai dezumflat!
    L.

    RăspundețiȘtergere
  36. BP(BELFER POPICU)21 dec. 2011, 15:57:00

    Viata de belfer

    Stau la birou si ma distrez
    Chem secretara si-i dictez
    Raspunsul catre cocalari
    Ea scrie “catre locatari ’’
    O corectez, o vad surprinsa.
    Nici nu ma mir, stiu ca-i distinsa.
    Ii spun ce-nseamna cocalar :
    Ceva urat, ceva murdar.
    A inteles si se distreaza,
    Ia o tigare si fumeaza,
    Apoi se uita-n ochii mei,
    Iar eu ma las in voia ei.

    RăspundețiȘtergere
  37. pentru frumusetea asta de poezie (aproape ca nici nu ma intereseaza de unde a copiat-o), Marinica se bucura de simpatia mea nemărginită, başca un rol de protagonist în toate cronicile de acum înainte.

    RăspundețiȘtergere
  38. Van Bostane, ma uimesti! Chiar e adevarata chestia cu secretara? Am o rugaminte: nu-i arata ce se scrie pe blog despre seful ei. Vinerea dupa-amiaza nu are program? Ati fi fericiti si voi doi...si noi.

    RăspundețiȘtergere
  39. ne-am mai informat între timp şi se pare că "secretara" lui Marinică ar fi chiar mâna lui stângă.

    RăspundețiȘtergere
  40. teoria relativitatii21 dec. 2011, 21:11:00

    ....si cu tigara intre degetele fine... Ah! in voia ei...Simt petrolul din curte cum erupe... pericol de foc....am luat foc....ah ce mai conteaza.....ah..... sa vina avionul ....ce dribling am.....ah inca un tackling... ce bun sunt.

    RăspundețiȘtergere
  41. Se pregateste Mitica pentru poezie.Va fi una speciala!

    RăspundețiȘtergere
  42. :))) La polemică e banal domnu' cu secretara, dar când e vorba de interpretat vise e mai bun ca vrăjitoarele! Cică a fost văzut prin bâlciuri şi talciocuri scoţând arginţii vii de la oameni...

    RăspundețiȘtergere
  43. Nu vreau să fiu defetist, dar , îmi pare rău că trebuie să spun, nu cred că se mai poate face ceva în privința ta. Nu știu dacă o fi cineva care să te vindece. Poate numai o minune....
    Oricum, GM,VB,GT,PM,SLK, WRD,(etc.)eu sunt lîngă tine și îți țin pumnii, nu dispera!
    L.

    RăspundețiȘtergere
  44. Criticilor mei:

    Dac-ati juca voi fotbal
    Cum fac eu poezii
    Doamne, ce bine-ar fi !

    Lucica-ti multumesc
    Ca te gandesti la mine.
    La fel fac eu, cu tine.

    Gabita, te respect
    Si nu te contrazic.
    Nu vreau sa ma dezic.

    Motane, ma dezamagesti !
    Sa spui ca plagiez.
    Vreau sa te corectez.

    Tavi, e greu sa intelegi
    Cum e sa fii boier.
    Poate cel mult oier.

    RăspundețiȘtergere
  45. Stai liniștit, am vorbit cu doctorul și l-am rugat să nu-ți mai facă injecții, oricum te chinuie degeaba. Apropos, te dor cumva hemoroizii sau măselele? Se simte în ,,scrierile,, tale o durere permanentă, o forțare abia reținută, de a demonstra că ești cel mai bun. Ești și constipat? De ce scrîșnești din dinți?
    Oricum noi te apreciem la adevarata ta valoare.
    L.
    P.S. Unde-i ,, poezia,, lui Mitică? Să nu se simtă discriminat.

    RăspundețiȘtergere
  46. Toata stima lui Popicu pentru cum reuseste sa puna la respect hoardele de pinguini salbatici!

    RăspundețiȘtergere
  47. Lui MItica

    Doua picioruse blege
    De fetita aschilopata
    Si-o basma cu picatele
    Pe chelia sa coafata
    El zice ca-i tare-n gura
    Dar e numai umplutura
    Il alegem doar de mila
    Ca-i pune Gabita o pila.

    RăspundețiȘtergere
  48. Lucica,as scrie si despre tine,dar nu ma inspira personajele insipide.

    RăspundețiȘtergere
  49. Plec cu afaceri, ca ma asteapta soferul si secretara.Ii las pe plebeii pricinosi sa se coalizeze impotriva Maestrului.

    RăspundețiȘtergere
  50. Mâine o să apară şi Tenismanul. Asta înseamnă alegeri, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  51. vorba preamăreţului Il Maestro, Mitică are loc asigurat că o să facă alegeri. pe o bere că-l ia pe tenisman?

    RăspundețiȘtergere
  52. Băbăeţi, hai să fac şi nişte calcule, cu mintea limpede, fiindcă după meci nu prea le mai nimeresc. Dacă acum două săptămâni aţi dat cu 1 leu mai mult, data trecută aţi dat cu 2 lei mai puţin! :)
    Deci:
    - la 13 inşi - 10 lei de fiecare (am început cu 13 că se împarte exact, dar am şi 12 la ofertă, tot 10 lei)
    - la 14 si 15 inşi - 9 lei de fiecare (trunchiere şi respectiv rotunjire, se compensează)
    - la 16 si 17 insi - 8 lei (idem)
    - la 18 si 19 insi - 7 lei (ibidem)
    - la 20 de insi - 6,5 lei

    Peste 20 de inşi devine manifestaţie ilegală.

    RăspundețiȘtergere
  53. Aveam îndoieli dacă să vin sau nu mâine. Indiferent câte probleme mai sunt de rezolvat, nu pot să ratez ocazia de a juca fară caraghiosul de Il Fenomeno. Pupici pelicane secretarei!!

    RăspundețiȘtergere
  54. Fluctuatiile pietei financiare asiatice ma obliga sa fiu cu ochii-n patru sa-mi protejez conturile din bancile straine.Azi plec cu una din secretare la un colocviu international, asa ca nu pot sa va ajut.Prezenta mea este absolut necesara.Trebuie sa dau un semnal incurajator care va insemna foarte mult pentru pietele de capital. Ne vedem dupa sarbatori.La multi ani si sa va feriti sa va ramana osu-n gat.

    RăspundețiȘtergere
  55. Dragii mei parteneri de intrecere sportiva(asa imi place sa cred),deopotriva-pelicani si pinguini,un CRACIUN fericit si linistit alaturi
    de cei dragi,va ureaza mos Vasea!

    RăspundețiȘtergere
  56. Merg urările fără să ne cinstim?!

    RăspundețiȘtergere
  57. Vasea te asteptam la teren!, caci mare este MeteoMotanul. Iar a facut si-a dres, incat ploaie nu e, vant nu e, asijderea ninsoarea. Ce sa mai spunem de fraier, care a disparut si el in ceata asiatica, de frica sa nu raceasca, daca nu o fi deja lovit de mucles.

    RăspundețiȘtergere
  58. Cata si foarte posibil varul Danut se vor cupla si ei la meci !!!! Aviz pinguinilor. Mitica e tot la pelicani si va face furori impreuna cu echipa, in lipsa tolomacului.

    RăspundețiȘtergere
  59. Mitica in furouri? Credeam ca are unul singur, culoarea roz.Tavi,iar ai tras pe nas, sunt cu ochii pe tine.

    RăspundețiȘtergere
  60. Vezi ce faci cu piata asiatica. Transfera la ei paguba de la noi. Succes si Sarbatori Fericite!....tolomacule!

    RăspundețiȘtergere
  61. Dragi pelicani,in drum spre aeroport, l-am vazut pe Tavi la coada, la oase de peste, asa ca nu cred ca va putea veni.N-a vrut sa scape super oferta si a renuntat la turca pe care se pregatea s-o bata pe terenul de fotbal.In lipsa lui, Mitica va juca cioaca rade, asa cum numai el stie.Salutari din inaltimi!

    RăspundețiȘtergere
  62. Secretara i-a luat mintile! Care dintre ele?, asta e intrebarea.

    RăspundețiȘtergere
  63. Asociatia pentru protectia bolovanilor23 dec. 2011, 13:39:00

    Prostovanu nu a vazut nici macar in poze o hartie de 100 de euro, confunda avionul cu tramvaiul si mama-soacra cu secretara!

    RăspundețiȘtergere