sâmbătă, 30 septembrie 2023

"Bătălia Eternității: 335 de ani vs. 260 de ani"

 




Meciul a fost cu adevărat o specialitate a fenomenului de Ziua X (ziua 5) a fotbalului, un adevărat exemplu de competiție și vociferări, avănd în vedere că nu au fost mai mult de 10 jucători pe un teren de joc, de aproximativ 800 de metri pătrați (40 m x 20 m), cu porți de o lățime de 3 metri și o înălțime de 2 metri.

Greu, dificil pentru unii, dar asta este realitatea...

Echipele de start!

Echipa 335 Bronson - Răzvan Motanu’, Adi Colonelu’, Mitică, Vasea.

Echipa 260 Gabi - Cristi, Popică, Andrei, Doctoru’.

Goalkeeperi la cele 2 echipe, au mai fost după cum urmează:

La Echipa 335 - Adi Colonelu’.

La Echipa 260 - Cristi și Popică.

Prima parte a meciului susținut la data de 29.09.2023, orele 15.30, ne-a ținut pe toți în suspans, cu ambele echipe care au oferit momente de joc incredibile și reușite spectaculoase și un meci echilibrat până la scorul de 2-2,  moment în care experiența, comunicarea și coordonarea în teren, s-au implicat în aspectul jocului, conferind mai multe scheme de joc, declașând astfel inevitabil mai multe slăbiciuni în rândul echipei 260.

Și astfel fără să auzim graiul pasărilor, echipa 335, prin jocul prestat și prin combinațiile precise și alese, i-a declanșat echipei 260, un "sepuku", care și-a etichetat fără să-și dorească, adevăratele momente de slăbiciune.

Acest meci a fost un adevărat roller coaster al emoțiilor, fără doar și poate, până la momentul când echipa 335, i-a aplicat un croșeu, echipei 260, căruia i-a scurtcircuitat sistemul de joc lăsând-o fără conexiune!

Echipa 335, a demonstrat o performanță impresionantă, reușind să câștige într-un ritm plin de compasiune, jucătorii echipei reușind să pună o presiune evidentă, pe secția neurologică, a echipei 260.

Bronson, și-a îndeplinit cu succes rolul principal de a apăra poarta echipei și de a preveni golurile adversarelor.

Motanu, a scos de la cutiuță abilitățile defensive solide, prin capacitatea sa de a se apăra eficient, inclusiv în jocul aerian și în abordarea fără compromis a adversarilor.

Adi Colonelu’ (după 2 ore și jumătate de practicare a sportului alb) și Mitică, au marcat împreună 8 goluri și au reușit mai multe un-doiuri, punând în dificultate maximă apărarea adversă, năucindu-i pur și simplu.

Vasea, a avut un impact semnificativ asupra rezultatului meciului, surprinzând jucătorii echipei adverse prin demarcare și contribuție la victoria echipei sale.

Andrei, în vârstă de 20 de ani, a avut și momente strălucitoare pe teren, dar în ciuda eforturilor sale, echipa sa nu a putut evita înfrângerea.

Popică, din cauza terenului prea uniform, a avut dificultăți în menținerea echilibrului, alunecând mai tot timpul, punând aceste inadvertențe pe seama oboselii și a gazonului prea, prea BUN.

Gabi și Cristi, nu s-au evidențiat în mod evident, cei doi jucând în nota obișnuită.

Doctoru’, a alergat, a combinat mai mult ca de obicei, dar dificultățile și lipsa de abilitate în manipularea sau controlul mingii, și-a spus cuvântul.

Jucătorii din linia de atac a echipa 335, au lucrat împreună, au comunicat și sincronizat aproape de limita perfecțiunii, reușind să fie mai rapizi și mai agili decât adversarul.

Și totuși la acest meci au fost prezenți la fața locului și doi observatori, unul mai talentat ca altul, în prezența celor doi domni Gigs și Dan Pizzaru’.

Cu siguranță un meci de neuitat!

Autorii golurilor

Echipa 335 Vasea - 6, Adi Colonelu’- 4, Mitică - 4.

Echipa 260 Doctoru’ - 4, Andrei - 2, Popică - 1, Cristi1.

 

SCOR FINAL

Echipa 335 - Echipa 260   14 - 8 

Și iarăși lotul rămas din cel reunit, a fost convocat să se întrunească pentru a discuta, lua decizii sau rezolva probleme specifice, pe suprafața pufoasă din poieniță consacrată. 


MVP-ul meciului

Vasea, prin jocul prestat pare să fi avut o contribuție importantă, a marcat cele mai multe goluri, a asistat la crearea unor oportunități de marcări pentru echipa sa, iar acest binemeritat titlu, este o recunoaștere pentru eforturile sale.


         O persoană mulțumită și fericită!

Mitică, a interacționat și a cooperat eficient cu ceilalți coechipieri ai echipei sale prin transmiterea și primirea mingii în mod coordonat și precis și a creat oportunități colegilor de echipă de a marca goluri.


                   Bere și adidași

Motanu’, a investit pe termen lung în achiționarea unei noi perechi de șoșoni, reușind să-și dezvolte mai multe abilități tehnice solide, care au stat la baza distribuirii mai multor mingii eficiente către atacanți, participând în mod activ la construcția atacurilor și chiar a distribuirii de șuturi către spațiul porții.


              În așteptarea clienților!

Popică sau Marinuș (invidios pe șoșonii lui Motanu’), din cauza adidașilor neadecvați, a stresului și a presiunii din timpul meciului, i-a fost afectată performanța din timpul jocului, motiv pentru care a preferat să facă mai multe alunecări, asupra unor adversari invizibili.


Cei doi observatori

Încă nu se știe, ce au urmărit cei doi observatori......Totuși din sursă sigură, s-a stabilt faptul că, cei doi au furnizat către terțe persoane, informații obiective și echitabile, în contextul jocului.

Dilema noastră este totuși, care dintre ei, a fost observatorul federal și care a fost observatorul de talente!

Greu, tare greu!

 

                                                                                           Potențial client!

Bogdan, apărut la hidratare sau la achiziționarea unor substanțe ilegale? 

În poză, Bogdan își etalează talentul de mirositor al unor produse, în vederea identificării și recunoașterii aromelor și mirosurilor esențiale.

Sper că, cei de la 0215, nu sunt prin zonă.....



În încheierea acestui comentariu fotbalistic, putem constata că meciul a fost un spectacol palpitant, plin de momente memorabile și acțiuni spectaculoase.


38 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Cu multumirile noastre,dragul si talentatul(atat la fotbal cat si la scris) nostru coechipier!
      Sa ne traiesti si alte super-cronici sa nascocesti!

      Ștergere
    2. Adi-Colonele,ai avut CNP-urile participantilor pentru calculul "eternitatii"?!?:))

      Ștergere
  2. Sa mai si radem...
    *-Doctore,am inceput sa uit.Ce ma sfatuiesti sa fac?
    -Datorii.
    *-Ce i-ai luat Bula mamei tale de ziua ei?
    -Zece mii de lei din poseta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea' Vasea, cunoasterea datelor personale ale altor persoane, sunt informații sensibile și private.
      Totul a fost stabilit prin rețeaua informativă!

      Ștergere
    2. Felicitari pt.reteaua informativa!
      Am actionat si eu pe cont propriu,la unii stiam varsta,iar la altii am aproximat si scorul a fost de 331 la259,foarte aproape de scorul "oficial"din cronica.Normal ca echipa mai experimentata,ca sa nu zic mai batrana,sa castige...

      Ștergere
    3. Te contrazic nea' Vasea.
      Echipa câștigătoare avea o vârstă totală de cel puțin 334 ani.
      Iar cei doi observatorii, însumau o frumoasă vârstă de 110 ani.

      Ștergere
  3. Belea, mai ales ultima poză!
    Ca echipe, nu ne poate invoca nimic, nu putea fi altfel. Cred că la cântar a tras greu Motanu, dacă era dincolo câștiga echipa aia. Dar asta nu e o scuză pt Andrei, trebuia să se organizeze mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am tras greu de tot, cea mai maro zi a mea de când joc. am avut trei transversale, una plină și două interioare, toate date de la piața matache, mi-a scos și cristi vreo trei șuturi, unul tot în bară.

      Ștergere
  4. în rest, multă lume fericită:
    - colonelu, merituos învingător și mobilizator, mai ales că venise după un tenis pierdut
    - mitică, ieșit din pasa galben cu maro, bucuros că i-a venit din nou pretenu. s-au și așezat împreună la bere și-au schimbat fețete de zacuscă
    - vasilică, tată și bunic de albine, șase goluri mai pupă el când o lua rapidu campionatu. aici cred că e și o greșeală de exprimare a lui adi, mvp sună nașpa, față de mpv, marele pinguin vasilică
    - doctoru, patru bucăți, nu bea, doar fumează, se duce la vecina când ăia mici e la școală
    - bogdan, pe pastile noi
    - marinuș, cu care am făcut schimb de brânzeturi, i-am dat din producția proprie
    - cei doi Muppets, gigs și danpizaru. n-ar fi ținut ei cu mine sau cu mitică în viața viețișoarelor lor, da era și colonelu la noi și le-a fost frică la gușteri, că-i pune plancton(!) doi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Răzvan, informația de la primul punct este 𝗲𝗿𝗼𝗻𝗮𝘁𝗮.
    Nu "𝘁𝗲𝗻𝗶𝘀 𝗽𝗶𝗲𝗿𝗱𝘂𝘁", ci din nou 𝗰𝗮𝘀𝘁𝗶𝗴𝗮𝘁.
    Dacă nu crezi, ii poți întreba pe cei doi 𝙤𝙗𝙨𝙚𝙧𝙫𝙖𝙩𝙤𝙧𝙞.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se pare că sursa nu a fost de încredere. o s-o pun trei zile la spălat vesela, că ș-așa sunt supărat fleașcă.

      https://www.youtube.com/watch?v=tuAH6oCdFuk

      Ștergere
    2. 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂

      Ștergere
  6. Comentariul lui Mitica de pe WhatsApp

    Frate e de belea cronica asta,si din punct de vedere tehnic,si al datelor,si al casetei de joc ,numai zic si de poze in direct ,aici e o problema. Se poate da o amenda😃 e fara consimtamintul nostru,dar hai sa treaca. Noi in acest meci am avut o COBRA,care a muscat rau,a improscat venin😃😃Dl Vasea.a facut o corijare,adica a stat cu fata la minge, nu cu spatele,sau intr o dunga, nu a mai cautat sa dea cu calcaiul,a pus doar latul vorba lu Gabita.Adevarul,sa joci cu 4 oameni in camp e cam greu pentru noi e de alergat ,de muncit.Dar eu cu COLONELUL, ne am straduit sa servim Cobra cu pase pe tava vorba vine,si s a vazut .La final trebuie zis noi am avut un plus clar in alcatuirea echipeiAndrei a facut destule el a fost atacul,nu a avut aparare,iar Gabi portar nu avea ce sa faca mai mult .Aluat goluri de la jumate de metru,sau chiar de pe linia porti,restul o sa mai comenteze diseara Ilie Dumitrescu ,pe digi sport

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 𝗡𝗲𝗮' 𝗩𝗮𝘀𝗲𝗮, mesajul lui Gabita, pe grupul de WhatsApp, a fost concis "𝗦𝗰𝗿𝗶𝗲 ș𝗶 𝗽𝗲 𝗯𝗹𝗼𝗴, 𝗖ă𝗽𝗶𝘁𝗮𝗻𝗲, 𝗰ă 𝗮𝗰𝗼𝗹𝗼 𝗿ă𝗺â𝗻𝗲, 𝗮𝗶𝗰𝗶 𝘀𝗲 𝗱𝘂𝗰𝗲 î𝗻 𝘀𝘂𝘀... 🙄"!
      Să înțeleg că, 𝗮𝗶 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗽𝗹𝗮𝘁𝗶𝘁 de Mitică, pentru acest serviciu?

      Ștergere
    2. Pe naiba,platit!
      Macar sa-mi multumeasca ca i-am dat 2 pase din care a marcat,pe la inceputul meciului,in schimb marele nostru Capitan s-a cam zgarcit sa-mi paseze in cateva situatii ...

      Ștergere
    3. Raspunsul lui Mitica
      Incredibil dar adevarat,Vasea ai dat 6 goluri,din mai multe ocazii stii, da scuza ma ca nu ti am multumit eu si eventual Colonelul,ca ne ai pasat la greu ,si ne ai scos,alfel ce faceam.Nu uita ca la.citeva faze si eu,si Colonelul puteam marca noi,dar ti am pasat pe linia portii .Ca mi ai dat tu 2 pase ok, dar fost un doi vorba vine trebuie continuat asa, oare cite pase ai primit tu acolo sus😃😃 asta e de vazut.O sa fiu mai atent si nu o sa mai fiu zgircit😃😃cu tine

      Ștergere
    4. ADI
      Mitică, nu trebuie să te superi. Asta este menirea mijlocașilor. Să-i facă golgheteri pe atacanți.

      Ștergere
    5. M
      nu m am suparat ,nu e cazul ,am scris si eu o replica😃 Cobrei

      Ștergere
    6. Lasand gluma la o parte,vineri a fost un meci special,mai ales pt.bosorogul de mine...
      -de mult n-au fost atatea pase reusite intre cei 3,Adi,Mitica si Vasea,concretizate in atatea goluri.
      -unde mai pui ca cei 2 observatori de pe margine ma sustineau si chiar ziceau ca am marcat mai multe goluri decat au fost contabilizate "oficial",ha,ha,ha.
      -excluzand mica ciorovaiala pe care am avut-o,chiar am combinat si cu Motanu la o urcare a lui in atac cand era sa iasa cu gol,returnandu-mi prea incet si cand nu ma mai asteptam,o pasa in apropierea portii;pacat ca n-a intrat in poarta macar una dintre cele 3 mingi care au cazut pe bara ...
      -la unul dintre golurile mele,balonul stopat cu varful piciorului drept mi-a sarit in genunchiul drept de unde a ricosat in poarta, derutandu-l total pe Gaby...
      -Popica a incercat iar sa faca pe salvatorul de la patria si a intrat in poarta,"reusind"sa ia niste goluri care au marit diferenta in loc s-o micsoreze...
      -Vorba lui Motanu,o sa mai dea Vasea 6 goluri cand o lua Rapidu campionatul,da daca il ia anul asta?!?:)

      Ștergere
    7. "𝘝𝘰𝘳𝘣𝘢 𝘭𝘶𝘪 𝘔𝘰𝘵𝘢𝘯𝘶,𝘰 𝘴𝘢 𝘮𝘢𝘪 𝘥𝘦𝘢 𝘝𝘢𝘴𝘦𝘢 6 𝘨𝘰𝘭𝘶𝘳𝘪 𝘤𝘢𝘯𝘥 𝘰 𝘭𝘶𝘢 𝘙𝘢𝘱𝘪𝘥𝘶 𝘤𝘢𝘮𝘱𝘪𝘰𝘯𝘢𝘵𝘶𝘭,𝘥𝘢 𝘥𝘢𝘤𝘢 𝘪𝘭 𝘪𝘢 𝘢𝘯𝘶𝘭 𝘢𝘴𝘵𝘢?!?:)"
      Motanu, baiat finut, putea sa zica la fel de bine.....cand 𝗼 𝗹𝘂𝗮 𝗗𝗶𝗻𝗮𝗺𝗼 𝗰𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗻𝗮𝘁𝘂𝗹....
      Asa ca, chiar daca poate suna ca o 𝗶𝗿𝗼𝗻𝗶𝗲 𝗶𝗻 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁, i𝙣 𝙛𝙤𝙩𝙗𝙖𝙡 𝙣𝙞𝙢𝙞𝙘 𝙣𝙪 𝙚𝙨𝙩𝙚 𝙞𝙢𝙥𝙤𝙨𝙞𝙗𝙞𝙡, iar viitorul poate aduce surprize placute!

      Ștergere
  7. Bancul Zilei: Un copil își întreabă mama de ce se machiază

    - Mami, de ce îți pui atâta fard pe față?- Ca să mă vedeți mai frumoasă.- Si când își face efectul?

    RăspundețiȘtergere
  8. au fost sau nu echilibru la echipe ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Bancul Zilei: El și ea pe bancă

    El și ea pe o bancă.Ea:- Uite, dragule, frunzele ruginite curg parcă din copaci, vântul creează o atmosferă feerică, cerul plin de nori parcă ar fi puf, totul este ca un basm.El, trăgând adânc din țigară:- Ce vrei, fă, e toamnă!

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.facebook.com/watch?v=6676071792459515

    după controlul balonului, protagonistul seamănă cu mitică, după dribling cu doctoru, după plasament, sigur cu vasea. după maniere, cu marinuș, după viteză, cu munchausen. ce mai, un jucător complet!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 𝗔𝗿𝘁𝗮, 𝘀𝘁𝗶𝗹, 𝗮𝗿𝗺𝗼𝗻𝗶𝗲! Era bun la Dinamo! Cel mai bun 𝘊𝘏𝘐𝘈𝘙..

      Ștergere
  11. Bogdan și Tavi, cei mai noi pensionari ai fenomenului de ziua5...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și pot veni la fotbal la ora stabilită?
      Sau tot așa întârziați apar?

      Ștergere
    2. Sunt primii acum.

      Ștergere
    3. Pensionari la modul ironic, nu vedeți că nu mai servesc?

      Ștergere
    4. Totul se datorează bășicii!
      𝗦-𝗮 î𝗻𝗴𝗿𝗲𝘂𝗻𝗮𝘁 ș𝗶 𝗮 𝗱𝗲𝘃𝗲𝗻𝗶𝘁 𝗺𝗮𝗶 𝗴𝗿𝗲𝘂 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗻𝗲𝘃𝗿𝗮𝘁.
      😂 😂 😂

      Ștergere
  12. Bancul Zilei: Diferența între un bărbat celibatar și unul căsătorit

    Care este diferenţa între un celibatar şi un bărbat căsătorit?- Când primul se îndrăgosteşte, vrea să se însoare, iar când cel de-al doilea se îndrăgostește, vrea să divorţeze!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nea gabi vii azi la fotbal?

    RăspundețiȘtergere
  14. Bancul Zilei: Bulă merge cu soacra la doctor

    Bulă merge cu soacra la doctor:Bulă: Doctore, soacra mea are să moară?Medicul: Nu! Bulă: Acum?Medicul: Nu! Bulă: Dar acum?Medicul: Nu. Și încetați să-mi mai băgați bani în buzunar!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Nimic...cronica se lasă.
    Nici banc...

    RăspundețiȘtergere