sâmbătă, 9 septembrie 2023

Patru goluri diferenta?:))

             Etapa de vineri,8 sept.2023 s-a desfasurat in prezenta a 14 participanti,pe terenul mic de langa vestiare,pe o vreme prielnica fotbalului,cica 29-30 de grade,cu o adiere usoara de vant.

            Fratii Ely si cu Andrei au ales:

            Echipa Ely: Gaby,Razvan-M,Sica,Razvan-Dr,Ely,Gabita, Vasea

            Echipa Andrei: Nelu-Bronson,Popica,Tudor-Tv,Mario,Andrei,Hercule,Mitica

            In conditiile in care unul e plecat in Grecia,altul n-are timp,al treilea,cica nu e randul lui,ceilalti,grosul grupului,nu scriu din varii motive,incerc eu sa creionez cadrul de desfasurare a meciului,nefiind foarte atent la cele intamplate pe teren,urmand ca cei interesati,eventualii doritori,sa vina cu completari,infirmari etc.

            De data asta,Gabita a jucat in camp,dar nu este refacut total,ci doar partial.Pe acest fond,EA a inceput mai bine,cu mai multe combinatii si cu un Hercule eficient transformer(doar a inceput CM de Rugby cu o mare surpriza,Franta bate clar Noua Zeelanda),conducand cu 2-0.Treptat,EE revine in joc si parca egaleaza la 2-2. De aici incolo urmeaza o perioada destul de lunga in care cele 2 echipe merg cap la cap,diferenta nemafiind mai mare de un gol,cand marcau unii,cam imediat egalau ceilalti,dar intervine ca un adevarat conducator,Popica care decide sa intre el in poarta in locul lui Bronson,si ce sa vezi frate,viteazul Marinus(la multi ani de sf,Maria cea mica) primeste niste goluri de toata frumusetea,dar unele,si de tot rasul si scorul se mareste in favoarea primei echipe(Ely),ajungandu-se la 4 goluri diferenta in final dupa declaratiile mai multor combatanti.

            Goleadorii au fost,Gabita(cam 4-5 g.),Ely(3-4 g),Vasea si Doctoru,cate 1 gol.De la ceilalti au marcat,Hercule,cam 3g,Andrei 2,Mario si Mitica 1g.S-a jucat peste termenul stabilit.Asa nerefacut complet,Gabita a marcat niste goluri de pus la rana,cu niste executii de exceptie,iar Vasea cu niste ratari de exceptie,dar totusi cu un gol si cateva pase din care s-a marcat.

            Concluziile s-au tras pe pajiste in prezenta a 9 combatanti din cei 14 de pe teren,lipsiind grupul celor 3(Ely,Andrei,Hercule),Tudor si Gaby.Multumim lui Sica pentru cinstea facuta de ziua lui(cred).Am inteles ca o parte dintre ei au continuat "activitatea productiva"la Nostalgia si de data asta au fost si micii buni...

21 de comentarii:

  1. Bancul Zilei: Citirea testamentului soacrei decedate

    La citirea testamentului soacrei decedate:- Toată averea mea, constând într-o vilă cu 5 camere, o mașină Mercedes și suma de 125.000 € pe care-i am în contul meu personal, vor fi moștenite de unica și draga mea fiică, Maria.Ginerele m-a rugat să-l amintesc și pe el în testament. Așa că am făcut și lucrul acesta: "Servus Gheorghe”!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa mai si radem...
    La scoal profa intreaba:
    -Cine a zis ca Pamantul se invarte?
    -Galileo Galilei.
    -Cand?
    -Cand iesea de la carciuma!

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropos:vacanta placuta Colonele! Sa ne revedem cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru că nu se întâmplă în fiecare etapă, nici măcar în fiecare an, să menționăm golul din foarfecă! La care de altfel m-am și reaccidentat, dar nici nu mi-a trecut prin cap să mă menajez, prea bine îmi venise mingea.
    Altfel, mai tăiem două de la Eli și le punem la mine: au fost 6, din care 3 cu capul. În sfârșit echipe echilibrate, soarta meciului a stat mult timp în dubiu. La egal, Doctoru i-a înscris lui Popică un gol norocos care a decis în ce parte înclină balanța.

    RăspundețiȘtergere
  5. In fotbalul "mare",la meciul cu Israelul am scapat ca prin urechile acului de o infrangere "meritata".

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am marcat minim 2 goluri(unul a fost o tentativa de pasa pentru Vasea)... imi aminteam de 3(dar doua stiu sigur...le vizualizez)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca anonimul este Doctoru,daca e asa cum scrii,la mai multe goluri!

      Ștergere
  7. - a doua săptămână la rând în care echipa care conduce cu 2-0 ia bătaie la scor
    - puștiul adus de Tom Beron e Ionuț, nu Mario
    - cu puțină imaginație se pot găsi nume de echipe, oricum ar suna mai bine
    - faza autogolului lui Marean n-are nici o logică. NICIODATĂ nu se trage la poartă din poziția aia, șanse sub 1 la mie de reușită, doctoru se scoate din joc și urmează contraatacul adversarilor. aici cred că s-a păcălit gherțoiu, a vrut să prindă repede și să dea drumul la minge

    https://www.youtube.com/watch?v=D6KjqE09Cpk

    Sud-America în splendoarea ei, goluri, ratări și spectacol. la 4.40 apare un roșu pentru un fault MULT MAI UȘOR decât al lui onea la coman.









    -

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca de obicei,domnul Razvan Banciu este precis in comentarii si tare-n logica!

      Ștergere
    2. am precizat deja ca acel gol a fost de fapt o pasa catre Vasea, care era pe coltul scurt.

      Ștergere
  8. Bancul Zilei: Cum să te lași de băut Doi tipi stau de vorbă:- Vrei să te lași de băut și nu știi cum?- Daaa- Îți spun eu cum. Bea o bere la fiecare victorie a echipei naționale de fotbal!

    RăspundețiȘtergere
  9. Comentariul Capitanului MITICA:
    la 9 _0 luxemburg,a avut o revelatie prin antrenorul Luc Holtz ,sa depasim acest moment😃jenant.Asta trebuie sa facem si noi referitor la meciul de vineri😃Popicu a scris istorie in acel meci 😃3 goluri de cascadorii rasului😃.A intrat in poarta sa ajute pe adversari sa cistige,sa iei gol de la arcul de trimf,un lob cu capul ,incredibil il vezi pe gabita ,si iesi din careu sa l ajuti 😃ca sa te poata loba ca la tenis,l a facut si doctoru ,etc,etc dezastru.E vina mea si nu numai ca trebuia sa intervin ,sa nu iasa bronson,a facut pe vandamme, dar a fost penibil.Incredibil cind ii zici sa stea in poarta refuza acu a vrut sa fie ducadam😃😃😃 Sigur schimbari nu va ma face el iesim noi afara citiva si sa joace el promit

    RăspundețiȘtergere
  10. Din pacate,Simona Halep a fost suspendata 4 ani!?!

    RăspundețiȘtergere
  11. Etapa asta va fi marcată de o revenire, fii-miu încearcă să facă abstracție de atmosferă pentru a avea meciuri în picioare. Asta pentru că... am preluat din nou vechea echipă de minifotbal, lotul fiind format din grupul lui de prieteni/colegi/studenți. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Un banc care a mai fost,da-mi place.Bancul Zilei: Un șofer fuge de poliție
    Un ofițer de poliție încearcă să oprească o mașină pentru viteză, iar tipul își crește treptat viteza până depășește 150 km.Bărbatul realizează în cele din urmă că nu poate scăpa și oprește.Polițistul se apropie de mașină și zice:- A fost o zi lungă și tura mea aproape s-a terminat, așa că dacă poți să-mi dai o scuză bună pentru comportamentul tău, te las să pleci.Tipul se gândește câteva secunde și apoi spune:- Soția mea a fugit cu un polițist în urmă cu aproximativ o săptămână. M-am gândit că ai putea fi acel tip care încearcă să mi-o dea înapoi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate citește doamna ce bancuri guști tu, să vezi apoi poșete ce-ți iei la purtător!
      Azi noapte pe-nserat eram și mai bogat și cu patru beri de luat de la Munchausen. Banii s-au dus, la fel și berile.

      Ștergere
  13. Mai puțină patimă în joc, sa nu uităm cine l- a făcut pe Matei să plângă

    RăspundețiȘtergere
  14. Bancul Zilei: Soțul se trezește neașteptat din comă

    Soțul se trezește neașteptat din comă.Nevastă-sa își dă jos hainele de doliu și zice:- Pe tine nu m-am putut baza niciodată!

    RăspundețiȘtergere