marți, 5 septembrie 2023

Cine mai credea?:))

             Vineri,1 sept.2023,pe o vreme mai ingaduitoare dpdv al caniculei,ne-am strans 12 amatori de miscare pe terenul din stg. spate,dar cand eram pe punctul de a face alegeri si sa incepem joaca, am fost expulzati pe terenul mic de langa vestiare...

            Echipele rezultate in urma alegerilor:

            Echipa +: Gabita,Popica,Adi-Colonelu,Sica,Vasea,Pustiul mai scund.

            Echipa - : Gaby(mare),Razvan-M,Mihai-T,Gabitrei,Mitica,Pustiul mai inalt.

            Parca l-aud pe Gabita:"Sica echipa mai proasta nu puteai sa alegi,cei mai slabi 2 jucatori de pe teren sunt in echipa noastra",aluzie la Vasea si Popica...Facem mentiunea ca Ghigs si Dan au ramas pe marginea terenului ca spectatori,probabil obositi dupa tenis,iar despre cei doi pusti nu stiam nimic despre valoarea lor...Conform asteptarilor,ech.- a inceput in tromba,a dominat categoric si numai ratarile numeroase,mai ales ale pustiului si interventiile de exceptie ale "portarului"Gabita,au facut ca scorul sa fie numai 2-0,prin golurile lui Mitica din apropierea portii la pasa primita de la Mihai si Gabitrei din unghi de pe dr. Cand totul parea in favoarea lor, iata ca la un sut al lui Sica,Gaby respinge mingea in sus,care cade in spatele sau si Vasea o impinge in poarta...bagandu-si astfel echipa in joc.Cam in aceasta perioada,pustiul cel scund paraseste terenul si in locul sau intra un alt pusti,care de la primele atingeri ale balonului se vede ca stie cu basica,ceea ce il face pe Gabita sa spuna ca acum s-au echilibrat echipele...

            La scorul de 2-1,parca Dan de pe margine striga,hai ca intoarceti scorul...si intr'adevar urmeaza 10-15 minute ale lui Adi-Colonelu care cu o tripla duce scorul la 4-2 pentru ech.+.La aceasta reusita am contri buit si eu modest cu doua pase,la primul gol al colonelului,i-am pasat,el a dat-o lui Sica care i-o intoarce si din semi-plonjon Adi marcheaza;mai tarziu,reusesc sa imping o minge catre acelasi Adi si acesta mai ca se arunca dupa ea si marcheaza din nou spectaculos;la al treilea gol,Gaby reuseste sa boxeze in sus o minge,nu stie unde o sa cada si Adi pe faza o vara din nou in poarta.Pana la final jocul curge intr'o singura directie,Sica marcheaza de doua ori cu suturi puternice,pentru ca pustiul nostru sa inscrie pentru 7-2,scor final.

            Asteptam comentariile voastre,la buna vedere!




9 comentarii:

  1. Bancul Zilei: Locul soacrei la recensământ
    La recensământ:- Numele dvs?- Adam.- Numele soţiei?- Eva.- Frumoasa coincidenţă. Aveţi cumva şi un şarpe în casă?- Sigur că da! Mamă soacră, hai până aici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca Sica a marcat pentru 2-2,dupa care a urmat seria de 3 goluri ale Colonelului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fără să-l supăr pe nea' Vasea, fac mențiunea că, golurile echipei +, au fost marcate după cum urmează:
      4 buc. Adi Colonelu
      1 buc. nea' Vasea
      1 buc. Sică
      1 buc. pustiul îmbrăcat în tricou alb, cel care l-a schimbat pe puștiul mai scund.

      Ștergere
    2. Bravos,Adi! Aveam eu un dubiu,d-aia am si intervenit cu comentariul de la golul de 2-2,ceva nu se lega...Oricum,ai fost number one! Gabita a fost ingerul portii,cum ai fost si tu in meciul trecut,ca si in altele,iar pustiul a jucat excelent.

      Ștergere
  3. Neapărat:
    - la puștiul aflat inițial în echipa noastră trebuie să ne raportăm, el era cel mai slab de pe teren.
    - culmea, mișcarea câștigătoare, adică înlocuirea sa cu celălalt puști, în alb, a fost opera lui Popică! :)
    - la 1-0 (după alte păreri 2-0), echipa în avantaj a făcut cadou un penalty (adică a executat intenționat pe lângă), convinsă fiind, ca toată lumea, că victoria n-avea cum să-i scape. A venit însă schimbarea operată de ”Becali” Popică și așa s-a scris istoria.
    - Colonelul a fost neverosimil, făcând ambele faze după 2 ore de tenis!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bancul Zilei: După ani de căsnicie
    Soţia îi spune soţului:- Să ştii că nu mai înţeleg! Înainte erai fericit dacă reuşeai să mă vezi măcar câteva minute pe zi! Soţu- Şi acum la fel...

    RăspundețiȘtergere
  5. 🚨 2 HUGE ASSISTS FOR MESSI 🚨 Inter Miami vs. LAFC | MLS Highlights | ESPN FC
    meșteru, genial as usual, deși are și ratare singur cu portaru, unde măcar doi dintre vase, mitică și marinuș ar fi marcat.


    despre joc.echipele au părut mai dezechilibrate decât erau de fapt. plus câteva alte elemente de conjunctură:
    - MT și G3 sunt foarte buni pe posturile lor, dar nu neapărat în ultima treime, ca dribling și la combinații
    - un portar foarte bun, ca Găbiță, face aproape cât juma de echipă
    - Mitică e super-timorat cu Gabi în poartă, bașca probemele sale fizice
    - Colonelu, excelent vineri, e al doilea dintre cei trei care mă driblează cu regularitate. pe Andrei nu-l pun, el trece prin viteză.
    - pe lângă ghinion și sumedenia de ocazii ratate, s-au făcut și multe prostii: MT bătea (din nou!) cornere, s-a tras mult din unghi, s-a jucat egoist în față, puștiul a fost varză, SUB cel dat afară
    - la 2-3 sau 2-4 trebuia schimbat sistemul. MT sau G3 să fi rămas ultimul om, ambii mai buni ca mine pe defensivă și cu posibilitatea de a urca în atac, iar eu pe post de Vasea, la ultima sau penultima pasă. joc primitiv în apărare, da nu mă mușcă mingea întotdeauna, bașca fac întotdeauna presing. era o șansă...

    RăspundețiȘtergere
  6. Bancul Zilei: Șofer vitezoman oprit în trafic

    Un poliţist opreşte un şofer vitezoman:- Ştii, am avut presimţirea că o să dau o amendă astăzi. De-aia te-am şi aşteptat aici toată ziua.- Păi... Am venit cât de repede am putut.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bancul Zilei: Secretul unei relații fericite

    - Care e secretul relației voastre?- Facem dragoste de trei ori pe săptămână. El lunea, miercurea și vinerea. Eu marțea, joia și sâmbăta. Duminica stăm acasă.

    RăspundețiȘtergere