sâmbătă, 26 august 2023

Meci greu, 7-10 în prelungiri


 Știam că e greu să-i faci față lui Mihai la sportul lui favorit (altul decât tenisul și mersul la domnișoare) și cu atât mai mult sunt mândru că am ținut aproape pe tot parcursul unei întâlniri-maraton ce a durat mai bine de șase ore. 

Începutul l-am făcut în doi, după care ni s-au alăturat Tavi, pregătit gata de joc, Marinuș, după ce făcuse o baie și G3, venit direct în șlapi. Din păcate, nici unul dintre ei n-a avut o prestație deosebită, după cum sub așteptări au evoluat Colonelu și cu Gigs, altădată coechipieri de nădejde, aseară totuși prea timizi pentru potențialul lor. Noroc cu Salam, care a reînviorat partida, după care am ajuns în prelungiri, unu la altu, cu nocturnă și umbră deasă. 

Nu am uitat nici de alți bravi combatanți, absenți din varii motive. Unii ne-au răspuns și pare că s-au și bucurat, alții probabil că exersau somnul de frumusețe și n-au apreciat chemarea. Nu-i nimic, întotdeauna mai există (sper!) și-o vinere viitoare...


PS: As usual, avem și-o poză cu dedicație, că tot dădu cocalaru trei bucăți la cămile.

19 comentarii:

  1. Tu ai baut 7 beri si Mihai 10,banuiesc ca asta este dezlegarea titlului cronicii bahice,felicitari!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ronaldo 3 + Mane 2= 5
    https://ziare.com/ronaldo/ronaldo-al-nassr-descatusat-arabia-saudita-goluri-1822336#:~:text=Ronaldo%20s%2Da,de%20Al%20Ittihad.

    RăspundețiȘtergere
  3. Motane, trebuia să te retragi la egal. Sau... ai venit mereu din spate? 😄

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa ce am jucat 𝘁𝗲𝗻𝗶𝘀 aproximativ 1𝟱𝟬 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁𝗲, la o temperatură de 40 de grade Celsius, la umbra, corpul meu 𝘢 𝘧𝘰𝘴𝘵 𝘴𝘶𝘱𝘶𝘴 𝘶𝘯𝘶𝘪 𝘦𝘧𝘰𝘳𝘵 𝘧𝘪𝘻𝘪𝘤 𝘴𝘦𝘮𝘯𝘪𝘧𝘪𝘤𝘢𝘵𝘪𝘷 ș𝘪 𝘴𝘵𝘳𝘦𝘴 𝘵𝘦𝘳𝘮𝘪𝘤.
    Capacitatea de recuperare la mine se pare ca a fost mai indelungata iar riscul de suprasolicitare și supraîncălzire a fost crescut în astfel de condiții extreme, motiv pentru care 𝙙𝙪𝙥𝙖 𝙞𝙢𝙗𝙖𝙞𝙚𝙧𝙚, m-am oprit direct la 𝙝𝙞𝙙𝙧𝙖𝙩𝙖𝙧𝙚.
    Oricum la fotbal 𝙣𝙪𝙢𝙖𝙧𝙪𝙡 𝙙𝙚 𝙥𝙖𝙧𝙩𝙞𝙘𝙞𝙥𝙖𝙣𝙩𝙞 𝙖 𝙛𝙤𝙨𝙩 𝙛𝙤𝙖𝙧𝙩𝙚 𝙧𝙚𝙙𝙪𝙨 𝙙𝙞𝙣 𝙘𝙖𝙪𝙯𝙖 𝙘𝙤𝙣𝙙𝙞𝙩𝙞𝙞𝙡𝙤𝙧 𝙙𝙚 𝙘𝙖𝙡𝙙𝙪𝙧𝙖 𝙞𝙣𝙩𝙚𝙣𝙨𝙖.
    Si ca sa 𝘮𝘪𝘯𝘪𝘮𝘪𝘻𝘢𝘮 𝘳𝘪𝘴𝘤𝘶𝘳𝘪𝘭𝘦 s-a trecut la un consum adecvat de lichide.
    Eu 4 bucati, GIgs 3 bucati, restul nu cunosc.
    Poate este un adevar, in spusele lui nea' Vasea cu cele 7 respectiv 10 beri.

    RăspundețiȘtergere
  5. De ale mele sunt sigur, la Mihai se poate să mai fi pierdut șirul, oricum a avut cel puțin două din penalti, io nu mă bag la așa ceva. Evident, a dat și multe pase de gol, as usual.
    Colonelu (altruist dar slăbuț), l-am servit cu trei bucăți, a finalizat doar una, două le-a pasat lu Marinuș și lu Salam. Iar aici apare faza cea mai interesantă, când Marinuș, primind de la Colonelu, îl deschide pe Mihai, tenismanu face 5-3 și nu-l mai prind.
    G3 slab de tot, dacă a dat vreo bucată, și aia din penalti, a jucat mai mult pe apărare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pandele Franaru27 aug. 2023, 22:40:00

    Spuneam eu ca mulți vin vinerea mai degrabă la bautură

    RăspundețiȘtergere
  7. Vineri,25 august 2023,NU s-a jucat fotbal din lipsa de cvorum,canicula s.a.cauze.
    La "meciul"de pe pajiste cel mai vocal,oratorul numarul unu este de departe MOTANU,sa ne traiasca!

    RăspundețiȘtergere
  8. găbiță@: nu m-am gândit la varianta cu egalu. cred că trebuia să-i dau ceva avans și poate aveam o șansă.
    Vasilică@: la cum s-au prezentat lucrurile vineri, veneai, băgai și tu două-trei bucăți și plecai, ca un erou, la pauză

    mare panaramă cu prezidentele spaniol de federație, care a pupat-o pe gură pe o fată și acu-l dau ăștia afară. presupun că în special pentru prost-gust, că rar am văzut fată mai urâțică.

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.facebook.com/watch?v=834859661603819

    dacă ăsta nu e un super-gol, greu de găsit altul. faza e pe calculator, iar puștiul care dă pasa decisivă (alții ar fi tras ca boii) are doar 18 ani.

    RăspundețiȘtergere
  10. Luam și anul asta campionatul, stați liniștiți!

    RăspundețiȘtergere
  11. Tontul și parașuta
    tragi-comedie

    Actul I: cu ocazia unui succes puțin scontat (cei mai mulți nici măcar nu visăm c-am putea deveni campioni mondiali), un nene-șef e luat de val și o pupă, aplicat și cu patimă, pe o cetățeancă

    Actul II: trece o zi, mai trece una și duduia cu pricina realizează că n-a savurat de fel pupicoiul. ușor, ușor și colegele ei realizează că fetița a fost agresată (sexual sau nu, nici că mai contează) și ia naștere un curent

    Actul III: fapta devine mai gravă pe zi ce trece. organizații, forumuri, societăți, purtătoare ilegale de sex, liga pentru protecția virginelor, asociația animalelor fără stăpân, își exprimă, după modelul Ceaușescu-PCR, stima noastră și mândria, adeziunea împotriva mârșavului mascul desfrânat. nu se știe dacă pupatul pe gură e viol sau nu, dar poate fi încadrat ca infracțiune. poate nu e atât de grav ca o tentativă de omor, dar oricum este peste o tentativă de jaf armat. zilele agresorului sunt numărate.

    Actul IV: nu se știe dacă era inițial parte a scenariului, dar face parte din spectacol. duduia cea pupată, la câteva minute după mișelescul atac, e bine-mersi și cântă fericită. ba chiar are geniala idee de a se compara cu altă fată pupată prin surprindere de-un nene celebru, una Sara. bine, Sara aceea e de 17 ori mai frumoasă și de 37 de ori mai deșteaptă, dar dacă pupălica se simte bine, ce mai contează. fericire totală, chiar și colegele ei, ălea de mai tîrziu vor capul (ăl de sus, presupun, da nu poți fi sigur) derbedeului, o încurajează pentru un nou pupiloi.

    Actul V: Momental, silenzio. La vremurile pe care le trăim, agresorul va plăti aproape sigur cu postul, chit că prin spate s-ar putea face anumite înțelegeri. Rămânem cu o ștoarfă-n plus și cu dragii noștri formatori de opinie. Din păcate, strâmbi, proști sau muți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate,in zilele noastre se naste din mai nimic cate un "curent"la care se adera imediat...

      Ștergere
  12. Vasea, mai bagă și tu un banc adormit, că se ceartă motanu singur

    RăspundețiȘtergere
  13. Banc
    Un rus se scoală dimineață și vede tancuri cu steagul Americii în fața casei. Iese urlând: „freedom, freedom!”. Un soldat iese din tanc: „niet freedom. Halloween.

    RăspundețiȘtergere
  14. Colonelu găină, Găbiță minte (sau va minți), Mitică MVP, i-am rupt pe micuți, plus l-am dominat pe Mihăiță în prelungiri. Bine, el zice că se ducea la o domnișoară, io recunosc că mă aștepta coana-mare.

    RăspundețiȘtergere
  15. Superba victoria Soranei Cirstea,Felicitari!
    https://ziare.com/sorana-cirstea/sorana-cirstea-elena-rybakina-belinda-bencic-us-open-optimi-sferturi-1823457#:~:text=Sorana%20C%C3%AErstea%2C%20declara%C8%9Bii,48%20de%20minute.

    Normal ca publicul a fost de partea Soranei,doar juca i mpotriva unei rusoaice...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. total neașteptat, chiar dacă victoria Soranei avea o cotă destul de mică, în jur de 3.30

      de citit și băgat la cap, discriminarea pozitivă ne va da în cap la un moment dat.
      https://www.gsp.ro/opinii/editorial-alin-buzarin-nea-mircea-rasistul-ispasitor-709894.html

      Ștergere
  16. https://www.flashscore.ro/meci/4UYcJjjB/#/comparare-cote/home-away/final

    Asta da surpriză! România a bătut la volei campioana olimpică, Franța, care avea o cotă de 1.01-1.03.

    ps: meci egal cu Tombe Munchausen, după ce am avut 2-0 la pauză.

    RăspundețiȘtergere