sâmbătă, 26 septembrie 2020

Prim solistii au lipsit

             Sapte de-ai nostri-din fenomen, cu opt de-ai lor-din cartier ne-am intalnit vineri la ora 15 trecute fix si-am pus-o de-o miuta pe terenul de langa vestiare, pe o vreme numai buna de jucat fotbal. Cu intarzierile de rigoare, Ciprian, Bogdan, Tavi si cu un spectator bine-venit, Virgil, s-au confruntat urmatoarele distributii:

            A7: Baiat1, Ciprian(1gol),Tavi, Baiat2, Tolea(2g),Cristi(2g),Vasea(2g).

            B8: Luci, Motanu,Gaby, Bogdan, Baiat3-alias Turcu(2g),Mitica(2g),Popica(2g),Andrei(2g).

            Dupa cum se poate observa, echipa B a jucat in superioritate numerica, 8 la 7 fata de echipa A. Pentru A a mai marcat Bogdan un superb autogol.Cristi a sutat puternic in bara transversala de unde mingea a revenit in teren si l-a izbit pe nefericitul Bogdan care se afla la mijlocul liniei careului de unde a ricosat in poarta;totul s-a petrecut fulgerator, chiar n-avea ce face Bogdan. B. a inceput mai bine, a condus cu 3-1, s-a trecut prin 4-4, 6-6, 8-6 pentru A, timpul cam expirase,dar s-a continuat si s-a terminat 8-8.La un moment dat, cred ca era 6-6,a venit la gard un nene de la baza si ne-a atentionat ca vinerea viitoare la 16,20 trebuie sa parasim terenul deoarece vin copiii la o competitie, oricum de aici incolo nu putem sa mai depasim ora 16,30, dar azi putem juca mai mult. In concluzie, veniti mai devreme ca la ora 15 sa incepem.Ca de (prost) obicei au mai fost mici clinciuri pe teren, vezi socul puternic intre Motanu si Ciprian, altercatia intre Vasea si Motanu, reprosuri, chiar si ceva injuraturi etc. Pe ansamblu, a fost un meci echilibrat, dovada si scorul final. Baiat1, portarul echipei A, la inceput a fost nesigur luand cateva goluri usoare,pe parcurs si-a revenit si a aparat foarte bine, scotand niste suturi foarte grele.Baiat2 s-a zbatut, dar randamentul sau a fost scazut. Baiat3-alias Turcu a dat vreo 2 goluri la inceput pentru ca dupa aceea sa rateze exasperant. S-a jucat destul de bine si in absenta marilor noastre vedete, Ely, Gabita sau Gabitrei. Multumim Luci pentru cinstea facuta baietilor.

            Asteptam comentariile voastre. Sa ne revedem cu bine vinerea urmatoare, iar pana atunci s-aveti succes in alegeri!

26 de comentarii:

  1. B. Foto: Arhiva Ziare.com

    Ultima replica de agatat in 2020: Urci pana la mine, sa te speli pe maini?

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo, Vasea, tu nu te-ai spălat pe mâini de cronică! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Scuze pentru greseala comisa, au fost 8 de-ai nostri si 7 din cartier. Graba strica treaba!

    RăspundețiȘtergere
  4. B.

    -Cum iti mai merge casnicia?
    -Foarte bine, dar ceva parca ma pune pe ganduri:ne-am mutat de la Iasi la Bucuresti si in continuare avem acelasi postas!

    RăspundețiȘtergere
  5. Erată la reportajul Ocupația27 sept. 2020, 16:57:00

    Nefericiți or fi mulți în cadrul fenomenului, dar nu este și cazul meu. Autogoluri superbe au dat la vremea lor, în alte etape, Motanu și Gaby, la vinclu, la colțul lung, cu pieptul, din voleu, cu călcâiul, etc., al meu a fost doar o măiastră lovitură de biliard fără intenția trăgătorului, mingea șutată puternic în bară a venit tare și cu efect în tibia mea de unde s-a dus pe mijlocul porții goale, poate aveam timp să sar în stânga sau dreapta, poate nu, altă soluție nu era.
    Vedetele nu au lipsit, ele, antrenorii, comentatorii, peluza nord și orăcăiala broscuțelor pe lac vor fi mereu pe plac sorgintei neaoșe.
    Părerea mea, s-ar putea să mă foarte înșel, este că la început în poartă a stat B2 care ulterior a făcut rocada și gambitul damei cu B1, astfel că în cronică ar fi trebuit să apară ca R1 și T2.
    Comunicarea și organizarea este aceeași din totdeauna, nu poți să anunți pe site la 14,20 că partida începe la 15,00 iar pe urmă să pretinzi că unii au întârziat, mă rog, poate merge pt. juniorii de pe 1 mai mulți sau mai puțini, care stau cu tabletele deschise permanent pe site-ul nostru sau pt. dl. Ionuț care stă mai toată ziua pe acolo la muncă.
    Dovada..., dovada... este că nici măcar nu știm cum îi cheamă pe cei cu care jucăm, pe B3 de la noi îl cheamă Yasin și a jucat foarte bine chiar dacă a și ratat de multe ori, oricum nu a fost singurul în această postură, alții au ratat și mai mult, alții chiar ca Gâgă de la stână. Meteahna că juniorii sunt de vină rămâne și-o dăinui în neamul românesc, mai puțin la nea Gigi care îl pune căpitan de echipă pe Perianu sau pe Ov. Popescu, nicidecum pe un fost Planici sau chiar pe un Straton sau Panțâru și desigur, mai puțin în cadrul fenomenului unde alegerile le fac adolescenții.
    Cu soliștii nu prea sunt de acord, Frately preferă de cele mai multe ori varianta ra-ta-ta, Coman-Tănase-Man, dar Găbeii fac joc de echipă (Găbiță în ultimii ani, nu chiar de la începuturi), sunt pe tot terenul, vin și în apărare și în atac, se mulează pe jocul celorlalți jucători.
    Oricum, cine pierde alegerile azi vineri poate să se odihnească.
    Pe viitor nu mai pune B1, B2, B3, pune și tu F1, F5..., să creadă fraierii și federația că avem și gagici în echipe (n-am cum s-o aduc eu pe Mareke din Belgia că v-ar scoate aia fotbalul din cap).

    RăspundețiȘtergere
  6. Nicușor și gașca27 sept. 2020, 21:37:00

    Bravo șefu, bine solistule, te așteptăm vineri cu flori, tu aduci fursecurile, palinca și vinul (dacă mai rămâne de la sindrofie).

    RăspundețiȘtergere
  7. B.

    I: Care este diferenta intre un om si o camila?
    R: O camila poate sa munceasca o saptamana fara sa bea, iar un om poate sa bea o saptamana fara sa munceasca.

    RăspundețiȘtergere
  8. B.

    - Bula, cate porunci exista? - intreba profesorul.
    - Zece, domnule profesor.
    - Si ce se intampla, daca nu respecti una dintre ele?
    - Raman noua...

    RăspundețiȘtergere
  9. B.

    Bula asista la un concurs de atletism.
    - Tata, astia care alearga, o sa ia toti premii?
    - Numai primul dintre ei, fiule.
    - Atunci ceilalti de ce mai alearga?

    RăspundețiȘtergere
  10. B.

    - Tata, tu mi-ai povestit ca odata te-au dat afara de la scoala?
    - Da, Bula. Dar de ce ma intrebi?
    - Pentru ca istoria se repeta...

    RăspundețiȘtergere
  11. Vasea, la ce ora ne prezentam la teren? E bine pe la 17?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La 14,45 incepe meciul pt. ca la ora 16 trebuie sa parasim terenul.
      Probabil eu nu vin, am o problema de instalatii, o mica mare inundatie in apartament. S-aveti succes!

      Ștergere
    2. Sile, nu ai asigurare la apartament? Hai vino, mai e o ora si un sfert.

      Ștergere
  12. B.

    La examen. Profesorul:
    - Iarasi, nu te-ai pregatit? Data trecuta mi-ai promis ca in acest semestru vei fi un om nou...
    Studentul:
    - Eu am devenit un om nou, dar si acesta s-a dovedit un lenes.

    RăspundețiȘtergere
  13. Intru uneori pe blog cu speranta că voi citi parerile celor care au fost la ultimul meci însă,vorba sefului cel mare,ghinion.A dispărut entuziasmul,nimeni nu mai comentează, e ca intr-un sat părăsit de unde au plecat toti si unde mai găsesti doar cativa caini fără stăpân.Nicio aluzie la suporterii dinamovisti.Ma intreb ce s-a întâmplat,de unde amorțeala asta ? E de vină bătrînețea,plictiseala față de ceilalți,atmosfera creată sau ce se întâmplă ? Cei tineri nu pot fi făcuti răspunzători,nu ei trebuie să țină treaz interesul față de"fenomen".Ceilalti s-au retras in carapace și asistă la o moarte previzibilă.Ce e clar,nu cu bancuri va supravietui blogul si usor,usor isi va da duhul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Din pacate, Simona a fost spulberata de Swiatek, tanara poloneza a venit ca un tavalug peste Simo.

    RăspundețiȘtergere
  15. B.

    Un ascultator sovietic ne intreaba daca e adevarat ca dupa accidentul nuclear de la Cernobil, oamenilor le-au cazut dintii.
    Noi raspundem ca da, dar nu tuturor, ci numai acelora care nu si-au tinut gura.

    RăspundețiȘtergere
  16. B.
    - Ai slabit grozav! Ai o dieta noua?...
    - Da. Legume - cartofi, morcovi, sfecla...
    - Le fierbi sau le prajesti?
    - Le sap!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Grande Sile sunt foarte multumit ca nu ai scris cronica. Afla lumea ca am pierdut meciul cand aveam 3g avans cu 15 min. inainte de final.

    RăspundețiȘtergere
  18. B.

    - Sotia mea afirma ca-i sanatos sa mananci alimente crude.
    - Nici nevestei mele nu-i place sa gateasca!

    RăspundețiȘtergere
  19. B.

    - Se vede ca te-ai insurat: ai hainele calcate impecabil!
    - Da... primul lucru pe care m-a invatat nevasta-mea a fost sa calc...

    RăspundețiȘtergere
  20. Pentru revitalizarea blogului propun să facem un concurs și să pronosticam rezultatul meciului din seara asta,Islanda-Romania.Cel care va câștiga va primi o bere din partea celorlalți participanti la concurs.Se încearcă astfel reconectarea la blog a celor care odată erau sarea si piperul lui(a blogului,dacă nu s-a inteles).
    Scorul meu este 2-3 si se califică Romania.Nu stiu dacă după 90 sau 120 minute.Dacă credeti că trebuie specificat am sa revin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa dea Domnul sa ai dreptate si sa castigi concursul, dar Anonimul sunt eu!

      Ștergere