joi, 8 octombrie 2020

Meciurile lunii octombrie

Cu ceva întârziere, abia joi, că așa-i în valu doi!

71 de comentarii:

  1. Până va descrie cineva ce s-a întâmplat pe 2 octombrie, dau mai departe un mesaj important pentru țară:

    Căpitanu: Baieti am vorbit la Cora pentru ca se anunta ploaie, miine jucam de la 16 la 17 am platit si avans, nu mai accepta altfel.
    Sper sa fim macar 14 oameni, sa iasa frumos. Cu tenisu nu-i problema, ca se joaca 3 ore, e timp.

    RăspundețiȘtergere
  2. B.

    - Bula, de ce nu ai venit ieri la scoala?
    - Doamna profesoara, s-a maritat sora mea.
    - Bine, Bula, dar sa nu se mai repete!

    RăspundețiȘtergere
  3. Baza logistica si organizatorica a Fenomenului este imensa. Vreti un exemplu?, iata-l: s-au stricat conditiile meteo, nicio problema, un telefon, o discutie de un minut si totul s-a rezolvat. Se va juca pe teren acoperit, cu orar bine stabilit, numar minim de participanti fixat, program inclus la sporturi alternative cu vizionare Tv-EuroSpor-1 pentru pregatirea teoretica a lui Luci, Gabita, Gaby si evident Mitica, etc, etc. Oare ce ne-am face fara personaje colective precum grande Sile-cronicarul foiletonist si un Capitan strateg cu viziune organizatorica fara cusur. Ave lor!
    Ce sa mai zic, pe maine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar intarzie prostovanu!

      Ștergere
    2. Nici Mitica cand i-e sete nu da atatea limbi!

      Ștergere
  4. Baieti ,miine nu intarziati veniti la 15.45 jucam pe ceas acolo

    RăspundețiȘtergere
  5. B.

    - Sunt nelinistit, nevasta-mea a inceput sa umble prin restaurante.
    - Nasol! Bea mult?
    - Nu bea deloc. Ma cauta pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Avand in veder e ca am ghicit doar câte goluri dă Islanda, consider că merit doar jumatate din premiu,adică cate o sticlă de 1/2 l de bere de la fiecare.Faptul ca voi n-ati pariat nu va scutește de obligatia de a-mi achita câștigul pe care-l merit.Ne vedem la teren.

    RăspundețiȘtergere
  7. B.

    La vama ajunge si badea Gheorghe cu caruta plina de butoaie. Vamesul il intreaba ce are in butoaie. Badea ii raspunde simplu, apa.
    - Nu se poate, nu te cred, tu ascunzi ceva bade!
    - Nu, pe cuvantul meu! zice badea.
    - Am sa gust din fiecare butoi. Asa si facu'. Dupa degustare, vamesul isi da seama ca badea chiar are apa in butoaie.
    - Bade, ai dreptate, esti liber sa pleci, dar poti sa-mi spui de ce duci tu apa peste granita?
    - Pai...la noi in sat e un obicei: dupa ce speli mortu' sa duci apa cat mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tanara poloneza IGA SWIATEK, cea care a eliminat-o pe S. Halep, a spulberat tot la Roland Garros!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vela Vuvuzela, protectorul mafiotilor si sefilor de clan , a facut praf o mana de suporteri stelisti, la metrou. Asta da democratie!

    RăspundețiȘtergere
  10. O performanta foarte buna a polonezei, se anunta a fi o viitoare campioana.

    RăspundețiȘtergere
  11. Regele zgurii, dar si al Parisului a castigat al 13-lea titlu la Roland Garros si al 20-lea de Grand Slam, demolandu-l pe Nole. Acesta e nimeni altul, decat Rafa NADAL!

    RăspundețiȘtergere
  12. I-am batut si pe vichingi,suntem tari ! N-o sa mai vrea nimeni sa se pună cu noi ca suntem periculosi.Cu Radoi in frunte,vom avea victorii multe.

    RăspundețiȘtergere
  13. Hai cu pronosticul.Vad ca sunteti sărăcuti si nu va permiteti să dați bani dacă nu nimeriti rezultatul.Va înțeleg, asa că voi da eu premiu in locul vostru,celui care nimerește rezultatul exact.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rezultatul exact va fi cel inscris pe tabela de marcaj la sfarsitul meciului! Uite, ca l-am ghicit!
      Hai cu o victorie a Romaniei!

      Ștergere
  14. B.

    Sotia catre barbat:
    - Betivule, la ce ora te-ai intors aseara?
    - 12 fara 5.
    - Minti! Te-ai intors la 7 dimineata!
    - Eee, 12 fara 5 cat fac...?

    RăspundețiȘtergere
  15. B.

    Un tip ia un taxi, si dupa ce porneste, soferul baga-ntr-a patra, si trece cu 100 pe ora pe strazi. Vine o intersectie, stopul pe
    rosu, taxiul trece cu viteza, la care clientul:
    - Domle, ce faci, esti nebun? Treci pe rosu?
    - Lasa-ma, ca sunt meserias...
    Mai vine o intersectie. Stopul rosu. Masina trece in viteza.
    - Hei, iar treci pe rosu?
    - Eu sunt meserias, ma.
    Se apropie un alt stop. De data asta stopul era verde. Taxiul pune o frana serioasa si opreste chiar inainte de intersectie.
    Clientul zice:
    - E, acum cand e verde, de ce n-ai trecut?
    - Daca vine un meserias din dreapta?

    RăspundețiȘtergere
  16. Oftalmologul specialist15 oct. 2020, 19:45:00

    Alo, domnul Ureche, Grigore e acasă, la telefon oftalmologul de serviciu, sau de servicii mă rog, păi chiar așa, îi dăm cu bancuri, cu bere, cu pronosticur, cu Simona, lăsăm la o parte antrenorii, sufleurii, rezervele, întârziații, peluza nord, dar nici măcar echipele de start ale zădărniceilor nu le mai dați pe post ? Eu înțeleg că toată economia se învârte la borduri și la garduri, unele au devenit chiar funebre, iartâ-mă Doamne, dar chiar nicio veste din teren ? La noapte ce facem, bem,..., sau ne odihnim ca să nu fim mâine în bulan ? Voi chiar credeți că letopisețul Moldovei s-a scris așa, juma de pagină pe lună ? Pe vremea aia nu era decât pandemie de râie, la guvizi nu dădeau decât lăncierii. Sau așteptați să vă scriu eu o cronică din ciorbă de burtă cu smântână și ardei iute ? Palinca o aduce Nelu. I-am organizat meciul de retragere, vine Belo, Rățoi, Nea Gică care a promis că-i bagă un guvid lui Ianis ca să mai poată rămâne o zi după meciul cu Norvegia, poate așa dă și el un gol. Hai o seară bună, să ne dăm numai autogoluri.

    RăspundețiȘtergere
  17. Bă băieți,iar e vineri ! Ce ziceti,azi jucăm ? Eu propun să spunem niște bancuri si gata,am rezolvat-o si săptămâna asta.Voi ce părere aveti ?

    RăspundețiȘtergere
  18. B.

    Barbatii insurati au experienta in completarea declaratiilor pe proprie raspundere...Sunt obisnuiti sa dea explicatii.

    RăspundețiȘtergere
  19. Vinerea asta a fost o alegere mai echilibrata, decit meciul trecut din balon .Putem spune ca am avut un oarece avantaj ca am fost 7 .Totusi am spart un nucleu de 6 oameni ELY,HERCULE, CRISTI contra TOLEA,ANDREI ,SICA de aici am pornit . Nu a fost usor sa fac alegeri , dupa ceva discutii au rezultat echipele ELY,HERCULE,CRISTI,TAVI, BOGDAN,VASEA contra MITICA,ANDREI, SICA , TOLEA,GABY,MOTANU,POPICU. Echipa lui ELY ,a pornit tare am primit 3 goluri in 10- 15 minute cam asa ,dar TOLEA a stat pe bara in timpul asta ,pina a venit TAVI sa intre la ELY . Tot in timpul asta am avut 3 ocazii mari de a marca prin POPICU . i am dat citeva pase bune , a ajuns singur cu BOGDAN ,nu l-a invins . BOGDAN s-a descurcat in poarta . Dupa aceste ocazii si condusi cu 3 zero am reusit sa echilibram meciul si am inceput sa marcam si noi. Meciul s-a terminat 9 -7 cam asa.Goluri marcate MITICA3, POPICU 2 ,SICA 2 ,TOLEA 2 de partea cealalta CRISTI 3 ,VASEA 2 ELY 2 . Acu sa trecem la treaba nasoala si mai importanta decit cine a marcat si cine a driblat . Si acum a fost un alt meci problema de fapt se tot repeta , din punct de vedere al atmosferei creata in timpul jocului prea multa indarjire si orgolii . Multe discutii pentru un aut ,un fault ,o intrare mai curajoasa etc ,etc toate astea duc la distrugerea meciului si a zilei de joc . Din nou au fost discutii aprinse contra CRISTI, ELY ,si numai stiu cine ,am fost la un pas sa terminam jocul dupa 30 minute E clar ca suntem aproape de a renunta sa mai venim ca nu mai iese treaba . Din nou s-a iesit de pe teren, dupa care s-a intrat puteam juca un pic mai mult dar s-a terminat mai repede cum se intimpla de obicei .Deci noi ne rugam de patron sa ne lase mai mult ,dar iesim noi mai devreme de pe teren din cauza scandalurilor ,nu se poate asa .Noi suntem dependenti de trupa lui ELY, SAU GABI3, fara ei nu mai putem juca ca ne lipsesc 5 -6 oameni .Pustii astia trebuie sa mai lase de la ei ,DAR SI NOI .Se punea problema sa renuntam la ei si cu cine jucam 3 la 3 sau 4 la 4 .Ely zicea iar de regulament 5 minute iese afara jucatorul vinovat dupa care intra Nu e rau dar cred ca mai bine o lasam noi mai moale ca nu suntem la scoala cu regulamente, si acceptam o infringere sau un meci mai slab si jucam linistit fara injuraturi si tipete, uitam pentru ce venim .Inainte de meci cu 2 zile vorbim ne cautam suntem innebuniti unde jucam cum rezolvam . Cind ajungem la teren stricam tot .Trebuie sa schimbam ceva daca mai vrem sa avem ziua asta. Si eu mai vorbesc ma oftic la niste faze DAR NU STRIC UN MECI , una e sa ceri o pasa sa zici ceva de o faza sa comentezi si alta E SA INJURI SA SARI LA BATAIE SA TIPI ETC . Nu suntem la teatru dar nici asa la modul asta cred ca nu se mai merita meci de meci iese nasol ca atmosfera.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari, Mitica ai mare dreptate,asa sa fie cum zici tu, dar ma indoiesc ca asa va fi, atata timp cat unii dintre noi au mereu ceva de comentat, de reprosat,se cred atotstiutori, chiar mari conducatori! La sfarsit, Ely si-a cerut scuze si a zis printre altele ca ei tinerii ar avea ce invata de la noi;stiti ca raul prinde mult mai repede, asa ca ei invata in primul rand de la noi cum sa injure...

      Ștergere
  20. Sa fac 30 km , adica(uneori) 1 ora , ca sa vad fite si figuri ,nu mi se pare rentabil; pierd vremea, imi strica altii ziua....

    RăspundețiȘtergere
  21. B.

    - Stii ca m-am maritat?
    - Serios? Cu cine?
    - Cu un marinar. E plecat unsprezece luni pe an.
    - Saraca de tine, cum trebuie sa suferi...
    - Nu, o luna trece atat de repede...


    RăspundețiȘtergere
  22. B.

    - Tata, am pana... ce sa fac?!
    - Suna-l pe sotul tau!
    - Nu raspunde!
    - Rezerva unde e?
    - Nici el nu raspunde!

    RăspundețiȘtergere
  23. B.



    Prim ministrul Chinei il suna pe Bush in 11 septembrie, imediat dupa atac:
    "Imi pare rau pentru atac, este o mare tragedie. Dar in caz ca ati pierdut
    documente importante in atentatul de la Pentagon, avem noi copii dupa toate..."

    RăspundețiȘtergere
  24. Asa va trebuie daca ati scazut stacheta si acceptati sa fiti copii de mingi pentru niste pust.Ely se stie ca face urat,chiar daca dupa meci isi revine si se scuza,Cristi e cel mai urat personaj care a calcat vreodata pe aici iar fratele cel mic a inceput sa fie si el obraznic.Nu vrea sa mai alerge,spune ca nu da pasa,e mereu imbufnat si se crede si el mare fotbalist.Cu mosi ca voi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Veterane(nu inteleg de ce nu va semnati cu numele adevarat),in mare parte ai dreptate!

      Ștergere
  25. B.

    In armata, comandantul catre soldatii aliniati:
    - Mai misca careva?
    - Pamantul.
    - Cine a zis asta?
    - Galileo Galilei.
    - Galileo Galilei, un pas fata!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. De ce credeti ca după o vârstă fotbaliștii isi pun ghetele-n cui ? Exact,simt ca nu mai pot si inteleg ca nu te poți pune,oricât ai vrea, cu trecerea anilor.Daca nu intelegi...ești umilit si iti faci singur rău.Sunt atatea sporturi individuale pe care le poti practica care sa-ti aduca satisfactii...alergarile in parcuri,păduri,patinaj,schi,tenis,ping- pong,drumetii, inot, mersul cu bicicleta etc.
    Dacă vrei găsești,dar poate preferi altceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ne tot ascundem sub anonimat sau alte pseudonime, n-o sa putem indrepta lucrurile...

      Ștergere
  27. B.

    Trei surori in varsta, stateau impreuna in aceeasi casa.
    Intr-o seara una dintre ele se pregatea sa faca baie, pune un picior in apa, se opreste si tipa la celelalte:
    - Hei, eu intram acum in baie sau ieseam?
    Una dintre celelalte doua surori aflate la parter, raspunde:
    - Nu stiu, stai ca urc acum sa vad.
    Incepe sa urce scarile, dar pe la jumatate se opreste si intreaba:
    - Hei, eu urcam acum scarile sau le coboram?
    A treia zice in sinea ei "Doamne, ce v-ati mai prostit amandoua" si bate de trei ori in lemn. Apoi, cu voce tare:


    - Stati sa vad cine-i la usa si apoi vin sa va ajut....

    RăspundețiȘtergere
  28. Eu nu creca am gresit decat atunci cand cineva mi-a vorbit urat.Si ar trebui sa fie îndreptate unele lucruri,dar vad ca nu înțeleg unele persoane.Sunt Ely

    RăspundețiȘtergere
  29. Inca o surpriza placuta facuta de CFR Cluj, singura echipa din Romania care mai misca prin Europa, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  30. B.

    Clientul ii face semn chelnerului care de apropie prompt si amabil:
    - Sa stii, sefule, snitelul pe care mi l-ai dat nu se poate manca.
    - Nu-i nimic, vi-l luam si va aducem in loc un cotlet exceptional.
    - Pai, am mincat o bucatica din el.
    - Si din cotlet s-a mancat foarte putin.

    RăspundețiȘtergere
  31. De cand mu mai sunt eu la Real, Barca nu mai câștigă nimic in duelul cu madrilenii.Bravo lor !

    RăspundețiȘtergere
  32. Mica Publicitate25 oct. 2020, 21:46:00

    Vand ieftin cățeluș maro cu pete, cuminte,nu latră, nu mușcă,mănăncă bătaie de două ori pe săptămână,răspunde la numele Dinamo. Exclus Mitică și intermediarii.

    RăspundețiȘtergere
  33. De trei ori, "La multi ani!" animatorului fenomenului nostru, bravul capitan MITICA !

    RăspundețiȘtergere
  34. Capitanu Milogea26 oct. 2020, 14:29:00

    Vineri am treaba si s-ar putea sa nu vin.Oricum,am bani doar de trei beri,una pentru mine si doua pentru stapanul meu Gabita.Restul va descurcati intre voi.

    RăspundețiȘtergere
  35. La multi sni cu sanatate!, unicului si inegalabilului Capitan Mitica.
    Epigoni natafleti gasesti peste tot.

    RăspundețiȘtergere
  36. B.

    E bine ce scrie?
    Doi prieteni discuta la un bar.
    -Ma, tu ai vazut afisul de la intrare?
    -Nu! Dar ce scrie?
    -Scrie:In bere e putere. In vin e sanatate. In coniac e distractie, iar in apa sunt multi microbi.

    RăspundețiȘtergere
  37. B.

    McGregor moare. Vaduva ridica o piatra funerara cu inscriptia "Odihneste-te in pace!".
    Apoi afla ca decedatul si-a lasat toata averea bisericii.
    Drept urmare, pune sa se graveze inca un rand: "Pana vin la tine!"...

    RăspundețiȘtergere
  38. B.

    Doi moldoveni se ciocnesc usor in trafic. Coboara amandoi din masini si se iau la cearta:
    - Da sinii t-o dat tii carnet, uai?
    - Da tii sini t-o spus ca ieu am carnet, uai?

    RăspundețiȘtergere
  39. Pentru cei ce au uitat ce zi e azi le amintesc că e vineri.Pe vremuri obisnuiam să ne întâlnim,să batem mingea,beam o bere, două după care ne despărțeam prieteni.Oh,ce timpuri ! Azi...dar ce să vă mai spun eu că știți si voi cum e.

    RăspundețiȘtergere
  40. Ma gandeam sa va invit pe toti la restaurant,dar unii dintre voi iar o sa ma faca de ras.Luati-va cate trei beri si o punga de seminte si spuneti ca platesc eu.Mitica, ia mana de pe berea lui Tavi,ca te vad.Ce, el e mai prost?

    RăspundețiȘtergere
  41. veniti la fotbal ca se oprește ploaia va rog semnat Elly

    RăspundețiȘtergere
  42. B.
    - Bula, ce s-a intimplat in 1558?
    - S-a nascut Mihai Viteazul.
    - Foarte bine! Dar in 1561?
    - A implinit 3 ani?

    RăspundețiȘtergere
  43. B.

    Ardeleanul se duce la doctor deoarece tusea foarte tare. Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava:
    - Fumati? Ardeleanul, dupa cateva momente de ezitare, raspunde:
    - Mai bine as bea ceva.

    RăspundețiȘtergere
  44. B. SATURATIE

    -Nu mai pot,m-am saturat sa alerge toate femeile dupa mine!
    -Si ce ai de gand sa faci?
    -Sa nu mai fur posete!

    RăspundețiȘtergere
  45. Etapa de vineri trebuie consemnată, a fost ceva deosebit. Când am ajuns în agronomie ploua de rupea. Ely, bun și ca organizator, reținuse pentru orice eventualitate terenul al Cora de la ora 4. Eram 8, a apărut și Bogdan, care nu prea voia să meargă, pe motiv de aglomerație, dar l-am convins. L-am sunat pe Vasea, care a fost ușor de convins să iasă până vizavi de el.
    Tinerii s-au băgat la tramvai și au ajuns primii, eu am luat-o pe ocolite cu GPS-ul și am ajuns la vreo 10 minute după ei, iar Bogdan, în loc să se țină după mine, a luat-o pe Grant. La ieșirea de pe pod deja mă suna că el întoarce, că e full, că nu ajunge. Iar l-am convins, pentru a doua oară, că merită să vină chiar dacă ajunge mai târziu, că am fi 9 fără el. Bogdan înțelege și ajunge chiar bine în cele din urmă, numai că apare altă problemă neprevăzută: rămânem 9 din cauză de... Vasea!
    Vasea ajunsese primul la teren, iar administratorul de acolo i-a zis că terenurile sunt închiriate de copii, asta probabil pentru că închiriase Ely, nu Mitică. Ce ați face voi într-o astfel de situație? M-ați suna, nu? Ei bine, Vasea a considerat că am făcut o glumă proastă și s-a întors acasă!!! Vasea, tu ești ăla cu bancurile, nu eu!
    După ce l-am sunat, văzând că nu mai vine, a rămas chiar așa, că nu mai vine. Păcat, am rămas 9 pe teren mare, dar cumva tot a ieșit bine. Iată de ce: am jucat într-un sistem inedit pentru mine, să se înscrie DOAR DIN CAREU! De-a lungul timpului mai jucasem exact invers, să se dea doar din afară. În fine, Ely se cunoștea că mai jucase în sistemul ăsta, a dat niște pase pe poziție viitoare care se întâlneau cu omul chiar la intrarea în careu. În fine, ne-am adaptat și noi, am condus, am fost conduși, am revenit, ne-am luptat vreo 70-75 de minute din cele 90 rezervate (am jucat până când a expirat timpul, minutele pierdute au fost la început), iar la final a câștigat echipa lui Ely la 1 gol diferență.

    Meciul chiar a fost spectaculos, dar mai amintesc doar două lucruri, ceva de teorie care s-a rezolvat în defavoarea echipei mele și ceva mai mult unic decât rar, reușit de Căpitan:
    1. mi s-a anulat un gol pe motiv că fusesem în afara careului, numai că... eu nu șutasem, ci dădusem pasă unui coechipier aflat în careu, Popică s-a interpus (ca portar advers) și a deviat mingea în poartă! Cum se interpretează o fază ca asta? Pe moment am cedat, dar acum fac o analogie cu metoda prin care se acordă gol sau autogol la șuturile deviate: dacă șutul inițial era pe poartă, se dă gol, dacă nu era pe poartă, se dă autogol. Păi eu pasasem în diagonală, deci trebuia să fie... autogol valabil!

    2. Contraatac în doi, cu Mitică ”purtător de balon”, eu demarcat în lateral, Ely - unic apărător. Ely îl subestimează, ține mai mult la pasă, astfel că Mitică îl driblează magistral, iar apoi îmi pasează ideal în fața porții, gol! Începuse Ely să-l boscorodească de ciudă... :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare cu regret de cele intamplate,dar chiar am crezut ca am fost pacalit; de, se mai intampla. Daca Elly a fost considerat un copil, atunci pot fi si eu confundat cu un tanar mai puriu.

      Ștergere
    2. Vineri, la 15,10,dupa ce vorbisem cu Motanu, gata echipat, eram in Buc.Noi, spre Chibrit;vine o aversa, intru intr-un magazin(nu cu masina), dupa 15 min. ploaie mocaneasca;intorc spre barlogul conjugal. Mitica, acest Dumitru Pelican al fenomenului de vineri nu m-a gasit. Sambata, am vazut, cu intarziere(24 ore) ca m-a sunat Gabi. Insiruire de necorelari pacatoase.

      Ștergere
  46. Totusi, ca sa nu raman dator, incerc in continuare sa va prezint

    Caseta tehnica a meciurilor lunii octombrie
    Etapa 1 vineri 2 oct.
    "Un meci ca si castigat s-a transformat intr-o
    infrangere in ultimele minute"
    Ech. Elly: Gaby, Virgil,Motanu,Claudiu 2g,Hercule
    1g,Bogdan,Cristi 2g,Elly 2g, Mitica 2g.
    Ech. Gabita: Tolea 2g, Tavi, Popica,Gabitrei,Yassin(Turcu)
    2g,Sile,Gabita 2g,Vasea, Andrei 1g.
    S-a jucat 9 la 9;la un moment dat, Sile a schimbat echipa cu Cristi.China, care a sosit mai tarziu, n-a mai jucat.Cu cateva minute inainte de sfarsitul partidei, ech. Gabita conducea cu 7-5, insa imediat s-a facut 7-7 si apoi 9-7 pentru Elly, scor final.Au fost si autogoluri, 4 ale ech. Gabita(2 Tolea, 1 Tavi, 1 Popica) si 1 Virgil.

    Etapa 2 vineri 9 oct.
    "Ploaia ne-a dus din nou la Cora"
    S-a jucat 6 la 6, Tavi a intarziat peste 20 min.
    Echipa Gabita: Popica 1g, , Gabita 3g,Gaby, Sile 1g ,Andrei2g, Mitica 2g.
    Echipa Elly: Vali 2g, Tavi, Cristi 2g,Elly 2g,Vasea,Hercule 1g.
    In partea a doua a meciului Mitica a schimbat echipa cu Hercule.Pana la venirea lui Tavi, ech.Elly a jucat in inferioritate si scorul a fost de 4-4.La prima echipa au jucat in poarta Gabita urmat de Popica, iar dincolo, Vali, Cristi si Vasea, cel mai mult.
    Scor final 9-7 pentru Gabita.

    Etapa 3 vineri 16 oct.
    "Rasturnare de scor"
    Ech. Mitica: Gaby,Motanu, Tolea 2g,Mitica 3g,Andrei 2g,Popica
    2g,Sica 2g.
    Ech.Elly: Tavi, Bogdan, Hercule 1g, Cristi 3g, Elly 2g,Vasea
    2g.
    Au fost 13 si am jucat acasa.Ech. Elly a inceput in tromba si a condus ,cu 4-0, dar ech. Mitica cu om in plus a rasturnat scorul, s-a egalat la 4-4 si in final a castigat cu 11-8.

    Etapa 4 vineri 23 oct.
    "VASEA alias Conopida, eroul meciului"
    Ech. Elly: Luci, Motanu, Tudor, Adi-Hercule 3g,Andrei, Elly
    1g,Vasea 4g.
    Ech. Gabita: Gaby, Tavi, Doru-Bete, Gabitrei, Mitica 1g,Popica
    2g,Sica 1g,Gabita 1g.
    Soare generos, vreme excelenta pentru fotbal,cu 15 participanti.Surpriza placuta a fost reaparitia, dupa multa vreme a doi coechipieri veterani si dragi noua, a lui Doru-Bete, respectiv a lui Tudor-TVR.Conform intelegerii, omul in plus a trecut la ceilalti la jumatatea meciului;cand s-a facut trecerea lui Tavi la ech.Elly,scorul era 2-0 pt. ech. Gabita, dar in scurt timp se produce minunea si se face 3-2 pt.Elly prin 3 goluri marcate de Vasea in decurs de un minut si ceva in urma unor pase maiastre ale lui Elly si a unor executii de exceptie, marca Vasea.In continuare, scorul se duce la 6-4, pentru a se fixa la 8-5 pentru ech.Elly.
    Cam asta a fost istoria lunii octombrie,rog pe Gabita sa consemneze echipele si scorul ultimei etape, vineri 30 oct.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uau, la așa casete tehnice mă conformez și eu, că ar fi păcat să se piardă chiar ultima etapă de octombrie:
      E1: Ely, Hercule, Cristi Frizeru, Popică + Bogdan half time
      E2: Găbiță, Andrei, Țolea, Mitică

      Ștergere
  47. Si totusi, inca un banc!

    Un ardelean intra intr-un bar la New York. Barmanul il ia tare, din prima si ii spune ca in acest bar se bea numai pe pariu.
    -Domnule, pun pariu cu tine ca nu poti sa bei o sticla de Whisky in 30 de minute.
    Ardeleanul isi cere scuze, iese din bar si apare peste 10 minute inapoi, pune banu pe tejghea si accepta provocarea. Barman-ul ii da sticla, ardeleanul o termina in 10 minute. Barmanul, stupefiat.
    -Domnule, dar n-am crezut ca asa ceva e posibil. N-am crezut ca sunteti in stare de asa ceva. Nimeni nu a mai reusit! Ardeleanul:
    -Nici io n-am crezut, da' m-am dus la baru de vis-a-vis sa verific!

    RăspundețiȘtergere
  48. B.




    -De ce pun ardelenii paine-n ciorba?
    -Ca sa nu deschida gura de doua ori!






    RăspundețiȘtergere
  49. Capitanu Milogea2 nov. 2020, 19:51:00

    Hai ca i-am pacalit pe fraieri! Mi-era frica ca vin Gabi si Motanu si pe astia trebuia sa-i cinstesc.

    RăspundețiȘtergere
  50. Nea Lucică a fost prezent la un eveniment cu peste 10 mii de participanți, nu a purtat mască, și-a încurajat elevii să nu poarte nici ei mască, mai mult, să fugă din fața autorităților maghiare, i s-a întocmit dosar penal, i s-a retras licența, pașaportul și i s-a interzis intrarea în țară. Dintr-o gravă confuzie și mici probleme de comunicare în care a fost implicată și calitatea desăvârșită a serviciilor Vodafone lui Luci al nostru i s-a stopat accesul la partida de vineri.
    Bravo Vasea, așa te vreau tânăr, fie și mai puriu, dar de ce nu i-ai răspuns anonimului din 21 oct. "Sunt tânăr doamnă, sunt tânăr", vorba lui Florian Pittiș, ce treabă am eu cu cifrele din C.I.
    Mai citiți odată ce v-am scris în martie și aprilie, atenție eu nu sunt guru, doar analist cu predilecție pe algoritmii vechi și noi, urmează un lung bal mascat cu amenzi și perfuzii de palincă (asta ca să-l scot pe Nelu din bârlog), baba aia de Dorela s-a prezentat la întrunire iar unii aflăm abia acum, sper că i-ați făcut testul de sarcină și transfuzii cu Otonel.

    RăspundețiȘtergere
  51. B.

    - Ce inseamna casatoria?
    - Sa ai trafic nelimitat la internet, dar sa se deschida doar un singur site.

    RăspundețiȘtergere
  52. B.

    Sta femeia goala in fata oglinzii si se masoara din priviri.
    La un moment dat, se intoarce catre sot:
    - Auzi, nici nu meriti altceva!

    RăspundețiȘtergere
  53. Etete bre, catalanii l-au primit cu brațele deschise pe nea Lucică care are deja 6 elevi pozitivi, nu s-a izolat și nu poartă mască, bravo lor.

    RăspundețiȘtergere
  54. Vineri veniti la ora 15 fix ca la 16.30 se intuneca ,sa avem timp. O sa jucam acasa nu in deplasare.

    RăspundețiȘtergere
  55. B.
    La farmacie:
    - Un nurofen, va rog!
    - Raceala si gripa?
    - Sper!

    RăspundețiȘtergere
  56. Alune prăjite5 nov. 2020, 23:13:00

    Baba Dorela nicio replică, niciun comentariu, niciun pss, mie tare mi-e că apare măine și mi-o trage live.

    RăspundețiȘtergere
  57. Cetatean turmentst6 nov. 2020, 13:25:00

    Bă jugam azi că eu mam inbatot si nu stiu unde sa vin sau bere mu sunt sigur.ala negru zice ca jugam acasa dar nu spune daca la el sau la mine.hai pa.

    RăspundețiȘtergere
  58. B.

    Un tip facea flotari in parcul Garii de Nord. Deodata, se opreste in fata lui un ardelean care se uita sub el, se uita deasupra lui, in fata, in spate si, dupa un timp, exclama nedumerit: "Apai, tinere, fatuca o plecat de mult".

    RăspundețiȘtergere