duminică, 3 noiembrie 2019

Marinus - The Jocker

Pe o vreme insorita s-au adunat 16 combatanti pentru jocul de vineri.
In urma alegerilor au rezultat urmatoarele echipe;
E Ely; Luci - Bebe, Razvan, Stelica - Bogdan, Hercule - Ely, Tavi.
E Gabita : Gaby - Robert, Paul, Marinus - Andrei, Mitica - Gabita, Tudor.
Meciul a debutat surprizator. Aproape toate suturile echipei E Gabita se transformau in goluri si scorul s-a dus la 4 - 1. Dar a venit riposta din partea lui Ely, care a reusit o suita de 4 goluri, unul mai frumos ca altul. Jocul este echilibrat, se ajunge la 6-6, dar a aparut faza de cascadorii rasului in care Marinus a scapat mingea trimisa spre el, care s-a prelins agonizant in poarta . A fost momentul care a pus punct meciului, intrucat Gabita a parasit terenul de joc.
Marcatori: Gabita 2g, Mitica 3g ( 2g cu poarta goala), Robert / Ely 6g, Marinus a.g.


 Întrerupem emisiunea pentru un moment publicitar. Vă rugăm pe această cale să sprijiniți capitalul autohton, având în vedere că acest domn și-a vândut avionul, palatul, mobila, secretara rămânând doar cu banca (aceea din parc, cum intrați în Cișmigiu, a treia alee pe stânga, central, confort sporit, decomandat) și a investit într-un domeniu inovator, reciclarea de materiale.
Așadar, vă rugăm ca vinerea ce vine să aduceți la teren tot ceea ce vă prisosește: pantofi desperecheați, pulovere purtate, legume-fructe, mâncare pentru câini sau pisici, ziare și reviste (nu contează data, domnul se uită mai mult la poze), două-trei preșulețe, Codul Bunelor Maniere și ceva mărunt.

Vă mulțumim!


21 de comentarii:

  1. Felicitari baieti ca v-ati distrat si vinerea asta!

    Hai si cu un banc!

    Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:

    - Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?

    - Pai, niciunul dintre noi!

    RăspundețiȘtergere
  2. mare noroc pe barbitoc că n-a fost condeiu la mine, nu scăpa el așa ușor. oricum, să fi dat io golul victoriei, din foarfecă, de la mijlocul terenului, bașca trei perechi de șorțulețe și nu m-aș fi distrat așa bine!
    n-am crezut să facem ceva și în principiu nici n-am meritat. numai că ely s-a întrecut pe sine (cu excepția alegerilor, unde e în continuare tămâie și tot el se supără!?!) și a prins o zi excepțională.

    așadar, îi dedic această minunată victorie lui specialistu graur dostoievski, prietenul nostru cu numărul 9. sper să fiți în asentimentul meu.

    voi reveni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Steaua e numai una5 nov. 2019, 12:41:00

    Ditamai rusinea sa te vaiti de arbitraj dupa ce iei patru goluri, doua de la Ivan turbinca!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vineri a fost un meci frumos cu goluri deosebite ,mai ales cele date de ELY ,dar se stie ca el are exexcutii fenomenale, nu ca MITICA, de pe linia portii .GABITA , a facut o alegere buna in alcatuirea echipei, si mai mereu reuseste cind face alegeri contra lui ELY, dar la ce face ELY , cam asa trebuie. Meciul a avut 2 reprize mai mici sa zic sa zic asa. Prima am dominat noi am reusit ceva ,am condus cu 4 – 1 dar asta a tinut pina si –a reglat tirul ELY , si a intors soarta meciului aproape de unul singur prin niste suturi de exceptie . Noi l –am avut pe GABITA, care s-a luptat la greu cu STELICA , MOTANU pentru reusitele noastre , pacat ca TUDOR , ANDREInu au prins o zi buna . Meritam un egal macar pentru efortul lui GABITA , dar am primit un gol ireal de pe alta planeta precum in TOM Si JERRY , mingea a fost JERRY ,nu cred ca am mai vazut asa gol cindva ,undeva . GABY ,nu conteaza cum si de unde am marcat bine ca am fost acolo.Primul gol l –am dat cu ajutorul barei cu un sut frumos ,Luci , era in poarta al 2 lea a fost o devire la pasul sau sutul lui ROBERT , LUCI ,era in poarta al 3 lea chiar am urmarit faza facuta de GABITA , care dupa 2 dribliguri mi a pasat perfect sa pun latul acolo Luci ,era tot in poarta dar a fost scos cu pasa meseriasa .Ce era sa fac acolo sa –l astept sa acopere jumatatea porti ramasa goala . Daca ratam ca se mai intimpla era nasol atunci . Vineri trebuie sa venim la 15.30 sa incepem ca nu se stie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am incercat sa vad daca jucând prost il pot depăși pe m(ocofan).N-am reusit, mi-e imposibil să fiu mai prost ca el, oricât m-as strădui.
    Acum ma amuza sa vad ca blegovanu n-a intuit capcana pe care i-am intins- o si in care s-a prins ca un....,exact,ați ghicit,ca un prost.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bancul zilei: Importanța educației












    Intra papa intr-un bar din Vatican alaturi de 4 cardinali, ii binecuvanteaza pe cei prezenti, dupa care ridica 2 degete si ii spune barmanului.


    – Cinci beri, te rog.





    Barmanul se uita la el si raspunde:


    – Sfintia ta, vrei sa spui doua.





    Papa Francisc se uita la el si ii zice:


    – Asta e cinci roman, idiotule.

    RăspundețiȘtergere
  7. vrem apa calda5 nov. 2019, 21:57:00

    Sticle goale si borcane primiti? Am si niste magiun prin camara, te lingi pe degete de nu te mai speli, nu cred ca l-ar supara prea tare pe primitor-nedistributor, ca este din cei ce pastreaza doar pentru sine din intelepciunea orala primita.Au dat stramosii un leu pentru Ateneu, n-o da noi un leu pentru un stiu si eu, mai ales ca poate se gandeste de ne temporar paraseste si asa creste si coeficientul de inteligenta de la locul faptei.
    Am zis.

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumos Barca-Slavia, dar nu ca Fcsb-Dinamo.Sper ca ati inteles de ce sunt "pretentios".Puteti face comparație.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mă pregătisem să scriu eu cronica, îl nemuream pe Piedone. Cum care Piedone? Ăla cu ”Toate mi se întâmplă numai mie”!
    Exact înainte să intre în poartă, se trezește pe traiectoria unei mingi respinse de Paul, este lovit în cap, iar Ely zice mersi și îl execută pe Robert. Era golul cu care adversarii preluau conducerea pe final de meci. Nu zic că era neapărat vina lui, dar... karma is a bitch!
    Egalarea noastră a venit după o acțiune la limită, în care succesiv le-am ciupit mingea lui Stelică și Motanu, apoi Luci a ieșit să mă blocheze și i-am pasat ușor lui Mitică, ăsta fiind singurul lui gol cu poarta goală, la celelalte două având merite (din ce în ce) mai mari.
    A fost faza la care accidentarea aia veche, procurată acum vreo lună când am sărit din mașină direct în meci, a recidivat urât, parcă mai rău ca prima dată. Mai erau vreo 10 minute, trăgeam de mine să scăpăm cu un egal, când... Când ce? Păi trebuie scris cumva ca să rămână: AM FOST MARTORII CELUI MAI NĂTÂNG AUTOGOL DIN ISTORIE!

    A încerca să-l descriu ar însemna să-i stric farmecul, mai bine îi fac o analogie cu numărul clovnului care își scapă pălăria pe jos, se apleacă s-o ia, dar o lovește repetat ”din greșeală” cu piciorul, în hohotele copiilor! Cam așa a fost autogolul, dar pe bune, nu din greșeală... De-aia am ieșit de pe teren, Piedone nu merita să risc o accidentare și mai gravă în minutele rămase, pentru o ipotetică egalare (azi am fost la tenis, iar accidentarea a recidivat din primul game, practic dacă nu mă opresc măcar 2-3 săptămâni, o să joc mereu într-un picior).

    Nu închei fără povestea lui Robert, spusă chiar la finalul meciului, cu gura până la urechi: cică în spatele porții lui Popică se oprise o familie, mamă, tată și copil, fascinați de niște hăndrălăi care urlau pe teren. Ei bine, după prestidigitația lui Popică, mama și copilul nu se mai puteau opri din râs, spre îngrijorarea tatălui care știa că tocmai se petrecuse o dramă...

    RăspundețiȘtergere
  10. piedone e comisar, adică un fel de milițian, de ăia de-l sperie pe marinuș că-l dau afară din spațiul locativ, pe motiv că are buletin (dac-o avea!) de vitan și n-are ce căuta în cișmigiu. gaby l-a intuit mai bine, când i-a spus jocker, da a fost prea elegant ca să-i zică direct pe nume: PĂCĂLICI.

    țineți minte ce vă spuneam referitor la tembelicus:
    - mă bucur enorm când îl am drept adversar
    - am propus, dar nu s-a dorit, ca echipa unde jocacă să aibă 2-0 din start
    nici acum nu-i târziu.

    RăspundețiȘtergere
  11. jocacă, de fapt joacă, greșeală de tipar, dar cât de aproape de adevăr!

    RăspundețiȘtergere
  12. Poze cu Motanu si Mitica la femei nu aveti?Uitasem, nu exista asa ceva!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce tare sunt !!! Cum sa nu ma bucur cand vad cat de mult contez in echipa.Fara mine echipa e zero.Daca eu prind o zi mai slabă atunci echipă mea pierde.Daca joc la valoarea mea obișnuită echipa în care evoluez se distrează cu adversarii.Pentru mine lucrurile astea sunt știute.Vad ca in sfarsit au început sa vada si altii ceea ce trebuia știut pana acum.Faptul că evoluțiile motatolului nu intereseaza pe nimeni spune ceva.El,mototolul,alias motanu,nu are niciun rol în echipă.E umplutura,si cu el si fara el tot zero.
    P.S.Ma umfla râsul când citesc ce baliverne scrie ala mic.Ce îngrijorat spune el ca era tatal" care știa că tocmai se petrecuse o dramă".Asistase ala la accidentarea unui bun national,își făcea griji pentru soarta naționalei Romaniei.Doamne,unii sunt dusi cu pluta !
    Intrebarea e daca se mai fac bine.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce tare sunt !!! Cum sa nu ma bucur cand vad cat de mult contez in echipa.Fara mine echipa e zero.Daca eu prind o zi mai slabă atunci echipă mea pierde.Daca joc la valoarea mea obișnuită echipa în care evoluez se distrează cu adversarii.Pentru mine lucrurile astea sunt știute.Vad ca in sfarsit au început sa vada si altii ceea ce trebuia știut pana acum.Faptul că evoluțiile motatolului nu intereseaza pe nimeni spune ceva.El,mototolul,alias motanu,nu are niciun rol în echipă.E umplutura,si cu el si fara el tot zero.
    P.S.Ma umfla râsul când citesc ce baliverne scrie ala mic.Ce îngrijorat spune el ca era tatal" care știa că tocmai se petrecuse o dramă".Asistase ala la accidentarea unui bun national,își făcea griji pentru soarta naționalei Romaniei.Doamne,unii sunt dusi cu pluta !
    Intrebarea e daca se mai fac bine.

    RăspundețiȘtergere
  15. „E mai bine să taci și să fii luat de prost decât să vorbești și să confirmi că ești.” — Abraham Lincoln

    oare lincoln ăsta l-o fi cunoscut personal pe marinică, de-l știa de vorbăreț?

    RăspundețiȘtergere
  16. Bank: Intr-un bar, la o ora tarzie, dupa un mare numar de pahare, un tip scoate un ragait gospodaresc.
    Langa el, o tipa se isterizeaza: nu ti-e rusine sa ragai inaitea unei doamne?
    Ma scuzati, nu stiam ca e randul dvs.,raspunde tipul.

    RăspundețiȘtergere
  17. Sontac,sontac, CFR Cluj e ca si calificata in primavara europeana, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  18. La multi ani celor care -si serbeaza azi onomastica!

    RăspundețiȘtergere
  19. BANC!

    Doi amici discuta la o bere:

    - Nevasta-mea imi cere in fiecare zi bani. Azi 600, ieri 800...

    - Pai ce face cu atatia bani?

    - Habar n-am, ca nu i-am dat niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere