sâmbătă, 23 noiembrie 2019

Din nou fotbal in cortul de langa CORA

            Dupa exact 10 saptamani sau 2 luni, o saptamana si 2 zile am pasit din nou pe covorul sintetic al unui teren de fotbal in urma operatiei de cataracta si dupa pelerinajul in Tara Sfanta-Israel si drept sa va spun am avut ceva emotii,
            In urma inrautatirii conditiilor meteo, bravul nostru Capitan-Mitica a reusit sa inchirieze terenul de la Cora pentru o ora, de la 15 la 16; ne-am strans destul de greu 13 curajosi si la15 si cateva minute am pornit miscarea; peste alte cateva minute soseste si grupul celor patru din cartierul Agronomiei si continuam joaca ceva mai inghesuiti.
            Componenta celor doua echipe:
            Echipa A: Virgil, Nelu, Motanu, Tudor,Popica, Mitica, Vasea plus Hercule si Ely.
            Echipa B: Gabita, Bebe, Gaby, Matei,Stelica,Fabian, plus Andrei si Gabitrei.
            In prima parte a meciului echipa B cu un om in minus, dar cu cei doi pusti in componenta(Matei si Fabian) s-a miscat mai bine si a deschis scorul prin tehnicul Fabian.In componenta 9 la 8 echipa A a  inceput sa domine meciul si Ely egaleaza cu un spit rapid la coltul scurt printre picioarele portarului Gabita. Ceilalti nu se lasa, Gabitrei suteaza de cateva ori periculos, dar pe langa poarta, insa Fabian gaseste inca o data drumul spre gol si iau conducerea cu 2-1. Ely isi pune tot mai mult amprenta pe joc si echipa A se desprinde la 4-2 prin golurile lui Hercule, Mitica si Vasea parand ca  scapa in castigatoare, dar Fabian nu e de acord si mai inscrie inca o data un gol foarte frumos in vinclul din stanga portarului-Virgil. Mai era putin din timpul de joc, credeam ca se termina 4-3 pentru A, dar ce sa vezi, Motanu stopeaza elegant o minge pe piept in propriul careu, se pregatea s-o degajeze, cand vulpoiul de Gabitrei i-o sufla din spate si egaleaza la 4; greseala apartine coechiperilor din aparare ca nu l-au atentionat pe Motan de pericol. Suspansul continua si la o minge care se indrepta spre mine si pe care o asteptam s-o imping in poarta, nefericitul Bebe intinde un picior si deviaza basica in propria poarta. Asta e, curat ghinion. De-a lungul partidei, Gabita-portarul a avut cateva incursiuni periculoase in careul advers, precum odinioara Stefan cel Mare in secuime.Asadar,scor final 5-4 pentru echipa A, dupa o disputa interesanta, dar prea scurta ca durata. Remarcatii cronicarului sunt cei doi portari Gabita si Virgil, Fabian-golgeterul meciului, Ely si Motanu care a luptat eroic in aparare, bravo lui.
            Important este ca s-a jucat si in aceasta vinere destul de potrivnica dpdv meteo.
           Dupa miscare, 11 dintre combatanti ne-am indreptat spre Plazza Romania unde ne-am ospatat cu bere si ceva de-ale gurii.


PS1 Sanatate lui Doru-Bete!
PS2 Luci, apelurile tale telefonice au fost prea tarzii,le-am vazut dupa meci; mai citeste si tu blogul si nu te mai duce singur in Agro.
PS3 Tavi, ne pare rau ca ai intarziat, mai puteai juca cam 20 de minute.
PS4 Drum bun lui Gabita la Barcelona si sa ne revedem cu bine vinerea viitoare!

Bonus foto (by Găbiță)


3 x Bonus video

Atmosfera la intrarea pe Camp Nou

Messi, risipă de efort :)


Messi, bară la vinclu din lovitură liberă


      

17 comentarii:

  1. Bancul Zilei!

    La Palatul Victoria se opreste badea Gheorghe cu bicicleta, o rezeama de gard si incepe sa caste ochii in jur. Gardianul:

    - Bade, ia bicicleta de-aici ca vin ministrii, premierul...

    - No, ca nu-i bai, i-am pus lacat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun, de-acum inainte,cand nu-mi merge internetul , am o ghicitoare aici in sat, la care voi apela.Ideea este sa-mi dea raspuns in timp util(uneori fac 1,5-2 ore pana la punctul de intalnire).

      Ștergere
  2. cam ciudat să mă laude pe aici cineva în afară de mine!

    oricum, bine-ai revenit, că tot mi-era sete.

    ps: gabi3&co. au venit și-au intrat la scorul de 1-2 pentru mitică, care săracu se tot plânge că ely și hercule nu-i pasează și că mai bine ar fi jucat dincolo.
    o să încerc să-l ajut, doar e protejatul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. We ce se be,ca ca tine nimeni nu e !

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai cu bancul!

    O blonda suna la Politie:

    - Mi-au spart masina, mi-au furat totul... si volanul si pedalele si schimbatorul de viteze, totul!

    Dupa cinci minute, femeia revine cu un alt telefon:

    - Va rog sa ma scuzati, m-am urcat in spate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca tot nu comentati nimic despre meci macar sa cititi un BANC!

    Profesoara de geografie se afla in fata hartii si incearca sa isi testeze elevii.

    - Ia sa vedem, ce capitala are Marea Britanie?

    Liniste. O voce din spate reclama:

    - Dar ne-ati spus sa invatam capitale de tari, nu de mari!

    RăspundețiȘtergere
  6. luci dragă, problema ta e , as usual, pe la mijloc. pe de o parte, erau anunțuri pe blog că vineri se VORBEȘTE, ceea ce era și logic, să suni măcar pe cineva, în timp util, ÎNAINTE să faci vreo mișcare spre teren. partea a doua ține de faptul că n-ai fost anunțat direct. de cine, cum, când...

    d-lui dostoievski, cu wcsb-ul său: ai dreptate. incredibil însă cum niște putori plătite foarte bine și la timp au jucat așa prost pentru jiji&co. în primul rând alibec, trei goluri într-un sezon, două acu două zile și rau să fie chiar trei, apoi gloaba de enache, boemii budescu și tamaș, jemanfișistul răduț. dacă punem la socoteală și antrenorul , dat afară (sau ieșit el) acu câteva luni, ne iese de-un paradox.

    RăspundețiȘtergere
  7. Promit și un bonus foto de la meciul cu Dortmund!

    RăspundețiȘtergere
  8. Bancul zilei:De sezon

    Soțul merge la bar

    - Mă duc la bar .. ia-ți geaca pe tine.




    Soția , nespus de fericită că e băgată în seama :
    - Asta înseamnă că mă iei cu tine , iubitule ?
    - Nu , opresc căldura.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bancul zilei: Ura!

    Manifestație mare, mare. Lumea strigă: „Ceaușescu, PCR! Ura! Ura!”

    Unul singur, mai amărât, stă mai în spate și nu spune nici un cuvânt. Un „om de ordine” se apropie de el și îl întreabă: - Ce faci, tovarășe, de ce nu strigi și dumneata?

    - Sunt răgușit, tovarășe, dar ura e aici, în suflet.

    RăspundețiȘtergere
  10. Baieti ne vedem miine la ora 15 fix sa i dam drumul, nu mai tirziu, pe terenul AGRONOMIEI.Cred ca 3 luni e bine sa venim asa se insereaza devreme. Noi contam pe terenul de afara cind nu ploua, sau ninge asa ca dupa 15.30 e tirziu.Cine vine tirziu e pe riscul lui .

    RăspundețiȘtergere
  11. Trebuie sa-i multumim public lui Mitica pt. efortul depus in recuperarea gentii lui Tavi uitata de acesta in vestiar; in particular, am inteles ca Tavi si-a facut datoria fata de Mitica, multumindu-i si asigurandu-l de niste beri pe o perioada...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mitica e un mare Capitan, dar un si mai mare camarad!
      Sile e un mare calator, dar un si mai mare Gentleman!

      Ștergere
  12. Referitor la cele 3 goluri consecutive prin care echipa A s-a desprins la 4-2, Hercule a marcat din pasa lui Mitica, Mitica a inscris cu un sut pe jos destul de moale, dar bine tintit langa bara din dreapta portarului, iar Vasea a profitat de o minge balbaita de Hercule dupa o combinatie cu Ely si a marcat usor pe langa Gabita.Am mai primit doua pase bune de la Ely din care puteam sa dau gol, dar portarul a fost la post.

    RăspundețiȘtergere
  13. taman acu apăruși și tu, să nu mai fie vizibil comentariul lui mitică.

    DECI, se dă adunarea mâine devreme, ca să începem la ora 15. personal am dubii, de aceea voi trimite multe sms-uri in seara asta, cu CONFIRMARE, da sau nu. cine nu-mi răspunde iese de acum din raza mea de acoperire și poate păți ca luci.

    RăspundețiȘtergere
  14. Astăzi voi juca și eu în câmp, alături de cei doi tineri de data trecută.

    RăspundețiȘtergere
  15. de văzut cât de bine se respectă ierarhiile. românia ar fi pe 10.

    https://www.gsp.ro/sporturi/handbal/corespondenta-din-japonia-incepe-campionatul-mondial-de-handbal-3-mari-favorite-si-restul-lumii-cum-arata-cotele-la-pariuri-unde-se-joaca-584063.html

    ps: mai mult de 15 sms-uri trimise, dacă ar fi fost să-i ghicesc pe cei doi care n-o să răspundă îi nimeream sigur.

    RăspundețiȘtergere