duminică, 7 iulie 2019

Din nou fratii...

            Vazand ca nu apare niciun amator de a scrie cronica, ma sacrific eu si incropesc ceva ca marturie ca s-a jucat si vinerea asta. Cu toate ca era programat sa nu particip din motive obiective, pana la urma am facut-o.Daca de dimineata, contrar prognozei, intre h 10-11, a tras o ploaie torentiala, p.m. a fost chiar placut pentru un meci de fotbal si 17 pofticiosi s-au prezentat in Agronomie la datorie. Ne-am desfasurat pe terenul din spate dreapta unde se mai beneficiaza si de ceva umbra si cum a lipsit Nelu-Bronson, a fost o mini-competitie cine sa-l adjudece pe Luci in poarta; a castigat Gabita in fata lui Gabitrei. S-a stabilit ca omul de schimb la pauza  sa fie Bebe.
            Asadar redam componenta celor doua teamuri.
          T1: Tavi, Bebe, Razvan-Motanu,Bogdan, Hercule,Andrei, Cristi, Gabitrei, Vasea.
          T2: Luci, Paul,Gaby, Popica, Matei, Mihai, Mitica, Gabita.
            Echipele pareau echilibrate, T2 ataca mai mult si drept urmare Gabita ia o actiune pe cont propriu se duce spre stanga de unde plesneste un sut cu stangul in cros si Tavi incaseaza primul gol. Se incearca egalarea,insa se face 2-0 de catre Mitica care impinge o minge in poarta. Se parea ca meciul curge intr-o anumita directie, dar imprevizibilul Vasea o baga langa bara lovid mingea cu dreptul care se duce in calcaiul stang si de acolo , unde trebuie, la o pasa a lui Gabitrei, care il mai serveste o data f. bine, insa Luci a iesit la timp si a inchis unghiul. La o neatentie generala, Gabitrei trage o torpila cam de la jumatatea terenului stanga care-l surprinde pe Luci si se facu egal, 2-2.
            Urmeaza pauza, Bebe trece la ceilalti, Luci s-a lovit la mana, trece in camp si lasa poarta pe mana lui Popica, cel fara de frica...Repriza a doua este a fratilor, Cristi combina spectaculos cu praslea Andrei si cu trei suturi bomba il face arsite pe Popica, scorul ajungand la 5-2.Intra in poarta si Bebe care mai ia si el  doua boabe de la Andrei, respectiv acelasi Cristi.Toate astea nu erau posibile fara prestatia extraordinara a lui Gabitrei in poarta(din mitanu doi), care s-a opus cu indarjire sarjelor lui Mihai, Gabita si Mitica
            Asta fu pe scurt istoria meciului de vineri, scor final 7-2 pentru T1.
            A urmat binecunoscuta hidratare. In prima vinere fara tramvaiul 41, am venit cu autobuzul 641 in conditii f, bune, ajungand in 19 minute, ca si cu tramvaiul. Beleaua a fost in sens invers, facand o ora si 30 de minute pe un traseu intortochiat si f. aglomerat.
            Sanatate si virtute, pe vinerea viitoare!

(Later edit, by Găbiță):
Am luat minge țeapănă, ieftin, 64 de lei, deci cu 5 lei de fiecare ne scoatem.
Inaugurarea luni 8 iulie, de la ora 15, la baza Dănilescu din Ghencea,
unde Căpitanu l-a provocat la tenis (doar) cu piciorul pe Tenismanu!
Să nu ziceți că nu v-am zis, eu n-aș rata așa ceva! :)

43 de comentarii:

  1. Cine n-are bătrâni sa se apuce sa învețe să scrie.Cine are sa-i respecte că-s buni de orice.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bancul zilei!

    Doi prieteni discuta seara, la un pahar de bere.

    - Inainte sa suflu mi-am pus o dorinta.
    - Si, ti s-a indeplinit?
    - Nu, tot mi-au luat permisul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie mentionat si efortul depus de Hercule de a-l marca pe Mihai.

    RăspundețiȘtergere
  4. Voi n-aveti impresia ca Mitica se fereste de minge,sa nu-l muste, la fel ca pe teren?

    RăspundețiȘtergere
  5. BANC!

    Un vanator vine la altul in vizita si vede aruncata pe jos o blana de urs.

    Priveste blana, vede ca nu are nicio gaura si il intreaba pe vanatorul gazda:

    - Singur l-ai ucis?
    - Da.

    - De cate ori l-ai impuscat?
    - De zece ori.

    - Si de cate ori ai nimerit?
    - Niciodata. A murit de ras.

    RăspundețiȘtergere
  6. Uram succes Capitanului nostru Mitica cel Batran,dar cred ca Sinan Pasa Tradatoru se va razbuna si-l va rapune pe vajnicul Capitan!

    RăspundețiȘtergere
  7. Deși barele și ocaziile au fost din pasele mele, mi-a revenit mie responsabilitatea celei de la care a început dezastrul. Era 2-2, Mihai a șutat tare, Gabi3 a respins în lateral, de unde am reluat din prima în bară... Imediat, Motanu a zis ceva de ghinion și a plusat că vrea un gol bășit. A avut gura spurcată, din contraatacul rezultat mingea aplâns până la bară, apoi l-a lovit pe Popică și a intrat (tip de autogol deja vu). Deci, ca la handbal, în loc de 3-2 a fost 2-3.
    Referitor la echipe, chiar aș vrea să știe și să se țină minte că am ales calea grea: i-am lăsat pe toți cei 4 împreună, ondiția fiind doar ca eu să aleg primul în continuare! Gaby chiar spunea că n-avem nicio șansă dacă-i lăsăm pe toți 4 într-o echipă. Părerea mea e că s-a decis pe episoade, unul fiind ăla de mai sus. Apoi, a fost accidentarea lui Luci, care n-a mai intrat în poartă la pauză, astfel că ne-am ales cu un portar mult mai slab, Popică luând goluri de toată jena, iar în câmp cu fundașul Luci, mai puțin mobil decât Popică. Practic, schimbarea asta ne-a anulat avantajul omului în plus.
    Și, nu în ultimul rând, dacă Mitică juca și el ceva... Asta e, s-o fi păstrat pentru meciul de azi cu Tenismanu, vă țin la curent! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. De necrezut, Simona face 3 duble greseli consecutive in ghemul 4 si totusi castiga ghemul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana la urma Simona se impune clar in fata tinerei Cori Gauff cu 6-3,6-3 si se califica in sferturi la Wimbledon!

      Ștergere
  9. Sponsorul emisiunii8 iul. 2019, 17:15:00

    Bravo, domnul Vasea,tu tii steagul ridicat in continuare.Gabita si Gabi al batran daca iau bataie nu scrie niciunul, Mitica nu stie tot alfabetul, Tavi o da pe fasoane, Bogdan si-a pierdut punga iar cu Motanu am aranjat eu.Decat sa scrie prostii si sa milogeasca sponsorizari,mai bine il platesc eu si tace.Buna asta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Tovarășul lui mitica mana lungă8 iul. 2019, 17:31:00

    Aoleu ala din poza nu-i Mitica mana lunga da cea facut la prins gabori la ciordeala eu iam zis sa mai stea linistit o vreme ca vara e multi gabori da el e lacom mia zis ca nu se abtine ca el e jmecher si nul saltă gabori imi pare rau de el cal stiu de mic il trimitea masa la cerșit da el pleca la ciordeala.

    RăspundețiȘtergere
  11. BANC!

    Sotul se intoarce de la vanatoare.

    - Ei, cum a fost vanatoarea, dragul meu?
    - Normal, de-acum n-o sa mai cumparam carne o luna.

    - Cuuum? Ai impuscat un cerb?!
    - Nu, am baut tot salariul

    RăspundețiȘtergere
  12. Condusa cu 4-1 de chinezoaica Jang(dupa pronuntie), Simona noastra revine si castiga cu 7(7)-6(4),6-1 si uite asa, tiptil-tiptil, ajunge in semifinale.
    Felicitari si poate, poate…!

    RăspundețiȘtergere
  13. Gabita,ne-ai tinut la curent pana am racit si tot n-am aflat nimic despre marea confruntare dintre cei doi titani.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cum mă,Mitica joacă tenis ? Sigur nu e o confuzie între t si p ? Cu ce sa dea in minge, ca o rachetă costa bani.O fi luat batatorul de covoare sau tocatorul din bucătărie.Dar si asa,cine ar juca cu el ? Cine are răbdare să aștepte sa dea mititelu o minge peste fileu ? Fugiti de aici, ca nu va cred.

    RăspundețiȘtergere
  15. Vad ca e unul care se da tovarasul meu cu niste mizerii .Nu are cum sa fie ,pentru ca eu nu umblu cu handicapati , bolnavi mintali, retardati . Stiu ca este frustrant pentru el, la ce viata duce dar asta e asa va muri . VASEA , da am luat bataie e bun MIHAITA , STIE e greu sa-l bati .Dar mai vedem a fost doar un meci .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa Capitane, fii optimist, ai pierdut doar o batalie-un meci, nu si razboiul!

      Ștergere
  16. Sa nu faceti public ce comentez eu.E doar pentru noi,e cu circuit închis.Nu trebuie sa afle si altii ce zic despre unu sau despre altu.Numai voi puteti sti cata dreptate am,doar voi puteti aprecia profunzimea analizelor mele, asa ca doar pe voi va vreau de cititori.N-am nevoie de publicitate,sunt cunoscut in lumea bună,iar faptul ca scriu la acest blog e doar in avantajul vostru, nu al meu.Ii raspund astfel si lui cotoias,care nu înțelegea de ce scriu sub pseudonim.Nu sunt sigur că acum a inteles dar deja nu mai e treaba mea.

    RăspundețiȘtergere
  17. Bingoooooooo! 4S=s. Adica, Simona + Serena + Svitolina + Srycova =4S Ghiciti ce-i cu s? Hai, ca nu-i asa de greu!
    (S)por Simonei !

    RăspundețiȘtergere
  18. Grande Sile, jos palaria! Inteleptul va ceda intotdeauna. Ai scris o cronica frumoasa, ”trecand peste rand” cu buna stiinta , din respect pentru fenomen si cititorii blogului nostru. AVE!
    Tare m-am prapadit de ras la bancul cu ursul. Daca nu eram atent o pateam ca el.

    RăspundețiȘtergere
  19. Chipes Capitanul! Strasnic e balonul!

    RăspundețiȘtergere
  20. Scuze, n-am avut timp nici să respir. Acum m-am întors de la tenisul cu rachetă, mi-am pus și eu un șpriț, o muzică, și fac sumarul de la tenisul cu piciorul...

    Mihai ne-a bătut pe toți, și la simplu, și la dublu. Cu Mitică a fost oficial, 2 din 3 seturi, l-a bătut la 12 în ambele. Concluzia lui Mitică: mingea a fost de rahat!
    Am continuat cu amicale, Mitică l-a bătut pe Robert, eu pe Mitică, Mihai pe mine (la 13, deci nu mare diferență față de marele Căpitan), dar deliciul a fost dublul: am făcut echipă cu Robert împotriva lui Mihai și Mitică, am luat bătaie de două ori după ce am condus în ambele seturi, o dată la 19, altădată la avantaje!
    Pe bune, merită să mai repetăm, ar fi bine să fim 6, adică 3 echipe de dublu, că e cel mai spectaculos. După aia, hidratare de voie...

    RăspundețiȘtergere
  21. trei cuvinte și despre meci:
    -scorul de 7-2 nu prea are legătură cu meciul. după pauză andrei și cristi au intrat în șut, înainte dăduseră doar avioane iar adversarii rataseră la greu
    - pentru mine e la fel de ciudat precum cel din iarnă, jucat pe gheață. și atunci găbiță&mihai au dominat, au condus, au pierdut
    - oamenii meciului, gabi3 și specialistu. acu, nu toată lumea știe unde a jucat cel din urmă (de fapt ultimul...)
    - se poate ca domnia să se întoarcă împotriva celui de-o practică: găbiță s-a gândit la bebe, să stea la umbră și l-a lăsat prima repriză la noi. asta nu înseamnă că n-a fost acel gen de gest frumos pe care foarte probabil l-ar repeta.

    RăspundețiȘtergere
  22. Bancul zilei: Tărie de caracter

    Un tip trece pe langa berarie. Vocea interioară il întreaba:


    – Intri?





    Tipul, strangand din dinţi, merge mai departe.





    Vocea interioară:


    – Fă ce vrei. Eu intru!

    RăspundețiȘtergere
  23. Alt BANC!

    Dupa ce s-a trezit, nevasta ii spune sotului:

    - Tocmai am visat ca mi-ai dat un colier cu perle de Ziua Indragostitilor. Ce crezi ca poate insemna asta?

    - Vei sti diseara, i-a raspuns el.

    Seara, sotul se intoarce acasa cu un mic pachetel, pe care i l-a dat sotiei.

    Incantata, ea l-a deschis si a gasit cartea "Semnificatia viselor".

    RăspundețiȘtergere
  24. Referitor la turneul de la Wimbledon,daca la baieti primii trei capi de serie au ajuns in semifinale,la fete dintre cele 4s, niciuna n-a fost intre primii patru cap de serie, doar Simona noastra si Svitolina au fost prin apropiere, 7, respectiv 8, printre favorite.

    RăspundețiȘtergere
  25. BANC!

    -Chelner! Ce vin ne recomanzi pentru aniversarea casatoriei noastre?

    -Depinde, domnule, vreti sa sarbatoriti sau sa uitati?

    RăspundețiȘtergere
  26. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  27. Simona în finală la Wimbledon! Să se legalizeze iarba! :)

    RăspundețiȘtergere
  28. Fabuloasa SIMONA HALEP este in finala la Wimbledon dupa o victorie minunata in fata Svitolinei cu 6-1, 6-3!
    Recunoscatoare felicitari!
    Hai, inca un pas ca satisfactia sa fie deplina!

    RăspundețiȘtergere
  29. Da...Luci ce zice ? El o lauda tot timpul ca un cunoscător.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei sa te luminez, ca un bun cunoscator ce ma aflu, te lamuresc:
      -n-am urmarit acest turneu, la feminin;
      -daca a ajuns in finala, inseamna ca Simona e in forma;
      - pe de alta parte, Gabi spunea ca ciocolata cu steroizi a jucat din ce in ce mai bine.
      Sper(de mult timp) ca ,totusi, sa o tina suruburile pe Simona, sa castige turneul.
      P.S.: daca azi stai iar in poarta, ai grija sa nu-ti mai dai cu stangu-n dreptu', ca iar te umpli de cacaco.

      Ștergere
  30. Mâine, de la 17 (dar probabil va întârzia) semifinala Federer-Nadal. Avem treabă după meci.

    RăspundețiȘtergere
  31. BANC!

    Un tip suna la politie:

    - Alo, alo.. Politia?!
    - Da, domnule, spuneti...

    - Doua femei se bat pentru mine...
    - Pai si care e problema?
    - Castiga aia urata!

    RăspundețiȘtergere
  32. BANC!

    Cativa agenti ai FBI, CIA si ai politiei din Los Angeles se tot certau care e mai bun.

    Pentru a determina care e mai bun, un iepure a fost lasat intr-o padure, iar cine il gaseste mai repede castiga concursul.

    Intra agentii FBI-ului cu camuflaje, lunete etc. Ies insa dupa jumatate de zi fara iepure. Concluzie: Iepurele nu exista.

    Intra apoi agentii CIA-ului si mai si decat FBI-ul, ies insa dupa doua zile fara iepure.... Concluzie: Iepurele nu exista.

    Intr-un final intra politistii, care ies dupa un sfert de ora cu un urs batut ingrozitor.

    Ursul: - OK! OK! SUNT IEPURE!

    RăspundețiȘtergere
  33. ULUITOR! Simona Halep, campioana la Wimbledon dupa un sec 6-2,6-2 in fata Serenei Williams.
    Nesfarsite felicitari!
    M-am inchinat de-atatea ori incat ma doare mana si-acum, dar nu-mi pare rau.

    RăspundețiȘtergere
  34. Ma declar fan pe viata al SIMONEI, aceasta maradona a tenisului feminin, care a topit ciocolata cu steroizi!!!!!!!
    Perfect!
    Bravo SIMONA, bravo TIRIAC!

    RăspundețiȘtergere
  35. BANC!

    O barza ducea un batranel in cioc.

    La un moment dat, batranel ii spune:

    "Hai, recunoaste ca ne-am ratacit!"

    RăspundețiȘtergere
  36. Multumesc din suflet Simona ca mi-ai indeplinit dorinta de dinaintea finalei,exprimata mai sus,anume:

    "Hai, inca un pas ca satisfactia sa fie deplina!"

    RăspundețiȘtergere
  37. Un banc fotbalistic!

    Mama unui celebru fotbalist intreaba un preot:

    - Oare nu este pacat ca fiul meu joaca fotbal duminica?

    - Nu este pacat ca joaca, este pacat CUM joaca!

    RăspundețiȘtergere