luni, 22 iulie 2019

Cu Mitica sau fara Mitica ?

Iata ca din nou ne-am adunat 18 combatanti, fara a mai pune la socoteala inca 2 care au ramas pe margine.
In urma alegerilor au rezultat urmatoarele echipe:
E1: Doru - Bebe, Gaby, Paul, Luci - Cristi, Ely, Andrei - Bogdan.
E2: Popica - Razvan, Matei, Fabian (colegul lui Matei) - Mihai, Gabita, Mitica- Vasea, Tudor.
Meciul a fost foarte echilibrat, poate si datorita aglomeratiei din teren.
Ely il incearca cu cateva suturi de la distanta pe Popica, dar acesta respinge in corner de fiecare data.
Combinatiile lui cu fratii nu reusesc sa disloce apararea adversa, ba mai mult se enerveaza se cearta cu ei. Adversarii profita si reusesc sa deschida scorul in urma unei faze in care mingea s-a lovit de mai multi jucatori.
E1 trece la atac si in urma unui corner, mingea lovita cu capul este respinsa de portar in fata si Gaby pe faza o introduce in poarta. Scor 1-1. La un nou atac mingea ajunge la Bogdan care singur in fata portii o trimite in poarta.E2 nu se lasa mai prejos si la o centrare a lui Mitica, Bet iese indecis si Vasea sterge mingea cu capul, iar aceasta intra in poarta. Scor 2-2 si se schimba terenul. Bebe cedeaza locul lui Tavi si jocul se reia cu dominarea echipei E2, care rateaza o serie de ocazii, desi reusise sa inscrie prin colegul lui Matei, la o balbaiala in apararea echipei adverse.Si cum ocaziile se razbuna, Ely prinde un sut senzational care loveste ambele bare si intra in poarta, cu toata opozitia lui Gabita care intrase in poarta in locul lui Popica. Scor 3-3. Se joaca pe contre si la un corner Mihai trimite cu capul mingea in bara interioara, dar mingea nu intra in poarta. Se pare ca aici a fost momentul care a schimbat soarta partidei. Nu dupa mult timp Andrei prinde un sut puternic ,sus la coltul scurt si scorul ajunge la 4-3 pt. E1. Nu trec decat 1-2 minute si E1 majoreaza scorul la 5-3. Meciul e jucat si baietii se retrag pt.hidratare, loc unde se dezbat fazele cele mai fierbinti ale meciului.

(later edit) - Dedicația lui Mitică pentru Specialist!

Nici Help-ul nu-l mai ajută pe băiatu'!

24 de comentarii:

  1. Uite cum este si cu fotbalul asta, cu sportul in general, din eroul meciului am devenit oaia neagra...La 3-3 am ratat o ocazie mare, mare de tot, la o pasa ideala a lui Gabita in fata portii de unde n-am putut impinge mingea in poarta, desi parea asa de simplu… S-a uitat ca am deschis scorul dupa o actiune a lui Mitica in care balonul a fost respins si eu am sutat printre picioarele portarului, amicul meu Doru-Bete si al doilea gol a fost mai mult al meu; mai mult, m-am ales cu un cot in zona inimii la un cm de dispozitivul montat, de ma doare si-acum.Asta e, de ratat au ratat si altii cu o cota mult superioara mie, Important este ca si vinerea trecuta am facut miscare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă e să o luăm la bani mărunți, primul nostru gol a fost o bălbâială în fața porții în care doi de la noi încercau cu rândul s-o vâre în poartă (apropo, parcă Mitică zicea că el a vârât-o! :) )
      La fel și al doilea, un cadou al lui Bețe. Iar golul 3, al lui Fabian, a fost meritul lui individual. Practic, fazele lucrate le-am irosit.

      Ștergere
    2. Sa spuna Bete cine i-a varat primul gol si cum a fost la cel de-al doilea, iar la golul lui Fabian, eu i-am oprit mingea si el a intepat-o in poarta.
      E foarte adevarat ca fazele cu adevarat lucrate au fost ratate cu prea mare usurinta.

      Ștergere
  2. Dar care-i treaba cu titlul, cine trebuie să dea răspunsul?

    RăspundețiȘtergere
  3. Raspunsul la intrebarea-titlu se refera la ghinionul care il aduce Mitica formatiei cu care joaca.Referitor la golul lui Fabian (colegul lui Andrei), acesta a intepat o minge la care Luci si Paul se uitau la ea precum curca in lemne).

    RăspundețiȘtergere
  4. BaietI ,stiti ceva de SPECIALIST ,ca am fost in vizita la el si uimire , mirare este de negasit .Nasol este ca dupa cum vedeti si- a pierdut si locuinta de vara din parc , a fost evacuat nu mai are loc a fost ocupata de alcineva dupa cum se vede .. Cred ca s-a certata cu Dna FIREA si l-a dat afara . Daca a pierdut si locuinta asta e clar urmeaza peronul din METROU, adica mai spre marginea lui .Mi –a parut rau ca eram incarcat ,cu citeva bidonase cu apa ,citeva conserve ,si ceva important 2 sprayuri de tintari , cemai o ducea 2 saptamini . Ma gindesc desi nu merita ,sa vorbesc cu administratorul terenului de fotbal sa – l cazam in magazioara de lemn , in care sunt depozitate mingile sparte ,alea tin loc si de perna ,il scot . Revenind la fotbal vineri, a fost un meci aglomerat fara spatii greu de trecut.Te scoteai cu un sut bun daca apucai , dar si asa au fost citeva reusite .Cred ca se merita un egal dar paradele lui BETE ,au fost excelente e meritul sau pentru victorie .Noi puteam face un egal macar, daca nu iesea SPECILISTUL LUI PESTE din poarta .Cum sa faci asa ceva sa-l lasi pe GABITA , in poarta sa iesi tu si ce sa joci, acolo am pierdut meciul . Gaby ,NU E VORBA DE GHININON ci de prostie ,tactica nu eu am pierdut meciul ,stii ca am citeva victorii ,acolo nu mai e ghinion .Am si explicat de ce am luat bataie . Sa stii ca la ambele goluri a fost si contributia mea, asa cum au fost date . Ghinionul nostru a fost BETE, sau bara care v a scos . Si nu uita ca am jucat citeva minute fara MOTANU ,aparare noi am luat bataie la ultimele faze spre sfarsit, asta a fost nasol . Cu GABITA, in fata era alceva .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alo,aia de-i corectati prostiile lui nea mitica(nu merita scris cu litera mare),nu va mai faceti datoria ? Îl lăsați să se facă de rușine ? Când nu stii sa scrii e bine sa te abtii, dar cine sa-i spuna ?

      Ștergere
  5. De luat aminte! Ultimele 5-6 meciuri la care a participat au fost castigate de echipa in care a jucat praslea-Andrei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Steaua e numai una22 iul. 2019, 23:53:00

    Atentie mare la Agentul 007 din Stefan cel Mare!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Tenismanu spunea la sfârșitul meciului că nu meritam să pierdem, că am fost peste ei. Acum, la rece, sunt și nu sunt de acord cu el. La cum au jucat el și Matei, da, nu meritam să pierdem, dar la cum au jucat alții... Și mă iau pe mine primul: am fost sub standardele mele, prea multă lume în față, aproape imposibil de pătruns frontal prin dribling, trebuia s-o iau în lateral, de unde să centrez. Chiar și așa, am pus două pase clare de gol, de fapt mingi de meci! Plus altele la care era necesar și o contribuție din partea finalizatorului. Că am intrat în poartă nu cred că a fost cheia meciului aici, am stat juma de repriză, timp în care am luat un gol ultra-execuție, dar și ultra-noroc: minge atinsă de Motanu, de mine, de bară... Mai degrabă, faptul că am ieșit din poartă la 3-3 pentru a forța victoria s-a întors împotriva noastră. Vreun sfert de oră am jucat numai la poarta lor, dar am ratat tot, pe bandă rulantă, iar ei ne-au executat la un contraatac cu 5 minute înainte de final, când Andrei s-a descotorosit ușor de Mitică și a șutat parabil pe colțul scurt, de unde Popică și-a RETRAS mâna, crezând că e afară!
    Concluzie: Am pierdut ca Federer, cu două mingi de meci pe serviciul nostru! Și vina noastră la ”neforțate”, dar și meritul lor că s-au ținut tare, așteptând momentul să dea lovitura. C-așa-i în tenisu de ziua 5! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. De cand se practica pe blogul asta poze de auto-promovare?Am ajuns gazeta de perete a lui Abramburel, sa ne arate el cum doarme?

    RăspundețiȘtergere
  9. Banc!

    - Alo! Buna ziua! Sunt la radio?
    - Da, doamna.

    - Adica sunt in direct?
    - Da, doamna. Doriti sa faceti o dedicatie?

    - Si imi aud vocea si cei din supermarketuri?
    - Da, doamna, spuneti!
    - Ionele, mama, sa nu mai iei faina, ca a luat taica-tu!

    RăspundețiȘtergere
  10. copii, nu-i frumos să râdeți de cei mai prostuți dintre voi, chiar dacă sunt băieți de la țară, cu studii în târg și dormitor în parc. din contră, am putea să-i ajutăm.
    uitați, eu propun să strângem un fond pentru handicapați, după modelul "dați un leu pentru ateneu". fiecare este rugat să doneze cât îl lasă sufletul, iar cel care va găsi cea mai potrivită rimă pentru "ateneu" va beneficia de un cadou-surpriză din parte-mi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rima pentru ateneu e motanu teleleu. Hai cu premiul la mine, ca doar nu credeti ca-i unu mai destept ca mine.

      Ștergere
    2. sau marean cel derbedeu
      ce bea apă din bideu
      un parșiv și-un fariseu
      al prostiei crase zeu!

      văleu, văleu, văleleu!

      Ștergere
  11. Astăzi de la 15 tenis de picior la Dănilescu, lângă fostul și viitorul stadion Ghencea. Poate e cineva în trecere prin zonă... :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Banc!

    Profesoara de geografie ii spune unui elev:

    - Mihai, iti adresez o intrebare. Daca stii, primesti nota 10. Daca nu, ai nota 4. Esti de acord?

    - Da, doamna profesoara.

    - Unde e Australia?

    - Acolo! raspunse elevul.

    - Unde acolo?


    - Doamna, asta e deja o alta intrebare!

    RăspundețiȘtergere
  13. Băbăieți, merge treaba la tenis de picior, mai ales în 3 echipe de dublu, că aia care stă se hidratează chiar de acolo! :)
    Căpitanu era ”obosit la genunchi”, așa că nu și-a mai luat revanșa cu Tenismanu la simplu, în schimb ne-am luat-o noi, Robert și cu mine, împotriva vedetelor T+C. Dar pe urmă cuplul de aur ne-au bătut pe mine cu Matei și pe Robert cu Cornel. Când am jucat între noi, ultimii au fost ultimii. :)
    Data viitoare îl așteptăm pe Bogdan, care a lansat marea provocare, dar s-a dat lovit, se preface că nu citește blogu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite unul din aceeasi scoala de gramatica ca mitica , alaturarea e intentionata!La ei pluralul se face doar de la trei incolo!

      Ștergere
  14. La subiectele colective e tolerat și acordul după înțeles (majoritatea au votat/am votat etc). Dar tot greșeală e în cazul ăsta, numai că e simplă neatenție pentru că inițial le scrisesem iarăși numele și am schimbat. Totuși, să mă vânezi pe mine la așa ceva trebuie să ai răbdarea unui spion-conservă! :) Dacă tot te-ai băgat în seamă, regulă de scriere e și aia cu semnul de punctuație imediat după cuvânt, deci fără spațiu. Care spațiu se pune DUPĂ semnul de punctuație. Eu am fost neatent, tu nu știai, acum ai învățat, avantaj tu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic sa apelam la lingvistul(atentie, sa nu citeasca cineva, limbistul) Alexandru Graur; cum, nu se mai poate?!? Pacat...

      Ștergere
  15. Sa ne lumineze specialistul in Romanes! De la Vasea nu am pretentii, el stie doar bancuri.

    RăspundețiȘtergere
  16. Acum am vazut si eu ca Specialistul din poza are apartament cu doua dormitoare, ambele la strada.

    RăspundețiȘtergere
  17. Azi fără ăla micu, dar cu ăla mare (Robert)!

    RăspundețiȘtergere