luni, 15 iulie 2019

Revanșa veteranilor

Interesantă distribuție vinerea trecută, a apărut Ely la grupul ”de cartier”, așa că veteranii l-au cooptat pe fratele mai tânăr, mai respectuos, mai muncitor și mai talentat! :)

E1: Tavi, Paul, Gabi, Mihai Tenismanu, Mitică, Andrei, Găbiță, Vasea (1/2)
E2: Gabi3, Bețe, Popică, Motanu, Adi Hercule, Bogdan, Ely, Vasea (2/2)

Formulele de mai sus corespund începutului de meci, cu portarii primii, apoi cu următorii pe listă înlocuindu-i, la E2 venindu-i rândul chiar și lui Popică să fie încasator.
A fost un început echilibrat, toți eram conștienți că prima șansă la victorie o vor avea cei care deschid scorul (ca la finala masculină de la Wimbledon, conta cine ia primul set!). Gabi3 se descurcă bine un timp, dar Mitică deblochează la o pasă în diagonală a lui Mihai (meritul Căpitanului, din poziții similare au ratat de-a lungul meciului Motanu sau Hercule). Apoi a urmat numărul meu, dribling de-a lungul tușei de aut, apoi de-a lungul tușei de corner, cu șut în vinclul opus! Cineva (cine?) a redus scorul pentru E2, dar apoi a urmat golul care l-a scos pe Gabi3 din poartă: centrare peste toată apărarea pentru voleul-drive în cross al Tenismanului în vinclu! A urmat ratarea monumentală a lui Popică, diagonală pe lângă de la 1 metru de poarta goală...
Cu Gabi3 la atac, A2 a marcat inclusiv de la mijlocul terenului (Gabi3 și Ely), dar a și încasat la greu... Au fost goluri marcate de E1 pe contraatac până în poartă, (Găbiță, Andrei, Mitică), dar și un remake pe partea opusă a fazei cu tușele, de data asta cu finalizare la firul la firul ierbii (Găbiță). Meciul s-a încheiat cu un nou gol pe contraatac, fixând scorul la 9-4, dar marcatorii de la E2 nu-mi sunt clari (afară de cei amintiți deja, marcatorii de la distanță). De la E1, Găbiță-4, Mitică și Andrei -2, Mihai -1.

* * *

Rămăsesem dator cu pozele de la tenis de picior, acțiune de succes care a rămas să fie repetată cu mai mulți combatanți, cu accent pe partidele de dublu.






ce gusturi are și domnița! un fel de Popică, cu doi lei mai bogat...

PS: pe pariu că-și ține mâna-n buzunar! de parcă ar avea cine ce să-i mănânce!?!

27 de comentarii:

  1. Să fi marcat Vasea în repriza a doua?! Numai el ne poate lămuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate pentru mine, vineri n-am reusit sa marchez, nici in primul mitan, nici in al doilea.
      Cred ca celelalte doua goluri le-a dat Ely.

      Ștergere
  2. La poza cu Mitică și Mihai, scorul e invers, v-ați dat seama! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. sigur, sigur noi am avut 1-0, șut ely, din întoarcere, de la mijlocul terenului. apoi un țăran ne face la buzunare de două ori în interval de 10 secunde!!!.
    că ratează cu poarta goală se mai întâmplă (sunt unii care au dat și pe lângă minge când li s-a pasat ușor, sau alții care au bătut aut direct la adversar), dar imediat după intră în discuții, se întoarce cu spatele la minge, mihai îi pasează lui mitică și în loc de 2-0 e 1-1.
    de aici se vede c-am avut dreptate. cei care au ghinionul să fie cu țăranul în echipă ar trebui să primească cel puțin un handicap de 2 goluri. și așa nu cred că-i suficient.
    ps: pentru mine e mult prea mare terenul pe care s-a jucat tenis. nici nu văd dintr-o parte în alta, darămite să mai și joc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Introduceți comentariul dvs...Proba.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ba,n-ati găsit unul mai frumos sa-l puneti in poza ? Il dati mereu pe arapila ? Ati terminat cu cotoiul tomberonez si ne-am pricopsit cu arapila.Ce minte creată are ideile astea ?
    P.s.Asa cum v-am ordonat, nu publicati ce v-am trimis.Celor mentionati le puteti comunica opinia mea pentru a putea să se corijeze.Voi reveni cu sfaturi că vad ca singuri nu sunteti in stare de nimic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Motanu are dreptate !! O spun pentru prima dată, dar când are, asta e,trebuie sa recunosc.Cu o mica corecție.Spune onorabilul nostru coleg ca echipa in care joc eu trebuie sa aiba un handicapat sa se echilibreze balanta.Pai nu asta s-a întâmplat mai mereu ? In echipa mea a fost băgat motanu,cea mai handicapata persoana care vine la fotbal si situatia s-a rezolvat.Ca am mai si câștigat a fost meritul meu.Cand am pierdut,înseamnă că motanu a fost într-una din zilele lui bune, când i-a ieșit totul perfect... pe dos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu mă deranjează omul prost atât timp cât are umor, fie el și involuntar.

      Ștergere
  7. Are condei specialistul! Ce-i al lui e al lui.

    RăspundețiȘtergere
  8. BANC!

    Doua femei se schimba in vestiar. Una din ea se imbraca, isi trage pe ea o pereche de boxeri, iar cealalta, usor surprinsa, o intreaba:

    - De cand porti, draga, chiloti barbatesti?

    - De cand i-a gasit sotul meu sub pat!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cornel Dinu a comentat în stilul caracteristic scandalul dintre soţia lui Reghecampf şi Dan Alexa: "E singura care o poate bate pe Simona Halep"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. are o șansă bună, că dă mai bine cu reverul.

      ziceam că mă cinstește nea vasilină când bate steluța și tu când înving cățelușii. slabe speranțe...

      Ștergere
    2. Dar tu cand ne cinstesti?!?

      Ștergere
    3. oricând, cu prezența.

      Ștergere
  10. Specialistule , vezi vineri sa nu absentezi ca am nevoie de tine pentru niste date . Vreau sa fac un film documentar despre oamenii strazii ,merge si o carte care cred ca va fi bestseller curat .Cred ca o sa cistigi destul, incit sa nu mai merite taraba din VITAN,poti sa o pui pe foc ca oricum nu mai renta de mult . Tu vei fi personajul principal chiar eroul filmului Se stie ca esti un luptator esti un mare supravietuitor, pe linga multi dintre noi ,care nu se descurcau ca tine ,in conditiile date , ger ,ploaie, canicula etc ,etc stii tu . Vreau sa abordam toate momentele importante din viata ta .Abuzul din copilarie ,abuzul din orfelinat si mai ales drama vietii tale . Stiu ca a fost greu,pentru tine sa fii aruncat pe scari de cei dragi cu un presulet pe scari ,si sa ajungi sa dormi pe o banca intr-un parc iar prieteni sa- ti fie doar niste ciini precum in MIORITA . Acum te inteleg de unde vine frustrarea ,invidia cind scrii de altii ,normal sa te enervezi de niste oameni care au un serviciu , o familie o masina si mai ales O CASA visul tau .Dar si la locuinta ta de vara din parc, intervin niste facilitati de care te bucuri .Nu tu taxe, impozite, chirie facturi. Lumina ai de la stilp ,apa de la tisnitori mincare de la FIREA ,sau ce pica ce mai esti descurcaret . ALTII au clacat, s -au dus la marginea peronului de METROU, si au scapat , deci vezi ca e periculos niciodata nu se stie.. Deci asta esti trezeste – te inainte de a scrie de altii mizerii vezi cine esti tu , daca esti respectat ,agreat si dupa aceia poti sa vorbesti . Nu te mai scoate cu acest BLOG ,ca nu reprezinti nimic ,mai rau strici utilitatea acestui blog . Cine erai fara noi fara acest grup pe care nu il meriti, iti spun eu alt nimeni . Poti scrie orice degeaba , oamenii te cunosc destul de bine si nu te baga in seama asta o stii .Te-am facut om, te-am lipit de acest grup dar degeaba tu ai ramas tot ca in VITAN .

    RăspundețiȘtergere
  11. Golul trei marcat de Omrani, cam in stilul lui Vasea, a calificat CFR-ul in turul 2.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam asta mi-a venit și mie în minte, cu o mică diferență de nuanță: nici Vasea n-o dădea atât de bine! :)

      Ștergere
  12. mitică, ești prea fin cu băiatu. și tare mi-e teamă că nu înțelege...

    RăspundețiȘtergere
  13. Miticuta băiatule,inainte de a scrie o carte trebuie să citesti câteva.Tu n-ai citit in viata ta una,asa ca....Mai exersează,depășește faza bețișoare si te învăț cum sa compui ceva pentru a nu fi de râsul curcilor.Oricum apreciez efortul pe care-l faci de a scrie cât de cât corect,stiu de unde ai plecat si fata de acum cativa ani se vede un progres.Nu chiuli de la meditațiile pe care le dau,ia-l si pe "m" cu tine si poate vei ajunge sa-ti scrii corect numele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici nu prea ai nimerit-o, pe partea asta colaborează de mult cu mine și cu Virgil.

      Ștergere
  14. Am citit multe manuale tu nu stii ce sunt alea,iar la carti iara prea multe fata de tine.Tu cred ca ai ramas la una si gata asta a fost ratia ta de citit.Nu vorbi de carti si scoala, ca nu este cazul la tine inca esti repetent rau .Ii dau dreptate Motanului,am scris prea subtil pentru tine nu cred ca ai priceput.La tine cu bata te faci inteles.

    RăspundețiȘtergere
  15. Popica,iti urez succes in demersul tau personal demarat in vinerea in care ai lipsit.Mult noroc!

    RăspundețiȘtergere
  16. Azi vin cu fii-miu și colegul lui. Cred că de data asta îmi iese! :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Hai cu poza ăluia ciocolatiu si cu banCURile lui Vasea si gata, dati drumul la comentarii.Stopati apariția analizelor mele că-s prea inteligente si nu le inteleg cotoiul si arapila.In rest rămâne cum am stabilit.Sa auzim numai de buni.

    RăspundețiȘtergere
  18. Banc!

    O vedeta TV se scuza la inceputul emisiunii:

    - Daca pare ca m-am ingrasat, sa stiti ca o camera de filmat adauga 5 kilograme!

    Un spectator o intreaba:

    - Cu cate camere filmati, 7-8?

    RăspundețiȘtergere
  19. Lăsați bancurile,treceți la lucruri serioase ! Să vină specialistul .Po-pi-cu, Po-pi-cu mai destept decât nimicul(Mitica,motanu, etc.)

    RăspundețiȘtergere
  20. Daca cronica nu apare,hai cu un BANC!

    Patru copii, la scoala, discutau de serviciul tatilor lor:

    - Andrei ce-i tatal tau?

    - Gropar.

    - Nu se zice gropar, ci functionar la pompe funebre!

    - George ce-i tatal tau?

    - Gunoier.


    - Nu se zice gunoier, ci lucrator la salubritate!

    - Bula ce-i taica-tu?

    - DJ la Mistik Club!

    - Adica???

    - Clopotar la biserica!

    RăspundețiȘtergere