vineri, 3 mai 2019

I-auzi brâul...+minicronica meciului(autor VASEA)

Auzii că cuvântă unu, ăl de mă înjură de mamă cu repetir și se miră și acum că o luă în freză. Mulți ipocriți , dar și băeți relativ cuminți pe lumea asta, care mă luară să-mi țină morală, ceea ce-i corect, dar aș vrea să-i văd și pe ei cum se comportă în circumstanțe similare. Evident, GREȘALA PRIMORDIALĂ ÎMI APARȚINE, și nu m-am ferit să-mi cer iertare chiar în ziua respectivă (mesajul există și acu în telefon, semnat Răzvan Tudor Chirilă, că fuse chiar în săptămâna în care noul bard național i-o dădu lu unu-n freză, pe motiv de vorbe incorecte, da io nu-s Chirilă și mama nu e ta-su), chestiune recunoscută cu scuzele de rigoare, atâtea câte pot fi (chiar în ziua respectivă, cu accent pe VINOVATUL SUNT EU). Dumnezeu iartă și trece cu vederea, ăilalți de lipsiră paișpe ani dintre noi (și zău că nu le fu simțită lipsa...) au standarde mai înalte. Ca dovadă, transmit, șulfește, toate cele bune tutoror băeților, cică-n afară de unu. Cine-o fi ăla? În nici un caz unu de-i cără lui la tramvai damigeana de vin, atunci când, eroul nostru, foarte entuziasmat, era înduioșat la lacrimi că Bogdănel (mi-e drag de el) că altă rimă n-am găsit ne întovărăși mai mulți pași, înainte de a-și recupera mașina. Cu atât mai puțin unu de-i spuse că, dacă vrea și el să participe la istoria acestui grup, pierde și el cinci-șase minute, se înscrie și poa să scrie ce-și dorește el. Da fu greu, omu n-avu timp și lucră prin intermediari... Bine, asta nu-l împiedică se se întrebe ce face fiecare pentru grup...
 În rest, meci frumos astăzi, nouă la nouă, victorie a lui Ely, la două goluri diferență. Nu-i de mirare, zicerea zilei îi aparține unui băiat cu mult bun-simț: am fi putut egala, dar nu cred c-am fi meritat. Orice s-ar întâmpla, Mihăiță rămâne un domn.
                    O minicronica a meciului de vineri 3 mai 2019!
          de VASEA
            Pe terenul mic de langa vestiare ne-am strans 18 amatori de miscare sub razele unui soare imbietor. Urmare a dialogului dintre Ely si Gabita au rezultat cele doua team-uri formate din cate 9 jucatori.
        Mai mult TINERII: Robert,Bebe, Tudor,Tavi,Mitica, Bogdan, Andrei,Gabitrei,Ely.
        Mai mult BATRANII: Nelu, Motanu, Gaby,Paul,Popica,Hercule,Mihai, Gabita, Vasea.
            Tinerii au pornit mai bine si au condus cu 2-0 prin golurile lui Ely si Andrei(cred), dar au fost egalati de catre Mihai si Gabita. Tinerii, asa cum e si normal, s-au desprins, diferenta ajungand la un moment dat la 4 goluri, scorul trecand prin 4-2, 7-4, 8-4 cand Batranii au avut o tresarire de orgoliu si in cateva minute au inscris de 3 ori prinMihai Vasea si Gabita, putand chiar egala la o mare ratare a lui Hercule. Lasand la o parte alte ocazii mari(Vasea, Gabita, Mihai), nesansa, dar si interventiile lui Nelu-fara frica din cealalta poarta, am mai avut o ultima ocazie de egalare cand Vasea a primit o minge pe care a vrut sa i-o trimita lui Gabita in situatie de gol, insa balonul buclucas a ramas stopat la Vasea. Cand unii erau cu ochii pe ceas, Andrei infige cutitul in rana cu un gol de poveste din unghi dr. la 50 cm de tusa cu o torpila in paianjenul coltului lung si GATA! Vezi si comentariul capitanului Mitica.
            Autorii golurilor: Ely 3, Andrei 3,Gabitrei 1, Mitica 1, Tavi 1, respectiv, Gabita 3, Mihai 2, Vasea 1, Hercule 1. Rog interveniti daca am gresit.
            Scor final 9-7!
            Agapa de dupa meci a fost pe cinste, multumim sarbatoritului GABITREI si inca o data La multi ani!

36 de comentarii:

  1. Motane, surpriza totala cu aparitia cronicii tale,de abia il convinsesem pe sarbatoritul zilei, inca o data "La multi ani!" Gabitrei si sa stii ca nici acum nu e tarziu sa scrii ceva in legatura cu meciul.
    In meciul celalalt, intre Motanu si Doru-Bete, cred ca a sosit timpul sa faca pace intre ei si Doru sa revina in sanul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  2. apropo de cei paișpe ani, n-aș vrea să fiu greșit înțeles. toți suntem pasageri p-aci, indiferent de cât fotbal (nu)știm. poate doar mitică,( extra-valabil în afara meciului, restul se pune la fel ca la alții) să se ridice un cap peste. restul, mai mult sau mai puțin, la număr.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am postat mai devreme, dar n-a aparut, sper ca acum sa fie cu noroc.
    Motane, aparitia cronicii tale a fost surpriza totala pentru mine, de abia reusisem sa-l conving pe sarbatoritul zilei, inca o data "La multi ani!" draga Gabitrei, sa stii ca nu-I tarziu sa postezi ceva despre meci.
    Cat despre meciul dintre Motanu si Doru- Bete, cred ca a sosit timpul sa se incheie la egalitate si Doru sa revina in sanul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Vasea, chiar te dădeam exemplu lui Mitică, ”uite, mă, la Vasea, nu e mare șef peste computere, și se descurcă să se logheze și să posteze direct...”

      Ștergere
    2. Da, Gabita,am avut ceva probleme cu logarea(adresa, parola),da le-am rezolvat.

      Ștergere
  5. @Motanu - cred că multă lume, inclusiv eu, n-o să înțeleagă mare parte din ce ai scris, ai ținut tu să transmiți un mesaj criptat, dar care putea foarte bine să fie comentariu, nu cronică! Așa că @Gabi3 (la mulți ani, mersi de cinste!), dacă tot zice Vasea că ai promis, scrie tu ceva de meci și preluăm noi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gabitrei,te rog frumos sa postezi ceva despre meciul de vineri! Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bk: Dintr-o data Ion ii trage lui Gheorghe o palma.

    Acesta zice:
    - Ioane, ma tu ai glumit sau ai dat in serios?
    - Am dat in serios.
    - Bine, ma ca mie nu imi plac astfel de glume.

    RăspundețiȘtergere
  8. Vineri ,a fost un meci frumos ,mai ales ca atmosfera fara prea multe reprosuri SI FARA INJURATURI asta e destul de important.Fata de vinerea trecuta, cind a fost o etapa urata rau ,cu multe reprosuri si injuraturi, ala nu a fost meci , nu se poate juca asa. Revenind la meciul de vineri GABITA , a facut alegeri si au rezultat niste echipe echilibrate, componenta se stie. S-au dat citeva goluri frumoase chiar spectaculoase. ELY, si fratelele mai mic, au marcat super goluri , un alt gol frumos a fost dat din combinatia GABITA ,MIHAI . Portarii: BRONSON,GABI3 , ROBERT,au avut interventii foarte bune au facut diferenta . Daca ELY, e greu de ucis ,nici cu GABITA nu i usor , am avut o diferenta de 4 goluri si in 10 minute s-a ajuns la o diferenta de un gol . Meciul a fost echilibrat s-a terminat cred 8 -6 noi am condus mereu ,pot zice ca am dominat, pustiul ne-a scos cu un gol senzational in ultima faza a meciului, alfel am fost la un pas de a fi egalati . Vasea ,ocaziile tale de vineri le a avut DENNIS MAN ,si nu a putut face mai mult ,deci se intimpla la jucatori mari dar la tine .. care nu faci antrenament si nu cistigi prime de joc .Bete , GATA FRATE SUNTEM BARBATI, ce a fost a fost adica un accident ,a recunoscut omu , gata vino la teren te asteptam .

    RăspundețiȘtergere
  9. Oare o fi multumit Dan Petrescu de felul cum a jucat Astra, de data asta, cu echipa lui?

    RăspundețiȘtergere
  10. Bancul zilei!

    Merg doi betivi pe drum, cand unul se adreseaza celuilalt:

    - Pariu pe o sticla de vin ca primul cuvant care mi-l va spune sotia, cand voi ajunge acasa, va fi "iepuras".

    - Tu mai bine te-ai uita la tine, beat, murdar... ce iepuras?

    - Pariu?

    - Lasa ca o stiu eu pe nevasta-ta, o scorpie nu alta...

    - Pai faci pariu sau nu?





    - Bine, asa sa fie.

    Ajung la casa primului, iar acesta:

    - Iepuraaas, deschide usa, noi am venit.

    - Iepuras?!? Betiv nenorocit, du-te sa nu te vad!

    RăspundețiȘtergere
  11. Banc! Perversiuni conjugale

    Am ajuns la spital cu o perie de WC infipta in fund:

    - Cum s-a intamplat asta? ma intreaba doctorul.

    - Am intalnit o tipa tare azi-noapte in club. Un lucru a condus la altul, pana ne-am trezit la mine acasa...

    - Si ea s-a dedat la asa chestii perverse?!

    - Nu ea, i-am raspuns. Nevasta-mea!!! Era acasa...

    RăspundețiȘtergere
  12. Pariază cineva pe fcsb ca ia campionatul ? Sunt dispus da pierd niste bani asa ca iau eu cfr-ul cluj.Daca e cineva dornic să câștige bani,ma ofer sa fiu eu sponsorul.

    RăspundețiȘtergere
  13. A luat barca apă. Ce se mai umflau in pene baietii ca vor castiga liga campionilor.Dar de, ca n-or fi Real. Cum ar fi fost sa iasa campioni ai Europei tocmai la Madrid.Se confirmă că daca iei in Spania campionatul,nu poti avea pretenții la mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ati auzit ? S-a cacalificat barca. Hai sa sărbătorim.Fiecare aduce ce are pe acasa.Mitica,tu vino singur,stiu ca esti copil sărac,numai sa nu ciordesti de pe mese.Motane,tu lăsa-ti obiceiurile acasa,stiu ca faci urat si la băutura si ma faci de rusine.Gabita,de azi inteleg ca ti se spune "Sa-l ah ".Bebe, a venit vremea sa-ti schimbi si tu numele din bebe in baba.Bogdan,si tu ar trebui sa fii rebotezat,sa ti se spuna Bogdaproste,știm noi de unde-ti vine numele.
    Al vostru nas,Ronaldoooo.

    RăspundețiȘtergere
  15. Inca o minune s-a petrecut aseara in fotbal,forta, agresivitatea, daruirea, presingul sufocant, viteza in plus au avut castig de cauza si Liverpool merge in finala;e adevarat ca Barca a aparut surprinsa si cu trei greseli cadou era greu sa reziste;de multe ori, fotbalul si sportul in general sunt imprevizibile si de aici atractia pentru spectatori.
    Hai SIMONA!

    RăspundețiȘtergere
  16. Bancul zilei!

    La nea Ion vine in vizita un fermier texan pentru schimb de experienta.

    Se uita americanul la bucatica de pamant a lui nea Ion si zice:

    - Mr. John, eu am o ferma de-mi trebuie o zi sa o inconjor cu masina!

    - Pai tot asa rabla de masina avem si noi!

    RăspundețiȘtergere
  17. Inconjor,nene Vasea ? La Mitica trec cu vederea ca n-a fost la scoala decât 3 ani,dar la mata am alte pretenții.Te rog, corecteza-te singur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nenea Specialistule, bancul este preluat din presa noastra capitalista, fosta socialista, asa ca n-am nicio contributie...

      Ștergere
  18. Steaua e numai una8 mai 2019, 14:44:00

    Specialistul vostru este ori foarte slab ori de-a binelea prost-crescut, sa faca astfel de comentarii chiar in ziua cand Steaua a luat Cupa campionilor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nebunie curata in LC!
    Finala englezeasca!

    RăspundețiȘtergere
  20. Comentarii din ce de mai proasta calitate.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ati inteles ceva din ce a scris anonimul-cunoscut?!?

    RăspundețiȘtergere
  22. Bancul zilei!

    O femeie insarcinata se trezeste in miez de noapte:

    - Iubitele, am mare pofta de melci!

    Barbatul pleaca in parc, gaseste cativa melci pe care-i pune in buzunar si in drum spre casa se intalneste cu o fosta iubita care il invita la ea acasa. Barbatul accepta, petrece noaptea la ea si isi da seama dimineata ca a uitat de sotie.

    Ajunge acasa, scoate toti melcii din buzunar si ii asaza in fata usii.

    - Unde ai fost, nenorocitule?

    - Hai, baieti, hai, ca mai aveti un pic...

    RăspundețiȘtergere
  23. Felicitari Super-Simona!7-5,7-5 cu Barty si calificare in semifinale la Madrid!

    RăspundețiȘtergere
  24. Mesaj de la Căpitan:
    Mâine e loc în balonul din spate, în caz de ploaie, dar numai până pe la 4 și ceva, deci trebuie să încep pe la 3. Luați măsuti în consecință.

    RăspundețiȘtergere
  25. Vasea, mersi pentru cronică, era cât pe ce să n-o observ!
    Îmi asum vina pentru înfrângere, am fost ca Messi la Liverpool, adică am făcut destule, dar nu destul. :) Am dat două goluri de autor, cel puțin încă atâtea pase decisive, plus mingea așezată lui Hercule pentru egalare. Dar, ca și în cazul Barcelonei dacă marca pe final, era nemeritat. În nod normal, n-aveam voie să pierdem cu echipele astea, numai că am fost în formă de cozonac după Paști, cu vreo 3 kile în plus și nivel de energie foarte jos, de-aia propuneam la început să jucăm doar o oră. Colac peste pupăză, Tenismanu era răcit, așa că mare parte de meci am jucat amândoi în față, la primire mingi lungi. Dacă mă prindea meciul ăsta înainte de Paști, țineam mijlocul fără probleme și n-am fi avut... probleme!

    RăspundețiȘtergere
  26. Asa e,Steaua e numai una,dar stelisti prosti sunt muuulti,din pacate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Steaua e numai una10 mai 2019, 13:54:00

      Din pacatele tale, poate. Tu pari a fii, de fapt sigur esti prostovanul grupului.

      Ștergere
  27. Bancul zilei!

    Sotia catre sot:

    - Auzi, draga, ar trebui sa renunti la alea patru beri pe care le bei zilnic, tu n-ai auzit de criza?

    - Dar nu mai bine reducem bugetul pentru fardurile tale?

    - Aaa nu, nici gand asa ceva, alea sunt, de fapt, pentru tine, sa ma vezi mai frumoasa.

    - Si alea patru beri pentru ce crezi ca sunt?

    RăspundețiȘtergere
  28. S-a mai intamplat vreodata ca cele doua finale europene de club la fotbal sa se dispute cu echipe din aceeasi tara? Sau trei din echipe sa fie din acelasi oras?
    Cred ca NU!

    RăspundețiȘtergere
  29. HALEPuta in finala la Madrid, dupa un sec 6-0 in decisiv!
    Sincere felicitari si succes in finala pentru revenirea pe locul intai!

    RăspundețiȘtergere