sâmbătă, 18 august 2018

JOCUL LA BARE

Vineri, pe o caldura inabusitoare, ne-am adunat  cu greu 10 oameni. Ne-a salvat ELY, care a venit cu 2 oameni, unul fiind fratele lui mai mic. M-a rugat sa-l las sa joace cu HERCULES si fratele mai mic, am acceptat desi stiam ca e greu, dar si el de multe ori m-a lasat sa imi iau pe cine vreau. Asa ca au rezultat echipele: MITICA, GABITA, MOTANU, GABY, POPICU, TUDOR - contra ELY, FRATIORUL, HERCULES, BRONSON, BEBE.
Jocul a inceput  cu citeva combinatii frumoase ale noastre de unde au iesit 2 goluri. Am condus cu 2- 0, ELY a inceput si el sa se joace cu noi, din niste combinatii  rapide a egalat la 2. De aici incolo meciul devenit mai alert  a fost 3-2, 4-2, 5-3 si tot asa, s-a terminat 8- 6 sau 9- 6 nici nu mai conteaza. Ely cu fratiorul si cu HERCULES erau mai rapizi, era si normal, pasau mai bine ca noi. Nu  e vorba  ca am pierdut, nu era de jucat un mare meci, pacat a fost de efortul lui GABITA, care a aparat intr-un picior, daca era  valid era altceva. Revenind la meci, eu am dat 4 bare, am fost campionul absolut al barelor, am jucat la ele! Chiar nu imi explic ce a fost  acolo, daca vroiam si nu reuseam sa tintesc asa. Ce am dat pe poarta a aparat BRONSON, ce nu am dat in bara, m-am ofticat rau. Noi am dat goluri numai din combinatii, cu mingea de pe linia portii, ciudat meci. Si TUDOR a avut citeva ocazii mari de a marca si a ratat. Ratarile mele si ale lui TUDOR au dus la scorul asta. Poate daca mai marcam si noi, il enervam un pic pe ELY, si era mai bine. L-am cam exasperat pe GABITA cu barele  date, dar ce era sa fac, daca  nimeream  numai acolo, a fost incredibil! Un moment hilar nemaiintilnit a fost plecarea lui HERCULES la toaleta, pentru care s-a intrerupt jocul - vreo 15 - 20 minute, de fapt de acolo s-a stricat joaca. Spre sfirsit a iesit si BEBE , MOTANU,  deci etapa asta nu s-a jucat cine stie ce, a fost doar o miscare usoara. Asta nu a inteles POPICU, care a facut tevatura mare, aiurea, nu avea sens absolut deloc. Era un meci sa nu spunem ca nu am jucat. Motanu a iesit din cauza lui POPICU, cu greu l-am bagat in joc.
La teren  a venit si Mese, ca spectator . La sfirsitul meciului a dat o bere jucatorilor. Sper data viitoare sa nu mai dau bare deloc. Motane, deci poti juca si linistit, in afara de  faza cu POPICU, care acolo si pe mine m-a suparat, nu stiu de ce nu isi vede de joc, sa zic asa ca nu prea exista de fapt. Gabita, data viitoare il fac pe ELY, l-am lasat si pe el ca a venit cu fratiorul, i-a dat pase la nesfirsit, era cu ochii pe el, cu noi nu pasa atit.





Cam așa ar putea să arate Raiul pe pământ...


28 de comentarii:

  1. a doua oară în ultimele săptămâni când mă trezesc chitit să scriu cronica și am parte de-o surpriză, așa că mă mulțumesc doar cu-n subtitlu. bravo, mitică, ești un tip adevărat, apreciez că nu ți-a convenit, dar ai prestat.

    despre blend-a-med, doar atât: dacă nu are ce face și mai vine la teren, îi dau cinci lei dacă joacă la echipa adversă sau zece lei dacă stă pe margine. totul e să tacă din gură și să se spele pe picioare.

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce nu ati apelat si la serviciile londonezului Mese?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era accidentat.
      Te-am sunat mai de dimineață ca să-ți prezint un document. Poate mă suni înapoi.

      Ștergere
  3. Stai ca nu inteleg,Miticuta.Voi erați 6 si ei 5 si ați luat cafteala ? Plus ca Bebe e mana moarta, asa ca ei erau 4.Maiculitaaaa, nasoala situatie !!! Data viitoare Ely vine cu bunicul sau si iar va da papara.Mitica,stai câteva săptămâni acasa sa-ti treaca sperietura,te rafaci si mai vorbim la toamnă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ronaldo fara Real e ca Halep fara Cahill,sau ca Messi fara Barca.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ceva deosebit: după meci, Mitică a vorbit la telefon cu el însuși! FABULOS!

    RăspundețiȘtergere
  6. A confirmat și Stelică. În principiu, ca să se ocupe de grătar, la competiție se bagă doar dacă e nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragul nostru M1, profesionist al liniilor paralele ce străjuiesc dreptunghiurile bătătorite, îţi recomandăm cu toată temperatura de afară să te duci degrabă la un barhause unde ai avea mari şanse să vorbeşti cu jucători consacraţi ca Vinicius sau Matoleviciu şi să-ţi mai reglezi antenele în speranţa captării mai clare a realităţii. Aşa cum ţi-am spus şi în 1008 vara, nu au fost două ci a fost una, nu a fost pasă ci a fost centrare în careul advers, mingea a ricoşat din spatele sau umărul lui Tavi la Mihai care a plecat pe contratac sub privirile stupefiate ale comentatorilor de specialitate. În schimb, câteva minute mai târziu, în jumătatea noastră, fără să fi atacat de nimeni, de la 2 respectiv 3 m, i-ai pus cu latul lui Mihai mingea de două ori în picior într-un interval de numai 5 minute şi evident 2 goluri. Faptul că atunci când te uiţi în oglindă mă vezi pe mine nu poate decât să mă bucure, dar atenţie, caporalii de la servici în situaţii aidoma ar putea reacţiona cu totul altfel. M2, nu mă aşteptam de la tine, Matei sau M3 să ştie cine i-a centrat perfect lui Gaby pt. un autogol superb în vinclu, cine i-a provocat "henţul" lui Gaby , cine a trimis centrarea plouată în piciorul lui M3, cine a scos de 2 sau 3 ori într-un meci mingea de pe linia porţii, etc., dar să nu vezi şi să nu reacţionezi când protejatul tău, neflancat de nimeni, îi dă într-un interval de 5 minute două pase perfecte de gol lui Mihai, e cu totul altceva. Ca să dai pase lungi peste plopii fără soţ trebuie să ai jucători demarcaţi, nu ciuperci plouate care aşteaptă să-i lovească băşica în pălărioară. Dar chiar şi aşa cred că s-ar putea să confunzi metrul cu mila marină. În altă ordine de idei, nu sunt supărat deloc pe viaţă care este minunată dar, cu bantustanezii grobieni (nu te gândi la fotbal) care fac praf densitatea fizicii, lucrurile stau cu totul altfel şi nu este vorba de supărare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. îmi mențin și laudele din timpul jocului și observațiile de după. cel puțin parțial, motive am.

      Ștergere
  8. Au mai confirmat Virgil și Mihai Tenismanu!

    RăspundețiȘtergere
  9. băi nea mitică,ai fost prea amărât ca să mai zic și eu ceva. nu mă leg decât de indolență sau lipsă de logică în joc, ceea ce n-a fost cazul la tine vineri. ai vrut, ai încercat, dar a ieșit pe minus.
    ghinion am avut și eu. de cel puțin 4-5 ori l-am deposedat pe ely iar mingea a ricoșat tot la el, pe poziție viitoare, și de aici 2 sau 3 goluri. iar dacă prestezi tot timpul ca fundaș și te trezești cu o ocazie, lipsa de antrenament se vede, tragi și apără nelu.
    scria unu pe aici că am jucat cu om în plus. FALS. pe blendamed îl poți pune zero sau cu minus, funcție de acea perioadă a lunii, așa că mai degrabă am jucat 5 la 5, și cu dureri de cap. mai vedem vineri.

    https://www.gsp.ro/international/campionate/foto-povestea-unei-imagini-antologice-incredibilul-buffon-de-la-coleg-cu-thuram-si-rival-cu-weah-la-coechipier-cu-weah-jr-si-rival-cu-thuram-jr-546620.html

    frumos.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bk.: Doi prieteni, un englez si un chinez, se plimbau impreuna prin Londra.

    - Uita-te la toate steagurile astea! Imi umplu sufletul de mandrie patriotica!

    - Dar, Chan, tu esti chinez, iar astea sunt steaguri britanice!

    - Da? Uita-te la etichete...

    Vasea, dormi?

    RăspundețiȘtergere
  11. Voi ati vazut cat de atacata e in presa Simona in ultimele zile?

    RăspundețiȘtergere
  12. Dacă se poartă ca Joiana...I s-a urcat la cap si nu e conștientă că fara Cahill nu mai era in top 10.Când ai avut norocul sa ai lângă tine un asa om trebuie ca stii cum sa te comporți cu el că altfel vei pierde respectul celorlalți.Isi da in petec si asta nu poate rămâne fără urmări.Pacat,ar trebui temperată de părinții ei ca de alții se pare ca nu ascultă.

    RăspundețiȘtergere
  13. Steaua e numai una23 aug. 2018, 11:10:00

    Bietul Lacatus,daca se baga in troaca se mira ca il mananca porcii!
    https://www.gsp.ro/fotbal/liga-4/uluitor-talpan-m-a-agresat-chiar-in-sedinta-csa-de-fata-cu-petrea-colonelul-mapn-ordona-dati-l-afara-pe-lacatus-546762.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Până la urmă s-au strâns de vreo două mașini combatanți de ziua a cincea la paranghelia de sâmbătă, inclusiv Mihai Tenismanu care nu vrea să piardă și vine din vacanță direct la locație! :)
    Totuși, prea puțini se bagă la competiție, trebuie să fac muncă de lămurire mâine, la teren.

    RăspundețiȘtergere
  15. Vasea se băgase și el pe listă, dar m-a sunat cu o voce cavernoasă să-mi spună că a răcit. Pe urmă, Motanu mi-a spus că a dat-o în mai nasoale. Deci Vasea nu doarme, cum se întreba Luci, ci trage tare. Să facem o spirală spirituală, să fie bine, să nu fie rău.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. are să-mi dea niște beri, așa că nu scapă fraierică cu una, cu două.

      Ștergere
  16. apropo de simona, văz că și geambașu a întors armele, fraieră și urâtă n-am auzit să fie, cine și de ce s-o atace?
    iar despre beni, se urcă pe ea grămadă: E PRIMA DINTRE FEMEI CU CELE MAI MARI CÂȘTIGURI DOAR DIN SPORTUL PRACTICAT, șase milioane de dolari în ultimul an. cu 1.7 milioane din publicitate e pe locul opt la total, după grasa, sor-sa, wozniacki, mugurula, șarapova, sloane și o
    badmintoniță din india!!! o pilotesă americană (bucată bună) e pe 9, kerber pe 10.
    grasa, cu 18 milioane din reclame și ceva mărunțiș din t(p)enis, a ieșit totuși din top100 cei mai bine plătiți sportivi, care au rămas numai bărbați, în frunte cu messi și gelatu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ce a declarat in ultimele zile unul Vecerdea, cine e el si cu cine are treaba

      Ștergere
  17. Trebuie apreciată noblețea celor care nu susțin fcsb.Ce sa spui după in asa meci ? Te încearcă un sentiment de sila fata de circul asta scârbos facut de ziariști de doi lei vechi.Vorbesc toata ziua de niste nulități, jucători, antrenori,patron si nu realizeaza ca sunt penibili cu totii.

    RăspundețiȘtergere
  18. hopa, nenea de mai sus pare a nu fi blendamed. din contră, cică e un nobil cu păreri, da fără nume.

    RăspundețiȘtergere
  19. N-am inteles niciodata, de ce e mai important pentru voi cine a spus, decât ce a spus.Daca o persoana semnează ca anonim,unii dintre voi se grabesc sa considere ceea ce a spus anonimul ca fiind greșit sau fara importanta, uitandu-se ca la inceput personalitățile erau niste anonimi si au devenit cunoscute prin ce au spus sau au facut.Concluzionand,e mult mai important e ce spune cineva,decât care e numele celui care împărtășește gândurile lui cu voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. îți răspund eu, foarte probabil singurul care te-ar fi băgat în seamă.
      - decent și politicos e să te recomanzi când scrii. nu-ți cere nimeni cenepeul, dar măcar un nick poți să ai
      -numele îl ai de când te naști, în rest prea puțini ajung celebri, așa că te identifici, poți vorbi și dup-aia vedem unde ajungi
      - acest nick , în cazul când ești consecvent și ți-l păstrezi, te diferențiază de alții. dacă apar, să zicem, cinci anonimi, trei aberează din când în când și doi sunt ok, de unde știi cine-i cel ce postează?
      - de multe ori, masca anonimatului ascunde păreri provocatoare, false, și/sau jignitoare. de exemplu, cum poate afirma un neica-nimeni(adică anonim) că a nu ține cu fcsb e un act de noblețe?!?
      - pare că nu ne cunoaștem, dar sigur nu m-am autoinvitat pe undeva pe unde dictezi tu regulile. aici ai trecut prima dată clasa pe mâna altuia (foarte probabil găbiță), dar în continuare sunt șanse mari să stai pe afară.

      Ștergere
  20. https://www.youtube.com/watch?v=npKUVBURPHE

    cum spuneam, hoții, proștii și săracii n-au băgat încă var-ul. așa că e încă posibil să dai gol cu mâna (min. 7.00) și să se pună pe tabelă.

    ps: blendamed, nu te bucura prea mult, o să-ți fie din ce în ce mai greu la colecționat portofele în reatebe.

    RăspundețiȘtergere