sâmbătă, 30 iunie 2018

O tanara speranta intre buturi, un Capitan obosit, Stelica revine in iarba (totul mai jos)

Ne-am strans in numar relativ mic avand in vedere amenintarea permanenta a unei eventuale furtuni.
La completul de 12 combatanti(initial) am contribuit si eu, invitand un amic sa ia parte la batalie, pe Ionut- un tanar ce avea sa isi puna amprenta asupra meciului intr-un mod ciudat dar pana la urma pozitiv.
Avem astfel desfasuratorul echipelor:
E1: Avandu-l ca si coordonator pe (de data aceasta cam obositul) Capitan Mitica si pe urmatorii : Ionut(p), Stelica(proaspat revenit dupa o accidentare la genunchi), Motanul, Gabi, si pe subsemnat.
E2: Condusi din teren de tehnicul Gabita, avandu-i ca si colegi pe : Popica, Tavi, Paul, Bogdan si Vasea
Meciul a inceput furtunos, E2 deschizand scorul prin Vasilica dupa o pasa interceptata, cu un sut pe jos. A fost apoi 1-1, Mitica(?) reusind sa egaleze in urma unui contraatac. Egalitatea nu a durat mult si E1 a revenit la conducere dupa o faza construita tot de Gabita si finalizata cu putina sansa de Vasea(?). Atunci am primit instructiuni clare de la Motan, Sile si Gabi sa il marchez om la om constant pe Gabita. Avea sa fie din nou egalitate dupa ce am fost lansat decisiv decatre Mitica, reluand in coltul lung al lui Popica: 2-2.
Dupa un timp de egalitate in care nu s-a mai marcat dar ambele echipe au incercat sa construiasca, si-a facut aparitia si Tudor. In opinia unora acesta nu ar mai fi trebuit sa intre deloc in joc insa s-a ajuns intr-un final la concesia participarii lui in fiecare echipa cate o repriza.
Zis si facut: Tudor a intrat prima data la E1. Nu am reusit sa profitam imediat de omul in plus reusind cu greu sa preluam conducerea cu 3-2 dupa jumatate din repriza in care beneficiam de omul in plus.
Cert este ca la finalul reprizei E1 avea un avantaj de 2-3g(?) in fata E2 (nici pe departe diferenta reconfortanta pe care ne-o doream).
-REPRIZA A 2-A-
Constienti de forta ofensiva de care putea da dovada cuplul Gabita-Tudor, am decis sa jucam mai retras, preferand arma contraatacurilor.
(Marturisesc ca a fost repriza in care am facut cea mai mare risipa de efort de cand am deosebita placere sa joc in acest grup)
A fost cateva momente de haos la E1: Ionut a dorit sa joace in teren astfel ca Gabi l-a inlocuit in poarta. Total neinspirata idee. Prestatia in teren a tanarului, dezamagind total. Dupa cateva faze foarte periculoase, nefructificate insa de E2: Bogdan si Tavi ratand pe rand ocazii mari creeate din pasele lui Gabita, altruist ca de obicei.
Revenit in poarta Ionut si-a spalat pacatele cu varf si indesat avand cateva interventii foarte bune, si un plasament bun chiar si la suturile lui Gabita.
In ceea ce ma priveste am incercat pe cat posibil sa fac atat fava defensiva cat si pe cea ofensiva. Am avut cateva reusite(reusind sa marchez de 3 ori- de doua ori din pasele lui Mitica si odata fiind lansat de Motan). Am avut si momente mai proaste: ratari mari plus faptul ca am fost de cateva ori neinspirat preferand sutul in locul pasei.
In ceea ce priveste desfasurarea reprizei: Asediu total al E2 la poarta E1. Faze peste faze suturi peste suturi. E2 s-a apropiat la 2g distanta. Mitica din pacate nu mai era in stare sa urce in atac astfel ca fiecare faza de atac al E1 insemna pasa lunga a Motanului direct pe mine, eu trebuind sa "fac ceva acolo" mai concret sa tin mingea departe de poarta E1 si sa inscriu daca era posibil.
FAZA FINALA.
Dupa o noua pasa precisa a Motanului catre Mitica de aceata data, toata echipa E2  era in atac, Mitica a prins un sut de zile mari surpinzandu-l pe Popica si marcand. Diferenta devenint de 3g. Meciul a luat sfarsit(exact inainte ca cerul sa isi reverse lacrimile in urma unui meci asa de frumos :) )
* Va rog sa ma ajutati cu marcatorii(cei care se stiu ca au marcat sa se evidentieze in comentarii). Efortul si-a pus amprenta si de aceea nu am retinut toti marcatorii si scorul final.
*Gabita imi cer scuze daca te-am mai articulat la glezne la unele faze, complet fara intentie!


N-aș zice că mă dau  neapărat în vânt după Pogba, dar începând de azi îl respect mai mult.

        Motanu.

50 de comentarii:


  1. câteodată e mai pedagogic ca părinții să-și mângâie odraslele când dorm, să nu-și ia nasul la purtare, așa și cu mitică.s-o izmeni el că-i obosit de la mireasă, că să joace cu găbiță, că câte pase și goluri dă el, dar vineri ne-a ținut în joc și merită lăudat. dac-ar avea și ceva mai multă determinare...
    neașteptat de vioi s-a mișcat stelică, venit după accidentare, cu gol și pasă de gol. matei2, după exemplul manzukic, e primul fundaș al echipei, cu mare risipă de efort, chiar dacă e încă poet și nu a deprins trucuri gen "atunci când conduci, un aut e mult mai bun decât o pasă riscantă". gaby a prestat în nota sa constantă, de mare siguranță, puștiul din poartă ne-a scos de câteva ori, iar dacă se gândește cumva să fie supărat l-aș ruga pe matei să-i spună că e greu să fi puști necunoscut și să intri la joc cum vrei tu, chiar de prima oară. mă gândeam să scriu ceva și despre tudorică, dar taman acu se termină pixu'și poate-i mai bine așa.
    de dincolo mi-au plăcut sărbătoritul paulică și tânărul leșin, cu două goluri de adevărat oportunist (și cu meritele mele) și exact apoi în apărare, ca nu-l mai pomeim pe favoritul publicului din echipa adversă, marinuș. chiar așa, dacă toți băieții practicanți ar fi precum el, m-aș simți și eu messi în fiecare vineri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Me ssi, me ssi, mais oui,mais oui.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bani pe jos la pariuri: cotă 2,10 că Luis Suarez e prins măcar o dată în ofsaid în 120 de minute!!!!!!
    Când se va întâmpla asta, să știți că tocmai mi-am dublat banii! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnu autor, s-ar zice că vezi la fiecare meci un gol înscris de portar... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca diferenta finala a fost de trei goluri,autorii acestora au fost, pentru echipa invigatoare, Mitica 3-4g, Mateidoi 2-3g si Stelica(botezat de cronicar Sile asa cum ma "mangaie" pe mine Motanu), iar pentru pierzatori, Gabita si Vasea cate 2 goluri.
    Cat am jucat cu om in minus am facut-o mai bine decat cu el (Tudor) in plus,nereusind niciun gol.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doi colegi de clasa, dupa o proba la bacalaureat:

    - Ce-ai scris la Bac la romana?

    - Nimic, am dat foaia alba!

    - Esti nebun? Vor spune ca am copiat unul de la altul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Primul gol marcat de Mitica a venit de la un corner batut de Gaby direct in gheata lui Mitica.

    RăspundețiȘtergere
  8. Golul 3 al Frantei-gol de portar. Argentina a avut gripa caviara(prea multe vedete cu prea multi bani-sampanie, caviar si melodii).Pentru Messi , Barcelona e mai importanta decat nationala(parerea mea).

    RăspundețiȘtergere
  9. S-a terminat era Messi! Nu va fi nici macar nominalizat la Balonul de Aur pentru 2018.In afară de campionat nu a câștigat nimic.Sunt curios,dacă voi trai,cum va fi perceput peste 5-10 ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. după vorbă, după port, pari văr bun cu cretinul ăla care o tot ținea langa că ce proști sunt, el și VAR-ul. cu el m-am convins, nu-i cazul să insiste, da uite că alții zic altceva despre var. dar poate greșesc eu și te confund, înseamnă că ești doar alt tembel. sper totuși măcar să cunoști pe cineva să-ți traducă.

      http://sports.opera.com/?sport=news&page=news&view=article&news_id=1054633&localization_id=www
      FIFA: VAR a World Cup success despite controversies

      29 June 2018

      VAR has contributed to 99.3 per cent of refereeing decisions at the World Cup being correct, according to FIFA.

      Video technology is being used for the first time in a World Cup, although the Premier League is among those yet to introduce it beyond trials.

      Coaches and players have been critical of VAR throughout the tournament. Portugal defender Jose Fonte described the technology as "unacceptable", while Spain midfielder Thiago Alcantara said using the system "loses a little essence of football".

      However, Pierluigi Collina - chairman of the FIFA referees committee - defended the use of VAR and suggested it has had a positive impact at the World Cup overall, despite tweaks being required.

      "During a competition, it's not possible that everything goes 100 per cent perfectly," Collina said.

      "Some things have to be fine-tuned based on what is occurring in the first matches.

      "95 per cent of the decisions taken by the referees without the VAR were correct, and this percentage increased to 99.3 per cent thanks to the intervention of the VAR.

      "Something that's always been said – VAR does not mean perfection. But as you can see 99.3 per cent is something that is very, very close."

      14 - Carlos Vela's penalty was the 14th taken at the 2018 World Cup; already one more than in the entirety of the 2014 tournament (13). Spotted. #MEXKOR #MEX #WorldCup pic.twitter.com/8GcWYpil9O
      — OptaJoe (@OptaJoe) June 23, 2018

      At the end of the group stage, 24 penalties have been awarded at Russia 2018, smashing the previous World Cup record.

      Of those penalties, seven involved a VAR review, while the technology was used for an average of 6.9 incidents per game.

      FIFA's data indicates VAR was used to overturn 14 decisions on review, while three confirmed the on-pitch call by the referee.

      "At the centre of the decision-making process, there is the referee. The VAR doesn't decide. The VAR just recommends an on-field review. Only the referee has to take the final decision," said FIFA's VAR refereeing project leader Roberto Rosetti.

      "This is the difference between interpretation, subjective decisions and factual decisions. For all interpretations, we want the referee at the centre of the decision-making."

      Ștergere
  10. ciuli, n-aș crede că messi nu pune suflet și pentru națională, numai că n-au portar(i) fundașii și mijlocașii sunt cel mult mediocri iar în atac îi țin pe bară pe dybala, higuain și aguerro, care pot fi trioul ofensiv pentru ORICE ECHIPĂ din lume. bașCA CĂ antrenorul pare complet idiot.

    mi-am propus să cinstesc pe cineva, dacă pleacă ronaldo acasă. deocamdată se urcă două berici pe silică.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cei mai mari fotbalisti ai ultimului deceniu, Messi si Cr. Ronaldo, parasesc umar la umar CM din Rusia inca din faza optimilor, evident ca impreuna cu nationalele lor, Argentina, respectiv Portugalia.
    Ca o mica bucurie, beau 2 beri de la Motanu, pariind pe Uruguay.

    RăspundețiȘtergere
  12. Băi, incredibil! Suarez n-a fost niciodată în ofsaid meciul ăsta! De fapt, niciun uruguayan, doar Portugalia, o singură dată!
    Asta e, dai un ban, dai obol ca să se califice cine trebuie :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-e greu sa-i inteleg pe antrenorii astia; bun, ai o vedeta super, dar daca nu merge,n-ai alta varianta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Luci, argentinienii îl aveau pe Dybala, cel mai bine cotat jucător din Italia, iar Portugalia pe Gelson, cel mai bine cotat din campionatul lor: ambii aproape nefolosiți la turneul ăsta!

      Și apropo pe pariuri, am pus câteva zeci de lei pe niște chestii care mi se păreau scăpări ciudate, cred încă asta, dar probabil că n-am eu bulan. De exemplu, pe lângă ofsaidul lui Suarez, am mai pariat și pe 2 șuturi pe poartă pentru Griezmann, în 90 + eventual 30 minute. După primul sfert de oră avea un gol și o bară, și cu alea a rămas! Reamintesc, bara nu se consideră șut pe spațiul porții.

      Ștergere
  14. vasilică, cam câte beri o bea băiatu ăsta? și cum o fi trăit el finalul?

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=156525665221819&set=p.156525665221819&type=3&theater

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Motane,ce sa zic, bea si el cat poate, probabil ca il mai ajuta si prietenii...

      Ștergere
  15. În fine, să trecem și la fotbalul cu adevărat mare, adică la ăla care se joacă în Agronomie. Nu știu ce-a fost în capul meu, dar aveam chef de joc, nu jucasem nici miercuri, așa că i-am zis lui Mitică să-și facă toată echipa, chiar dacă erau și doi tineri prin preajmă, plus Stelică, revenit după o perioadă de refacere. În fine, nu ne-am descurcat rău la început, dar la 2-2 apare iarăși Tudor și suntem forțați la o soluție. Și mă trezesc că accept să joace câte 30 de minte la fiecare echipă, prima dată la adversari. Deci iată-mă jucând împotriva unei selecționate de veterani + doi puști + Tudor, om în plus! Acum îmi dau seama că nu m-aș fi încumetat la așa ceva la început, ba chiar nu mi-ar fi propus nimeni dintre adversari. Concluzia e una singură: Fuck Me! :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Așa că meciul a devenit brusc prea greu, chiar îmi făceam planul că un dezavantaj de 2-3 goluri până intră Tudor la noi ar putea fi remontat. Numai că prețul a fost epuizarea mea, căci trebuia să joc la mijloc. La un moment dat s-a făcut 2-5 și am intrat pentru 7-8 minute în poartă, cu scopul de a păstra scorul și de a-mi reveni puțin până trece Tudor la noi. Mișcarea a avut neașteptat succes, nu numai că nu am luat, dar am marcat din degajare de jos, cu mingea lingând transversala pe interior!

    RăspundețiȘtergere
  17. La 3-5, cu om în plus, a urmat perioada cea mai frustrantă din meci. Am fost capabili de un forcing de vreo 10 minute, cu Popică ratând vreo 4 ocazii, totul culminând cu un lat al meu din fața porții care s-a scurs la o palmă de colțul lung. Un gol dacă marcam în perioada asta ne-ar fi dat un impuls, recepționat pe invers de cealaltă echipă, care se apăra aglomerat, (cu doi oameni permanent la mine, Matei2 și Stelică), aproape fără să mai aibă ocazii, deși apărarea rămânea uneori doar în Vasea, în poartă fiind Paulică.
    Golul a întârziat să apară, absolut nimeni nefiind inspirat sau măcar norocos la finalizare. Aici mă gândesc că poate Vasea a fost vineri singurul norocos dintre noi, el reușind să strecoare cumva 2 goluri în prima repriză, poate că dacă îl păstram în atac mai strecura măcar unul. Dar ce poți face când Tudor și Popică joacă doar de la mijloc în sus ?!
    Pe final am lâncezit jocul de atac, sincer nici nu mi-am dat seama când a trecut timpul, m-am trezit că zice cineva că mai sunt două minute, nu-mi venea să cred! Colac peste pupăză, după un minut, Mitică prinde un șut norocos de la distanță, care prinde bara laterală și închide meciul la 3-6. Ceea ce înseamnă că noi n-am reușit niciun gol în superioritate numerică! Cam ăsta a fost prețul pentru formulele de echipe din prima repriză.

    RăspundețiȘtergere
  18. Scuze, rectific puțin evoluția scorului: nu 2-5 la pauză, ci 3-6, apoi golul din poartă în poartă, iar golul lui Mitică din final a încheiat meciul la 4-7.

    RăspundețiȘtergere
  19. Motanel prostovel ne prezinta un text in engleza, din care reiese că am dreptate.Pentru a descifra textul trebuie sa cunosti engleza, ceea ce bineinteles el...Dar sa continuam sa nu-l lăsăm în beznă pe sus numita pisicuță.Atat timp cat var in fotbal doar recomanda iar arbitrul decide si nu e ca la tenis de câmp,unde ochiul de soim e suveran, putem spune că totul e o joacă si suntem departe de a elimina arbitrarul din arbitraj.Sa-i explice cineva pisicutei ce am spus pentru ca sunt sigur că n-a inteles iar eu nu sunt obisnuit sa dialoghez cu oameni de categoria lui.

    RăspundețiȘtergere
  20. Zic ca, totusi, uneori (chiar si la penaltyuri), se merita sa stai pe picioare, decat sa te tavalesti ca un maimutoi neinspirat si sa o furi pe sub tine, pe centrul portii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, chiar i-am zis lui fii-miu că De Gea apăra două șuturi dacă se întorcea cu spatele!

      Ștergere
  21. Inca o data s-a dovedit ca e greu sa bati pe teritoriu rusesc,vezi Germania care avea si experienta razboiului si acum, Spania care n-a putut trece de mama Rusia atat de hulita de unii si de altii.Si uite asa inca o favorita paraseste CM.

    RăspundețiȘtergere
  22. culoar excelent pentru anglia să prindă finala, da poate-i arde croația. după primele 2 penaltiuri deja i-am transmis lui luci că e mult peste de gea, s-a văzut că am ochi, păcat că n-am pariat cu silică.

    vineri, în mod sigur stelică a dat gol în repriza a doua, că schimbasem deja porțile, după cum cred că adversarii au avut 2-0 și dup-aia a dat gol mitică. cu care o să am o vorbă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, așa a fost. Eram încă în inferioritate, lovitură liberă din fața careului cu 2 oameni în zid, iar restul n-au mai ajuns pentru marcaj la toți adversarii. Stelică a venit singur-singurel, a avut timp să și-o oprească, să și-o potrivească, pentru clasicul său șut cu latul.

      Ștergere
  23. Motane, crede-ma ca in repriza a doua am vrut sa-ti propun un pariu, eu luand Rusia.

    RăspundețiȘtergere
  24. Mda, păcat de Șmaicăli...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si de japonezi...

      Ștergere
    2. lasă-i că se descurcă ei. mai rău îmi pare de gabi ruse, care a avut ȘASE mingi de meci cu radwanska și a pierdut.

      dincoace, la fotbal, s-au înscris până acum nouă goluri decisive în prelungiri, cu unul mai puțin decât la toate celelalte cinci turnee finale anterioare, s-a bătut recordul de penaltiuri, dar sunt și echipe subțiri. normal, patru dintre echipele din meciurile eliminatorii au fost europene calificate după baraj (croația, danemarca, suedia, elveția, adică toate!!!) și vrând-nevrând două sunt sfert-finaliste.

      Ștergere
  25. Un tip vine cu masina in service, iar mecanicul ii spune imediat ce coboara de la volan:

    - E rupta cureaua!

    - Esti tare! Cum ti-ai dat seama?

    - Pai, ti-au cazut pantalonii!

    RăspundețiȘtergere
  26. interesant:

    https://www.treizecizero.ro/news/federer-trece-la-uniqlo-dar-fara-rf-despre-argumentele-unei-afaceri-care-a-surprins-tenisul

    contract pe zece ani, cu 30 de milioane/an, doar pentru tricou, fără ghetuțe!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Supărat pe prosti, marca motanu4 iul. 2018, 08:15:00

    Iar apare asta, motanu, specialist, care își dă cu părerea unde habar nu are.Mai lasa-ne,ba habarnistule.

    RăspundețiȘtergere
  28. Mi-am adus aminte de repriza a treia, bine de știut pentru vineri, când imediat după meciul nostru urmează meciul lor (Franța-Uruguay, cred că n-am vrea să pierdem așa ceva).
    Mai întâi a venit Sudoru cu ploaia, așa că ne-am adăpostit lângă teren, sub multe umbrele, dar numai o bancă și o masă. Matei2 s-a întors fiindcă își uitase ceasul, pe care și l-a recuperat, în schimb Gabi nu-și găsea cu niciun chip pantofii! Într-o clipă de mare inspirație s-a uitat într-un tomberon, unde a descoperit punga aruncată acolo de Sudoru, care a crezut că e punga cu gunoi! :)))
    După ce a stat ploaia, m-am oprit cu Mitică și Stelică la o pizza pe terasa Bordo, adică locul unde ne hidratam cu niște ani în urmă (nu plouase deloc, asfaltul era uscat!). Acolo se poate vedea meciul, berea la halbă nu e scumpă, luați în calcul.

    RăspundețiȘtergere
  29. S-a intors culoarea ALBA in tenisul de camp, cel putin la Wimbledon in editia de anul acesta.
    Bine ai revenit albule!

    RăspundețiȘtergere
  30. Vasea, la Wimbledon se joaca numa-n alb,iar ceaiul se ia numa' la fiveoclock.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e draga Luci, dar fiind invadat de un curcubeu de culori de la celelalte turnee, am fost surprins cand am vazut numai alb, doar tenisul se numea sportul alb.

      Ștergere
  31. Vinerea trecuta in prima repriza, mos Vasea, pe langa cele 2 goluri marcate a mai lovit barele de 2-3 ori,o data a preluat cu dreptul si a sutat cu stangul la incheietura barelor in dreapta portarului.
    In mitanu doi Gabita are o actiune frumoasa in partea stanga de unde paseaza lui Vasea central in fata careului care din dorinta de a suta direct cu stangul rateaza ocazia si Gabita il "retrogadeaza" in aparare(eu chiar ma duceam in poarta)si il promoveaza pe Popica in atac care rateaza 4 ocazii la rand.

    RăspundețiȘtergere
  32. Popicu nu ratează .El va arata cum nu trebuie sa faceti, ceea ce e altceva .

    RăspundețiȘtergere
  33. Azi fiica mea implineste 18 ani si sunt incantat ca este ultima pensie alimentara, asa ca am chemat-o si i-am zis:

    "Fetita mea, vreau sa te duci la maica-ta acasa cu cecul asta si sa-i spui ca asta este ultimul cec pe care-l mai primeste in viata ei. Si sa vii sa-mi spui ce mutra face".

    Astepta nerabdator si cand intra fiica lui a intrebat-o:

    - Ce ti-a zis vrajitoarea de maica-ta si ce fata a facut?
    - Mi-a zis ca de 18 ani astepta ziua asta ca sa-ti spuna ca nu esti tu tatal meu!

    RăspundețiȘtergere
  34. Una dintre echipele care joaca sferturile vineri(Brazilia, Franta, Uruguay, Belgia)va fi noua campioana mondiala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum, doar una dintre ele va ajunge în finală, iar acolo și cealaltă va avea șansele ei. Deci, câte beri? :)

      Ștergere
  35. https://www.gsp.ro/sporturi/altele/rezultat-de-exceptie-pentru-inotul-romanesc-daniel-martin-a-castigat-titlul-european-la-juniori-la-100-de-metri-spate-543419.html

    incredibil rezultat, articolul l-am găsit strecurat cumva, că așa ceva nu face trafic.
    în schimb, agitație mare cu trecerea lui (con)gelatu la juventus. glumea grădinescu că juve va deveni (și) mai iubită, dar nimeni nu știe ce-o fi în sufletul lui marinuș, c-o tirează idolul lui.

    RăspundețiȘtergere
  36. Se bucura prostul satului, cu nume de scenă motanu, ca au scapat de CR 7 si crede el ca acum pitici vor răsufla ușurați.Faptul că la 33 ani e încă căutat de un club mare confirmă că Ronaldo e bun iar el,motanul,e kkt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. io-te că-l găsii pe maimuțoi, mieuna pe la ușă. nu-ș de ce, da am o slăbiciune pentru ăi mai prostuți, iar el se încadrează perfect.

      Ștergere
  37. Veniti la timp azi,sa vedem meciul de la ora 17 la terasa de linga teren, sau de linga strandul Tineretului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. șmecherilă, azi ai pus-o, m-a sunat eli că vine, data trecută a avut o urgență cu tatăl lui. apare și virgil, chiar și luci și vasilică, dacă-și amintesc că-i vineri. pe unde o fi însă marțafoiu?

      Ștergere
  38. Am uitat ca azi e vineri, asa ca NU particip!
    Paguba'n ciuperci, vor spune unii!

    RăspundețiȘtergere