vineri, 4 mai 2018

Tineretea a fost egala cu experienta

                                     O lupta crancena

Partida de azi a coincis cu desfasurarea unui mini-turneu al juniorilor, motiv pentru care am jucat pe un teren micut( mai precis jumatate din terenul unde era balonul mare).
Combatantii fiind initial in numar impar (11 mai precis) eu am indraznit sa vin cu urmatoarea propunere: sa mi se dea voie sa il am in echipa pe tovarasul cu care am venit (Andrei) si sa ni se dea inca 3 oameni oricare ar fi ei, si restul de 6 sa formeze o echipa. In timpul dezbaterilor si-a facut aparitia si Bebe, astfel ca am fost pana la urma 6 la 6.
Echipele au aratat in felul urmator :
E1: Vasea(P), Andrei, Tavi, Paul, Bogdan si MATEI 2
E2: Bronson(P), Motanul, Bebe, Popica, Gabi si MITICA
Meciul a fost foarte echilibrat, cu ocazii foarte mari in dreptul ambelor echipe. Ideea mea a fost(realizand ca E2 are jucatori mai tehnici ca noi, in persoanele lui Gabi, Mitica si Motanul) sa facem noi doi(eu si Andrei) ambele faze, atat defensiva cat si ofensiva, incercand sa lovim pe contraatac.
E2 si-a construit intr-adevar majoritatea fazelor de atac cu ajutorul celor doi, Mitica si Gabi.
Atacul ambelor echipe a suferit teribil insa din cauza, desi mai corect si mai merituos pentru ei ar fi sa spun datorita, unor portari EXTRAORDINARI! 
Atat Bronson, pentru E2 cat si Vasea, pentru E1 au facut minuni in poarta!
Bronson mi-a aparat numai mie 3 suturi foarte bune si 2 bunicele, a aparat totodata si incercarile de sut plasat ale lui Bogdan dar si pe cele ale lui Andrei. Doar Tavi a reusit insa sa il surprinda cu un sut pe coltul scurt, pe jos, scorul devenind astfel 1-0.
Dupa deschiderea scorului, cum era si normal de altfel, E2, vazandu-se condusa a intensificat atacurile.
Mitica a incercat sa ia cateva faza pe cont propriu, si sa isi finalizeze atacurile cu sut, incercari nereusite, fiind blocat in majoritatea cazurilor de mine sau de Andrei.
Gabi a incercat poarta cu suturi de la distanta. A fost insa oprit de paradele lui Vasea, care a stopat mingi venite atat pe jos dar si mingi inalte, bine plasate.
Nu a fost o prea buna coordonare intre Motan si Popica, primul avand cateva demarcari foarte bune si periculoase in spatele apararii noastre dar nu a fost gasit cu pase de Popica.
In cele din urma, Motanul, a avut o pivotare in atac, demna de patrunderile lui Inzaghi, fiind servit de Gabi, a driblat si a inscris simplu pentru 1-1. 
Aceasta a fost si ultima faza a meciului. Un meci frumos care desi nu a fost bogat in gloluri, a abundat in efort.(Andrei, care a avut ceas cu aplicatie, a putut vedea la sfarsitul meciului ca a alergat nici mai mult nici mai putin de 8 kilometrii) Una peste alta un meci frumos cu daruire si pasiune de ambele parti.



48 de comentarii:

  1. Matei2, felicitari pentru cronica, mai ales pt.rapiditatea postarii.
    La golul egalizator, am scapat in prima faza, insa Mitica a intors mingea in partea opusa si Motanu m-a executat.A fost un meci echilibrat,f. disputat, pacat de multele ratari, trecand peste meritele celor doi portari(eu am stat in poarta mai mult fortat de imprejurari).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Vasea! Imprejurari, nu mai conteaza, ce conteaza e ca ai facut o treaba mai mult decat buna!

      Ștergere
  2. Da, bravo, nu mă așteptam nici eu să aflu așa repede ce s-a întâmplat vineri. Văd că Matei2 s-a descurcat fără probleme și cu noua postură de autor, doar e nextgen. A preluat din prima și a marcat! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Gabita! Asta pentru ca imi place ceea ce fac si ma simt super bine in acest colectiv.

      Ștergere
  3. ca orice film cu actori de categorie b, meciul a fost subțirel, chiar dacă, paradoxal, portarii au avut ceva treabă, de care s-au achitat exemplar: nelulu cu plonjoane, leșin cu plasament și respingeri, multe cu piciorul. puștii au alergat mult și la un moment dat ne-au avut în mână, dincolo intrarea lui siliboa în poartă a fost bună și pentru că paulică a rămas tot timpul fundaș.
    dacă andrei o să mai vină, o să-l rog să ne împrumute ceasul cu aplicație, să-l verificăm. îl punem lui marinuș de gât, dacă arată zero la final înseamnă că e bun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Șeful lui pisoias5 mai 2018, 10:37:00

    Eu ii pun o talanga la gatul motanului si daca se aude ceva inseamna ca cotoiul n-a adormit.

    RăspundețiȘtergere
  5. A mai fost un jucator nou"Lesin" care ar fi aparat foarte bine si eu nu l-am observant?!?

    RăspundețiȘtergere
  6. Sotia unui ministru discuta ingrijorata cu o prietena.

    - Maine e ziua sotului meu si nu stiu ce cadou sa-i iau!

    - De ce nu ii cumperi o palarie?

    - Nu, ca asta i-am luat anul trecut.

    - Cumpara-i atunci o carte.

    - Nu, ca mai are una!

    RăspundețiȘtergere
  7. UN EGAL CIT O INFRINGERE

    Nu ma asteptam, sa nu cistig vineri alegerile nu erau rele. DAR S-AU DOVEDIT foarte rele cind am crezut ca POPICU, va juca si el ceva, nu a fost nicaieri nu a existat pe teren . Sa pasezi la adversar sa faci tot tu scandal e jenant rau . Cind joci cu 5 oameni in cimp e de alergat ,de muncit in nici un caz nu te intorci cu spatele cind primesti pasa . Eu fara sa ma laud, chiar am alergat m-am luptat cu cei 2 tineri care au fost pe mine calare tot meciul . Prima jumatate de meci , am fost pe ei am avut ocazii de a marca ,era greu totusi cu 4 oameni in fata portarului . Pustii au jucat in atac si in aparare tot meciul . Matei ,nu aveati sansa, daca POPICU, ne ajuta un pic .Cred ca daca VASEA era la mine in atac si MOTANU face aparare cu GABI , nu aveam treaba ,iar POPICU era spectator la voi era alt meci .Asa l –am pierdut pe MOTANU din aparare s-a dus virf a fost tinut de PAUL si nu a mers . AM jucat cu un om in minus si asta s-a vazut.Spre finalul meciului eram terminat, cred ca am alergat ceva daca pustiul ala a facut 8 km am facut si eu 6 ca s-a tinut dupa mine si el si MATEI tot meciul . Popicule ,observi ca nu te-am jignit am scris doar de meci .

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Mitică - e mai mic efortul de a intra pe mail și a da un clic pe link-ul cu invitația, pentru a nu mai aștepta apoi moderarea.

    @Vasea - ți-ai șters singur comentariul? era neadecvat? :)

    @Motanu - intră la comentarii în curs de moderare, a postat ”șeful lui pisoiaș”, ești cel mai în măsură să-l evaluezi... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Gabita, era neadecvat rau de tot si anume am scris:"proba de stergere."

      Ștergere
  10. Interesant ceasul cu monitorizarea deplasării, intenționam și eu să-mi iau așa ceva, apoi să pasez brățara pe rând la fiecare. Poate băiatul cel nou să facă asta, dacă devine combatant.

    RăspundețiȘtergere

  11. l-am publicat pe nea găină, comentariul lui apare după ora 10. sistemul ăsta taie din spontaneitatea ousiderilor, anumite replici fiind de efect exact la timpul lor, așa c-ar trebui vorbit și cu alt (alți) clienți statornici, să dea câte o tură de rutină la comentarii în așteptare. nu-i văd pe prea mulți dornici, dar ar fi de încercat cu nea rășinaru și cu matei2, cu amendamentul că el e mai mic și neobișnuit cu anumite golănii de ale noastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate, libertatea prost înțeleasă lasă loc teroriștilor, în cazul nostru haterilor. Cum bine le zicea Umberto Eco, internetul permite unor legiuni de imbecili să se închipuie purtători de cuvânt. Tocmai din cauza asta, platforma gratuită care găzduiește blogul nostru are prevăzute posibilități de apărare. Nu le-am inventat eu, sunt pur și simplu implementate.
      Eu am văzut relativ devreme comentariul, știam că tu poți să-l duci, dar m-am ferit să mă bag peste tine. Pot să-i fac, și chiar o să-i fac imediat administratori pe Gabi și Vasea, care teoretic au mai mult timp, dar ce te face să crezi că ei vor aproba comentarii în care altcineva este luat peste picior? Tendința este să nu te bagi peste altul, fiecare are grade diferite de toleranță. Putem cădea de acord să publicăm comentariile de genul ăsta, iar dacă ulterior adrisantul se consideră lezat, să le șteargă (sau să le ștergem noi, dacă respectivul nu este administrator).

      CA SĂ FIE CLAR PENTRU TOATĂ LUMEA: suntem la început cu experimentarea acestui nivel de acces, pe parcurs ne vom da seama cum putem să interacționăm mai ușor, fără a depăși o anumită limită.

      Ștergere
  12. Gabi și Vasea - administratori cu drepturi depline.

    RăspundețiȘtergere
  13. In aeroport, doi barbati discuta inainte de imbarcare.

    - Fiti amabil, domnule, aveti grija si de geanta mea pana merg sa cumpar un ziar?

    - Domnule, stii ca vorbesti cu un senator?

    - Da? Ei, nu-i nici o problema. N-am in ea decat niste rufe murdare...

    RăspundețiȘtergere
  14. Penalty clar la Marcelo!
    Realul e dezavantajată într-un meci care nu contează! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Specialiștilor, v-ați convins cât fotbal cunoasteti ? Sa nu va mai aud, sunteti zero.Nu ma refer la motanul ca de la el n-am pretenții.Vedeti, de aia barcagiii privesc lc la tv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că au negociat cu arbitrii, ne pârliți acum, ne scoateți cu Liverpool! ;)

      Ștergere
  16. Acum 32 de ani Romania era in sarbatoare:STEAUA cucerea Cupa Campionilor Europeni la fotbal, performanta unica in istoria fotbalului romanesc.
    Astazi nici macar nu mai sarbatorim acel eveniment,urmasii acelei echipe sunt dezbinati. Mare pacat!

    RăspundețiȘtergere
  17. fcsb e numai una7 mai 2018, 22:43:00

    uite ca s-a sarbatorit!

    RăspundețiȘtergere
  18. "Am reusit" sa mai pierdem un campionat.

    RăspundețiȘtergere
  19. Vasea,te lauzi cu meritele altora.Au pierdut ei nu tu.

    RăspundețiȘtergere
  20. D-zeu nu lovește cu părul.Ce fericit si ce destept se credea ciobanelul cand a destrămat doua candidate la titlu.Spuneam atunci că Fcsb luat niste fotbaliști obosiți,pe cei de la Astra si unii neexperimentați,cei de la Viitorul.

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu-i chiar așa, a luat totuși cei mai buni jucători de la echipele alea, dar și-a bătut joc de ei. Acum li s-a pus pata și pe Budescu, care le-a câștigat n meciuri. Dar oricum nu s-a terminat, Bursucul e și el capabil de gherle.

    RăspundețiȘtergere
  22. Avea dreptate cineva mai sus, până la urmă Steaua a sărbătorit! :)))

    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/audio-fa-bu-los-reactia-in-direct-a-lui-florin-talpan-jurist-si-colonel-mapn-in-momentul-in-care-poli-iasi-a-inscris-cu-fcsb-d-539041.html

    RăspundețiȘtergere
  23. Răspunsuri
    1. e jucat, cfr-ul sunt prea bandiți ca să se mai împiedice. desfășurarea seamănă cu cea din italia.
      - cfr, pe post de juve, face o prostioară și steaua se apropie
      - meciul următor, cel direct, practic steaua, ca și napoli, ia punct(e) în prelungiri!!!
      - etapa următoare juve întoarce rezultatul cu inter, practic în ultimul minut, la fel cum cfr-ul scapă cu victoria cu craiova. napoli o fură la fiorentina, steaua la iași și voala...

      oricum, dacă e cineva amator, iau cfr-ul la titlu, casele de pariuri oferă 3.75,
      https://www.pariori.ro/2018/05/08/schimbare-radicala-de-cote-casele-de-pariuri-sunt-pe-cfr-cluj-fcsb-te-poate-imbogati-daca-ia-titlul/
      EU OFER PATRU beri la una investită.

      ps: exclus marinuș...

      Ștergere
    2. Iau eu FCSB pe 2 beri la paritate (oricum am să-ți dau 4 beri, sper vineri). Mai degrabă CFR e ca Napoli, care exact când trebuia să confirme a furat-o cu 3-0 la Fiorentina (care aduce puțin cu Astra, în sensul că nu e chiar găină, dar nici n-avea de ce să tragă).

      Ștergere
  24. Faceti pariu in ce minut ia un oltean roșu și alt pariu cine ghicește care e olteanul trădător.

    RăspundețiȘtergere
  25. Mie mi se pare incredibil că meciurile nu se joacă în același timp nici măcar în penultima etapă. Și iarăși FCSB programată ultima! Măcar dacă era invers, iar FCSB pierdea la Craiova, CFR juca la Astra cu titlul pe masă, deci era miză adevărată, vedeam bucuria de final... Practic, CFR poate să câștige titlul la Giurgiu și să nu știe! :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Desi este tendinta de a ajuta Fcsb-ul,pt.ca are cele mai bune rezultate in cupele europene,este si multa prostie la liga.

    RăspundețiȘtergere
  27. Un pilot, un marinar si badea Gheorghe stateau de vorba. Pilotul spune:

    -Eu, cand aterizez, imi sun nevasta si o avertizez ca am ajuns. Sa nu am probleme!

    Marinarul la fel:
    - Cand acosteaza nava, dau telefon acasa, sa nu am neplaceri!

    Badea Gheorghe tacea. Amandoi il intreaba:
    - Tu nu faci la fel, ca sa nu ai probleme?

    La care el zice:
    - Nu, eu sun la usa si ma duc la geam! N-a scapat niciunul pana acum!

    RăspundețiȘtergere
  28. @gabiță: știam de șase beri de la real-bayern, dar dacă vrei să-mi faci cadou 2 din partea cfr-ului, fie și așa.
    de obicei, în ultimele două etape se juca de la aceeași oră, posibil ca televiziunile să fi dictat acum, să aibă audiență pe două tronsoane orare.
    și la englezi, cât sunt ei de conservatori, sâmbătă seara,în mijlocul penultimei etape, erau echipe cu 37, 36 și 35 de meciuri. cei mai dobitoci mi se par însă nemții, care au programat toate meciurile din etapa 33 la aceeași oră. marketingul p...lii, se urcă banii pe ei degeaba, dacă-mi spune cineva de ce n-au separat măcar koln-bayern (retrogradata sigură contra campioanei) de restul, îi dau o bere. exclus marinuș.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru că la nemți regula e regulă. Îi prefer pe ei, decât pe ăștia care se închină la televiziuni.
      Berile erau 4, nu știu cum le-ai inmulțit. Chiar scriam aici pe blog, după meciul tur, că aș fi putut să-ți dau deja jumătate, adică două.

      Ștergere
  29. hAPLEA a recidivat; s-a dovedit ca surorile nu erau gemene si planul ei (care plan?) s-a facut praf. Era mai bine daca ramanea la amatori.

    RăspundețiȘtergere
  30. Baiat de caracter acest Covaci al zilelor noastre.Dupa ce l-a umplut de rahat pe albanez,l-a luat la stâna sa.

    RăspundețiȘtergere
  31. Risc de ploaie azi.

    RăspundețiȘtergere
  32. csm craiova, câștigătoare de cupă europeană la handbal, bravo lor!
    ps: hagi cam are dreptate.

    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cea-mai-apriga-conferinta-de-la-meritam-sa-ne-faceti-statuie-incoace-hagi-s-a-dezlantuit-a-inceput-la-00-30-si-a-mitraliat-tot-ce-tine-de-nationala-nu-facem-nici-doua-pase-atac-la-un-jucator-s-a-imbatat-si-e-convocat-539330.html

    RăspundețiȘtergere
  33. Fetele noastre au luat bataie la goluri,dar au invins la bare. Macar de ar castiga finala mica.

    RăspundețiȘtergere
  34. Dacă Ianis nu era copilul sau,ar fi facut Hagi scandalul asta ? Asta e întrebarea pe care mi-o pun și tot eu raspund, sigur nu.Cum tot sigur sunt ca daca Ianis nu era băiatul său nu ar fi fost titular de drept la Viitorul.Si tocmai pt.ca e vorba de copilul sau,Hagi trebuia sa taca,mai ales ca "juniorul"nu rupe gura târgului.

    RăspundețiȘtergere
  35. Vasea,in sport mai ales,dar nu numai,daca nu esti primul nu prea mai conteaza al catelea esti.Vorba cântecului, învingătorul ia tot.

    RăspundețiȘtergere
  36. Pentru moralul unei echipe e mai bine sa castigi finala mica, decat sa pierzi finala mare!

    RăspundețiȘtergere
  37. Cam asta a fost cu acest campionat de fotbal 2017-2018.Crede cineva altceva ?

    RăspundețiȘtergere