vineri, 25 mai 2018

Matei2-tanarul capitan; Eroul Vasea; Cazul Elodia 2 (aflati totul mai jos)

Aceasta zi se anunta ca fiind una iesita din comun, martore fiind cele doua mici reprize de "mana" ce au precedat meciul.
Cum nimeni nu se arata foarte incatat sa faca alegerile, am fost propusi, decatre vocea colectiva drept capitani, Popica si subsemnatul.
L-am lasat pe Popica sa aleaga primul si la final au rezultat urmatoarele echipe:
E1: Virgil (p), Luci, Bebe, Motanul, MATEI2 si Vasea.
E2: Bronson (p), Paul, POPICA, Mitica si Bogdan.
(Strategia mea a fost sa am o "coloana vertebrala" tare, mai exact eu in atac, Motanul in aparare si Virgil in poarta, ca mai departe noi sa putem deschide jocul si sa oferim si pase pentru a-l putea pune in valuare si pe Vasea)
Jocul incepe exact cum am vrut eu, sunt lansat perfect de Motan, fortez un pic, profitand de pozitia retrasa a lui Paul si de faptul ca Popica statea foarte in exterior-dreapta, sutez pe jos, plasat si deschid scorul.
Jocul curgea in continuare in avantajul nostru, spre exasperarea tot mai evidenta a lui Mitica, echipa noastra punand constant presiune.
Totul s-a schimbat odata cu aparitia tarzie a lui Tudor, fapt ce a bulversat complet mersul jocului si componenta celor doua echipe.
Astfel s-au efectuat urmatoarele schimbari: Eu am trecut la E2, Tudor a jucat pentru E1, iar Paul si Luci au facut schimb.
Eroul noului meci a fost, fara urma de indoiala, VASEA! Marcator al 4 din cele 8 goluri marcate de echipa sa, s-a dovedit periculos in multe momente, marcand chiar si cu capul!
Intre timp, s-au mai alaturat jocului Eugen(echipei E2)si Tavi(echipei E1)
Scorul final a fost un neverosimil 8-3 pentru E1, pentru E2 punctand Popica cu un sut din voleu din centrarea mea si eu de doua ori.
Cand ziua curgea spre un final anost, a venit o degajare in forta a Motanului, care a trimis mingea exact in boschetii dintre teren si parcare. Desi am depus eforturi mari pentru a o recupera (le multumesc pe aceasta cale lui Tavi dar si tie, Motane, apropo, nu-ti port pica sau ceva, deoarece stiu ca nu ai facut-o cu intentie) din pacate eforturi ramase fara nici un rezultat, mingea fiind de negasit.
P.s. Apreciez gestul vostru baieti si anume de a organiza o cheta pentru achizitia unui nou "obiect al muncii"!

Pps: Marinuș, să nu fi trist, eu diseară-s optimist. Dacă nu-i Ronaldo-n formă, atacăm și cu arbitrul.




54 de comentarii:

  1. Deoarece, se pare ca sunt printre primii dintre cei care au ajuns acasa, si intrucat prognoza meteo a Pasarii Colibri, stiti voi- 'ploaia care va veni, le va potopi pe toate,etc..", s-a adeverit intrutotul, modificand ritmul bucolicei mele vieti, iata-ma in fata ecranului (am reusit sa smulg tastatura din mainile acaparatoare ale sotiei) pregatit sa va prezint ce a inregistrat camera mea de luat vederi(de ce s-o zice asa, canda ea imi da mie vederi si vedenii...?).
    Deci,conform graficului acestei zile, trebuia sa ma prezint azi pentru a pune niste cartofi pe Agronomie. Astfel, in jurul orei 14,45, a aparut si Bebe, care, ulterior s-a dovedit ca venise tot pentru asta. Dupa, junele Virgil, care s-a mirat cateva zeci de minute de baletul militienilor de pe terenul mare ( care are acum si ceas(!!!) electronic), s.a. Pana la urma, mai mult cu vai decat cu chiu, s-au stans 11 intamplatori, dispusi sa se bucure (unii) de minunata vreme(vorba lui Virgil) la 31 grade meteo. Conform celor stabilite , a trebuit sa ocupam terenul astfel:
    E,1 : Bronson, Bogdan, Paul, Miticu, Popicu,(virgula)
    E,2: Virgil ( care a insistat sa stea in poarta, deoarece suferise o intindere, cand a vrut sa impresioneze o bucatareasa de bucataria , regala, facand un spagat cu spatele - n-a precizat al cui), Motan, Bebe, eu, care datorita latimii, trebuia sa ocup o parte din teren, Vasea si Matei(nu stiu ce numar, ca n-avea decat dortmund, si nu stiu ce-i aia).
    La scorul de 1-0 (Vasea, sustinea chiar 2-0, deoarece, conform federatiei mondiale de squash, dupa ce mingea a ricosat din poarta, Bronson a degajat la el, si el, inima miloasa, a trimis-o in poarta), a aparut, in aplauzele fanelor si fanilor, celebrul Tudor, cu barba asemanatoare lui Tudor-arbitrul si lui Brad Pit, si cu fizicul lui Rambo, cu care m-a facut invidios, modificand artimetica jocului. Astfel, la oferta de nerefuzat a E,1,(care, ulterior s-a dovedit falimentara, bnr umbland iar la cursul jocului, m-am autotransferat , si la dorinta lui Nelu, care a gresit manusile, schimb pe cele de la concursul pianelor cu cele de box, dar purtand adidasi cu Nelutu Charles Harry bronson rambo 3, insa puse gresit(s-a dovedit mai tarziu) -stangu in dreptu si tot stangu in stangu (cum mama masii de adidas?), m-am plantat (cu tot cu radacini) in poarta. Dupa o scurta rapaiala, si de sus si de jos, am reusit sa iau (c-am fost singur in zona aia), din 2 actiuni, 3 goluri, prin actiunile perverse ale lui Vasea- acest superKeseriu, cu aptitudini de Dalglish, dupa care s-a cerut Popescu in poarta, scorul ajungand pe la 5-1.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam pe vremurile ale, apare si Eugen , care si-a scos bicicleta din service si-i facea rodaj, in vederea itp-ului obligatoriu(cred ca la bicicleta) si vine agale si Tavi, corect platitor de taxe si impozite, bun prieten cu anaf-ul. Ei si acesti flacai isi pusera ,cu destula truda, dar fara prea mare folos, oasele la munca campului.De la scorul de 5-1, calculatorul s-a suntat, fiindu-i deviat curentul la ceasul sus mentionat, si nu m-am mai silit sa-mi ard alte circuite.
    Un moment periculos(putea fi fata, atentie protagonisti!), a fost cand, nebunul de Vasea(care daduse deja 5 goluri parsive) a fost scos din minti(s-a inrosit la fata!!!) de cerebralul Motan pentru portul unei cipilici, care , de fapt s-a dovedit a fi un condom din dosul lui Vasea, uitat cu o seara inainte de Nelutu(lucru confirmat chiar de incriminat) la intalnirea mult asteptata , dupa lipsa cea mare la mare. Nelutu voia sa stearga orice urma care l-ar fi putut face platitorul unei pensii alimentare, dar Vasea, pastrator cum il stim(mi-a pastrat si mie seapca-multumesc-bere), vrea sa-l spele spre refolosinta placuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. (continuare a d-lui L - cf comentariilor de la cronica precedentă)

      Spre a fi elocvent , in ceea ce priveste cursul (nu se poate spune) jocului, a fost o faza cand, apararea adversa, la umbra tabelei de marcaj si sub fantastica presiune atmosferica exercitata de noi, a trimis mingea in ceea ce s-a dovedit a fi nu porumb ci groapa marianelor. E, la faza asta, Bebe si cu mine in roll de primi stari ai muppets, am avut de urmarit urmatorul dialog, intre Baba1-amoros si Baba2-fanteberceni,lingelar, c-asa vrea nasisu, in rol de prime balerine ale corului fetelor de pe muntele gaina, din cimitirul vesel sapanta:
      Baba1: Asa-i jocu pi la noi, la la la lala,
      Eu mi’s bun, mi's cam cat doi, lala lala lala
      DA nu ma-nteleg cu voi , lalala lala la la la.
      Baba2: Da, da, dada.
      Baba1 : Eu am dat sut si cu latu', la la lala la lala,
      Da' mi l-o ratat necuratu', lalala lala la la la .
      Baba2: Ratat, da,da,da, dada dada.
      Şi mi-l cunosc di pe mersu’.
      Baba1: Şi-am si mersul legănatu’
      Cu dragoste amestecatu’.
      Baba2: Cînd mere gîndeşti că scrie
      Ca lăruza pe hîrtie.
      Baba1 : Badeo, spicule de grîu,
      Multe- aş da' nu prea ştiu…, lalala lala la la la., etc , etc.”(pentru confirmare apelati la agenda electronica a lui Bebe).
      Dupa care Bebe si-a adus aminte ca n-a platit telefonu', eu am uitat gainile deschise, Motanu avea ceva de dat Patronului, Eugen si Matei (ce oportunist Eugen) au disparut in adancimea oceanului verde, cu tubul lui Virgil, Bebe l-a consolat, c-avea si el unul, Mitica a iesit manco di cassa cu cativa bani, s.a.m.d. Si am incalecat pe volan si dus am fost.

      Ștergere
  3. Prietenul lui Mitica25 mai 2018, 23:53:00

    Nu-i rusine mai mare decat sa te bata ca la fasole o echipa cu Bebe, Vasea si Motanu. Cine l-o mai alege pe ciunga-n par sa se spele cu el pe cap!

    RăspundețiȘtergere
  4. Iata ca dupa(evanghelia lui) Matei, apare, mare si frumoasa surpriza, un alt cronicar de soi, a carui naratiune te duce cu gandul la povestile lui Creanga.
    Bine-ai venit Lucica si sa ai cronica lunga!

    RăspundețiȘtergere
  5. vasiluș, te văz sfios. de obicei ne ții la curent cu aventurile tale la teren și acu, când ai ocazia să bagi la greu, ne lași în necunoștință de cauză. măcar descrie-ne golul tău cu ce-ai sub șapcă, că-s șanse mari să fie reușita anului.
    știam io că luci are pix. și încă n-ați văzut tot, că nu l-a dat la ascuțit pe amicii lui tradiționali, mitică și marinuș.

    pentru că fiecare e dator să-și plătească impozitul pe prostie, chestiunea cu elodia reloaded se rezolvă între mine și matei, unul cu cumpăratul, primul, cu finanțele. evident, n-am cum a mă opune unor contribuții benevole, dar, și mai evident, nu voi solicita așa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  6. Apropo de Tudor, de azi voi lua masuri drastic de draconice: voi schimba sala... de mese.

    RăspundețiȘtergere
  7. Despre eroi s-ar cadea sa vorbeasca altii, dar hai sa scriu ceva.
    Se poate spune ca a fost ziua mea, idee sustinuta de Matei2 si Motanu; si eu cred acest lucru,insa din pacate a fost si din partea urata a lucrurilor, vezi conflictul meu cu Motanu si Popica.Ii rog pe cei doi si pe aceasta cale sa nu mai puna presiune pe mine prin fel si fel de reprosuri,invective, macar sa tina seama de varsta mea, daca nu de altceva, ce vreti sa crap pe teren…
    Am reusit cateva goluri,4 dupa Matei si chiar mai multe dupa Luci, eu sunt sigur de trei.La sutul lui Tudor meritul meu este ca am sarit peste balon neatigandu-l,dar derutand portarul.
    S-ar putea sa fi avut "executia anului", dupa parerea Motanului,dar despre cele doua capodopere,cu alta ocazie, pacat ca nu s-au filmat.

    RăspundețiȘtergere
  8. S.Ramos si-a facut "datoria" si l-a scos din joc pe cel mai bun, M.Salah!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vasea,ce mai vrei sa stii ? Când cade guvernul, când vine cutremurul,când începe războiul ? Stiu tot,tu inteaba-mă nu te rușina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai desteptule-alias Popica sa incepem cu prima.
      Cand ti se indeplineste dorinta si cade guvernul?

      Ștergere
  10. Luci și Nelu sunt forță pe lângă acest Karius, doar cu Popică e la concurență! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Popicu e la concurenta cu Băile.

    RăspundețiȘtergere
  12. Motanel,sa treci pe la palat sa-ti mai vand câteva ponturi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Lui Mitica nu-i spun nimic ca el înțelege altceva.

    RăspundețiȘtergere
  14. Costin Stucan
    8 ore ·

    Mă tot uit la reluarea fazei cu Salah și Sergio Ramos și nu-mi vine să cred.

    Acest mizerabil nu doar că îi ține mâna captivă lui Salah, dar când cade se răsucește special pentru a pica pe mâna lui.

    Este înfiorător, vă jur!

    Nu contest înfrângerea lui Liverpool, dar ce face acest păcălici care își spune fotbalist este o crimă la adresa fotbalului.

    Dacă un jucător rupe picioarele unui adversar, stă multe etape. Dar când un jucător rupe CU INTENTIE mana unui adversar nu este sanctionat nici cu fault.

    Ciudat fotbal.

    PS - Îi rog pe fanii Realului să se abțină și să revadă faza. Este dezgustător, mi se face rău când văd cum Ramos se răsucește așa cum fac crocodilii în apă pentru a rupe prada.

    aproape oricine altcineva ar fi fost, se aplica prezumția de nevinovăție, umăr la umăr, unii, cu ochelarii aburiți, spun c-a fost ținere reciprocă(!!!), dar derbedeul e într-atât de pușcăriaș încât e clar c-a fost pe treabă.

    asta e. marinuș, dacă mă prinzi milos, poate-ți pică și ție dintr-o bere.

    RăspundețiȘtergere
  15. Prostii atata inteleg.Din tot meciul ei au reținut un accident si-l acuza pe Ramos ca,vezi Doamne,a vrut sa-i rupă mana lui Salah.A fost o luptă corp la corp si cine crede ca in momentele alea Ramos avea timp sa conceapă un plan diavolesc, e un idiot.Daca Liverpool câștiga nimeni nu mai zicea nimic.Adevaratii cunoscători recunosc superioritatea incontestabilă a Realului,reușitele lui Bale, jocul mediocru al lui Ronaldo,gafele lui Karius.Prostii,din care face parte și Stucan,au văzut altceva,dar au nesimțirea sa-si dea cu parerea.Nu ma mira ca motanu pune botul pentru ca el e din categoria lui Stucan.

    RăspundețiȘtergere
  16. Alo,inchizitia.Am trimis un comentariu care n-a aparut.Cumva nu le-ați inteles ? Sa vi-l traduc ? Permiteți să apară doar idioteniile motanului ? Va fac o onoare ca va bag in seama,prin comentariile mele incerc sa va ridic nivelul, sa va fac sa pricepeti cate ceva.O sa va las in zeama voastra si zic si eu,parafrazandu-l pe Brâncusi,v-am gasit săraci si prosti si v-am lasat mai saraci si mai prosti.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ok, in alta ordine de idei, uitati un articol interesant care lumineaza putin declaratia lui CR de dupa finala : https://m.digisport.ro/fotbal/champions-league/ziarul-de-casa-al-realului-a-descoperit-tot-de-ce-vrea-de-fapt-ronaldo-sa-plece-454031

    RăspundețiȘtergere
  18. Matei, abia acum realizez, mingea sutata de motan nu e in boscheti, de fapt e aluat inaltime, a iesit din stratosfera, e in spatiu, pe drumul spre luna. Probabil va da ocolul satelitului natural si, vinerea viitoare, va cadea pe teren, mai frumoasa si mai stralucitoare ca niciodata, va arata ca noua. Asa isi aduc specialistii aportul pentru inoirea recuzitei sportive a fenomenului. Al naibi motanu, cu gura lui cu tot. Sile?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident, pentru baietii mai putin destepti . . ."innoire" .

      Ștergere
    2. 🤣 Deja am inlocuit "băşica". Veti vedea vineri. 😎

      Ștergere
  19. Sile, pe Bale si CR7 i-ai avut cumva elevi?

    RăspundețiȘtergere
  20. Luara oltenii Cupa!
    Ba, o castigara, n-o furara!

    RăspundețiȘtergere
  21. Mereu m-am întrebat dacă Ștucan nu e sănătos la cap sau face intenționat cu teoria conspirației. Încă nu m-am decis.
    Fără să-l simpatizez mai mult decât e cazul pe Ramos, trebuie spus că Ștucan iar o ia razna: ar trebui să fii maestru al artelor marțiale ca să rupi ”cu intențe” mâna CEALALTĂ a adversarului! Căci da, Ramos i-a prins mâna dreapta, iar Salah are probleme la umărul stâng. Pentru Ștucan astea-s detalii.

    RăspundețiȘtergere
  22. Luara oltenii Cupa!
    Ba, o castigara, n-o furara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut meciu. Toata lauda pentru Hermannstadt. Nu au bagat autobaza in poarta. Au iesit la joc si cu putina sansa chiar puteau deschide scorul in primele 10 minite. S-a vazut totusi pe parcurs ca e inca o echipa mica, dar cu potential bun! In orice caz victorie meritata clar de Craiova.

      Ștergere
  23. precum șeful lui, tolontan, ștucan e un tip frustrat, trist și subiectiv, care vede conspirații peste tot și se vrea deținătorul adevărului absolut.
    subiectiv sunt și eu, dar mi-aș paria viața că ramos a vrut să-l pârlească pe salah, nu neapărat să-i rupă ceva, dar oricum să-i arate cine-i șeful. uitați-vă la zecile lui de faulturi, multe cinice, urmate de eterna rățoială spre victimă, la simulările grosolane cum că-i lovit, la permanenta atitudine de smardoi. omul știe jocul, cu el barcelona ar fi avut probabil cel puțin încă două ligi, chit că mi-ar cam fi fost rușine cu ceea ce comite.
    ceea ce nu-i cazul lui marinuș. de altfel, de el și de silică promit că mă ocup ceva mai încolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe Buzărin l-ai citit? Îl face varză pe Ștucan, doar că nu-i zice pe nume! :) Ramos e cum ai zis, el face 6-7-10 faulturi pe meci, dar n-are cum să urmărească la fiecare să-și scoată adversarul din joc. Prefer să-i cred pe alde Lampard.

      Ștergere
  24. Sa revenim putin la meciul nostru de vineri.
    Cu atatea schimbari in cele doua echipe, se pare ca ne-am incurcat in goluri.Un lucru e clar: scorul a fost 8-3 si 1-0 in minimeciul de la inceput prin golul lui Matei2. In meciul vedeta, pentru invinsi au marcat Popica 1g si Matei2 2g, dar Mitica sustine ca a dat si el o boaba. Pentru invingatori, pe langa golul descris in alt comentariu, Tudor a mai marcat un gol din pasa mea paralela cu poarta, Motanu,un gol si Matei2 inainte de a trece dincolo, parca a dat 2 goluri din combinatii cu mine(sa confirme sau sa infirme, eu am deviat in gol o minge.

    RăspundețiȘtergere
  25. In meciul de vineri am primit mai multe mingi lungi de la Motanu, insa doua au fost de exceptie.
    Prima, a fost o centrare din careul propriu central-dreapta spre careul advers central-stanga, balonul mi-a venit perfect, lovindu-l puternic si precis cu fruntea, a capatat o traiectorie curbata, ducandu-se glont in paianjenul stang al portii lui Lucica, ramas masca,fara replica.EXECUTIA ANULUI!(poate).
    A doua pasa a Motanului a avut cam aceeasi traiectorie cu prima, numai ca de data aceasta am reluat din bucata (un fel de dropgol) peste nefericitul de Popica. Sa fie primit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. așa, măi vasilică, doar nu vroiai să te laude colegii tăi, academicienii.

      am citit și eu articolul lui buzărin, miroase rău a zaibăr, omul cred că era confuz dinainte de finala prăzarilor și-a produs cea mai mare fâsâială din augusta-i operă, crezând că dacă aruncă cu lopata metafore astea țin și de conținut. unul strâmb, dealtfel.
      după el bău și distinsul radup, în aceeași gazetă :http://blogsport.gsp.ro/paraschivescu/2018/05/28/sarb-intre-croati/comment-page-1/#comment-17836

      asta nu știrbește din meritele realului, care că vrem unii sau nu, e pe cale să devină cea mai bună echipă ever. restul sunt amănunte.

      Ștergere
  26. De fapt ati fost doi la mascare (sau mascarire?): tu si Nelutu. La Popicu, a fost pe langa el si nu pe deasupra (prea te dai Maradona, ce naiba!).
    Am vorbit de sala, dar sunt probleme: se mananca mai rau decat aici, asa ca nu schimb. Tre' sa trec pe altele :haltere cu scobitori, pugilat intre Motanu si Popicu, cu calcularea caloriilor arse de cei doi, la care mentalul meu mentalist ( si nu metalist) sa-mi zica cate as fi ars si eu, si sa le pun la socoteala, ceva mai comlicat, dar, de, nimic nu-i simplu si fara sacrificii....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe langa Luci, pe langa, am lovit mingea a la Del Piero si Popicu a furat-o!

      Ștergere
  27. Un lucru e nasol ,sa se faca alegeri,sa se dea drumul la joc dupa care sa vina alti oameni se strica tot asa a fost vineri.Important este macar sa-tianunti venirea la teren sa stim .Tudor nu este prima data cind vine fara sa anunte si strica jocul.Trebuie vineri sa cotizam cu toti pentru mingea luiMateicu 5-6 lei sa luam alta minge .

    RăspundețiȘtergere
  28. Motane ai cistigat inainte cu mult de limita timpului de joc, nu raminea asa daca mai jucam.Cind am inceput sa jucam si noi s-a ascuns mingea si gata asta a fost

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mitousche, nu te-mbata cu apa. Faza de la golu de 2-0: eu la scurta, pe stanga, centrarea lor, Vasea pe centru, tu langa el;gol. Cu mainile-n sold , incepi sa te lamentezi de echipa.....

      Ștergere
  29. Prietenul lui Mitica29 mai 2018, 11:20:00

    Pletosu, sase clase sub Vasea si cinci sub Bogdan, cam la nivel cu Tavi.Cred ca-i bateam rau de tot daca era la adversari,dar n-am avut norocul asta.

    RăspundețiȘtergere
  30. Popicule ,e mare rusine sa mai scrii cind stii ca vineri si nu numai nu ai existat.Ai facut doar galagie si atitca de obicei.Ai avu 2 ocazii mari de a marca dar tu nu esti Vasea .Mare greseala am facu sa joc cu tine

    RăspundețiȘtergere
  31. mitică, știi că ești printre protejații mei, dar vineri veneați prea de departe ca să puteți ajunge undeva.
    referitor la episodul cu mingea:
    - puteam să jur CĂ COntrar celor crezute de tine, mare parte din popor își vedeau de ale lor, nicidecum să caute mingea după meci. așa s-a și întâmplat. oricum, sunt șanse mari ca mingea să fi fost speriată de băieții din zonă, prea nu ne-a întrebat nimeni ce făceam acolo juma de oră, deși sunt camere
    - matei și cu mine fiind cercetași, se putea juca în continuare, șase la șase. e drept, a început să și plouă
    - paulică a plecat la cinci fără douăzeci, la câteva minute după întrerupere, deci oricum era trecut de patru jumate. partea nașpa e că ne adunăm greu și în rate.

    ps: se pare că marinuș ține mai mult la tine, d-acia ți s-a și tras, să te ia în echipă.

    RăspundețiȘtergere
  32. Baieti, vineri vin cu Andrei (tipul cu ceasul cu aplicatie) dar si cu inca un baiat (cel mai bun prieten al meu din liceu, lucreaza in It). Ambii vin si vor intra doar daca este posibil. Mai concret daca suntem putini sau daca sunt echipele descompletate. (exact cum era vorba pana acum.) Este in regula?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietenul lui Mitica30 mai 2018, 13:08:00

      Daca are doua maini si doua picioare,joaca in locul lui Mitica. Iar lui Mitica ii punem ceasul, sa se joace de-a Maricica Puica.

      Ștergere
  33. Nu am nevoie de un cretin care se da prietenul meu .MAi ales ca il stiu cine este ,adica vai de capul lui doarme in parc.

    RăspundețiȘtergere
  34. Se pare ca luat sfârșit coșmarul Barcelonei.Zidane e istorie ! Unii pleaca cu coada intre picioare, iar alții stiu sa se orienteze si pleaca pe cai mari.Bravo,Zidane!

    RăspundețiȘtergere
  35. Băbăieți, azi jucați de ziua copilului, comportați-vă ca atare, orice ar însemna asta! :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Salutare baieti! A trecut azi Andrei pe la terenuri si a vazut ca se juca pe toate. Noi avem rezervare ceva? Capitane, sa nu cumva sa ne trezim ca nu avem unde juca... :)
    Ni dau cu parul sau ceva, doar intreb.

    RăspundețiȘtergere
  37. secretara lu mitică1 iun. 2018, 12:54:00

    șefu n-a fost sunat de la teren și cică ne vedem acolo. nu-i spuneți lui marinuș, poate uită și vine mâine.

    RăspundețiȘtergere
  38. La numeroasele telejurnale , difuzate de totatat de numeroasele hebdomadare zilnice, de fapt niste polipolitruci, pupinpoponet ale diferitelor case mai mult sau mai putin regale,prezidentiale,parlamentare,senatoriale, etc, in banduliera(unii-i zic burtiera,dar am oroare idiosincraziabila de astfel de insinuari), o stire afirma ca vineri de ziulica copilasilor, cu pas sprintar-vioi, sontac, sontac, niste personaje istorice se strecurau printe numerosii populanti ai tarlalelor din Agronomie.
    Astfel s-au strans vreo 14 combatanti, intre care si niste stranepoti, care de care mai dornici sa-si arate valoare.
    Fiind constrans (de echipamentul tot mai neincapator) sa iau un loc in plasa uneia din portile tarlalei x6, de langa bariera, am fost nevoit sa suport interpelarile asistantilor de dincolo de plasa: “tataie, zice unu’, din ce leat sunteti? Din ’40,’50,’53,etc. A, bravo!. Da’ ala cine-i? Pai , sunt asa, in ordinea numerelor de pe tricou: Burebista, Dromihete, Deceneu,Cotiso Scorlilo(asta tine scoru’), Rubobostes ( asta are bube de la rujeola si i-a cazut paru’), Zalmodegicos (e mai ofticos) si avem si un transferat de la Legiunea Romana, tanaru’ Eu(n)genius.”
    “Aha, si dincolo? Pai sunt; Marcius Motanus Turbo, Nelson, Lysimachus, Domitianus, Hadrianus(cu ceas cu aplicatie, dar fara implicatie, si nici cine stie ce aplicatie),Octavianus, si alt centurion cu televizor cu ecrane fumurii.

    RăspundețiȘtergere
  39. “Aha, si dincolo? Pai sunt; Marcius Motanus Turbo, Nelson, Lysimachus, Domitianus, Hadrianus(cu ceas cu aplicatie, dar fara implicatie, si nici cine stie ce aplicatie),Octavianus, si alt centurion cu televizor cu ecrane fumurii.
    Ostilitatile s-au desfasurat conform cartilor de istorie: in fata asalturilor tinerei cavalerii imperiale, tarabostes au recurs la otravirea fantanilor, arderea campului, au sapat transee(in care era sa cad si eu), au vopsit mingea, barile, poarta, s-au vopsit si ei, ma rog orice pentru salvarea si propasirea neamului.
    Ba au mai recurs si la altele:profitand de neatentia stranepotilor, le-au inversat incaltarile, stangu-n dreptu’ si invers, de-au rezultat niste executii artistice de toata frumusetea.
    La final , nepotu’ cu aplicatia afirma c-a alergat 6 mile(fara mila?!), da’ am uitat sa-l intreb daca de-acasa sau de unde? Celalalt stranepot a cazut victima cinismului autohton ( eu le-am zis de-atatea ori “ba sa nu spargeti televizoru’, da uite c-au comiso). I-au trasera, de-am zis ca i-au lipit ecranu’ de fundu de ochi, dar tanar fiind , a supravietuit miraculos(chiar trebuia sa poarte ochelari, ca traiectoriile tot ale au fost?).
    Ne opriram la 4-1, 34gc, vant din lateral intr-o parte, 16,40, 45 gln, fus orar EEST. N-am mai sta sa aud alocutiunile ditirambice ale lui Rubobostes., dar sunt sigur ca ecorile lor se mai aud si acum.
    Punct.

    RăspundețiȘtergere
  40. Maine e o zi astrala pentru tenis si sportul romanesc in general. Simona Halep, numarul 1 mondial, trebuie, trebuie repet, sa-si duca visul, sacrificiul si destinul ei sportiv catre ceea ce merita cu prisosinta, spre bucuria si mandria noastra a romanilor, de aici si de pretutindeni. Sunt atat de putine aceste clipe supreme in viata noastra, incat . . . Doamne, fi cu ea!

    RăspundețiȘtergere