sâmbătă, 6 ianuarie 2018

Premianții clasei, frații Petrăuș



Cum altfel decât să-ți sară inima în sus de bucurie când la final de an numele tău apare, ca de fiecare dată, printre fruntași? Acum, nu fiți cârcotași și aduceți vorba de mate-fizică sau limba română, băieții noștri contează mai mult la muzică, desen și, în special, bune maniere și lucru manual. Iar dacă la datul în minge sunt alții (mult) mai pricepuți, nimeni nu-i poate birui la capitolul prezență. Ploaie, vânt, ninsoare, nimic nu-i poate opri, iar Mitică și cu Marinuș au ieșit, pentru al doilea an la rând, campionii zilei de vineri la prezențe. Iar dacă tot am muncit la statistici, să le detaliem:
Din cele 52 de săptămâni disponibile calendaristic, s-a practicat câte ceva cu mingea în 50, într-una nu s-a venit deloc iar în cealaltă s-a trecut direct la partea de hidratare. Media de jucători a fost de 13.24/partidă, în ușoară scădere față de 13.35 în anul anterior, dar ar fi putut fi la fel de bună dacă s-ar fi numărat și spectatorii, în mai multe rânduri Stelică, dar și Răzvan (scriitor și de cronică de pe margine), Bețișor, Virgil sau chiar Mitică fiind prezenți doar pentru repriza de prelungiri. Limitele s-au încadrat între 8 și 18 jucători/etapă, ambele  de două ori, iar cifra cea mai des întâlnită a fost de 14 participanți, atinsă de 11 ori.
La nivel individual, găsim un număr de 45 de participanți, 13 dintre ei (aproape cât media pe meci!) cu mai mult de 50% prezență, alți șase cu mai mult de 10 apariții,la fel ca anul trecut(!) iar restul ocazionali. Din Top Ten pe 2016, în ordine Mitică, Marinuș 51, Bebe, Stelică 50, Răzvan 49, Bogdan 47, Gaby 46, Tavi, Bețișor 43, Nelu 40, nu mai puțin de nouă se regăsesc și în 2017: Mitică 48, Marinuș 47, Bebe 46, Tavi 45, Răzvan 43, Nelu 41, Bogdan 40, Gaby 38, Bețișor 37, Vasilică 35. Pe campioni i-am pomenit anterior, Bebe e în continuare ca brazii, Tavi are noroc că nu se pun absențe la prima oră, dar nu știu cât îl mai ține, Nelu se împarte, ca de obicei, între doamne, pescuit și fotbal, Bogdănel, în scădere, poate o iubi pe ascuns?, Gaby și Bețișor acolo unde-i știm. Surprinzător cum a prins nea Vasilică topul, mai ales că, pe lângă accidentările pe care nu le poate evita orice vârf adevărat, a mai și tras chiulul, în dauna lui Paulică 33 și Luci 32, doi băieți mult mai serioși. Urmează Găbiță 28, Gabi3 23, Stelică 22(cvasi-indisponibil în a doua jumătate a anului), Sică 18, Virgil 17, Eli și Tudorică, ambii cu câte 11 apariții. La capitolul rarități punctează, dintre cunoscuți, Mihăiță Tenismanul, cu 5 apariții, Cristi Biciclistul cu 4, Robert și Matei 3, Nicu, cu frații, Andrei al lui Paul și Eugen Veveriță cu câte 2, plus magistrul Cristinel Gaze, apărut din Germanica în mare formă, prilej cu care i-am administrat o nouă bătălie bunului său "prieten" Marinuș. Dar deja băiatul e obișnuit, mai rău e cu iarna ce stă să vină, iar în parc încă n-au băgat căldură. Poate-l ajută fratele lui mai deștept și mai cuminte...



                                                          *           *            *

Mai mult sau mai puțin întâmplător, 14 inși au fost și la deschiderea noului an, cu 13 dintre primii 14 de anul trecut prezenți și Sică în locul lui Paulică. Echipele:
Gara de Nord: Luci, Nelulu, Răzvan, Bogdănel, Mitică, Gabi3, Vasea
Cora Militari: Găbiță, Bebe, Gaby, Bețișor, Tavi, Sică, Marean.
Scor final, după o întoarcere neașteptată de scor, 6-5 pentru primii. Meritele, împărțite: Nelulu, magistral ca fundaș în marcaj, probabil cel mai bun de pe teren, Luci, cu câteva intervenții decisive, unu la unu cu atacanții adverși la 1-4, Gabi3 același luptător, indiferent de rezultat, Mitică și Bogdan, pe post de Xavi și Iniesta, dar mai degrabă de două scobitori înfipte în aceeași măslină, iar în atac Morata, la fel de elegant și util ca în meciul cu Arsenal. Dincolo, Găbiță s-a predat cu greu, și de abia în final, Gaby, în nota obișnuită, greu i se poate imputa ceva, Bețișor, cu siguranță cel mai bun jucător la cap (dacă era treaz, și Mihai tenismanul ar trebui să-și amintească...) Sică, în mare poftă de joc și șut, senzația mea e că ne-a scpăat din mână. Bebe, galanton și fercheș ca de obicei, aud c-ar fi dat și gol, Tavi a fost oarecum defazat față de coechipieri, ceea ce-am dori să nu se mai întâmple, mai ales că de săptămâna viitoare este așteptat la ora 3, noua oră oficială de ziuacincea.

52 de comentarii:

  1. Daca vinerea trecuta a fost ultima reprezentatie din anul trecut,ieri a fost prima din noul an, 2018 si a coincis cu o disputa frumoasa, antrenanta,cu o intoarcere spectaculoasa de scor,dar din pacate si cu un conflict pugilistic intre cei doi mai vocali dintre noi,speram din toata inima sa fi fost si ultimul;de asemenea au iesit accidentati de pe teren colegii nostri Doru-Bete si Razvan-Motanu.
    Vom reveni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-un cazino intra o blonda imbracata intr-o haina de blana si se aseaza la o masa de joc:

    - As avea o rugaminte, as putea sa joc in stilul meu?
    - Daca respectati regulile jocului, nu este nici o problema!
    Blonda lasa sa-i cada haina de blana, ramane complet goala si pune fisele pe masa. Crupierii sunt socati. Se invarte roata, bila fuge, barbatii se uita paralizati la blonda.
    - Am castigat! Am castigat! Urla blonda sarind vesela.
    Barbatul ii numara consternat banii iar ea iese din cazinou. Barbatii incep sa-si revina:
    - Mai, voi ati vazut ce numar a fost?
    - Nuuu, raspund ceilalti.
    Morala: Mai exista blonde inteligente, dar barbatii sunt toti la fel.

    RăspundețiȘtergere
  3. Simona castiga finala de la shenzeng cu 6-1,2-6,6-0.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo Vasea, sper sa te bucuri de beri.

      Ștergere
    2. De care beri,ca hotomanul de Motan a sistat pariurile inainte de a incepe Simona noul sezon,dar a facut-o unilateral si s-ar putea sa-l dau in judecata.
      DNA sa vina si sa-l ia! E o urare de sezon.

      Ștergere
  4. Steaua e numai una6 ian. 2018, 13:59:00

    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-transfer-ratat-de-dinamo-in-ultimul-moment-mutarea-a-cazut-din-cauza-banilor-529694.html

    30 de mii de euroi? Gigi nici nu se apleca dupa banii astia!! Lasa ca sinteti buni la coregrafii, o sa rupeti gura targului cand iesiti campioni in playaut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum poate o virgula sa salveze viata unui om.Un barbat era banuit pentru nu stiu ce mare nelegiuire. Dus in fata imparatului, sunt prezentate faptele, care il incriminau, el neputandu-si dovedi nevinovatia. Ca urmare imparatul dicteaza verdictul: SA SE IERTE NU SE POATE, SA SE CONDAMNE LA MOARTE!
    Un intelept de la curte, stiind ca individul era nevinovat, doar prin mutarea unei virgule a reusit sa il salveze pe barbat: SA SE IERTE, NU SE POATE SA SE CONDAMNE LA MOARTE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e una din pachetul ”virgula”. Împreună cu preotul deținut politic care, la presiunea gardianului să se dezică de credința sa, scrie pe peretele celulei ”Nu, cred în Dumnezeu”. Și împreună cu conversația gen sms sau whatsapp, care declanșează criza în lipsa virgulei: - mă părăsești? - nu te iubesc!

      Ștergere
  6. De data asta echipele au fost echilibrate, părerea mea cu un plus pentru a noastră. Două au fost chichirezurile care au influențat soarta partidei. La 3-1 pentru noi adversarii au făcut inversiunea pe posturi Luci-Bronson, fără ca inițial să pară câștigătoare (Bronson a respins o minge pe spate cu capul și Sică a înscris pentru 4-1), dar apoi Luci a închis poarta, iar Bronson a ținut apărarea. Iar la 4-1, când stăpâneam perfect terenul, Tavi ia decizia să plece în atac, probabil i se părea meciul câștigat și nu voia să aibă doar aport defensiv. Ca urmare, cu el în teren (pentru că a plecat supărat când eram conduși, lăsându-ne în inferioritate) n-am mai dat niciun gol, în schimb am început să încasăm.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cine-s fratii PETREUS?

    RăspundețiȘtergere
  8. # N-am inteles prea bine,am primit nota 10 de la cronicar pentru calitatea fotbalului prestat de-a lungul anului trecut sau m-am clasat pe locul 10 la prezenta?!?
    #Felicitari Simonei pentru dublul succes de la Shenzhen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. urarea domnului respectiv e binevenită, doar că anul ăsta silică doar numără berile simonei, nu le și consumă. iar cu unilateralul îi pot arăta sms-ul prin care de la sine putere hotărâse că scade de la 2 la 1 bericile stelei la victorie. 2 bucăți i le-am donat, 4 și le-a însușit pe nașpa, total 6. cam juma din câte-o să numere luna asta, când steluța doarme și simona se luptă. hai noroc!

      nota 10 e pentru calitatea fotbalului prestat în ultimii trei ani. dacă e ceva neclar, îl ajut spunându-i că notele s-au adunat.

      @gabiță. diferența de echipe a fost destul de mare. dacă s-ar fi splitat echipele, primii patru de la voi i-ar cam fi bătut pe primii 4 de la noi, la fel și în 3 la 3-ul rămas. noroc, super-prestația lui nelulu, întâmplare, ceva mai multă disciplină tactică, câte puțin din toate.

      Ștergere
    2. Nu, Motane, diferență mare a fost meciul trecut. Asta dacă operăm cu aceeași unitate de măsură.

      Ștergere
  9. Se cuvine totusi sa-i mutumim si totodata sa-l felicitam pe Motan pentru efortul depus in a realiza statistica anului trecut si transpunerea acesteia in cronica de mai sus.Restul,nu conteaza,micile intepaturi dintre noi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa s-ar fi intamplat daca ati fi fost o comunitate uita si nu numai niste insi comozi pe bisericute. Omul a muncit si merita sa i se recunoasca, la fel cum pana acum ar fi trebuit sa curga felicitarile de Sfantul Ion!

      Ștergere
  10. La Mulți Ani de Sfântul Bronson! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani de Sf.Ion tuturor celor ce poarta acest prenume!
    NELULE,sa traiesti multi si nenumarati ani in sanatate si virtute!

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani, Gabitza! La multi ani, băieții! La multi ani,FOTBAL DE ZIUA 5! Felicitări, Motanel!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce ma distreaza meciurile cu arbitraj video ! Abia astept fazele litigioase, pe arbitru care se face ca n-a vazut bine faza si care se indreapta catre obiectul care sa-l lamureasca, desi tot stadionul e mai mult decat lamurit si cum se intoarce pe teren cu verdictul, desigur ala care-i convine lui sau celor care-l dirijeaza.Asta in conditiile in care lumea isi punea sperante ca prin introducerea acestui arbitraj hotia va fi biruita.Ma numar printre aceia care si-au pastrat firea, nu-i vorba de primarita noastra iubita,si n-am sperat ca de maine arbitri vor fi muritori de foame.Sunt unii care, sarmanii,si-au inchipuit ca de acum s-a zis cu arbitri spagari, etc,etc.Nu stiu cum s-or simti ei acum,naivii nu spagarii, dar mie imi e mila de naivitatea lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ioan (chirila)7 ian. 2018, 17:06:00

      corect ar fi:
      - de maine arbitrii
      - arbitrii spagari

      Ștergere
    2. spune-le asta englezilor, referitor la mâna lui maradona, dar ai grijă să ai și o asigurare medicală completă.

      Ștergere
  14. -Felicitari fruntasilor la prezenta,dar si la jucat fotbal.
    -La o prima trecere in revista a echipelor se observa o oarecare diferenta de valoare in favoarea echipei "Cora Militari"care s-a si impus in prima parte a meciului, conducand cu 3-0 prin golurile lui Bete cu capul,Sica sut puternic dupa ce si-a pus mingea pe dreptu si din nou Bete impingand balonul in poarta dupa ce l-a agatat cu cataliga(piciorongul).
    -De aici incolo a inceput si "Gara de Nord" sa joace si Mitica inscrie cu capul din apropiere la o minge pusa pe frunte de Vasea.Dincolo,mai baga
    un gol Sica si se face 4-1.
    -Urmeaza o cursa de urmarire si marcheaza pe rand Vasea, Bogdan si un autogol Bebe la un sut al lui Mitica pe care Gabita il parase.Scor 4-4.Se rateaza de ambele parti,se joaca sase la sase,cu Bete si Motanu pe margine loviti.
    -Intra in scena si in sut Gabitrei care cu doua torpile duce scorul la 6-4, pentru ca in final Gabita sa paraseasca poarta si sa suteze pentru 6-5.
    -Personal sunt multumit ca am debutat in noul an cu victorie, pase de gol si cu gol marcat dupa pataniile din ultimele doua luni de anul trecut.

    RăspundețiȘtergere
  15. Păi nu întâmplător Motanu a enumerat întâmplarea printre cauzele înfrângerii! :)
    Bebe n-a avut vină la autogol, s-a nimerit pe direcția mingii, iar la golul lui Bogdan am respins două șuturi succesive, la al treilea n-am mai putut interveni fiindcă Gabi era căzut peste mine!
    Și apropo, mi-am amintit de zicerea lui Mitică atunci când s-a ciocnit de Gabi în careu și au căzut amândoi: ”Băi Gabi, nu vezi că tu ai intrat în mine și eu n-am intrat în tine!” :))

    RăspundețiȘtergere
  16. la mulți ani, nelulu și cât mai multe goluri! ți-aș fi promis și eu vreo 10 bucăți anul ăsta, dar nu sunt vârf. așa rămâne să ne bazăm pe cele 20 promise de vasilică. statistici am făcut aproape în fiecare an, e plăcerea mea și n-aștept ceva la schimb.

    cât credeți că poate fi scorul într-un meci în care o echipă are 12-0 la cornere? 5-3 pentru adversari, adică betis contra seviila! ultimii chiar par a fi proștii familiei, luând 5-1 într-un meci în care au avut 9-0 la cornere, posesie, șuturi, tot...
    https://www.google.ro/search?q=sevilla+champions+league+2017/18&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gws_rd=cr&dcr=0&ei=wWZSWovcCMzdwALwwL_ABg#gws_rd=cr&sie=m;/x/36x4kh6x8y2m4;2;/m/0c1q0;dt;fp;1

    RăspundețiȘtergere
  17. Barca defileaza
    Real schiopateaza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liga Campionilor8 ian. 2018, 00:01:00

      Bine ca si-a mai cumparat Barcelona inca un pitic!Le mai lipseste Torje si pot deschide o gradinita.

      Ștergere
  18. Prietenul lui Mitica8 ian. 2018, 12:42:00

    Ce frica mi-a fost pentru Mitica,prea semana cu nenea ala de umbla cu liftul.Dupa aia mi-am dat seama ca Mitica nu stie alfabetul,sa apese pe butoane si nu merge neinsotit.

    RăspundețiȘtergere
  19. O domnişoară într-o măcelarie vede agăţate pe sus nelipsitele picioare de porc și îl întreabă pe măcelar:
    – Cum daţi picioarele ?
    – La o parte, zice măcelarul hlizindu-se șmecher.
    Serioasă, fără să zâmbească, femeia-l pune la punct:
    – Atunci daţi-mi două limbi vă rog…

    RăspundețiȘtergere
  20. Cica un irlandez, un mexican si un blond erau muncitori pe un santier, undeva la etajul 20, si vine pauza de masa. Irlandezul isi deschide punga cu mancare si zice:
    – Din nou varza si carne de vaca! M-am saturat! Daca si maine tot asta gasesc in punga, ma arunc!

    Mexicanul deschide punga si zice:
    – Din nou tacos! M-am saturat de tacos! Daca maine gasesc tot tacos, ma arunc!

    Blondul:
    – Din nou lasagna! M-am saturat! Daca maine e la fel, ma arunc.

    A doua zi, – irlandezul are exact aceeasi mancare, se arunca si moare, – mexicanul se arunca si moare si el, – blondul idem, se arunca si moare.

    La inmormantare, nevasta irlandezului:
    – Daca stiam ca nu-i place, i-as fi gatit altceva!

    Nevasta mexicanului:
    – As fi putut sa-i dau tortillas, chilli peppers sau altceva! Daca as fi stiut!

    Acum toata lumea se uita la nevasta blondului… si se uita… si se uita… La care nevasta blondului, si ea blonda, zice:
    – De ce va uitati asa la mine?! Barbatul meu isi facea singur pachetul!

    RăspundețiȘtergere
  21. văd că pe unii îi tot străbate ce echipă de doi lei are barcelona. într-un fel, le-am tot dat dreptate: pe aleix vidal și digne îi văd rezerva lui enache la fcsb, portughezul ăla plăvan ela fel de prost ca amorim, doar că de o sută de ori mai scump, denis suarez e un denis man cu mai mult noroc, iar când îl văd pe paco alcacer mi-l închipui pe vasilică, cu patru beri la bord și-o sută de palincă de la nelulu.
    fonfleu e bun la o echipă de locurile 8-10 din belgia, tembele nu-i mai mult decât un puști, trei clase sub mbape (incredibil de matur și altruist în joc), singurul cu care au nimerit-o la transferuri e paulinho, mijlocaș semi-ofensiv, dar cu cam tot atâtea goluri cât toată tripleta bbc. coutinho e un tip fragil, cu șut excelent și ceva dribling, subțire în apărare, dacă se încadrează bine în echipă va fi mai mult o soluție de viitor.
    până una-alta, barca arată a echipă italiană, cu portar bun (deși n-aș fi crezut) circulație a mingii,ceva pressing plus messi, atât cât o mai fi.

    oricum, de pe acum pariez la calificare pe real și chelsea, contra psg și barca, pe câte beri doresc amatorii.

    RăspundețiȘtergere
  22. Bk.:
    O doamna stilata intra intr-o macelarie, studiaza cu atentie vitrina si intreaba: cum dati picioarele ?
    Macelarul, un tip smecherit , cu mustacioara , raspunde: la o parte...
    Doamna , cu sobrietate comanda: dati-mi si mie 2 limbi.

    RăspundețiȘtergere
  23. Lipseste o virgula si sa n-o cautati intre limbi.

    RăspundețiȘtergere
  24. Mitica, faci si tu mobilizarea pentru ora 15? Sa nu ne trezim cinci insi ca ne uitam unii la altii.

    RăspundețiȘtergere
  25. Intr-o zi, la portile Raiului au ajuns doi tigani.
    Sfantul Petru: – Nu va gasesc pe lista mea. O secunda sa ma duc la Dumnezeusa il intreb de voi.
    – Doamne, spuse Sf. Petru dupa ce intra la Dumnezeu in birou, sunt doi tigani la portile Raiului si vor sa intre!…
    – Trimite-i in Iad! Nu au ce cauta aici!
    Pleaca Sf. Petru insa dupa cateva clipe intra din nou, intr-un suflet, in biroul Domnului:
    – Au disparut, Doamne!
    – Cine, tiganii?!?
    – Nu. Portile Raiului…

    RăspundețiȘtergere
  26. Un barbat casatorit s-a dus acasa la amanta lui cu un buchet imens de trandafiri.
    Cand aceasta a deschis usa si l-a vazut cu florile, imediat l-a tras inauntru.
    Apoi s-a intins pe canapea, si-a dat fusta jos, si-a smuls chilotii si i-a zis:
    – Iubitule, asta-i pentru flori!
    – Termina cu prostiile, draga, i-a raspuns amantul, trebuie sa fie o vaza pe aici pe undeva…

    RăspundețiȘtergere
  27. Steaua e numai una9 ian. 2018, 18:33:00

    Cine nu-i place de Barcelona poate sa tina cu Dinamo si va avea numai bucurii si coregrafii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu prea are cum să nu-ți placă barcelona. sau guardiola. sau klopp.

      http://premium.gsp.ro/premium/interviu/tactica-viziune-tehnica-analiza-chirurgicala-a-fotbalului-actual-interviu-exceptional-cu-legendarul-xavi-hernandez-daca-l-ar-lua-guardiola-ar-creste-fabulos-el-e-jucatorul-cu-cel-mai-mare-potential-de-la-messi-incoace-529914.html

      Ștergere
  28. mitică, am înțeles de la eli c-ar veni și el vineri. cum tu ești printre protejații mei, mi-am zis să-ți vând pontul, poate faci vreo inginerie de-a ta.

    RăspundețiȘtergere
  29. Răspunsuri
    1. Stai linistit, nu-i Mitica asa fraier sa-l ia pe neve. Vede el vineri ce combinatie face.

      Ștergere
  30. Nu va fie frica Mitica,invinge.O sa-l las pe Elysa isi faca echipa.Osa trag din punga lui Bogdan ,si gata o sa fiu atom ca el.Veniti la 14.45 asta va fi ora de joc pina la vara cind intra copii in vacanta.

    RăspundețiȘtergere
  31. Dupa felul cum gandeste fotbalul,se pare ca XAVI are calitati de un bun antrenor.

    RăspundețiȘtergere
  32. - Si ce cadou ai primit de ziua ta?

    - Vezi Mercedesul acela, 600, bleumarin?
    - Aaa, foarte misto!!!...
    - Ei bine, am primit o sapca de aceeasi culoare

    RăspundețiȘtergere
  33. Bula se duce acasa si-l intreaba pe taica-sau:
    – Tata, care este diferenta dintre ‘teoretic’ si ‘practic’?
    – Vino, fiule, sa iti explic!…
    Si merg amandoi la mama lui Bula. Tatal o intreaba:
    – Auzi, draga, te-ai culca cu un negru, pentru 3.000,00 de Euro?…
    La care, nevasta-sa raspunde:
    – Normal, ce nu as putea face cu atatia bani?!?…
    Apoi, merg la fiica-sa… Acelasi lucru:
    – Normal, ce nu as putea face cu atatia bani?!?…
    Merg si la bunica lui Bula, de la care primesc acelasi raspuns.
    Atunci, tatal se intoarce catre Bula si ii spune:
    – Ai vazut care este diferenta dintre ‘teoretic’ si ‘practic’?… ‘Teoretic’, avem 9.000,00 de Euro; ‘practic’, avem doar 3 curve!…

    RăspundețiȘtergere
  34. http://www.conteledesaintgermain.ro/internetul-moartea-democratiei/05-02-2017

    RăspundețiȘtergere
  35. Steaua e numai una11 ian. 2018, 12:49:00

    Ce facurati catelusilor in cupa? Va taie coada prazarii, de la trei in sus ale voastre sint.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. contează mai puțin. să prindă play-offul, să-mi iau și eu bericile.

      Ștergere
  36. super-articol, e cam lung, dar merită citit.între timp, cică bagaboanta ar fi semnat cu nike, pe 1,7 milioane/an.

    http://www.treizecizero.ro/news/simona-halep-si-sponsorul-tehnic-cum-putem-sa-intelegem-mai-bine-sportul-si-brandurile-ce-l-sustin-cazul-simonei-nu-e-iesit-din-comun

    mâine, ora de începere 15:00!!!

    RăspundețiȘtergere
  37. Aprecieri pentru statistica muncita si foarte interesanta postata de motanel. E normal ca la final de an fenomenul sa beneficieze si de asa ceva!

    In rest, doar atat. Gala decernarii globurilor de aur s-a desfasurat sub insemnul luptei impotriva hartuirii sexuale. Gala de astazi mi-as dori sa nu o percep ca pe un un motiv de lupta impotriva hartuielii psihologice, de genul celei petrecute vinerea trecuta (pe gratis 100%) si lansata de cativa parteneri din echipa in care am jucat, pe unii dintre ei apreciindu-i ca oameni, iar despre ticalos, oricat ai incerca sa relationezi, tot ticalos ramane, de la el nu am pretentii.

    RăspundețiȘtergere