vineri, 12 ianuarie 2018

4-3 sau 5-3?

            Cam inghesuiala in a doua vineri a noului an 2018 pe terenul de sub primul balon cu balti chiar la mijlocul sau, dar cu promisiuni ca se va schimba covorul de joc.
            La prima intalnire dupa noul program de la ora 15 la 16,30, pe langa prezenta peste asteptari a surprins placut sosirea la teren in timp util, adica inainte de h 15, deci se poate, faptul ca ne-am mosmodit noi si am inceput mai tarziu cam pe la 15,15, asta e alta poveste...
            Daca zvonul cu venirea lui Eli s-a dovedit a fi fals, s-a trecut la alegeri pe care le-au facut Mitica cu Gabitrei ,reiesind cele doua teamuri.
            Echipa lui dom'Mitica: Gabita(inca portar), Virgil,Motanu,Nelu,Popica, Mitica, Matei, Eugen, Vasea.
            Echipa lui Gabitrei: Lucica,Bebe,Paulica,Doru-Bete,Tavi,Bogdan,Florin,Gabitrei.
            Miticii incep mai bine si conduc cu 2-0 prin golurile lui Matei(adus de Gabitrei, deci nu e vorba de Matei baiatul lui Gabita care a trecut de 1,70m si nici de odorul lui Tavi care inca este la gradinita,deci prea mic pentru in razboi asa de mare) si Mitica. Partenerii de intrecere reusesc sa egaleze prin Florin si Bogdan la un ricoseu
 din Virgil.Mai mult acestia preiau chiar conducerea prin Tavi care la o lovitura libera primeste o pasa in tusa si dintr'un unghi foarte mic reuseste sa strecoare basica printre Gabita si bara.
            Aproape imediat Matei egaleaza cu un sut cam de la centrul terenului surprinzandu-i neatenti pe Paulica si Lucica.Miticii capata curaj si Eugen este bine lansat pe dreapta, strig la el sa-si pastreze calmul si acesta inscrie plasat in stanga lui Luci. Scor 4-3 care este si cel final, cu toate ca mai inainte s-a mai marcat un gol de catre acelasi oportunist si muncitor Matei, cu toate limitele sale,la o minge deviata in careu de catre Vasea, dar la solicitarea lui Bete ca ar fi fost faultat de Eugen se convine sa se anuleze golul.
            Pe parcursul meciului au mai iesit pe tusa accidentati,Bete, mai putin si Bronson, mai mult, finalul prinzandu-i pe ambii pe teren.
            Eu am jucat in limita posibilitatilor de la bine conform parerii lui Popica pana la ratarea nustiucator ocazii dupa opinia Motanului. Am reusit sa dau o bara cu o lovitura de cap, sa mai plasez cateva mingi coechipierilor, dar sa si irosesc altele.
            Per total a fost un meci echilibrat incheiat cu  inca o victorie dpmdv.
            Dupa partida am lins ceva bere afara la masa din fata vestiarelor,fiind destul de racoare, sa ma exprim eufemistic.
            Sa ne revedem sanatosi si bine dispusi vinerea viitoare. Aduceti completari la cronica.

63 de comentarii:

  1. -Domnisoara, de ce v-ati numit cainele "Boule"?

    -Pentru distractie. Cand sunt in strada si-l strig, jumatate dintre barbati se intorc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma uit pe fereastra si vad toate masinile albe.O prima ninsoare in Bucuresti in anul 2018.Sa fie cu noroc si belsug!

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar nu contează dacă a fost 5-3 sau 4-3. bețișor e un tip super-ok, care de multe ori recunoaște și ce n-au văzut adversarii, am oarece dubii la faza respectivă deoarece eugen e într-atât de moale încât nu-l văd faultând.
    jumătate din victorie mi se datorează, deoarece m-am dus la gabi3, i-am spus că e sub valoarea lui să aleagă la piatră cu mitică. omul a recunoscut, ne-a dat un om, care întâmplător avea să fie eroul meciului. i-am și zis că mai discutăm "la pauză",funcție de joc și scor, chestie care nu s-a mai materializat.
    un egal n-ar fi fost chiar nedrept, mai ales că adversarii au avut câteva ocazii clarissime, ne-a scos însă găbiță. neașteptat de buni lateralii virgil și marean, dincolo gabi3 și florin au ținut prea mult de minge (ar fi putut să încerce să paseze cu tavi și bețișor)și au sfârșit prin a fi faultați, cu sau fără de voie.
    cel mai important, mitică a plecat fericit, nu știu însă ce se întâmpla dacă nu-l scoteam cu echipele.

    ps: morata, as usual...

    RăspundețiȘtergere
  4. http://edition.cnn.com/2013/12/04/justice/exonerated-prisoner-update-michael-morton/index.html

    Nevinovatul, 25 de ani in puscarie, procurorul 5 zile si amenda 500 de dolari.

    RăspundețiȘtergere
  5. Matei2, să-i zicem așa, e cel pe care la ultima mea cronică l-am numit Alt Băiat. Lovește mingea mai rău decât Matei al meu, dar are mult entuziasm în joc, l-a și faultat de vreo două ori pe Gabi3, iar bucuria lui la gol - priceless!

    RăspundețiȘtergere
  6. Iar Mitică a jucat într-adevăr bine, și-a asumat rolul de lider. Altădată n-avea curaj să-l dribleze pe Paul, acum s-a băgat încumetat chiar și cu Gabi3.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pasa neagra a Realului si mai ales a lui Cristiano Ronaldo continua.Oare pana cand?!?

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu un egal(26-26),in fata Ucrainei,obtinut in extremis, Romania se califica la barajul pentru CM de handbal.E bine si asa.

    RăspundețiȘtergere
  9. -Mami! Tata iar s-a imbatat!
    -De unde stii?
    -Barbiereste oglinda din baie

    RăspundețiȘtergere
  10. spre sfârșitul meciului, m-am cam ferit să și degajez, având o jenă, ziceam eu, la inghinali. când colo, ditamai paleașca de vânătaie, de la șutul lui gabi3. domnu' eugen, ne băgăm și noi, mai ca băieții?
    ps: pe unde-o fi ronaldo, c-am auzit că nici papucii nu mai merg?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu când te-a luat, eram pe direcție, cred că mă termina. Pe urmă l-ai îndoit tu cu o lovitură la rinichi.
      Data trecută m-am trezit și eu cu o vânătaie la un deget de la mână, parcă mă lovisem cu ciocanul! :)

      Ștergere
  11. La ultima faza a meciului,Gabitrei a luat o minge in propriul teren si a pornit in dribling, eu am intervenit aproape de centrul terenului si l-am ciupit putin la picior faultandu-l, gest pt. care imi cer scuze;el s-a enervat si a degajat nervos mingea in peretele lateral al balonului.Am crezut ca meciul va continua, parca mai erau vreo doua minute, dar au intrat copiii si s-a terminat.Se pare ca Gabitrei era mai suparat pe coechipierul sau Florin care se retrasese in aparare si mai putin pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  12. La masa de alaturi, un pusti de vreo doi anisori urla de mama focului.

    Balonul cu heliu pe care il avea ii scapase din mana si se lipise de tavanul restaurantului, fiind imposibil de ajuns. Parintii exasperati incercau sa-l potoleasca, dar le-a luat vreun sfert de ora pana cand pustiul s-a potolit, ba chiar parea sa fi uitat complet de balon. Noroc cu mine ca, la plecare, i-am soptit: "Puisor, sa nu-ti uiti balonul acolo pe tavan

    RăspundețiȘtergere




  13. Iata care este cea mai dura echipa de fotbal din lume: Adversarii se tem sa se prezinte la meciuri!Foto: Captura Youtube











    Jurnalistii spanioli au descoperit care este cea mai dura echipa de fotbal din lume, adversarii ajungand sa refuza sa joace impotriva ei in meciuri oficiale.

    Canelas 2010, formatie din a patra divizie portugheza, a devenit cunoscuta in lumea intreaga dupa ce s-a aflat ca mai toti adversarii din campionat se tem sa mai dispute meciurile.

    Cei de la Mundo Deportivo scriu ca 12 dintre cele 13 adversare din campionat au preferat sa nu se prezinte la meciurile contra lui Canelas 2010, preferand sa plateasca amenzi in valoare de 750 de euro.

    Fotbalistii celor de la Canelas 2010 sunt acuzati ca intra foarte dur, de putine ori urmarind balonul, iar arbitrii inchid ochii la asemenea faze deoarece sunt si ei speriati.

    "Arbitrii sunt intimidati si nu scriu in rapoarte ce se intampla pe teren. Aceste informatii nu ajung la comisii si astfel nimeni nu ia vreo decizie", a declarat Manuel Gomes, presedintele unui club rival.

    "Castiga prin amenintari si agresiuni, iar arbitrii si politistii nu fac nimic!", s-a plans un alt oficial, care a dorit sa ramana anonim.




    Pentru ca au ajuns sa castige atat de multe meciuri la "masa verde", cei de la Canelas sunt la un pas de promovarea in liga a treia portugheza.

    Lotul echipei ar fi format in mare parte din "ultrasi" ai celor de la Porto

    RăspundețiȘtergere
  14. Super-Sile, rapid in toate cele, demarcari si executii pe teren, berea-bancul-pronosticul, cronica si comentariul.
    Cine mai e ca el? Ave, maestre!

    RăspundețiȘtergere
  15. Din pacate,Buzarneasca noastra n-a putut rezista in fata metronomului Wozniacki cu toate ca in anumite momente a etalat un tenis de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  16. Interesant de citit foaia pe care a adus-o Paul la teren, o copie a unei publicații duminicale numite Vulturul. În martie 1907, după ce Răscoala fusese aproape peste tot înăbușită, iată cum sună o știre:

    ”Credința ce și-a format-o noul guvern asupra împrejurărilor în cari a putut să se încingă această ăscoală generală, e că ea a fost organizată. [...] În Muntenia, răscoala este în parte ecoul celei din Moldova precum și instigatorii lor străini, care încep să fie descoperiți.”

    Vasăzică, din cele mai vechi timpuri și până azi, oamenii din țara asta nu pot face ceva de capul lor, răscoală, revoluție sau proteste, mereu trebuie să fie străini la curul lor! ;)

    RăspundețiȘtergere
  17. Asta daca nu iti pui intrebarea cine ii mana de la spate,cand ies asa multi in strada, ordonati si incolonati dar fara sa stie prea bine ce aude reprosat sau din ce traiesc anumiti 'revolutionari'de meserie.

    RăspundețiȘtergere
  18. Dupa 11 ani de seceta,Barcelona a reusit sa invinga pe Real Sociedad in deplasare si Motanu a ramas cu berea nedata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. închipuiți-vă că există cineva într-atât de fraier încât să refuze o bere dacă ar fi bătut barcelona. n-avea nici o obligație, doar l-am întrebat dacă dă și el ceva dacă bat ciumeții lui mourinho.
      ps: vă las în continuare cu politica, dac-o trimiteți pe nuțica la șefu'.

      Ștergere
    2. Mica publicitate16 ian. 2018, 00:45:00

      Dar pretentios mai esti!N-o vrei si pe Chichirau?

      Ștergere
    3. "Fraierul"a gandit corect propunerea Motanului si a refuzat-o pentru ca la rezultate normale, asa cum s-a si intamplat,n-ar fi castigat niciunul, dar a si intuit gandirea perversa a acestuia care a mizat pe faptul ca Barca nu mai castgase de 11 ani.

      Ștergere
  19. Sotul se intoarce din delegatie, isi agata haina in cui si-si saluta sotia cu o strangere de mana.

    - Nu mai vrei nici macar sa ma saruti??
    - Termina cu prostiile, draga! Dupa zece ani de casnicie iti mai arde de orgii?

    RăspundețiȘtergere
  20. - Hai să trăiești, Nelu! Ce faci azi?
    - 75!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani, tinerete!

      Ștergere
    2. Inteleg ca e ziua de nastere a lui Nelu-Bronson.
      La multi,multi ani,cu multa sanatate
      Cu mult fotbal si cu de toate!

      Ștergere
    3. Ar putea face și 75 de flotări. Ce, v-ar mira? :)

      Ștergere
  21. -Domn' doctor, nevasta-mea nu mai vrea sa se culce cu mine! se plange un barbat insurat.

    - Vreau sa vorbesc cu sotia dumitale, ii spune doctorul.
    Vine femeia. Doctorul:
    - E adevarat ce mi-a spus sotul dumneavoastra? De ce nu mai vreti sa va culcati cu el?
    - Domnule doctor, sunt foarte obosita. Toata ziua lucrez. Dimineata sar intr-un taxi sa ma duc la serviciu. Cand ajung, taximetristul ma intreaba: "Facem socoteala sau...". Ca sa fac o economie aleg "sau". Ajung la serviciu, seful imi zice: "Iar ai intarziat. Ce facem, iti taiem din salariu sau...?". Bineinteles, aleg "sau". Dupa lucru, obosita, ma urc intr-un taxi si acelasi lucru...
    La care doctorul:
    - Ei, si acum, ce parere aveti, ii spunem sotului...sau?

    RăspundețiȘtergere
  22. Iată 15 citate şi replici memorabile ale celebrului dramaturg:

    1.„O soţietate fără prinţipuri, va să zică că nu le are!” – Replică din „O scrisoare pierdută” (1884)

    2.„Opiniile sunt libere, dar nu şi obligatorii.”

    3.„Vrei să cunoşti lumea? Priveşte-o de aproape. Vrei să-ţi placă? Priveşte-o de departe.”

    4.„Norocul e prea puţin şi lumea prea multă.”

    5.„Ori să se revizuiască, dar sa nu se schimbe nimic; ori să nu se revizuiască, dar atunci să se schimbe pe ici pe colo.” – Replică din „O scrisoare pierdută” (1884)

    RăspundețiȘtergere
  23. 6.„Te-ai ridicat atât de sus, iubitul meu amic, încât de-aici de jos, te văd atât de mic!”

    7.„Proştii mor, dar prostia rămâne”.

    RăspundețiȘtergere
  24. 8.„Nu sunt turmentat, dar eu… Eu pentru cine votez?” (Un cetăţean turmentat, „O scrisoare pierdută” – 1884)”

    9.„Un stejar, e adevărat, nu vorbeşte, dar asta nu înseamnă că nu gândeşte.”

    10.„N-am putut pentru ca s’o tratez cu refuz.” – Replică din „O noapte furtunoasă” (1878)

    11.„În România, linguşirea şi hoţia sunt virtuţi.”

    12.„Zi-le oameni şi dă-le pace!”

    13.Nae Catavencu: „Industria română este admirabilă, e sublimă, putem zice, dar lipseşte cu desăvârşire.” – Replică din piesa de teatru „O scrisoare pierduta”(1884)

    14.„Bravos naţiune! Halal să-ţi fie! Să trăiască Republica! Vivat Principatele-Unite!” – Replică din „Conu Leonida faţă cu reacţiunea” (1880)

    15.„Eu pentru cine votez?” – Replică din „O scrisoare pierdută” (1884)

    RăspundețiȘtergere
  25. nelulu, să trăiești, nepoate! rămâne cum am stabilit: anul ăsta cadou de la vasilică (acum își zice lukaku, sau lukaka, n-am reținut exact) douăzeci de goluri. fii liniștit, dacă e neserios și nu se ține de treabă îl mai ajut și eu.

    ps: un nene binevoitor(?) sugerează ceva cu doamna chichirău pe post de nuțica. nu prea-i stilul meu, dar ca să nu refuz, poate sare domnul și cu ceva pileală, ca să nu dezamăgesc lumea.

    RăspundețiȘtergere
  26. Ave maestre ! După un început ezitant ai intuit şi ai inserat perfect. Nu a fost 4 sau 5, a fost Canelas. "Tratamentul Găbiţă" (care dacă nu iese mai repede din poartă riscă să piardă gheata celui mai faultat jucător all time) a fost aplicat lui Doru, lui Beţe (ca să iasă 9-9), dar mai ales lui Florin şi lui Gabi care în ultimul sfert de oră au intrat în grevă japoneză. Înainte cu 5-7 min. de timpul regulamentar, Paul a fost cel care a părăsit terenul de joc. Aşa că Gabi nu s-a supărat neapărat pe tine.
    Virusul Swordfish.

    RăspundețiȘtergere
  27. Steaua e numai una17 ian. 2018, 18:42:00

    Ia uite ai naibi catelusi, sarbatoresc in avans zece ani fara vre-un campionat castigat!!
    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/video-foto-petrecere-in-club-pentru-dinamovisti-pana-la-4-30-dimineata-paparazzi-au-prins-in-fapt-6-jucatori-ai-lui-miriuta-un-fost-stelist-530549.html

    RăspundețiȘtergere
  28. Ion afla ca mai are de trait doar 24 de ore. Ii spune sotiei si ii propune sa mai faca o data dragoste. Ea este de acord. Peste 6 ore, Ion ii spune din nou:

    - Iubito, stii, mai am doar 18 ore. Crezi ca am putea sa mai facem dragoste inca o data?
    Sotia este din nou de acord. Cand se duce la culcare, se uita la ceas si vede ca acum au mai ramas doar 8 ore. Atunci ii spune sotiei:

    - Iubito, te rog... Inca o data, inainte sa mor.
    - Bineinteles, dragul meu! Apoi sotia se intoarce cu spatele si adoarme.

    Ion, agitat, nu poate dormi! Vede la un moment dat ca au mai ramas 4 ore. O trezeste pe sotie:
    - Iubito, mai am doar 4 ore. Crezi ca am putea...
    Sotia se ridica si spune:
    - Uite care e treaba, Ioane, eu trebuie sa ma trezesc maine dimineata, tu nu!

    RăspundețiȘtergere
  29. azi e o zi tristă, din moment ce a anunțat că se retrage, deci într-un fel cam moare un pic, cel mai curat, cel mai pur și adevărat fotbalist pe care l-am văzut vreodată.

    https://www.youtube.com/watch?v=GoxNcCYKaN0

    RăspundețiȘtergere
  30. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Dar ce ai scris anonimule de nu suporta blogul?

      Ștergere
    3. Domnilor, va mulțumesc pentru urări. Sper, sa evoluam împreună, cat mai mult timp. La multi ani!

      Ștergere
  31. Mama ii zice baiatului:

    - Esti obraznic! Nu ma asculti! De la fiecare prostie pe care o faci imi creste cate un fir de par alb pe cap!
    Fiul, uitandu-se la bunica-sa, zice:
    - Vad ca nici matale, mama, nu ai fost prea cuminte!

    RăspundețiȘtergere
  32. Aseara, Neymar a dat 4 goluri in meciul PSG- Dijon 8-0 si are 15 goluri in 15 partide jucate.

    RăspundețiȘtergere
  33. Simona Halep merge mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  34. Dupa 9 ani si 29 de meciuri fara victorie, Espanyol bate pe Barcelona!

    RăspundețiȘtergere
  35. O intrebare pentru anonimicul nostru:Esti mai destept decât V Dancila ?

    RăspundețiȘtergere
  36. Nu uitati ca maine e vineri si meciul incepe la ora 15 trecute fix.

    RăspundețiȘtergere
  37. După mișcare și hidratare, culturalizare: filmul Darkest Hour (despre Churchill) la Plaza. :) Mi-a făcut fii-miu program, cica e unul cu potențial de Oscar. Poate sunt cinefili printre cei care sunt din zonă.

    RăspundețiȘtergere
  38. De doi ani ma intalneam cu ea si totul era minunat intre noi.

    La un moment dat, nu am mai suportat, pentru ca a inceput sa ma bata la cap cu tot felul de intrebari: "Ce faci?", "Ce iti place sa mananci?", "Hai, zi-mi cum te cheama."

    RăspundețiȘtergere
  39. Nu am chef azi, nu am chef azi,
    N-am chef de nimic.
    Nu am chef azi, nu am chef azi
    De vodca sau de gin,
    Tequila, rom sau vin
    Tigari, nu mai vorbesc,(vama veche)

    Iar la voi nu stiu daca mai vin.

    RăspundețiȘtergere
  40. ori am rămas eu de aseară, ori carla suarez navarro s-a făcut chiar frumușică!?!

    RăspundețiȘtergere
  41. Poate sa iau o sticla mica(5l) de vin, sa stau sub vinilin si sa va sicanez putin.

    RăspundețiȘtergere
  42. N-am nici-o motivatie(cre' ca sunt la menstruatie..).

    RăspundețiȘtergere
  43. Sunt pe cale sa devin o (mare) vedeta , plina de fite.

    RăspundețiȘtergere
  44. Luci, eu azi joc în câmp, deci ai loc să te afirmi în poartă.

    RăspundețiȘtergere
  45. Pentru domnul curios pot sa-i spun ca nu stiu daca sint mai destept decat doamna, necunoscand-o. Sigur insa sint mai destept ca domnia-sa, nefind cazul sa-i demonstrez pentru ca i-ar fi foarte greu sa inteleagain primul rand democratia.

    RăspundețiȘtergere
  46. Dupa un meci maraton de aproape 4 ore,Simona Halep o invinge pe L.Davis cu scorul incredibil de 4-6,6-4, 15-13.

    RăspundețiȘtergere