sâmbătă, 25 martie 2017

A opta consecutiva! (Vasilică Împărat)

            Daca la 15.25 eram doar cinci insi prezenti in Agronomie, peste cateva minute ne-am trezit 16 in balonul mare din spate stanga unde am avut ceva probleme cu condensul,apa adunata pe marginile terenului si picaturi pe banci.
            Ely i-a spus lui Mitica sa-si aleaga 4 coechipieri dintr'un foc cu conditia sa joace cu Gabitrei.Au rezultat formatiile:
            Echipa 1. Luci, Bebe, Tavi, Popica, Bogdan, Gabitrei, Ely, Vasea.
            Echipa 2. Nelu, Motanu, Paul, Bete, Stelica, Mitica, Sica(cel solid in galben),Tichi(piticu).
            Incepem jocul,dar Ely si Gabitrei nu prea se regasesc si vulpoiul de Mitica profita marcand doua goluri,echipa 1 era cam dominata,insa Vasea reuseste sa-si bage echipa in joc inscriind un gol dintr'un carambol, Nelu respinge de doua ori mingea in bara, o balbaie, mai erau aproape Stelica si-nca un aparator si Vasea o impinge oportun in poarta cu varful ghetei; importanta acestui gol a fost demonstrata de gestul lui Gabitrei care s-a repezit la Vasea si l-a pupat.Ely isi intra in sut si baga doua scatoalce specifice fiind completat de Gabitrei cu alte doua bobite in poarta lui Nelutu cel brav.Asadar, scorul ajunge la 5-2, moment in care Motanu fuge in atac si da un gol,  urmat de Bete cu o preluare frumoasa si un sut reusit,strangand astfel scorul la 5-4 si presiunea crestea, dar apare din nou Vasea la rampa care la o centrare venita din tusa dreapta din piciorul lui Tavi, pune capul si cu o rotire usoara de pe coltul scurt plaseaza mingea in vinclul de pe lung care dupa ce atinge bara verticala se duce cuminte in plasa si se face 6-4, rupandu-se echilibrul, apoi ajunge la 8-4 prin golurile lui Bogdan si Ely si in loc de 9-4 la ratarea unui penalti de catre Popica,se face 8-5 prin golul lui Sica in urma unui sut puternic.Pe final m-am retras in aparare sa-l supraveghez pe motan sa nu mai faca vreo boacana in poarta noastra.
            Scor final: 8-5 in favoarea echipei 1!
            S-a jucat pana la ora 17.30.
            La berea de dupa pe pajistea verde, Mitica se minuna(acompaniat de Motanu) cum de a reusit Vasea sa le dea 2 goluri si Bogdan unul, dar si mai mult s-a mirat Vasea de cum a putut Motanu sa dea gol. Oricum ne-am despartit prieteni.
            Vizita la teren a lui Dan Cocoru a constituit o surpriza placuta.
            Eventualele neconcordante cu realitatea din teren va rog sa le sesizati.
            Apropo, era sa uit, oare ce o insemna titlul acestei cronici? Nimic altceva decat a opta infrangere consecutiva,adica in sir,succesiv, fara intrerupere a,totusi, bravului nostru capitan dom'Mitica. Cred ca e cazul sa apelezi la o vrajitoare sa-ti ghiceasca de deochi, ceva, poate e cazul sa bei pipi de fata mare, dar unde o gasesti in vremurile astea?
            S-auzim numai de bine si sa ne revedem cu placere vinerea viitoare.

41 de comentarii:

  1. Se pare ca si-a bagat dracu coada, pardon, Motanu.Paranteza din titlu nu-mi apartine.
    Ultima victorie a Capitanului dateaza din data de 27 ianuarie 2017, avand onoarea sa fim coechipieri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de acu înainte inclusiv, orice minciunică te costă o bere. te-ai luat probabil după conferențiarul marinuș și-ai sărit peste victoria căpitanului din 3 februarie a.c. e drept, juca cu găbiță și gabi3 în echipă, contra eli solist. în meciul ăla am dat eu patru goluri din cinci ocazii și n-a fost nimeni să mă laude.

      Ștergere
    2. Cronica din 3 febr.lipseste,pe care de altfel ar fi trebuit s-o scrii, eu n-am participat la acea etapa, asa ca scuze dom'Mitica, iar tu Motane o sa primesti ceva inclusiv...

      Ștergere
  2. Felicitari pentru golul dat cu capul. Parca te-ai insurubat in aer. Foarte frumos.
    Doru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. singurul fotbalist cu detentă negativă cu care am avut onoarea să joc...

      Ștergere
    2. Detenta negativa ii da Motanului o satisfactie pozitiva.

      Ștergere
  3. Felicitari pentru amandoi, ce goluri minunate ati marcat! Sunteti adevarati super-jucatori pentru ca detineti stiinta / arta lovirii besicii si cu piciorul, si cu capul. Cu mana doar cand sunteti in porta!

    RăspundețiȘtergere
  4. - e rușinos să iei bătaie, mai ales când te uiți cine-ți dă gol.
    - supergol bețișor, l-am sunat să-l felicit din nou, două luni poate trăi doar din așa ceva.
    - cred că echipele ar fi ieșit mai echilibrate dacă gabi3 alegea primul contra lui eli, om cu om. restul am îmbătrânit și abia mai facem față între noi.
    - aștept și eu măcar un cadou de la luci. acu vreo trei săptămâni era rezolvat de la piața matache, acu apără și cu barele.
    - nici nu știu dacă săptămâna viitoare să fug de mitică. poate taman atunci bate și el...

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa ceva ati incercat?

    Când vezi ratări de-astea, îţi vine să-i înţelegi şi pe-ai noştri, se ştiu ei. După mine, locul 3 ar fi trebuit să câştige detaşat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă nu e clar, clic pe întrebare.

      Ștergere
    2. Ia uite-i pe Mitica, Motanu, Tavi, Bogdan si alti comici vestiti! Astia ar trebui sa joace fara minge, ca-i musca de nas.

      Ștergere
  6. Hai c-a înfipt-o Tristiano din lovitură liberă şi mi-a băgat 6 bulioane în buzunar! Zicea cineva pe-aici că nu-i fotbalist?! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo,felicitari!
      Da ce marele Tristiano nu putea sa castige si concursul de ratari?

      Ștergere
  7. Pentru cine n-a vazut meciul de aseara, luati echipa de start:
    Luci-Bebe,Nelu,Stelica,Motanu-Bete,Mitica,Gabi,Bogdan-Tavi,Vasea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se poate asa ceva, ca din echipa de start sa lipseasca POPICA, macar la rezerve a fost?

      Ștergere
    2. Nu se poate asa ceva, ca din echipa de start sa lipseasca POPICA, macar la rezerve a fost?

      Ștergere
  8. Neamțul l-a citit pe neispravit.

    RăspundețiȘtergere
  9. e pentru prima dată, în aproape cincizeci de ani, în care refuz să-mi pierd două ore uitându-mă la vreun meci al naționalei. mă mir și eu că marinuș n-a prins primul unșpe, dar, din câte am auzit, vasilică keșeru a fost cel mai bun de pe tern și probabil d-aia...

    RăspundețiȘtergere
  10. Am investit câştigu de sâmbătă, iar dacă băteau ai noştri mă lipeam temporar de 39 de bulioane. Aşa, m-am mulţumit cu aproape 20. Spun temporar fiindcă oricum îi reinvestesc încă de vreo două ori până ar trebui să ajung la o sumă care să-mi acopere măcar jumate din datorii! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Bank:
    Un tip la gara, cere un bilet si o intreaba pe doamna de la casa de bilete:
    - Doamna am o intrebare... Pot sa iau cu mine in tren 120 kg de dulceata???
    - Domnule...cum sa luati 120 kg de dulceata? Asta nu-i marfar, nu va putem lasa sa faceti asta!
    Tipul vesel, se intoarce catre nevasta-sa si ii spune:
    - Imi pare rau, dulceata, ai auzit ce a spus...Tu ramai acasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Un patron binevoitor28 mar. 2017, 10:28:00

    Iti platesc eu datoriile, dar potoleste-te cu pariurile ca ajungi ca Motanu si Mitica, adica faliti.

    RăspundețiȘtergere
  13. Referitor la meciurile jucate de citeva etape VINEREA , pe linga ceva ghinioane, exista si ceva explicatii. Ma simt precum REGHE impotriva echipei DINAMO ,am echipa ,am cei mai buni fundasi, dar degeaba, pe niste greseli cam mari nu cistigam, sau macar egal nu iese .Am jucat citeva meciuri in inferioritate numerica si asta conteaza in joc. Am jucat cu VASEA citeva meciuri acolo, nu a mai avut muschi si nu a putut inscrie din 4- 5 ocazii bune nici un gol. Motanu ,STELICA au stat cuminti in careul lor si asta s-a vazut, nu s-au mai facut cadouri ,si asta este o mare diferenta. Meciul trecut pina sa ne dam seama ce jucam, CRISTI GAZE ne-a dat repede 3 goluri, GABI 3 nu l-a bagat in seama, nu stia ce joaca ,desi i-am spus sa-l tina precum pe GABITA ,NE-AM REVENIT si de la 4 -1 am egalat la 4 DAR trebuia sa se intimple ceva ,ASA ca s-a accidentat NICU, si am pierdut un om important la constructia jocului .Dar si asa mai miscam ceva dar din nou a intervenit ceva si am luat 2 autogoluri si asta a pus capac .GABI 3 NU ESTE CA ELY ,GABITA sa faca diferenta pe spatii mici sau cind se joaca aglomerat . Dar si asa nu cred ca luam bataie in meciul ala, macar egal iesea .Urmatorul meci contra lui ELY ,GABI 3 incepem bine marcam 2 goluri, dupa care iese la rampa ELY, si da 2 sau 3 goluri frumoase fara comentarii ,pina aici. IN continuare MOTANU joaca in fata avem citeva ocazii bune de a marca ratam, mai dam 3 bare si dai si lupta se ajunge la scorul de 4-3 sau 5-4 pentru ELY .Din nou aici se rupe filmu, luam 2 goluri usoare ,pe niste greseli mari, rusinos pentru noi. VASEA da 2 GOLURI DE AUR Si pe ce aparare a reusit, nu imi venea sa cred .Dupa care normal in cronica sa faca muschii mari si sa scrie de CAPITAN. Bogdan pune bomboana pe coliva inscriind si el un gol .Deci ce poti sa mai zici cind nu da gol ELY ,GABI 3 dar ne bate VASEA si BOGDAN CARE TREBUIE FELICITATI, E CLAR ,probabil cu MOTANU acolo in careu nu apucau sa atinga mingea .Una sunt ratarile si alta sunt Cadourile date in careul mic, astea schimba scorurile nu mai e vorba de ghinion, TE UCID de nu MAI iese nici macar un egal .Nu uitati ca GABI 3 SI ELY au batut si impotriva lui GABITA, deci e greu sa-i bati, eu am ales cam tot cei mai bun ca aparatori pentru ai tine .Pacat de efortul lui BRONSON, CARE A APARAT CITEVA SUTURI ADEVARATE, dar am luat acele goluri usoare. Noi am jucat si aici cu un om mai putin ca am avut un specimen ,adus de GABI 3, care ne-a disperat, s-a chinuit de citeva ori sa-l dribleze pe ELY S-A INTORS DE CITEVA ORI CU MINGEA la poarta noastra de era sa mai luam un gol 2 a fost criminal .Pe linga el VASEA , BOGDAN a fost RONALDO ,nu puteai pasa de loc cu el de si era tinar, putea alerga dar aiurea .O sa fiu precum HALEP, care zice mereu cind ia bataie, ca nu-i nimic, mergem inainte, mai important este sa vin sa joc decit scorul .GABITA, ai pus-o, nu mai cumperi bulion pentru ciorbe jumatate de an.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rar m-am amuzat asa copios, citind cum se vaicareste martafoiul.Gabita, iti dau o sansa sa-ti refaci finantele. Pariem pe rezultatul lui Mitica de vineri, iti las victoria lui si egalul. Daca castigi, o suta de bulioane sint ale tale, daca nu, mi-l lasi pe Mitica o saptamana, sa-l trimit la produs pe linia lui 41. Pana acum l-am avut pe Motanu, dar e hot si ma face la bani, lui Luci i-e lene si-l ia somnul intre statii, Vasea uita ce trebuie sa faca, Bogdan cheltuie tot pe bautura si tigari, Tavi intarzie la program. Pacat, c-am vrut sa-i fac oameni.

      Ștergere
  14. Popicule, era normal sa nu intelegi nimic. Daca era vorba de maieuri, slapi din plastic, tenisi din cirpa, poate merita sa scrii ceva. Nu m-am adresat tie ca nu aveam de ce, era vorba de cine mai conteaza in teren.lA ultimul meci stii ca plingeai ca nu ai echipa.

    RăspundețiȘtergere
  15. Referitor la meciul de vineri, unde mai pui ca puteam sa mai inscriu un gol la o actiune pe stanga, cu Motanu in fata, am reusit un sut-centrare cu stangul si mingea a cazut pe bara langa vinclu pe coltul scurt,dar ar fi fost prea mult.

    RăspundețiȘtergere
  16. bre nea vanghele, nu-ți mai pierde timpul și ia-l la produs pe tizu' lu' matale, marinuș, e suficient să-i vadă clienții mecla și decartează urgent, mai ales dacă-l pui să și cânte. numai nu-l băga pe linia lui 41, că-l știe deja lumea.

    RăspundețiȘtergere
  17. Piticii de gradina29 mar. 2017, 11:03:00

    Nea motane, ce facu prostul ala mic, de acu sta patru etape cu degetele in nas si miorlaie pe margine?

    RăspundețiȘtergere
  18. motanu către puradel ronaldo29 mar. 2017, 17:34:00

    ce să faci, la noi gabi mureșan îi sparge intenționat fața lui rusescu și stă UNA etapă, aici messi ia patru!?!

    mai bine uită-te la linkul de mai jos, poate înțelegi și tu ceva.
    https://www.youtube.com/watch?v=nxadXQEM73E

    e drept, în afară de tine și ălălalt rahat pansat, modric, cică ar mai fi băieți la care nu le place arbitrajul video. cred că sunt pe undeva la fel de inteligenți ca tine, așa că întreabă-i dacă le-ar conveni să li se anuleze un gol valabil, sau să fie faultați și să nu se dea penalti. oricum, cinste lui deschamps, putea să facă pe prostul (cam ca tine...) dar a ratat cu demnitate momentul.
    cât despre arbitri, e suficient să vorbim de proprii noștri borfași. lui crăciunescu nu-i plăcea sprayul, că CĂra arbitrul prea multe la el, iar politrucul de balaj (cred că-i pe felie să candideze la frf)zicea că îi mânca din personalitate?!

    RăspundețiȘtergere
  19. Arbitrajul video a facut dreptate in amicalul Franta-Spania.

    RăspundețiȘtergere
  20. Steaua e numai una30 mar. 2017, 11:27:00

    Ghinion de mare prostie sa joci cu om in plus o ora, sa te ierte arbitrul de doua penaltiuri si doua eliminari si apoi sa ajungi la mina lui cacaciosul de Patric Petre.

    RăspundețiȘtergere
  21. Doctor Ciomu- Protejat30 mar. 2017, 13:48:00

    Draga dle Murphy, cu placere va informam ca biopsia zonei rosii de pe penisul Dvs. a infirmat posibilitatea cancerului. Era ruj de buze. Regretam profund amputarea.

    RăspundețiȘtergere
  22. Hai Craiova, hai oltenii!

    RăspundețiȘtergere
  23. Senzationale secventele cu Simona Halep si antrenorul ei intr-una din pauzele meciului cu Konta. Capricioasa, fiind intr-un moment de un inceput de neincredere si panica, dar extrem de naturala. Chiar si asa, comportamentul si modul de exprimarea au tinuta si frumusete tipic feminina cand slabiciunea iese la iveala. Filmuletul a facut furori pe net si i-a crescut ”cota de imagine” !

    RăspundețiȘtergere
  24. Cel cu nume de aeroport31 mar. 2017, 10:28:00

    Miorlaitule,tie nu-ti place fotbalul,tu vrei sa castigi cu orice pret.Viata e frumoasa cu toate ale ei, cu bune si cu rele.La fel si fotbalul, cu bunele, adica reusitele fotbalistilor si cu relele, adica greselile arbitrilor.Asa cum un om are parti bune si rele, tot asa si un joc, aici fotbalul,poate avea si una si alta, cu conditia ca greselile arbitrilor sa nu strice spectacolul.Din pacate vad ca nici arbitrajul video nu e perfect, dovada e pretinsul faut din care a rezultat penaltyul spaniolilor.Asa ca ciocul mic si joc de glezne cand te afli in preajma mea, sa nu ma deranjezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. către cel cu nume de weceu:ești prea redus mintal, sau prea ciorditor, pentru a înțelege că orice furăciune sau prostie trebuie plătită, iar orice "unealtă" care te ajută să nu "greșești" e binevenită. iar dacă susții că n-a fost penalti înseamnă că iar ai greșit pastilele.

      Ștergere
  25. Astazi vin la teren pentru a face tot ce pot pentru a-l sprijinii (vedeti, nu ajuta) pe marele capitan sa castige. Daca vom juca impreuna, ma voi bate ca un leu in aparare si atac, daca vom fi adversari, sunt pregatit sa gafez in aparare si sa ratez in atac. Si daca ma va prinde in poarta, Capitanul trebuie doar sa-si cadreze sutul pe spatiul portii, restul e pe mine. In felul acesta nu va avea cum sa scape victoria ! Ave Mitica!

    RăspundețiȘtergere
  26. Ştiţi cum spun machidonii la Steaua? Stiaua. Aşa trebuia să-i spună, cu ”i”. Atunci nu cred că mai erau probleme.

    RăspundețiȘtergere