luni, 20 martie 2017

Mitica - Pisica Neagra


Reuniunea de la Agronomie a avut parte de o mare surpriza.
Profitand de un concediu in Romania, Cristi - gaze ne-a vizitat la teren si chiar a participat la meci.
La alegerile facute de Gaby si Popica au rezultat urmatoarele echipe:
E Popica: Popica (Tavi) - Bebe, Paul, Tavi (Popica) - GabyIII, Mitica, Nicu ( a 2-a surpriza).
E Gaby: Nelu - Gaby, Razvan, Stelica - Bogdan, Cristi - Gaze, Vasea.
Meciul s-a jucat in balonul mare cel nou, beneficiind de conditii optime .
La inceput pana sa se dezmeticeasca o parte dintre combatanti, Cristi  -gaze a marcat cateva goluri.
Intre timp tripleta Gaby III, Mitica si Nicu au realizat cateva combinatii cu care au reusit sa egaleze la 4. Accidentarea lui Nicu a dus la inclinarea balantei de partea celeilalte echpe, care s-a distantat la 8-4.Oricum omul meciului a fost Cristi - Gaze care a reusit sa inscrie de 6 ori din orice pozitie.Pentru invingatori au mai inscris Vasea si Bebe (autogol)
De la invinsi au inscris Gaby III - 2g, Mitica si Nicu.
La hidratarea de dupa joc o parte dintre combatanti au regretat anumite momente ale jocului, iar Popica A REGRETAT CA NU L-A LUAT PE BOGDAN IN LOCUL LUI MITICA.

19 comentarii:

  1. indiscutabil, a fost meciul lui cristi, gazalde, cum i-am zis acu câțiva ani. bravo lui, nu știu însă ce să spun despre noi ceilalți care, cel puțin fizic, suntem în regres. dovadă că un jucător tehnic, nu neapărat cu multă benzină (găbiță, două ture, și cristi) se poate distra copios cu restul...

    un gând bun și pentru mitică. urmărit de ghinion, a încercat o manevră clasică înainte de meci. ca din întâmplare, într-o jumătate de teren se aflau neluțu, mitică, gabi, marinuș,nicu și gabi3, iar doi dintre băieții menționați au sugerat ca restul lumii să le mai dea un om, ca să se apuce de treabă. treaba cu șmecherii și fraierii n-a ținut, chiar dacă mitică&co. tot au avut echipă mai bună, dar accidentarea lui nicu i-a dat înapoi. dacă erau eleganți și negociau, poate se alegeau cu ceva, așa însă, când au cerut IMEDIAT un om un plus, s-au ales cu jumatea lui cinci.

    RăspundețiȘtergere
  2. Surpriza mica a fost reaparitia lui Nicu(pacat ca s-a accidentat,omul cu picioarele de sticla),insa marea surpriza a constituit'o vizita "neamtului"Cristi care a etalat acelasi fotbal rafinat, marcand pe banda rulanta,servindu-i si lui talica una pasa maiastra din care a rezultat un gol pe cinste si chiar la centrarea tare pe jos din corner, cred ca m-a vizat,dar Bebe a fost mai grabit si si-a bagat'o in propria poarta.
    Pe pajiste, dupa, Cristi a facut cinste cu bere, fapt pentru care ii multumim.

    RăspundețiȘtergere
  3. Feriti-va de magarus20 mar. 2017, 21:38:00

    Stiti care este diferenta dintre croitorasul cel viteaz si Mitica? Primul a prins sapte muste dintr-o lovitura, iar Mitica a prins sapte infrangeri, una dupa alta.

    RăspundețiȘtergere
  4. cred că mai degrabă e vorba de "feriți-vă de marinuș", da' poate e chiar același lucru.

    RăspundețiȘtergere
  5. Uite cine va bate pe voi!!

    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-tensiune-la-dinamo-dupa-scandalul-de-la-nationala-sefii-echipei-iau-masuri-dure-impotriva-jucatorilor-505482.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Gabita,majoritatea celor prezenti vineri este de acord sa joace in noua locatie,plus Bete si Luci dintre cei absenti,asa ca te rog sa actionezi in consecinta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Retrag ce am scris mai sus si cer scuze daca am suparat pe cineva.Decideti ce vreti!

      Ștergere
  7. Păi pe cine să superi Vasea, minoritatea? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar tinerii frumosi si liberi, doamna Macovei, domnul Manolescu ce sint?

      Ștergere
    2. nu-i bună nici de banc, ultima haltă înainte de gumă.

      Ștergere
  8. Miine jucam acasa, si o sa stabilim clar nominalprin vot unde vom continua sa jucam , ca locatie.Trebuie sa avem 10 oameni minim acolo la Gabita,unde vrea sa jucam siunde este un teren mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  9. minoritatea:stelică, paul, luci (probabil altul decât cel menționat de vasea), gabi3, bebe, tavi, bogdan, subsemnatul. ori a contat prea mult cine i-a întrebat, ori conceptul de minoritate e altul decât ăl de-l știu. cel puțin doi au fost vehemenți, cum că n-ar juca dincolo(nu fac parte dintre ei), alți trei preferă mult mai degrabă locul actual, ceilalți ar vota totuși locul actual, dar sunt întrucâtva ca domnul mitică, care a declarat că el se duce după majoritate. care majoritate parc-ar fi cazul să fie destul de zdravănă ca să ne mutăm cortul.
    motive? diferite și nenumărate.
    -obișnuința
    -peisajul frumos, oricare ar fi anotimpul
    -programul mai flexibil, de cele mai multe ori avantajos pentru practicanți
    - scorurile mai mici, și iarna plătim una sută lei, iar vara de multe ori la mica înțelegere
    -aerul curat și păsărelele, inclusiv cele din agronomie
    -existența dușurilor
    -program mai liber în privința limbajului
    -programul copiilor mici
    -bere rece, la îndemână, în boscheți
    celor care amenință că n-o să mai vină vara le amintesc, cu respect, că oricând s-a putut pune de un 3-3, sau 4-4, la (semi)umbră, cu porți mici și "scoruri" la fel. dacă este nevoie de un desen, poate rog pe cineva să explice că în zona respectivă temperatura e întotdeauna mai mică cu câteva grade decât în oraș, între betoane și tramvaie. poate o fi și mai puțin poluat...

    acum, fiecare gândește conform propriilor sale interese, că n-oi fi într-atât de tâmpit încât să cred că marinuș (de exemplu) se gândește mai întâi la binele meu. țin însă să spun, și asta ca să mi se scadă din doza de egoism referitoare la distanța față de teren, că nu acesta e factorul determinat în a agreea mai mult locul actual.asta poate spre deosebire de băieții care stau prin zona lujerului.

    și încă ceva. n-aș vrea ca găbiță să creadă că am ceva personal cu el, vorba aceea, am făcut eu cam tot ce-am putut să-l aduc pe chiftelaru înapoi, în momentul când alții i-au servit-o cu carne și l-au lăsat acolo. m-aș bucura să-l văd vineri de vineri, martor mi-e mitică de câte ori l-am tot împins să-l aducă la teren. în simplitatea lui, căpitanul chiar se gândise că, o dată pe săptămână, ar putea-o păcăli pe doamnă, să meargă acasă cu taxiul, dar probabil că a fost prea timid să-și împărtășească planul.

    RăspundețiȘtergere
  10. pentru nostalgici

    http://yve.ro/stiri-vedete/adevaratul-trai-al-anilor-1965-1989-uite-cat-de-bine-se-traia-atunci/?ref=yfp

    RăspundețiȘtergere
  11. Uite ca minoritatea a devenit majoritate!
    Ciudate vremuri traim.

    RăspundețiȘtergere
  12. Un salut mare la baieti, motane aladin germania care a jucat in divizia. A 371 de meciuri in divizie nu in nationala, in rest mi_a facut mare placere sa onorez inca o prezenta in acronomie(nu in alta parte) mandru de voi, mandru de mine pt ca in scurtu timp care lam avut am avut timp si pt voi va pup

    RăspundețiȘtergere
  13. Un salut mare la baieti, motane aladin germania care a jucat in divizia. A 371 de meciuri in divizie nu in nationala, in rest mi_a facut mare placere sa onorez inca o prezenta in acronomie(nu in alta parte) mandru de voi, mandru de mine pt ca in scurtu timp care lam avut am avut timp si pt voi va pup

    RăspundețiȘtergere
  14. Cristinico, te stiam eu de undeva.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce-i, curajosilor, v-a inchis Motanu gura?

    RăspundețiȘtergere
  16. Razvan cred ca ai abordat exhaustiv motivele pt. care ar trebui
    sa nu parasim Agronomia. Si eu cam tot acolo bat. Un singur motiv contra as avea faptul ca Gabita nu poate veni decat la Cora.Cristi iti multumim pt. increderea acordata si te asteptam cat mai curand.

    RăspundețiȘtergere